|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Jak dobrze być w domu
6,5 godz w pociągu, 1 godzina jezdzenia po warszawie, 3 godziny u lekarza, godzina po warszawie, hotel, 6,5 godziny w pociągu... Za 3 tygodnie znowu stolica ![]() Dzis ide na parapetówkę ![]() A kosmetycznie - z namaszczeniem zaczęłam Anne Pikurę: woda rozana, kolagen i jej krem-mercedes. Namaszczenie z uwagi na cene zestawu Obaczymy...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-29 o 15:14 |
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Beata- dobry plan
Kamlisa- wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej ![]() Majówko przybywaj, jestem gotowa |
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Ci co pracują cały tydzień,nie mają wyboru Beti-jak tylko w sobotę(wolną)móc jechać i kupić co potrzeba.
A damy ich serce wykorzystują Tę chwilę na załatwienie swoich drobnych potrzeb(sephora) Mąż lata za deskami ,farbami -to ja inny tynk pooglądam![]() Kama -sacrum? |
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#995 |
|
Konto usunięte
|
Nareszcie ciepło
I to od rana.. Moja majówka jednak częściowo pracowita...Postanowiłam przemalować kilka mebli, część już przemalowana, szafa i łóżko czekają, bladym świtem, wpadłam do praktikera, nabyłam co trzeba, chyba wszystko, i jutro rano w końcu święto pracy-warsztacik rusza. Niech mi ktoś tylko wyjaśni, dlaczego nie mogą wymyślić farb , które schną w godzinę?!? Zamiast w kilka dni? Bo to nie na moją cierpliowość Fakt, że poprzednią instrukcję obsługi farby olałam, nie odczekałam 24 godzin przed położeniem kolejnej warstwy, zbyt drobnym drukiem to napisali Miłej soboty/długiego łikendu. Dzisiaj się relaksuję. Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-04-30 o 09:30 |
|
|
|
#996 |
|
Gang Iren
|
Dzień dobry
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Beata- ależ z ciebie ranny ptaszek mam ten sam ból z farbami ![]() Skończyłam prasowanie na dzisiaj. Jutro częśc druga
|
|
|
|
#998 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, na Marsa się wybiera, a farby, jak śmierdziały, tak śmierdzą i schną godzinami...Nic to, byle równo wyszło ![]() Tż, który w malowanie tez zostanie zaangażowany, od wczoraj ma śmierć w oczach ![]() Skoro sama pomalowałam juz szafki nocne, odświeżyłam stolik i fotele..I to w jeden dzień. Fakt, okupiłam to potężnymi zakwasami, ledwo chodziłam, uda płonęły mi żywym ogniem..Ale przeżyłam.
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-04-30 o 10:24 |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez ładnie
Nie mam tak ambitnych planów , jak Beti, ani zadnego grilla na szczęście Wczorajsza parapetówka weszła mi kamieniem w żołądek - dobre, ale dużo...![]() Poodkurzac trzeba... Jakims cudem bałagani się samo, a sprzatac trzeba osobiście W sumie cała chałupa prosi o uwagę... Na pewno az tak gorliwa nie będę...Moje ostatnie zakupy http://allegro.pl/palmers-coconut-oi...860710036.html http://allegro.pl/glyskincare-szampo...098049142.html http://allegro.pl/palmers-cocoa-krem...307253909.html http://allegro.pl/palmers-sztyft-do-...004350695.html Zaczeło się od tz, który poprosił o kupienie kolejnego kremu do twarzy - tego od palmersa reszta przy okazji...i jeszcze to http://allegro.pl/skechers-fearless-...158674652.html |
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne adidaski Kam.Dla Ciebie?
Ten balsam daj znac jak pachnie. Kremik cocoa tez brzmi fajnie.Miałaś go już? Beti pracowicie,ale za to efekt będzie napewno sliczny.. |
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
adidaski dla mnie, cos lżejszego chciałam, no i przetestowanie nowej marki kusi
