|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
|
|
|
|
#3272 |
|
Rzabbocop
|
Boz to ja wysłałam
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Boz, nasza druga Ewcia to Rzabbka
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie Rzabbek
![]() "Mła"?
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zadomowienie
|
Rzabbbbbbbbka WYBACZ
Cytat:
Moje klasowe poszukam a teraz swoich nie wyśle bo wyglądam jak kościotrup musze ciut przytyć |
|
|
|
|
#3277 |
|
Rzabbocop
|
I jeszcze jest trzecia - Milgryf
![]() a ja sie zastanawiam nad pościelą dla Miśki i jeszcze nad konfiguracją http://www.allegro.pl/item275701999_...a_70x140_.html i jeszcze sie zastanawiam, czy zabierać stad łożeczko Miski czy w PL kupić nowe |
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, przecież
![]() te posciele juz widzialam gdzies. slodkie są
|
|
|
|
#3279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poslalam swoje fotki z lat mlodosci Cytat:
|
||
|
|
|
#3280 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dzieki ogladam i czytam Rzabcia ciebie rozpoznałam sama i sprawdziłam i trawiłam
Pościel słodka aż szkoda że ja juz takich nie kupuje )Dzieweczyny a zwróciłyście uwagę na nauczycielki Niektóre są w NASZYM WIEKU
|
|
|
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
Szalejecie z tą naszą klasą, ja też tam bywam, ale aż tak mnie to nie wciągnęło. Rzabba pościel bardzo ładna, nie dziwię się, że masz problemy z wyborem. Nie lubię różowego, więc odrzuciłabym wszystkie w tym kolorze, najbardziej chyba przypadły mi do gustu "niebieskie serduszka", jeże na zielonym tle i wesołe kaczki też na zielonym tle.
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś ciekawy to zobaczy rudą atrakcyjna kobitkę z małym dzieckiem u mnie w znajomych ![]() Cytat:
![]() Mnie się pościel pierwsza najbardziej spodobała, w misie chyba była taka żółta. Jeszcze spodobały mi się jeżyki i psiaki na kremowym tle
|
||
|
|
|
#3283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Boz, chcesz ode mnie chociaż z 5 kg.? ![]() Cytat:
![]() A co do łóżeczka, to ja nie doradzę ![]() Iwonko, jak mam Cię zaprosić, skoro nazwiska nie znam, szkoły, klasy Łapcie następną fotkę
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Oj E wcale detektyw nie jesteś
A Rzabki albo Ann znasz? no to ja gdzieś tam jestem po zdjęciu chyba poznasz ![]() EDIT: E, zdjęcie biało-czarne Ty w srodku, dolny rząd od lewej 4 ![]() Gdzie ta Lide?? bo nie wiemy, która to Ona?? |
|
|
|
#3285 |
|
sophisticated
|
Rzabbko, zależy jak duże łóżeczko, ale widzę, że pościel 140, to pewnie większe, no i czy będzie gdzie je zimować, a pożyczyć od kogoś samego łóżeczka nie będziecie mogli? może się plącze u znajomych, rodziny z dziećmi? kupować na razie szkoda, bo przecież jeszcze parę lat za granicą będziecie raczej...
a pościele to mi łatwiej typować która się nie podoba ![]() -biała (bo niepraktyczna) -krateczka i pepitka trochę nudna, chociaż łatwa w dopasowaniu do wystroju pokoju ![]() - miasteczka (takie chłopięce )- kaczusie w paseczkach (nie wiem czemu, chyba paski za wyraźne) - babyland za duże wzory reszta prześliczna ![]() EDIT zgadzam się z Iwonką E to ta blond ślicznotka długonoga |
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko, ale ja się dopiero wczoraj zalogowałam
I zgałaś ![]() A poza tym, co będzie, jak nie rozpoznam i zaproszę jakiegoś obcego?
