|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon VI epizod unboxing
U mnie już pobudka na ktg
![]() Ciężko mi trochę z Wami pisać z telefonu, czytam wszystko ale odpowiadanie to już wyższa szkoła jazdy, więc wybaczcie że tylko o sobie nadaję! Mój organizm to wredna bestia - pracował ładnie z cewnikiem do godziny 22, potem wzięłam prysznic i nara - udało się położyć i nawet pospać. On chyba zwyczajnie robi swoje i to niezależnie od procedur. Znaczy był czas na jakieś skurcze i powoli wylot czopa to wyleciał, będzie czas żeby kociaka wypuścić, to wypuści i mogą mnie tu ganiać ile chcą. |
|
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek. U mnie dzien sie zaczal o 4.00 dzis. Silny bol brzucha, mysle wstane pochodze ide do wc a tu do kolan mokro. Mysle super ... tylko nie dzis, nie teraz nie jestem gotowa maz zaraz do pracy wstaje. Ale posiedzialam chwile i sie okazalo ze chyba mi mala tak naparla na pecherz ze nie poczulam ze sie posikalam ;-( na wody to nie wygladalo bo za malo i nic poki co sie nie dzieje. Zadnego bolu jakis pojedynczy skurcz czasem i tyle. Uff emocje od samego rana...
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaraz mnie trafi!
Od 3 jak wstałam do wc nie moge zasnać. Jestem tak zła na to że nie śpię że przez to tym bardziej nie mogę zasnąć. Nic mnie nie boli, zgagi nie mam to nie spie bo...nie. Ps. Gratulacje dla nowej mamy i wspolczuje takiego zakonczenia... Niech sie goi w try migi! ---------- Dopisano o 04:49 ---------- Poprzedni post napisano o 04:47 ---------- Cytat:
Wow obserwuj kolana ️---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ---------- Cytat:
Kocie nie znasz dnia ani godziny jak Cie zaskoczy bez zadnej przygotówki
|
||
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Iwonia ja tez bez zmruzenia oka od 4. Rozwazam wypicie melisy. Bo nie chce mi sie wstawac jeszcze.
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje wszystkim za gratulacje!
laktacja rozkręcona, ze ho ho. Rzeka mleka . Mały jest przesłodki, dużo śpi i je, myśle, ze może wpływ na to ma fakt większego doświadczenia, z córka musiałam bardziej sie pomeczyc w niektórych kwestiach, a teraz od razu wiedziałam co i jak, mamy sie ok i czekamy na wizytę, bo najprawdopodobniej dziś wychodzimy![]() Nie mam nigdzie indziej dostępów poza klubem na wizażu, wiec tam napisze co i jak odnośnie porodu, łącznie z parametrami Świat jest za mały, w Internecie nic nie ginie, a jeśli cos może przeczytac każdy, to wole pozostać anonimowa.
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Jak u Was dziewczyny (juz rozpakowanych z 2packu) z rozstepami? Pojawilo sie cos nowego czy skora wraca do normy? Ja poki co tylko jakies slabo widoczne na piersiach, brzuch i reszta ocalale bez. I tak sie zastanawiam czy moge sie juz cieszyc czy jeszcze wszystko przede mna...
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie przeniosłam przed tv. Cos czuje ze po 7ej zacznie mnie łamać bo nic nie ma do ogladania ciekawego oprocz wiadomosci to nie bede sie opierac. U mnie ani jednego rozstepu nigdzie i mam nadzieje ze nic sie juz nie pojawi. ️
|
|
|
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie śpie, chociaż nie taka straszna pora jest. Mała się kotłuje w brzuszku. Kolejny dzień i coraz bliżej
|
|
|
|
#519 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Nikt dzisiaj nie rodzil w nocy? Idę niedługo do pracy, bo zeswiruje siedząc w domu kolejny dzień w domu licząc, ze sie zacznie. Moze zajęty dzień przekona królewnę do urodzenia sie kocie a ile czasu dają kociakowi na wyjście zanim Cie potną? |
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kolejna spokojna noc za nami Tymus mamusia zaprasza na tą stronę ![]() Od wczoraj po południa leje deszcz także można by jechać rodzic w czasie deszczu dzieci się nudzą ![]() Miłego dnia Kobietki |
|
|
|
#521 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
no chyba ze to wrony to rozumiem... ![]() Dzien dobry ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Urshoola a zapach? Moze to jednak byly wody?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 |
|
Zadomowienie
|
Nie nie wody. Zapach mnie wyprowadzil z błędu wlasnie. Ale 3mam rękę na pulsie bo do TP 3 dni...
|
#523 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Oki. Gdyby bejbe jakos inaczej sie dzis ruszalo to lec na ip sprawdzic co w trawie piszczy.
|
|
|
|
#524 |
|
Rozeznanie
|
Taaak ciąża to piękny czas
też kiedyś w nocy nie doleciałam do toalety, myślałam, że to wody, a to tylko przepełniony pęcherz. Urocze to jest
|
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
No pierwszy raz taka akcja sie u mnie zdarzyla tymbardziej ze nie czulam parcia na pecherz tylko bol brzucha podobny do skurczu. Zaczynam sie troszke stresowac.
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Też wczoraj miałam jakiś beznadziejny dzień, pożarłam się trochę z mężem i sobie popłakałam na noc, poza tym zasnąć nie mogłam (kawę na wieczór wypiłam, a w ciąży rzadko piję, więc zawsze takie efekty...). Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej!
Mąż poszedł do pracy, śniadanie mu zrobiłam, idę jeszcze spać na trochę i sama będę się do pracy szykowała...
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
fruzja, tak w sumie to nie wiem. Dziewczynom po terminie robią 3 sesje z oksytocyny, co drugi dzień, ale ja niby nie powinnam się przeterminować, a termin mija w niedzielę. Chyba na bieżąco będą decydować.
|
|
|
|
#528 | |||
|
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi sie zdarzalo tak spocic w okolicach pachwin, ze sie zastanawialam po przebudzeniu o co kaman. Cytat:
|
|||
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
A Tobie podaja te oxy jeszcze?czy tylko jednorazowa probe mialas?
|
#530 |
|
Z deszczem w butach
|
Hit poranka. Maz zobaczyl 4 pieluszki po nocy rzucone na podloge, bo nie chcialo mi sie z nimi biegac do kosza i mowi: Moze on ma rozwolnienie?
(Chyba juz zapomnial, ze corka potrfila po kilka razy na godzine zrobic )
|
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny podziwiam Was ze jeszcze chodzicie do pracy.
Jem juz drugie śniadanie i zaczęłam sadzić kwiatki. |
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie zastanawiam czy zwlec się z łóżka na pierwsze śniadanie. Płatki bym na szybko wciągnęła
|
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Jak delikatnie ... platki
ja pochlonelam o 5 2 kawalki pizzy z wczoraj domowej roboty. Czy mam wyrzuty sumienia...?nie bardzo 😃Fab...jakies wiesci od Ciebie?dr skrada sie ze skalpelem czy cisza?
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Manu, u mnie nie ma co podziwiać
idę na 4 godziny, więc się nawet nie zmęczę, ale zawsze trochę pomogę. Pewnie jakbym pracowała u kogoś obcego, to bym już nie jeździła, ale pracuję w firmie mojego taty, razem z mężem... A zawsze to daje mi kopa, żeby wstać, ubrać się przyzwoicie, pogadać i spotkać się z ludźmi, a nie zalegać pół dnia w piżamie
|
|
|
#535 |
|
Rozeznanie
|
A ja czekam, aż letrox się wchlonie, mierze cukier i nastawiam jajka na miekko.
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba idę też coś małego zjeść, bo w brzuchu burczy. Nie zasnę
|
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
Zainspirowalyscie mnie u mnie dla odmiany powstanie pasta jajeczna ze szczypiorkiem ;-)
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jogurt naturalny z domową granolą
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Była próba, wczoraj cewnik. Dziś go wyjmą i zobaczymy, może mi dadzą kroplówkę i będę biegać. Oby po obiedzie, bo jak mnie uwieszą na niej to jeść nie wolno.
Zazdroszczę śniadań, ja właśnie czekam na szpitalne pyszności
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

️
. Mały jest przesłodki, dużo śpi i je, myśle, ze może wpływ na to ma fakt większego doświadczenia, z córka musiałam bardziej sie pomeczyc w niektórych kwestiach, a teraz od razu wiedziałam co i jak, mamy sie ok i czekamy na wizytę, bo najprawdopodobniej dziś wychodzimy
to nie bede sie opierac.

no chyba ze to wrony to rozumiem...