Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:) - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-03, 10:53   #1771
agaczilla21
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Szybko minie rower wybrałaś ?
Waham się...bo w sumie miejskie mi się podobają...ale są bez przerzutek a tu u mnie po górach, dolinach by było ciężko...więc pewnie sobie oboje takie same kupimy...górskie...

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Aaa...i zaraz w poniedziałek M ma iść auto oglądać i podjechać do mechanika Jak będzie ok to kupujemy
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 10:56   #1772
kaaasi
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Aga rower dopasuj to terenu będzie wygodniej pokonywać te km a autko na większe zmieniacie ?

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 10:57   #1773
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Aga rower dopasuj to terenu będzie wygodniej pokonywać te km a autko na większe zmieniacie ?
Renault Grand Espace mamy upatrzone Jak wszystko się zgra to za tydzień w środę finalizujemy 7osobowe prawie identyczne
https://www.google.pl/search?q=renau...9qWeVs3lOPM%3A

Edytowane przez agaczilla21
Czas edycji: 2016-05-03 o 10:59
Stary 2016-05-03, 11:07   #1774
marciar7
Zakorzenienie

Aga 7osobowe na duza rodzinke najlepsze.

Ale jaja. Zoska bawila sie na macie ja ogarnialam mieszkanie. Patrzę co tak cicho dziwnie... A tu ona spi na macie haha
Stary 2016-05-03, 11:09   #1775
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość

Ale jaja. Zoska bawila sie na macie ja ogarnialam mieszkanie. Patrzę co tak cicho dziwnie... A tu ona spi na macie haha
Foteli ma 5 więc za jakiś czas dokupimy dwa brakujące...a tymczasem będzie duuuży bagażnik
Stary 2016-05-03, 11:13   #1776
marciar7
Zakorzenienie

No jasne. U tz maja taki i na imprezy byl super :-D wesolo w 7 osob
Stary 2016-05-03, 11:23   #1777
Paumyd
Raczkowanie

Witam sie ponownie po krótkiej przerwie, wkoncu przeprowadziliśmy sie do własnego mieszkania (dotychczas mieszkaliśmy u moich rodziców). Co prawda co chwila jest cos jeszcze do zarobienia, ale jednak u siebie to u siebie Igor spi sam w swoim pokoju i nawet nie narzeka u nas tez juz noce sie unormowały, idzie spac koło 21-22 i 4-4.30 pobudka, zjada i przekima do max 7, jak ja jeszcze nie mam ochoty wstawać do biorę go do nas do łóżka, z godzinę sobie pogada potem wywalam cyca i przesypiamy do 9-10

Piąstki i palce co chwila lądują w buzi, zabawki powoli zaczynaja go interesować ale chwytać jeszcze nie chce. No i niestety nie zdarzyło sie nam zeby zasnął sam z siebie podczas zabawy
Paumyd jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-03, 11:24   #1778
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paumyd Pokaż wiadomość
Witam sie ponownie po krótkiej przerwie, wkoncu przeprowadziliśmy sie do własnego mieszkania (dotychczas mieszkaliśmy u moich rodziców). Co prawda co chwila jest cos jeszcze do zarobienia, ale jednak u siebie to u siebie Igor spi sam w swoim pokoju i nawet nie narzeka u nas tez juz noce sie unormowały, idzie spac koło 21-22 i 4-4.30 pobudka, zjada i przekima do max 7, jak ja jeszcze nie mam ochoty wstawać do biorę go do nas do łóżka, z godzinę sobie pogada potem wywalam cyca i przesypiamy do 9-10

Piąstki i palce co chwila lądują w buzi, zabawki powoli zaczynaja go interesować ale chwytać jeszcze nie chce. No i niestety nie zdarzyło sie nam zeby zasnął sam z siebie podczas zabawy
Fajne nocki hej ty chyba z Warszawy jestes?moze bys poradzila jakoes fajne miejsce na spacery zeby nie trzeba bylo daleko od centrum isc czy jechać? Narazie do saskiego chodzę ew. Mam w planach bulwary nad wisla...
Stary 2016-05-03, 11:27   #1779
tygryszek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Na mleko dlatego nie jem produktów mlecznych. Domiś miał najpierw krostki na buzi a później wysypany my cała buzię aż sucha skorupa była i ogólnie całe ciałko suche było do tej pory jest bo wiadomo w większości produktów mleko jest ale ja miałam odstawić mleko i jogurty a tak mały walczy z alergia buzia już jest czysta tylko ciałko trochę suche a sapki o wiele wiele mniejsza na początku oprócz sapki jeszcze nos miał zatkany jakby miał katar ale gdzieś głęboko i nic z niską nie wycieklo tylko nad ranem albo po jedzeniu nos miał zawalony. Teraz już tego nie ma
u nas tez najpierw pojawiły się przy na nosku a teraz mu się rozniosło na brwi i policzki, tez ma suchą skórę. Dermatolog podejrzewa azs, ale nie jest jeszcze pewny (tego się niestety obawiałam bo sama jestem alergikiem). Mamy synka kąpać tylko w krochmalu, zabroniła używania oliwki (twierdzi że oliwka to samo zło). Co do jedzenia to mam odstawić mleko (jogurty moge w małych ilościach), jajek nie moge na miękko na twardo i jajecznicy, miód też w odstawkę tak jak i czekolada i kakao (ale tego i tak nie jadłam). Dlugo Twojemu synkowi te krostki się utrzymywały na buzi?