Balsam, bo lubie wszystko, co ma kokos. krem dla tz, ja nie używałam - raczej lekki i bardzo wydajny. Miszus, postaram się w poniedziałek Ci wysłac tamten ![]() Jestem dziś z siebie zadowolona - dużo zrobiłam w domu Teraz przed kompem siedzę z poczuciem spełnionego obowiązku, a potem ide czytac
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-30 o 18:51 |
|
|
|
#1002 |
|
Konto usunięte
|
Malowanie zakończyło się morzem łez i tupaniem nogami ze złości
Czy ja się muszę na tym znać?!? ![]() ![]() ![]() A ja jeszcze nie przetestowałam jej np. w środku, tylko pojechałam.... Sklepy dzisiaj zamknięte. A ja MUSZĘ mieć wszystko od razu. Wzięłam się w garść i postanowiłam wykrzesać z siebie resztki cierpliwości anielskiej i pozwolić jej wyschnąć...A schnie SKANDALICZNIE WOLNO. Może wspomogę suszarką do włosów ![]() Malowanie szafy dzisiaj nie będzie, na pewno nie tą farbą, zapał mi osłabł Za to wczoraj kupiłam prześliczną narzutę na łóżko. klaski :Dobra, pogoda piękna, spacer, może rozchodzę te złość Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-05-01 o 12:00 |
|
|
|
#1003 |
|
Gang Iren
|
Beata
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
słonce
I uczciwe obijanie się cała niedzielę...
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Kama i jak sacrum?Czujesz siłę pieniądza w licu?
![]() Mnie ostatnio cera szwankuje. Dostałam od gina tabletki antykoncepcyjne.W połowie brania zaczełam odczuwać paskudne bóle żołądka i zgagę ![]() Hormony mi uszami wyłażą ![]() ![]() Balsam Palmers kupiłam.Mam wersję cocoa. |
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie jest
pogoda cudna po prostu Beata- oj tak, łączę się bólu.... Doskonale cię rozumiem Ni epozostało ci nic innego jak poczekać do jutra i kupić nową
|
|
|
|
#1007 |
|
Gang Iren
|
Mam nadzieję, że zajadę do Polski na piękną pogodę, bo u mnie bez zmian: zimno, deszcz, wiatr.
Dzień dobry
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, powinno być dobrze, 16-21 w najbliższym tygodniu
|
|
|
|
#1009 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I zawsze najpierw w takiej sytuacji kombinuję z tym, co mam. No, pomalowałam, co miałam nie pomalować, wygląda nieźle, nie tak tragicznie, jak na początku. Histeria była lekko przesadzona. Ale plany związane z odnawianiem reszty mebli-na razie zawieszone, wymyśliłam inny plan Tylko czekam na wyjazd tz, wolę robić to sama...Pogoda śliczna Powiem wam,że byłam przekonana ,że rodacy powyjeżdżali i w mieście luz, brak tłumów i korków. Nic z tego. Tłumy. Zapewne sporo turystów. Jutro wybieramy się na otwarcie Muzeum Pana Tadeusza, ponoć świetne, ale obawiam się masy ludzi, zwłaszcza że pierwszy dzień darmowy jest. Najwyżej skończymy w botanicznym albo jakimś parku... |
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie jest
Gosiu nie martw się. Będziesz miała super pogodę
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
zakończyłam biletomanie
To było straszne - bita godzina na kupowaniu, płaceniu, drukowaniu... Ja jade do szczecina. i wracam. tz jedzie na kurs. 3 przesiadki, 3 rozne bilety. my jedziemy z mama znowu ( i oby ostatni raz!) do warszawy - przesiadki, ulgi, promocje, zniżki, 1 klasa...Pociąc się idzie, bo promocja dotyczy na przykład 1 osoby, a 2 osoby na bilecie to już 100%. a jak kupie jeden bilet - to drugi obok tez już nie jest objęty promocja - wtedy należy właczyc znizke dla seniora A w druga strone nie ma promocji - cena mi wypchnęła oczy z orbit. zatem opcja znizka dla seniora. i jeszcze regio...I stos biletów
|
|
|
|
#1012 | |
|
Gang Iren
|
To mnie zadowoli
![]() Cytat:
Na to liczę. Ale w różnych regionach różnie z tą pogodą bywa. Prognozy na Poznań optymistyczne
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reserved kiedyś było świetną marką, zanim nie zamieniło się w badziewną sieciówkę, do dziś mam np fajne wełniane szale i swetry. |
|
|
|
|
#1014 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Milego wypoczynku Majowego wszystkim
U mnie slonecznie Kama, podziwiam za cierpliwosc przy biletach Gosia, duzo slonca, turbo sloneczka Beata, masz zaciecie designerskie
|
|
#1015 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Słabo się robi..---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Słońce ktoś nam zabrał, trochę chłodno,ale mam nadzieje,że idzie ku lepszemu. Mebel PRAWIE suchy. Czeka mnie dziś walka z tż, żeby powyrzucał różne przydasie...Znalazłam np. pożółkłą Politykę z 1993 roku ![]() : confused: Przejrzałam i nie mam żadnego pomysłu, dla którego należy ją zachować dla potomnościKawa. ![]() I miłego święta konstytucji. Prezes zapowiedział wczoraj zmiany w ustawie. jak nie w tej, to w następnej kadencji. Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-05-03 o 08:48 |
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Beti, to paragraf 22: Pkt 1 :Prezes ma zawsze racje. Pkt 2: Jeśli nie ma racji - patrz pkt 1...
|
|
|
|
#1017 |
|
Konto usunięte
|
Kama,
i juz moze nie idźmy tą drogą.. Tylko mała dygresja - wczoraj prezes robił za prezydenta..zazwyczaj to przemówienie prezydenta cytowano w poprzednich latach w dzień święta flagi/Polonii. A teraz to prezes był najważniejszy, prezydenta za to wygwizdano na meczu, w tiwi tego nie pokazali,ale ja mam tylko reżimową
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawą.
Gdzie Uklika,Dircik,Anyż,Wonder ,Dana?? Mało urodowo tu ostatnio.. Kobitki odchodzą ,a nowych nie przybywa.. Gości tez jak na lekarstwo.. |
|
|
|
#1019 |
|
Zadomowienie
|
Miszka - melduję się poslusznie, również z kawą
![]() Czytam na bieżąco, na pisanie nie zawsze mam czas i wenę. Mój majowy weekend spędziłam dość nietypowo, bo na wycieczce do Warszawy. Polecam majówkę na odwiedzanie stolicy - nie ma tłoku, duże promocje w hotelach, pogoda też nie była zła. Kosmetycznie - dołączam do gorących fanek serum Liq CC - jeśli chodzi o wrażenia i reakcję cery - stawiam je na jednym poziomie ze ... Skinceuticals a przyznacie, że cenowa półka zdecydowanie inna Polecam gorąco. Natomiast poszukuję sprawdzonego specyfiku do włosów, który delikatnie ochładzałby złote tony. Delikatnie - to słowo klucz, obawiam się wszelkiej maści fioletowych płukanek, po których będę wyglądać, no ... same wiecie jak. Jeśli możecie coś podpowiedzieć - będę wdzięczna. |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, JA jestem!
![]() ![]() ![]() ...i właśnie skończyłam czytać co tam naskrobałyście ostatnio. Rzeczywiście - niewiele tego, pewnie dziewczyny ogarnęło wiosenne szaleństwo i szkoda im czasu na siedzenie przed monitorem. Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2016-05-03 o 14:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

6,5 godz w pociągu, 1 godzina jezdzenia po warszawie, 3 godziny u lekarza, godzina po warszawie, hotel, 6,5 godziny w pociągu... 

Obaczymy...

i jutro rano w końcu święto pracy-warsztacik rusza. Niech mi ktoś tylko wyjaśni, dlaczego nie mogą wymyślić farb , które schną w godzinę?!? Zamiast w kilka dni? Bo to nie na moją cierpliowość
Fakt, że poprzednią instrukcję obsługi farby olałam, nie odczekałam 24 godzin przed położeniem kolejnej warstwy, zbyt drobnym drukiem to napisali

Jakims cudem bałagani się samo, a sprzatac trzeba osobiście
Na pewno az tak gorliwa nie będę...

klaski :