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bojaj na pewno poznasz ![]() Lide tez piękne fotki przysłała z dzieciństwa ![]() A jak się ja podobałam Wam w wersji blond? ![]() Rzabciu- kup z jakimiś miłymi zwierzatkami. Skoro dla Misi to obstawiam pierwsze misie
|
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
E a jak bedziesz patrzyla za Iwonka to i mnie znajdziesz Acha i na tym drugim tez od razu wpadasz w oko - najpierw nooooooooogi. pozniej rszta ![]() Navi co ty sie masz z tymi matkami - dobrze chociaz ze jedna nie blondynka ![]() Ide oblokac posciel
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajosko ![]() Lide dostaniesz bacikiem zaraz za wnuczki i włóczki
|
|
|
|
|
#3290 |
|
sophisticated
|
Iwonka rzeczywiście po oczach cię można bez pudła rozpoznać
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- ja tylko delikatnie nadmienilam co powinnam robic ale ja zawsze bylam na opak ![]() A zgadlyscie prawie wszystkie - zreszta mialyscie latwe zadanie bo taka gwiazda to od razu sie rzuca w oczy ![]() No jak widze Brewka rozsadna dziewczyna poszla spratac a ja caly dzieb znow przeleniuchowalam. Ale od jutra biore sie ostro bo w tym roku chce miec przedswiateczny tydzien wolny. A jak tam u was - przatacie ??? Zazdroszcze Beatce ze bedzie miala fajnie - nowa kuchnie i wymalowane - ja tam o tym moge pomarzyc - o malowaniu znaczy sie. malz to nie wiem czy kiedykolwiek bedzie mogl a inny mi nie dogodzi O widze Brewko ze piorunem ci idzie to sprzatanie
This is Australia ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2007-12-08 o 14:56 |
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko
![]() Lide ja sprzatam pomału, ale np. z prezentami jestem w lesie. W tygodniu chyba polatam i coś kupię, najlepiej od razu dla wszystkich. |
|
|
|
#3293 |
|
sophisticated
|
Lide mówiłam przecież, że symulować idę
ale okno umyłam i firanki wyprałam, a zasłonki się piorą same na razie
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Lide, to ja zgadłam, czy nie
![]() Zaproszenia poszły ![]() Ale wiecie co? Trochę mnie ta detektywistczna dorga martwi. Nie mam nic przeciwko temu, żeby widzieli mnie znajomi, ale że tak wszyscy mogą
|
#3295 |
|
Rzabbocop
|
A mnie sie podobają:
- drabinki z misiami na kremowym tle - błękitne serduszka ale Helenka już ma ![]() - w miarę jeżyki i pieski - babyland na różowo i żołto - misie z podusią na błękitnym tle - żyrafki ecru - miś artysta - księzyc na niebie - misie i owieczki w chmurkach na niebiesko zaznaczam te, które spodobały się Helence i z tych będę wybierać ![]() Zamówię chyba tak jak dla Helenki czyli 1x zestaw 3cz.: ochraniacz, poszewka na poduszkę i poszewka na kołderkę 1x zestaw 6 cz.: ochraniacz, poszewka na poduszkę i poszewka na kołderkę, poduszka, kolderka i prześcieradło 1x przybornik kusza mnie też np zasłonki ale jeszcze pomyśłęa z łóżeczkami jest tak: Helena ma większe łóżeczko, zdaje się BartekII, 3 poziomowe, z wyjmowanymi szczebelkami i szufladą, może je przerobić na łózko bez szczebelków Misia ma mniejsze łóżeczko, jest tylko dwu poziomowe więc niedługo pewnie nauczy sie przechodzić (raz już przeszła jak zostawiłam opuszczony bok), nie ma wyjmowanych szczebelków więc będzie kombinowac inną drogą Opcje sa takie: - zabrać do PL łozeczko Misi i przywieźć z powrotem - zabrać do PL łózeczko Misi, zostawić tam a kupić takie jak ma Helen i przywieźć tutaj (wtedy obie będa miały łożeczka w PL) - nic nie zabierać i kupić w PL takie łóżko jak ma Helen dla Helenki kupowałam pościel na mniejsze łózeczko bo wtedy nie było w ofercie tych większych (róznią sie długościa ochraniacza i wielkością prześcieradła) teraz zamówię tę wieksza bo nawet gdybyśmy zostawili łozeczko Misi to Helenki posciel do niego pasuje |
|
|
|
#3296 |
|
Zadomowienie
|
Ja to mam dobrze - ucieklam od rodziny tak ze takie powazniejsze to mam tylko trzy - 2 latwe (dla malza i sebie - a co mi sie tez cos od siebie nalezy - i juz kupilam branzoletke i naszyjnik - ale dla filipa to jak zwykle nie mam pojecia - kupie mu te czerwone zezwloki na dlugopis ale jeszcze cos by sie przydalo - jemu jest strasznie ciezko kupowac i malo kiedy trafie z cayms extra
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E ale tylko zalogowani moga oglądać poza tym każdy szuka raczej znajomych, a nie ogląda obcych, chyba
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3299 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Rzabbko - rzeczywiscie te co sie Helence podobaja sa barzdo ladne - ma dziewczyna gust
This is Australia ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2007-12-08 o 14:57 |
|
|
|
#3300 |
|
sophisticated
|
ooo widzisz Rzabbko, ta opcja z zabraniem i kupieniem (druga) całkiem sensowna się wydaje, bo z miesiąc chyba ci wyjdzie w Pl z dziewczynkami, to warto dwa łóżka mieć myślę
a Helen to w błękitach wyraźnie gustuje ![]() lecę te zasłonki kończyć, bo skisną ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

poza tym ja Ciebie widziałam?? bo ja sklerozę mam