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 11:35   #1780
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość
u nas tez najpierw pojawiły się przy na nosku a teraz mu się rozniosło na brwi i policzki, tez ma suchą skórę. Dermatolog podejrzewa azs, ale nie jest jeszcze pewny (tego się niestety obawiałam bo sama jestem alergikiem). Mamy synka kąpać tylko w krochmalu, zabroniła używania oliwki (twierdzi że oliwka to samo zło). Co do jedzenia to mam odstawić mleko (jogurty moge w małych ilościach), jajek nie moge na miękko na twardo i jajecznicy, miód też w odstawkę tak jak i czekolada i kakao (ale tego i tak nie jadłam). Dlugo Twojemu synkowi te krostki się utrzymywały na buzi?
Powiedziała może dlaczego jajka w takiej formie w odstawkę a w innych mogą być? Powiedziała na jaki czas odstawić?
Ja jestem zwolennikiem chodzenia do alergologa jak mamy podejrzenie alergii, ale to może być też związane z tym, że moja alergolog jest konkretniejsza niż dermatolodzy z którymi miałam do czynienia.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 12:27   #1781
agaczilla21
Zakorzenienie

powiem Wam że kłamstwo nie popłaca Siedzi przede mną w kościele 3-latka z rodzicami. Ledwo się msza zaczęła a ona pyta kiedy do domu. to mama jej powiedziała że jak się skończy to ksiądz otworzy drzwi bo teraz są zamknięte...Po jakimś czasie dziewczynka wyszła z ławki patrzy do tyłu- a tam drzwi otwarte...mama nie miała wyjścia- musiała iść z dziewczynką na pole

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-03, 12:49   #1782
marciar7
Zakorzenienie

Haha dobre :-D

A my mieliśmy na spacer isc i sier rozpadalo...
Stary 2016-05-03, 13:02   #1783
agaczilla21
Zakorzenienie

Patryk zasnął zaraz jak wróciłam z kościoła...czyli 10.30😊 i jeszcze śpi 😊
Stary 2016-05-03, 13:07   #1784
marciar7
Zakorzenienie

Zosia nie spi jak zwykle ale chociaz nie placze
Stary 2016-05-03, 13:19   #1785
agaczilla21
Zakorzenienie

Mieliśmy iść na spacer to tak długo spi...czyli pójdziemy później bo jak wstanie to srednio bo wyspany to będzie się nudził w wózku no i po 15 M na Skype 😊
Stary 2016-05-03, 13:24   #1786
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Foteli ma 5 więc za jakiś czas dokupimy dwa brakujące...a tymczasem będzie duuuży bagażnik
Pomieścicie się

Stary 2016-05-03, 13:25   #1787
Lola2828
Zadomowienie

A ja sobie siedzę na ławce w parku grzeje dupke a mała śpi w najlepsze o 15 przychodzi koleżanka na kawkę to będzie towarzystwo 😊 Marta Zosia chyba troszkę wydoroslała 😂 grunt że nie płacze spać nie musi 😂
Stary 2016-05-03, 13:25   #1788
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Pomieścicie się

No wiadomo 😊 a to z zamyslem zeby moc kogoś wziąć do nas do dzieci bo tak to pelny stan 😉
Stary 2016-05-03, 13:59   #1789
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
Łoo matko aż 200 ? Mój jak stanął na 120 ml, tak do tej pory jednorazowo zje tyle, ostatnio przesypia mi już całą noc, tzn. mniej więcej od 22 do 6:30 , ale jak się jeszcze przebudzał w nocy to zjadał góra 90ml..
Ja się pytałam lekarza czy wybudzać na jedzenie, powiedział że nie ma takiej potrzeby, jak dziecko zgłodnieje to na pewno da o sobie znać

Kiedyś pisałaś ze dużo je i głodny ciągle jest
To wychodzi na to ze wcale nie je dużo Moja jak miala miesiąc to piła po 150 😨 mojego mleka

A teraz jej daje zgodnie z etykieta na opakowaniu. Od trzeciego miesiąca 5-6 butli na dobę po 200 ml. Ale wiadomo wychodzi mniej bo w nocy mniej je to mi wychodzi 4 butle na dobę za zwyczaj no i robie te 200 ale nie zawsze wypija no i jak be nie to ulewa czasem sporo

Ale obawiam się ze musze mleko zmienić bo ma suche placki na rączkach i buzi... poczekam na ocenę pediatry i póki co smaruje i natłuszczam

Dzisiaj rano tak mi stekala i prezyla się a ja wacham a tam niespodzianka

A ta leży na macie i śpiewa swoje ellll zadowolona

Któraś pytala o robole

Nie nie tęsknię
Cisza spokój i ptaszki śpiewają

Wczoraj łazilam po tej drodze dwie godziny w to i z powrotem

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 14:13   #1790
Paumyd
Raczkowanie

Marta, blisko centrum to słabo z miejscem do spacerów. Ale na "większa" wyprawę polecam kępę potocką, park praski, bulwary fajne ale w tygodniu bo weekendy duzo tam piwkujących i głośnych ludzi No i oczywiście starówka i cal okolica-fontanny, cytadelą. A na weekend zabieraj tż w samochód i na spacer do puszczy kampinoskiej
Paumyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 15:01   #1791
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
No wiadomo 😊 a to z zamyslem zeby moc kogoś wziąć do nas do dzieci bo tak to pelny stan 😉
Bardzo dobre podejście

Paula ja pytałam widzisz teraz masz wygodnie spacerować

Stary 2016-05-03, 15:09   #1792
tygryszek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Powiedziała może dlaczego jajka w takiej formie w odstawkę a w innych mogą być? Powiedziała na jaki czas odstawić?
Ja jestem zwolennikiem chodzenia do alergologa jak mamy podejrzenie alergii, ale to może być też związane z tym, że moja alergolog jest konkretniejsza niż dermatolodzy z którymi miałam do czynienia.
3 tyg temu zjadlam jajecznice i od razu malego wysypalo. Ona twierdzi ze nie powinno sie calkowicie odrzucac ( w makaronach i ciastach itd mam jesc) a im mniej przetworzone tym bardziej uczulaja. Ale jakbym wykluczyla calkowicie to potem jakby maly dostal np jajko to by mogl w wstrzas wpasc przy alergii ( jakos tak tlumaczyla) To co nam zabronila to chyba taki standard przy podejrzeniu azs. Cytrusy tez mi zabronila jesc. Sorki ze tak nieskladnie napisalam, ale pisze z tel na spacerze. Moja pediatra np wymyslila zebym synkowi smarowala buzie mascia steryd elocom. Pare lat temu mi kazali nia smarowac i tak sobie twarz zalatwilam ze pol roku sie leczylam, nigdy w zyciu bym nalemu nia buzi nie posmarowala. Dermatolog tez powiedzial ze nie wolno

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 15:34   #1793
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
o, no to tym bardziej głod raczej Mijkę nie dopadnie .

Juhu! wczoraj zawiesilismy karuzelkę, żeby sprawdzic, czy M. się zainteresuje i owszem, gapił się w nią, a dzis nad ranem łapał zabawki i głowką obracała za nimi, jak się kręciły.
Zauważyłam też, ze od paru dni jak jest śpiacy czy zmęczony, trze oczka piastkami- wydaje mi się, ze to następny krok w rozwoju . Najpierw myślałam, ze to przypadek, ale nie, bo powtarza kilkakrotnie
No i super mówiłam, wszystko z dnia na dzień się zacznie jak u nas

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Moja za zwyczaj się budzi kolo 1-2 Ale dzisiaj fajnie pospala

Może się powtórzy kiedyś to to jej nie będę budzić

Moja to 6-8 max juz zaczyna dzień

Mój tez 6 rano Skowronek

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że jeszcze zanim dostaliśmy leki homeopatyczne to już miałam odstawione nabiał i smarowałam kremem oilatum o z dnia na dzień było coraz lepiej a naprawdę miał straszna masakre na skórze to szybko zeszło później już po jednej na policzkach a teraz wcale no czasem jedna wyskoczy
Mi jajek kazała dużo jeść ale jak to powiedziała od szczęśliwych kur mi daje swojskie teściowa po jajka chyba nic się nie dzieje ostatnio wyruszyli mu na ciałko skórę po drożdżowce2 z biedronki pewnie sama chemia tam była ale miałam straszna ochotę polecam krem oilatum jest super i można kilka razy dziennie smarować nam bardzo pomógł i teraz do kampania i balsam kupiłam i odrazu lepsze ciałko bo suchy był.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

A my wróciliśmy od teściów było sympatycznie a mały był grzeczny jak aniołek tylko solenizantka kicha Ela raz i zachrypnoeta była a nim się o tym dowiedziałam łapała małego za rączki i stopki oby mi się nie rozchorowal tylko ....

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-03, 15:37   #1794
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paumyd Pokaż wiadomość
Marta, blisko centrum to słabo z miejscem do spacerów. Ale na "większa" wyprawę polecam kępę potocką, park praski, bulwary fajne ale w tygodniu bo weekendy duzo tam piwkujących i głośnych ludzi No i oczywiście starówka i cal okolica-fontanny, cytadelą. A na weekend zabieraj tż w samochód i na spacer do puszczy kampinoskiej
Dzieki narazie padalo i wyszlismy pochodzic ale na pewnonkiedys sie tam przejedziemy
Stary 2016-05-03, 16:35   #1795
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Moim zdaniem teraz już to jak przy kp na żądanie smutno bez drogowych przyjaciół ?

Az zapytam co moja pediatra o tym myśli i porównamy

Witam w ten piękny słoneczny dzień Siasia 5km zrobiłam wczoraj popedzilam jak pies spuszczony ze smyczy ale co się dziwić dziś ledwo chodzę ale też idę a co tam lubię to fizyczne zmęczenie

Planujemy dziś długi spacer póki ładna pogoda obiadek mamy więc wyruszamy za jakiś czas

Miłego dnia dla wszystkich
No to pięknie pobieglas chociaż myślę że po codziennym killerze to był raczej relaks niż wysiłek no ja narazie 3,8km robię. Dzisiaj miałam pobić ale dałam sobie spokój bo coś mnie bierze, gardło mnie boli i tz powiedział że lepiej odpuścić jeden dzień niż potem cały tydzień, niby racja
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 17:43   #1796
marciar7
Zakorzenienie

Siasia pewnie ze racja
Podziwiam was ze macie chęć :-D
My bylismy na spacerze co prawda w zadnym parku tylko zwiedzaliśmy okolice ale Zosia ladnie spala i jeszcze po spacerze tez. Buzia mnie piecze chyba slonce mnie zlapalo. Musze Zoske w jakis filtr zaopatrzyc..
Stary 2016-05-03, 18:07   #1797
rudziutka1987
perfumoholiczka

GG do rudziutka1987

Cytat:
Kiedyś pisałaś ze dużo je i głodny ciągle jest
To wychodzi na to ze wcale nie je dużo Moja jak miala miesiąc to piła po 150 😨 mojego mleka

A teraz jej daje zgodnie z etykieta na opakowaniu. Od trzeciego miesiąca 5-6 butli na dobę po 200 ml. Ale wiadomo wychodzi mniej bo w nocy mniej je to mi wychodzi 4 butle na dobę za zwyczaj no i robie te 200 ale nie zawsze wypija no i jak be nie to ulewa czasem sporo

Ale obawiam się ze musze mleko zmienić bo ma suche placki na rączkach i buzi... poczekam na ocenę pediatry i póki co smaruje i natłuszczam

Dzisiaj rano tak mi stekala i prezyla się a ja wacham a tam niespodzianka

A ta leży na macie i śpiewa swoje ellll zadowolona

Któraś pytala o robole

Nie nie tęsknię
Cisza spokój i ptaszki śpiewają

Wczoraj łazilam po tej drodze dwie godziny w to i z powrotem
Haha no bo kiedyś jadł za dwóch , a teraz niejadek się zrobił ;P Może to i lepiej
11.2016
rudziutka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-03, 18:30   #1798
marciar7
Zakorzenienie

Mozna czy ms smarowac piersi w celu ich ujedrnienia podczas kp? Bo skora sie zrobila jakas taka wiotka :-\
Stary 2016-05-03, 19:11   #1799
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
No to pięknie pobieglas chociaż myślę że po codziennym killerze to był raczej relaks niż wysiłek no ja narazie 3,8km robię. Dzisiaj miałam pobić ale dałam sobie spokój bo coś mnie bierze, gardło mnie boli i tz powiedział że lepiej odpuścić jeden dzień niż potem cały tydzień, niby racja
A daj spokój relaks to nie był umeczylam się ledwo dobiegłam ale patrze
ile zrobiłam było 4 z kawałkiem to mysle a dobra dobiegnie do 5 regeneracja bardzo ważna wiec odpoczywaj u mnie niedziela to cheat Day pod każdym względem i jedzenia i ćwiczeń

Cytat:
Mozna czy ms smarowac piersi w celu ich ujedrnienia podczas kp? Bo skora sie zrobila jakas taka wiotka :-\
Marcia na pewno można tylko coś typowego dla mam karmiących trzeba

Stary 2016-05-03, 20:05   #1800
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Ja już sobie to znalazłam, ale nie chciało mi się szukać czy na temat ibuprofenu też są takie badania. Ogólnie tylko w niektórych miejscach zaznaczają, że lepiej profilaktycznie obu susbstancji unikać dopóki nie sprawdzą o co chodzi.

Kojarzysz co to za substancja zamiast atropiny? Tą atropiną to się kropi nawet w domu przed badaniem, a nie tylko w gabinecie. Uciążliwa jest, ja sama tego nie cierpie, bo uwrażliwia na światło. Jak nie kojarzysz to poszukam, ale daj proszę znać w którym gabinecie takie cuda.

Poza tymi dwoma miejscami wiem, że jeszcze w okulusie małe dzieci przyjmują. Też się muszę przejść z Lusią i powiem szczerze nie wiem gdzie, bo lekarka łobuza już nie przyjmuje...

Witamy No pięknie tu mamy Ja mieszkam w fajnym miejscu bo w dolinie a do okoła góry

co za ludzie A kicia śliczna

powiem szczerze, że jestem trochę zaskoczona podejściem lekarzy teraz a 6 lat temu. Ja rozumiem, że medycyna idzie do przodu, że co i rusz coś nowego odkrywamy, ale chyba bardziej bym się bała przedawkowania niż niedoboru. Zbadać jak masz zalecenie bym zbadała, ale pamiętam jak jeszcze niedawno był kult witaminy C, teraz im chyba na D przeszło. Następna jest E w alfabecie, może za kolejnych 10 lat będziemy E suplementować
A i jak już będe Lusie kłuć to zrobię jej też odrazu wit D

nie mów matkom jak się dzieci robi

omg... ja właśnie z mrówkami walczyłam, byłam pewna że mi oknem wlazły, muszę kwiatki pooglądać, bo o tym nie pomyślałam

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

tż przedwczoraj poszedł z Lusią na spacer, jak to tż do sąsiada na ogród I kot sąsiada wpakował się Lusi do wózka, a podobno taki spaślak, że nie wiedzieli jak to zrobił, bo na taboret ma problem wskoczyć
Ja totalnie nie mam pamięci do nazw leków, nie pamiętam Ale mówiła,że z Niemiec,że 100 euro za buteleczkę.

To jest moja od lat okulistka, ona kiedyś przyjmowała w Jaworzu i w Katowicach u Gierkowej a teraz w Gliwicach

Cytat:
Lola

Dziękuję polukam w kwiatki
U mnie w kuchni siedzą i wylaza z pod szafki i kolo kosza lata. Wczoraj tz wytlukl w nocy wszystkie

Ale i tak jakaś trutke kupi na nie vo wczoraj nie zdarzył przez nadgodziny.

Dziewczyny mam pytanie. Mia jest na mm na butli. I teraz coraz lepiej w nocy śpi i ja się zastanawiam czy ja budzić na jedzenie ? Bo wczoraj zjadła przed 20 i zasnęła po 20 i spala aż do 4:30. Obudziłam ja żeby zjadla bo ile to może nie jeść ale potem ciężko ją uśpić znowu . No a nie będę od 4 jej nosic
Mogę czekać aż sama wstanie na jedzenie ? Na cycku tak było ze się nie wybudzalo a nie wiem jak na mm jest. Niby ma mieć przerwy do 5 godz. W dzień częściej je to może w nocy rzadziej jeść ? Chyba i żołądek wolniej trawi mleko w nocy ?

Ktoś doradzi ?
Pewnie,że nie budź Przecież ładnie przybiera, niech sobie dziewczynka śpi Zonia mi śpi od 19 do 3-4, a potem już wstaje normalnie jakoś po 7, 8. W życiu mi nie przyszło do głowy jej budzić

Cytat:

no i tak powinny usypiać zawsze te nasze dzieciaki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości