![]() |
#1381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
smutno mi. bo
-chciałabym się w kogoś wtulic -czuje sie okropnie samotna -nie ma nikogo o kim mogłabym ciepło pomyślec(ani nikt ciepło o mnie nie mysli) - i jeszcze raz chciałabym sie przytulic ![]() Taki ot, spadek formy. Dziekuje Kamila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Jamaico sama nie oznacza wcale samotna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Główka do góry, jutro jest nowy dzień, jutro jest wolne od błędów. No i pomyśl, że może na łyżwach spotkasz swojego łyżwiaża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przytul sie do brukselkulki ![]()
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Kurde a ja mam gorączke
![]() A tak chciałam jutro jechać na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
BAN stały
|
jamaico
![]() a ja humor nadal mam calkiem nie najgorszy ![]() ![]() tzn. moze nie w tym rzecz, bo w zasadzie to mam, ale to jakos nie to samo co z nim... ![]() proponuje ![]() Camilo wodeczka cie rozgrzeje ![]() a mi moze jakos lepiej nauka pojdzie, bo wlasnie nad moim nieszczesnym angielskim siedze ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Wtajemniczenie
|
no jutro bedzie napewno lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rozmawialismy z eksem o kreglach, na co stwierdził "jak chcesz to mozemy pojechac jakiegos dnia..." Wiem dziś, że każde jego słowo jest kłamstwem. A łyżwiaz hmmm obym go jutro spotkała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
Moja mama dzisiaj mi zaproponowała wypicie wódki w ramach odkażenia się i rozgrzania ciałka w walce z wirusem
![]() ![]() ![]() Jakoś po Turcji mam awersje do wódki, za to piwko, winko lub grzańca bym sobie z chęcia wypiła ![]() A tak to wirtualnie przyłączam się do was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Wtajemniczenie
|
ale fajna mama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ciacho ![]() ![]() jak dobrze że mój Exio mi się nie śni ![]() ![]() a ja dzisiaj kolejny raz szukałam kozaków i znowu nic ![]() ![]() leniuchuję w ten weekend, wyjazd do Wrocławia nie wypalił, ale dzięki temu mogłam być na szabacie Wielkopolanek ![]() Kamila wracaj szybko do zdrowia ![]() Jamaico ściskam Cię mocno ![]() ![]() buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
Jamaico ona normalnie taka nie jest, stąd moja mega zdziwiona reakcja
![]() Piwko to nie raz leciałam im kupić, kupując przy okazji sobie. Z Turcji z wolnocłówki przywiozłam Gordona i mogłam pić mega pyszny gin z tonikiem lodem i platerkiem cytryny ![]() ![]() magdzia wiem że chciałaś wracać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Wtajemniczenie
|
dzizyss miałam przedługą rozmowe z siostrą o eksie. która uwaza ze ja wcale nie mam racji, i wmawiajac mi że
-on chce z toba byc,nawet jak mówi ze nie chce , to kłamie -on chce byc z toba ale mysle ze sie czegos obawia -ty udajesz twardzielke, i on gra twardziela -smieszna sytuacja, oboje chcecie byc razem ale zadno nie robi pierwszego kroku -nie jestesmy para - nie calujemy sie i nie idzeimy do lozka - prosta sprawa(dlaczego nie umiem tego stosowac ![]() -zobaczysz jakbyscie tak zaczynali sie odwiedzac, ty do niego on do ciebie to samoistnie przeistoczy sie w zwiazek Nie wiem czemu moja CAŁA rodzina tak go uwielbia. Ogladam filmiki o buldożkach francuskich i humor wrócił.podsyłam wam kilka http://www.youtube.com/watch?v=VuJOyU8vsbw http://www.youtube.com/watch?v=zUFOo...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=75jZ6...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
Oj niekoniecznie musi byc tak jak mowi twoja siostra, a po co robic sobie nadzieje?? Nie warto, lepiej zyc samej (co nie znaczy ze jest sie samotna
![]() Oj Jamaico nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ze bedziesz miała pieska ![]() ![]() A pokazałabym wam D. ale sama nie wiem ![]() Ten słowak i ten Marco to po prostu... niezłe ciacha ![]() Matteo jakos nie bardzo mi sie podoba, aczkolwiek cos w sobie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Wtajemniczenie
|
Shewo pokazuj pokazuj choc na chwile
![]() Nie robie sobie zadnej nadzieji, bo za dobrze znam T. moze byc miedzy nami wszystko, ale nie zwiazek, on się na to nie porwie już drugi raz. A ja nie bede miała dylematu czy skorzystac z odgrzewanych kotletów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
_Magda, magdzia jaki dzien tygodnia pasuje wam na spotkanie?
![]() Ps. Jamaico nie sądze, zeby Twoja siostra miała racje. Tak naprawde to Ty znasz dobrze swojego eks, a rodzina tylko od strony z której sam sie pokazywał lub Ty opowiadałaś. Rodzina niestety często wtraca sie w sprawy o których ma mgliste pojęcie i lubi prawi morały lub pouczac jak należy postępować. Nalepiej jak w tym momencie zaufasz sobie i swojej intuicji i bedziez postepowac rozsądnie. Gdyby rzeczywiście T. chciał wrócić, to zrobiłby wszystko żeby Cie odzyskać a nie bawiłby się w jakieś dziecinne i denerwujące zagrywki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zadomowienie
|
o d. i o tym jak wiele mi dal moglabym dlugo mowic... ale zrobil cos jeszcze..
..spowodowal.. ze przestalam marzyc i wierzyc w magie zycia.. nie wiem czy twoja siostra jamajeczko ma racje, ale gdyby chcial wrocic i cie kochal to by wrocil, trzeba twardo stac na ziemi..takie jest zycie
#1398 |
Zakorzenienie
|
magdzia to może wtorek lub środa?
Niech się jeszcze _Magda zadeklaruje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Wtajemniczenie
|
a no, na co mi zreszta facet kupiłam psa
![]() ![]() Brukselko czy ja mam ci przetrzepac skóre??Kiedy przyjedziesz do OPOLA!! o matko,ale niespodzianke wycisnełam na policzku. Bolała mnie od rana, jutro łyzwiaz sie przestraszy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
Jamaico i tak jest chyba najlepiej, myslec ze nic z tego nie bedzie, nie robic sobie nadziei i zyc dalej własnym zyciem
![]() A jakiego sms'a przed chwila dostałam ![]() ![]() No to pokazuje D. Idealny napewno nie jest, ale dla mnie jest naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Wtajemniczenie
|
no no no no no Shewo naprawde fajny
![]() ![]() Moze ja tez tak zaczne wysyłac sms, a nóż, spotkam ksieciunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
shewa ładniutki, typ urody, na który zwróciłabym uwagę
![]() ![]() ![]() Dostałam dzisiaj smsa od Mustafy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
A czasem chyba wolałabym, żeby był brzydki
![]() ![]() A z tymi sms'ami to wogole mam jakies szczescie. Jakies 2-3 lata temu sms'owałam z jakims kolesiem wogole niewiadomo skad, nawet dzwonil do mnie ![]() A ty Jamajeczko na lodowisko idz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
BAN stały
|
ale sie wam dzis zebralo na ujawnianie
![]() ![]() shewo z wszytskich dzis ujawnionych typuje na nr 1 twojego D. tez zwrocilabym na niego uwage ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Wtajemniczenie
|
tttaaa na lodowisko to jutro
![]() Czuje sie jak gruba beczka, ale jutro to "wyjedże" na lodowisku ![]() ![]() ![]() ja wam pokaze T. a co mi tam ![]() ![]() ale to tylko tak na "chwile" |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
Jamaico tez bym zjadła orzeszki w czekoladzie, laskowe mniam
![]() Ogólnie ostatnio jestem straszny pies na słodkie ![]() A jesli chodzi o spalanie kalori, to uważam że w seksie na lodzie (koniecznie zaawansowane figuty) spali sie ich więcej niż normalnie "po bożemu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
Hehe dobrze, że D. tego nie widzi bo by mi obrósł w piórka
![]() A na poszukiwania ksieciunia zapraszam do mnie ![]() ![]() ![]() Camilla moim zdaniem powinnas mu napisac, albo nie odzywac sie wcale, jedno z dwóch. Jamaica Ja sie obzeram jak nie wiem co i wszystko idzie w tyłek i uda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
Jamaico szczerze musze przyznać że z T. niezłe ciacho. Rany taka stara
![]() ![]() Mój pierwszy eks, też miał południowy typ urody, generalnie ja mam słabośc do brunetów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
No no no T. niezły
![]() ![]() A ja sie dzisiaj dobiłam i juz mi sie odechciało sukienki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
BAN stały
|
tez wam chcialam kogos pokazac
![]() ![]() jamaico ja juz kiedys widzialam twojego T. generalnie niezle ciacho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.