Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.5 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-02, 22:05   #151
znadiia
Przyczajenie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.5

Witam wszystkie Co do wątku rejestracji który został poruszony kilka stron wcześniej to ja też się dobijalam cały dzień i umowilam się dopiero na 11 czerwca. Mam robić dodatkowe badania czy iść z moimi marnymi? Byliście same czy z mezami? Długie kolejki? Dziękuję za odpowiedź
znadiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 05:54   #152
Kasia_ekonomia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nmonia5 Pokaż wiadomość
Kasia_ekonomia ciekawa jestem która to ty byłaś szkoda ze wcześniej żeśmy się nie zgadaly bo może wtedy by mi jakoś ten czas przeleciał lepiej , trzymam za Ciebie kciuki
Kochana pisałam Ci priva o ciemnej bluzce w kropki po przeczytaniu twojego wpisu uśmiechnęłam się do jednej dziewczyny nie wiem może do Ciebie Marzena miło było Cię poznać trzymam kciuki za Was ogólnie wydaje mi się, że wczoraj wszystkim stres dopisywal na poczekalni każda w stresie
Kasia_ekonomia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 07:19   #153
DziewczynaMarynarza55
Przyczajenie

Dziewczyny mam ogromna prośbę !! Czy któraś z was będzie dzisiaj w przychodni CDK u Dr Przybycień ? Próbuje sie tam dodzwonić od wczoraj żeby sie zarejestrować i nic i do tego przebywam w Austri i nie zawsze mnie łączy jakiś cholerny pech Czy któraś z was mogła by mnie zarejestrować ? Priv
DziewczynaMarynarza55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 08:36   #154
weronika189
Przyczajenie

Hej potrzebuje Waszej rady w sobote wzięłam ostatnia tabletkę Marvelonu a przed chwila zobaczylam że zaczelam plamic. Także zaczyna mi sie raczej @ i co teraz mialam 7 dni miec prerwe i drugie opakowanie Marvelonu zaczac a teraz nie wiem. Pomocy
weronika189 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 08:50   #155
201801291006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez weronika189 Pokaż wiadomość
Hej potrzebuje Waszej rady w sobote wzięłam ostatnia tabletkę Marvelonu a przed chwila zobaczylam że zaczelam plamic. Także zaczyna mi sie raczej @ i co teraz mialam 7 dni miec prerwe i drugie opakowanie Marvelonu zaczac a teraz nie wiem. Pomocy
Weronika, tak na napisałaś, bierzesz 21 tbl, potem 7 dni przerwy (w tym czasie dostajesz @)i po 7 dniach zaczynasz znowu tbl
201801291006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 08:52   #156
Nmonia5
Raczkowanie

Kasia_ekonomia nie widziałam Pv a szkoda ze nie zerknęlam na wiadomości, do mnie się uśmiechnęłas tak podejrzewalam
Nmonia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 09:25   #157
weronika189
Przyczajenie

To dziś mam pierwszy dzien cyklu bo nie wiem jak mam badania robić. Nie no ja sie poddaje myslalam ze @ mam fostac po tych 7 dniach a teraz juz nic nie wiem wizyte mam dopiero w sobote a ja mie wiem jakie badania nawet zroboc w tych pierwsych dniach cyklu
weronika189 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 10:00   #158
jadzialg84
Rozeznanie

Weronika krwawienie dostajesz w tej przerwie między opakowaniami.
jadzialg84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 10:31   #159
justyna183
Marzenia się spełniają :)

jazzjazz mam nadzieję, że leżakujesz jak się czujesz?
Stary 2016-05-03, 13:33   #160
znadiia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez DziewczynaMarynarza55 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam ogromna prośbę !! Czy któraś z was będzie dzisiaj w przychodni CDK u Dr Przybycień ? Próbuje sie tam dodzwonić od wczoraj żeby sie zarejestrować i nic i do tego przebywam w Austri i nie zawsze mnie łączy jakiś cholerny pech Czy któraś z was mogła by mnie zarejestrować ? Priv
Spróbuj pod tym numerem: 14 646 87 01
Nie wiem dlaczego ale pod 00 mi nigdy nie odebrali

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna183 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jestem w ciężkim szoku!!!!!!!!!!!!!!
Byłam dzisiaj na wizycie oczywiście spanikowana czy nadal są 2 dzieciaczki, a tu niespodzianka.
Będą TROJACZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jazzjazz mocne kciuki

GRATULACJE!
znadiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 14:05   #161
mimi181
Raczkowanie

Justynka mega gratulacje potrójnego szczęścia- trzymam kciuki aby bobasy rosły z dnia na dzień
jazzjazz również kciuki za Ciebie mocno zaciśnięte
sabeth2
Dziewczynki jestem już od południa w domku, wczoraj miałam laparo- nie taki diabeł straszny Proszek ochyda- sama sól Faktycznie sok grejfrutowy pomagał Dziękuje Wam za rady i wskazówki dzięki którym pobyt i zabieg przebiegł bez niespodzianek !
Personel i sam Dr G super!!! Walcze dalej

Edytowane przez mimi181
Czas edycji: 2016-05-03 o 14:07
mimi181 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-03, 14:06   #162
Nula_
Raczkowanie

Jestem teraz u dr mogę zarejestrować?
Nula_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 14:33   #163
justyna183

Cytat:
Napisane przez mimi181 Pokaż wiadomość
Justynka mega gratulacje potrójnego szczęścia- trzymam kciuki aby bobasy rosły z dnia na dzień
jazzjazz również kciuki za Ciebie mocno zaciśnięte
sabeth2
Dziewczynki jestem już od południa w domku, wczoraj miałam laparo- nie taki diabeł straszny Proszek ochyda- sama sól Faktycznie sok grejfrutowy pomagał Dziękuje Wam za rady i wskazówki dzięki którym pobyt i zabieg przebiegł bez niespodzianek !
Personel i sam Dr G super!!! Walcze dalej
mimi181 a jak tam po laparo? Rozumiem, że nic złego nie znaleźli?
Stary 2016-05-03, 14:37   #164
DziewczynaMarynarza55
Przyczajenie

Dziękuje ! Ale już zarejestrowana jestem !
Dziękuje ania0208 !!!
DziewczynaMarynarza55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 14:43   #165
jadzialg84
Rozeznanie

Jak tam dziewczyny dużo dziś babeczek. Bo my się wybieramy z córka
Stary 2016-05-03, 15:06   #166
ania0208
nadzieja umiera ostatnia

Cytat:
Napisane przez DziewczynaMarynarza55 Pokaż wiadomość
Dziękuje ! Ale już zarejestrowana jestem !
Dziękuje ania0208 !!!
ania0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 15:48   #167
Kasia_ek
Raczkowanie

Dziewczyny jakby któraś dostała od mnie Kasia ekonomia wiadomość priv nie otwierajcie jej bo to wirus właśnie dostałam info, że coś moim kontem nie tak...

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Justyna cały czas myślę o Tobie dziś i o waszej trojeczce w brzuszku uwierzylas w to już? masz jakieś plany co do organizacji tego wszystkiego później? bo podobno z jednym ciężko a tu takie potrójne szczęście
Kasia_ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 17:15   #168
justyna183

Cytat:
Napisane przez Kasia_ek Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakby któraś dostała od mnie Kasia ekonomia wiadomość priv nie otwierajcie jej bo to wirus właśnie dostałam info, że coś moim kontem nie tak...

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Justyna cały czas myślę o Tobie dziś i o waszej trojeczce w brzuszku uwierzylas w to już? masz jakieś plany co do organizacji tego wszystkiego później? bo podobno z jednym ciężko a tu takie potrójne szczęście
Kasiu, to co się stało z Twoim kontem? Myślisz, że ktoś się włamał?

Co do mnie to tak, już zaczynam wierzyć i cieszę się szalenie, w końcu to taki dar od Boga. Ktoś powiedział, że dostałam 1 za każdy rok starań
Co do organizacji, to mam teściową w bloku obok i ściągnę moją mamę - jakoś damy radę no i tutaj padały deklaracje pomocy
Stary 2016-05-03, 18:18   #169
Kasia_ek
Raczkowanie

Cytat:
Kasiu, to co się stało z Twoim kontem? Myślisz, że ktoś się włamał?

Co do mnie to tak, już zaczynam wierzyć i cieszę się szalenie, w końcu to taki dar od Boga. Ktoś powiedział, że dostałam 1 za każdy rok starań
Co do organizacji, to mam teściową w bloku obok i ściągnę moją mamę - jakoś damy radę no i tutaj padały deklaracje pomocy
Wiesz co nie mam pojęcia co jest z kontem ale w razie czego mam to nowe bo jestem uzależniona juz od was coś z hasłem ze zostało zmienione i kilka wiadomości na mailu o nowych priv wiadomościach z jakiś innych kategorii do.ktorych nigdy nie miałam dostępu nie ważne
Mocno wam kibicuje zdrówka i siły wam życzę super, że będziesz miała pomoc w razie czego niedaleko mam do Ciebie to tez się pisze na jakieś pomoce buziaki dziewczyny czekanie na crio to jest wieczność na razie wszystko ok i czekamy na prawidłowe rozmiary endometrium strasznie się ciesze, że to już możliwie za tydzień
Kasia_ek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-03, 18:48   #170
mimi181
Raczkowanie

Cytat:
mimi181 a jak tam po laparo? Rozumiem, że nic złego nie znaleźli?
Najgorzej zniosłam wybudzanie reszta znośnie
Oba jajowody drożne cysty usunięte
9 maja wizyta u Dr P, ciekawa jestem co dalej ze mną zrobi
pewnie stymulacja....
widzę, że Migotka już zaktualizowała mnie na 1 stronie, ekspres

Edytowane przez mimi181
Czas edycji: 2016-05-03 o 18:55
Stary 2016-05-03, 19:04   #171
anessca
Rozeznanie

Migotka to ekspresowa firma
Justynka jeszcze raz gratuluję potrójnej dobrej nowiny <3 <3 <3

Kochane, wczoraj byłam u swojego endokrynologa i te wszystkie alarmy jakie miałam w marcu mogę odrzucić bo z moją tarczycą wszystko dobrze. Jedynie zapobiegawczo mam brać małą dawkę Euthyroxu aby nie wybudzić choroby z remisji. Tak mnie to cieszy bo faktycznie hormony ostatnio mam w normie co do wizyty u dr to jeszcze się wstrzymuję, chyba ze na dniach zaglądnę na monitoring aby zobaczyć co tam w głębi słychac
anessca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 19:11   #172
201801291006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mimi181 Pokaż wiadomość
widzę, że Migotka już zaktualizowała mnie na 1 stronie, ekspres

mimi,
już kilka dni temu cie uaktualniłam dobrze ze po laparo wszystko gra. Teraz do boju!!!
201801291006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 20:02   #173
kambro
Raczkowanie

Witajcie kochane koleżanki
Dziś miałam trochę czasu i przeglądnęłam wszystkie wątki ... Jejku ile my przechodzimy masakrejszyn I każdą historię przeżywam bardzo bo ja taki człowieczek jestem że martwię się i przejmuje ale ile dopingu mamy i to jest najwspanialsze, że jesteśmy wszystkie razem w kupce i się wspieramy, na prawdę to takie piękne i że powstało to forum i moderatorki Jak ja się cieszę, że przemiłe koleżanki z monitoringu poinformowały mnie o wizaz bo na prawdę jest już moim uzależnieniem
Migotka bravo bo na prawdę wszystko z prędkością światła uzupełniasz
Anessca cieszę się, że u Ciebie ładnie się wszystko unormowało będzie już tylko lepiej ja to wiem
Mimi supcio że już jesteś po laparo i że drożne są jajowody teraz do dzieła
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki jestem z Wami całym sercem <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-04, 06:38   #174
mimi181
Raczkowanie

Anessca miło słyszeć, że wyniki masz dobre i skończyło się na fałszywym alarmie
Migotkadziękuję
Kambromamy maj, taki piękny miesiąc, wszystko budzi się do życia ja również trzymam kciuki, że i w nas obudzi się nowe życie
Babeczki walczymy

Edytowane przez mimi181
Czas edycji: 2016-05-04 o 06:41
Stary 2016-05-04, 07:07   #175
justyna183

Cytat:
Napisane przez kambro Pokaż wiadomość
Witajcie kochane koleżanki
Dziś miałam trochę czasu i przeglądnęłam wszystkie wątki ... Jejku ile my przechodzimy masakrejszyn I każdą historię przeżywam bardzo bo ja taki człowieczek jestem że martwię się i przejmuje ale ile dopingu mamy i to jest najwspanialsze, że jesteśmy wszystkie razem w kupce i się wspieramy, na prawdę to takie piękne i że powstało to forum i moderatorki Jak ja się cieszę, że przemiłe koleżanki z monitoringu poinformowały mnie o wizaz bo na prawdę jest już moim uzależnieniem
Migotka bravo bo na prawdę wszystko z prędkością światła uzupełniasz
Anessca cieszę się, że u Ciebie ładnie się wszystko unormowało będzie już tylko lepiej ja to wiem
Mimi supcio że już jesteś po laparo i że drożne są jajowody teraz do dzieła
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki jestem z Wami całym sercem <3
Kambro jak Ty ładnie to wszystko opisujesz - tak poetycko
To forum jest lepsze od psychologa bo kto nas lepiej zrozumie jak nie my same, co? Przecież wiecie jak działają słowa osoby, która nie ma pojęcia o czym mówi a chce nam udzielać rad
Trzymam kciuki za Was wszystkie i bardzo dziękuję za te strony gratulacji moich trojaczków - oby tylko były zdrowe, bo ja to jakoś dam sobie radę
Stary 2016-05-04, 07:56   #176
mimi181
Raczkowanie

Justynka wszystkie napewno bardzo Ci kibicujemy niewiarygodne szczęście trzy serduszka, pięknie Dbaj o siebie i swoje maleństwa Jednak modlitwy są wysłuchiwane i wierzę, że każdą z nas spotka upragnione szczęście. To forum daje naprawdę dużo wsparcia, bo faktycznie ktoś kto nie ma takich problemów nie zrozumie. Ile razy opowiadam komuś co przechodzę to słucha ale mam wrażenie, że tylko z grzeczności i kończy się typowym :bedzie dobrze Także więc już nawet przestałam, bo jak cie ma zrozumieć ktoś kto raz za razem zachodzi w ciąże, nie zawsze chcianą
A co do Dr G i personelu w Dębicy- mega pozytyw! To mój drugi pobyt w szpitalu (1 raz w Krakowe w Jana Pawła) i drugi raz zaskoczenie jak życzliwi potrafią być lekarze i pielęgniarki. Dodam tylko, że gorlicki szpital i personel zostaje za nimi dalekoooo w tyle i wypada bardzo blado.

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Napisane przez znadiia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Co do wątku rejestracji który został poruszony kilka stron wcześniej to ja też się dobijalam cały dzień i umowilam się dopiero na 11 czerwca. Mam robić dodatkowe badania czy iść z moimi marnymi? Byliście same czy z mezami? Długie kolejki? Dziękuję za odpowiedź
Znadiia napewno warto wziąść wszystkie badania ktore miałaś do tej pory robione. Co do dodatkowych to Dr sam oceni i da Ci zlecienie na te, które uzna za konieczne. Możecie zrobić badanie nasienia M bo też napewno go wyśle, a zawsze to już tyle w przód. U mnie odrazu dał dla męża i powiedział, że jak tu będzie ok to się od niego odczepi Wizyty umawiane są na konkretną godzinę, czasem są poślizgi ale raczej kilku minutowe lub jeśli będzie ktoś na monitoring pomiędzy wizytami to warto dziewczynę przepuścić Możesz wejść sama lub też z mężem, Dr to nie przeszkadza a nawet wg mnie lepiej, niech M też posłucha

Edytowane przez mimi181
Czas edycji: 2016-05-04 o 07:47
Stary 2016-05-04, 08:32   #177
jadzialg84
Rozeznanie

Mimi bdb mówisz. Ja się będę tak próbowała "upchac" z córką w piątek lub w sobotę, bo nie mam jej z kim zostawić. Ogólnie cykl zaskakujący, bo pecherzyk urósł bez leków i to jeszcze po db stronie. Doktor był wypoczety,, mało dziewczyn. Śmiał się, że córka ma rok i już u ginekologa była. Nawet nić przyjaźni osiągnęli Jak coś kazał mi ją wziąć ze sobą.
Stary 2016-05-04, 10:05   #178
kaja19991
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny !!! Podczytywałam Was już zanim umówiłam się do doktora Przybycienia, zastanawiając się w wyborze lekarza kierowałam się tym forum . Na dzień dzisiejszy jestem już z doktorem umówiona na IN VITRO na początek sierpnia. Jednak z tych emocji nie wypytałam się dokładnie o wszystko dlatego PROSZĘ O POMOC mam kilka pytań do osób, które już przed to przechodziły : dostałam kartkę i wiem kiedy mam brać Marvelon, kiedy Gonapepthyl , ale nie wiem o co chodzi z tym badaniem LH i E2? mam go zrobić w 1 dzień miesiączki, ale której tej po Marvelonie czy tej zanim go zaczne brać? pisze tam również 1 dzień miesiączki SMS, ale nic mi o tym doktor nie mówił więć mam pisać tego smsa? Pozdrawiam i życze WSZYSTKIM owocnych starań
kaja19991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 10:34   #179
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Kochana te badania robisz po wyciszeniu jajników czyli po antykach. Sms wysyłasz w 1 dc po Marvelonie.
Gratuluję podjętej decyzji, pewnie nie było łatwo jak każdej z nas. nic się nie bój...cała procedura to pestka w razie wątpliwości to pisz

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kaja19991 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny !!! Podczytywałam Was już zanim umówiłam się do doktora Przybycienia, zastanawiając się w wyborze lekarza kierowałam się tym forum . Na dzień dzisiejszy jestem już z doktorem umówiona na IN VITRO na początek sierpnia. Jednak z tych emocji nie wypytałam się dokładnie o wszystko dlatego PROSZĘ O POMOC mam kilka pytań do osób, które już przed to przechodziły : dostałam kartkę i wiem kiedy mam brać Marvelon, kiedy Gonapepthyl , ale nie wiem o co chodzi z tym badaniem LH i E2? mam go zrobić w 1 dzień miesiączki, ale której tej po Marvelonie czy tej zanim go zaczne brać? pisze tam również 1 dzień miesiączki SMS, ale nic mi o tym doktor nie mówił więć mam pisać tego smsa? Pozdrawiam i życze WSZYSTKIM owocnych starań
Odp powyżej
TP: 28.07. Oliwierek
cudzie trwaj
BeataAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 10:51   #180
Marzena_83
Rozeznanie

[QUOTE=BeataAmelka;5987064 1]Kochana te badania robisz po wyciszeniu jajników czyli po antykach. Sms wysyłasz w 1 dc po Marvelonie.
Gratuluję podjętej decyzji, pewnie nie było łatwo jak każdej z nas. nic się nie bój...cała procedura to pestka w razie wątpliwości to pisz

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Beatka to ja od razu podpytam, jak długo trzeba brać tabletki na wyciszenie jajników? Ja sie umówiłam z Dr na in vitro we wrześniu, więc teraz muszę pilnować, żeby zacząć to wszystko odpowiednio wcześnie.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości