Wszystko o Avonie II - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-08, 17:58   #2131
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken
Dot.: Wszystko o Avonie II

Jak myślicie, czy serum Sake&Ryż wystarczy samo w sobie zamiast kremu na noc przez dłuższy czas? (np przez całe opakowanie tego serum). Bo zastanawia mnie czy moja cera będzie odpowiednio nawilżona samym serum bo ono tak ekspresowo się wchłania jakoś, aczkolwiek kondycja skóry jest ok narazie.
Stary 2007-12-08, 18:09   #2132
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Ma ktoś bransoletke LENERE ? Przychodzi z netto 16? i jaka ma długosc bo nie widze na skanie Prosze o odpowiedz
Ja zamawialam i bransoletke i naszyjnik ale paczke bede miec dopiero w środe (obie rzeczy przyjda)
bransoletka ma długosc 19 + 2,5 cm

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 18:26   #2133
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Jak myślicie, czy serum Sake&Ryż wystarczy samo w sobie zamiast kremu na noc przez dłuższy czas? (np przez całe opakowanie tego serum). Bo zastanawia mnie czy moja cera będzie odpowiednio nawilżona samym serum bo ono tak ekspresowo się wchłania jakoś, aczkolwiek kondycja skóry jest ok narazie.
Mi się wydaje, że to serum jest raczej na dzień. A jeśli chodzi o nawilżanie to mojej mieszanej cery nie nawilża wystarczająco i muszę jeszcze użyć kremu, ale nie wiem czy dobrze robięmoże po prostu to serum nie nadaje się dla mnie?
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 18:40   #2134
.eva.
Raczkowanie

Mnie mówiono że to serum stosuje się na noc. Mam suchą skórę i na serum dawałam jeszcze krem na noc.
.eva. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 18:55   #2135
corx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Nie dostaniesz tego kremu. Ja zamawialam w piątek do 19 i kremu tez nie dostalam, bo wczesniej nie dostalam od nich maila.
To była promocja dla wybranych.
To ja chyba byłam tą wybraną bo dostałam maila. Ale chyba zaraz po tym Firma zapomniała, że mnie wybrałam i mimo, że spełniłam ich warunki w paczce nie dojrzałam żadnego kremu :conf used:
Stary 2007-12-08, 18:58   #2136
Waniencja
Raczkowanie

kasiu - no sobota średnio mi leży, ale grunt, że niedziela na spanie jeszcze zostaje ;-)

Parę dni temu oglądałam na Discovery 'Jak to jest zrobione' i pokazywali produkcję w Avonie, akurat na taśmie jechała butla z płynów do kąpieli ;-)
Stary 2007-12-08, 19:25   #2137
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wcześniej były 3 katalogi wstecz co dawało 3 miesiące.
Na stronie Avonu jest napisane(i zawsze było to samo), że:
7. Co zrobię, jeśli Klient zechce zwrócić produkt?
Nie musisz się o to martwić. Jeśli Klient chce z jakiegoś powodu zwrócić lub wymienić produkt, ma do tego absolutne prawo, pod warunkiem, że produkt nie jest zużyty w ilości większej niż 25%. Gwarancja stuprocentowej satysfakcji umożliwia Klientom zwrot lub wymianę kosmetyków w ciągu 3 miesięcy od dnia zakupu. Twoją rolą będzie przesłanie nam produktu, abyśmy go mogli wymienić lub usunąć jego koszt z Twojego konta.

Cytat:
Napisane przez ulcia22 Pokaż wiadomość
mam pytanko jak np zamawiam za 300 zl i mam upust 25% to ile mam na katalogi probki itp.?? a i jeszcze jedno jak na 1 termin mialam upust 25% i na drugi zloze za 120 zl to tez mam 25% bo wiecie ja nie doswiadczona jestem heh
Na próbki itp nie ma upustu. Jeśli suma pierwszego i drugiego zamowienia przekroczy kolejny limit upustu to na 2. termin masz już wyższy.
Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Byłam w coku i kupiłam K01 i panoramke i formularz dostałam..bo póki będę składała z K16 to jeszcze pare dni minie
Fajny kącik z próbkami teraz w Panormacie będzie..przynajmniej więcej próbek w niższych cenach
Jaki kącik z próbkami?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-08, 19:27   #2138
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ja zamawialam i bransoletke i naszyjnik ale paczke bede miec dopiero w środe (obie rzeczy przyjda)
bransoletka ma długosc 19 + 2,5 cm
Dziękuję Troche dlugie te bransoletki...nie uwazacie?
Stary 2007-12-08, 19:42   #2139
ulcia22
Raczkowanie

GG do ulcia22

dzieki za odpowiedz taka jedna czyli np na 1 termin zamawiam za 200 zl mam upust 25% a na drugi zamawiam za 350 zl to za drugie zamowienie mam 30% upustu tak? to z tego wychodzi ze lepiej zamawiac w jednym terminie nie wiem czy dobrze zrozumialam (i sory za, dla was, proste pytania heh ale moja liderka to nie za specjalnie mi to wytlumaczyla prawie wogole)
ulcia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 19:42   #2140
Oceanie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Jaki kącik z próbkami?
Zdradzcie więcej szczegółów dotyczących tych próbek
Oceanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 19:50   #2141
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Chyba masz nie równo pod sufitem. Nigdy w życiu za taką sumę nie spakują ci w 10 kartonów, chyba że w kartony po butach. I nie wprowadzaj nas wbłąd wypisując żekome braki bo jedynego braku jakiego możesz się spodziewać to "brak akceptacji na tym forum". JASNE!!!
Ale mam nerwazaraz wszystko rozniose. Nie nawidze oszustwa i celowego narażania na koszty. Pewnie niezły masz z tego ubaw co?
Mili, nie denerwuj się Nie zamawiałam co prawda Far Away, ale w COKu leży tych wód pełno i nie mają info o brakach.
Ja nie mam żadnych braków, jedynie woda Treselle (ta zwykła) będzie alternatywna.

Co do tych 10 kartonów - moim zdaniem to jest możliwe, jeśli ktoś zamawia tylko duże i ciężkie produkty np. płyny do kąpieli. Ja mam prawie same wody toaletowe/perfumowane i trochę kolorówki, więc zapakowali mi to w 2 kartony. A zamówienie na 3 kafle Poprzednie było mniejsze, ale produkty cięższe, więc 4 kartony.

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5982805]do 3 katalogow chyba mozna jedynie zwracac[/quote]

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Według mnie nic się nie zmienilo i nadal obowiązuje trzy miesięczny okres reklamacji i zwrotow. Oni licza miesiace,a nie katalogi.
Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
reklamacja obowiązuje 3 miesiące od kupionej rzeczy
Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Ja też uważam, że oni nie liczą na ilość katalogów tylko 3 miesiące od daty wystawienia faktury
Zmiana czasu obowiązywania katalogu nie wpłynęła na reklamacje i zwroty. W dalszym ciągu można zwracać do 3 miesięcy wstecz. Wiem, bo niedawno zwróciłam trochę produktów, niektóre były kupione prawie (bez kilku dni) trzy miesiące przed datą wysłania paczki zwrotnej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-08, 20:00   #2142
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczynki za odpowiedzi zwiazane z Treselle Chyba sobie zamowie...pod choinke ;]

ja też

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 20:18   #2143
magda1970
Raczkowanie

Dziewczyny mam takie pytanie: złożyłam zamówienie o 19:13 ale okazało się że muszę coś domówić no i tak pokręciłam że usunęłam zamówienie i złożyłam jeszcze raz o 21:00. Teraz się zastanawiam czy możliwe jest żeby przyszły mi produkty z tych dwóch zamówień. Nie byłam nigdy w takiej sytuacji i trochę się boje bo miałam zamównie na ponad 1200 zł i jak zrealizują oba zamówienia to będzie 2500 zł. Orientujecie się jak to wygląda?
magda1970 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 20:21   #2144
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1970 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanie: złożyłam zamówienie o 19:13 ale okazało się że muszę coś domówić no i tak pokręciłam że usunęłam zamówienie i złożyłam jeszcze raz o 21:00. Teraz się zastanawiam czy możliwe jest żeby przyszły mi produkty z tych dwóch zamówień. Nie byłam nigdy w takiej sytuacji i trochę się boje bo miałam zamównie na ponad 1200 zł i jak zrealizują oba zamówienia to będzie 2500 zł. Orientujecie się jak to wygląda?
Jeśli usunęłaś, to powinno być wszystko ok

Stary 2007-12-08, 20:23   #2145
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulcia22 Pokaż wiadomość
dzieki za odpowiedz taka jedna czyli np na 1 termin zamawiam za 200 zl mam upust 25% a na drugi zamawiam za 350 zl to za drugie zamowienie mam 30% upustu tak? to z tego wychodzi ze lepiej zamawiac w jednym terminie nie wiem czy dobrze zrozumialam (i sory za, dla was, proste pytania heh ale moja liderka to nie za specjalnie mi to wytlumaczyla prawie wogole)
Tak właśnie jest.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-08, 20:26   #2146
magda1970
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Jeśli usunęłaś, to powinno być wszystko ok
Dziękuję za odpowiedź Kurcze trochę się wystraszyłam i zastanawiam się czy napisać do nich. Matko jak zrealizują dwa zamówienia to chyba padne No ale mam nadzieje że będzie ok
Stary 2007-12-08, 20:30   #2147
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja kilka lat temu wyslałam 2 razy zamówienie, bo jakies problemy ze strona było i nie wyskakiwał komunikat, że zamówienie zostało wysłane. Miałam wtedy na ok 1500 (przed świetami ) Wszystko przyszło w ilości 2 razy większej Ale większość i tak udało mi się sprzedać

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 20:32   #2148
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
zwroc konsultantce,jesli niedawno zamawialas u niej ten produky
Dlaczego??

0907 to wrzesien 2007 - data produkcji

Czyli ważne 3 lata od daty produkcji, chyba, że na naklejce masz taki słoiczek otwarty z jakąś liczbą - wtedy ta liczba oznacza, ile dany produkt jest ważny od otwarcia
Stary 2007-12-08, 20:39   #2149
magda1970
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja kilka lat temu wyslałam 2 razy zamówienie, bo jakies problemy ze strona było i nie wyskakiwał komunikat, że zamówienie zostało wysłane. Miałam wtedy na ok 1500 (przed świetami ) Wszystko przyszło w ilości 2 razy większej Ale większość i tak udało mi się sprzedać

O matko ale mnie nastraszyłaś, kurcze chyba napisze do nich. Fajnie że udało Ci się sprzedać ale ja nie dałabym rady hehe. A w statusie zamówienia mam "Usunięte lub dołączone do innego" to chyba jest dobrze

Mam jeszcze jedno pytanie: w Kampanii 14 dodawano Emulsję do mycia twarzy Wody Mineralne Islandii no i dzisiaj zobaczyłam że data produkcji jest 10 07 06. Tak się zastanawiam czy można jej użyć. Inne produkty które dodawali za darmo mają datę produkcji z lipca 2007. Któraś z Was ma może tą emulsję?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-08, 20:41   #2150
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:

Mam jeszcze jedno pytanie: w Kampanii 14 dodawano Emulsję do mycia twarzy Wody Mineralne Islandii no i dzisiaj zobaczyłam że data produkcji jest 10 07 06. Tak się zastanawiam czy można jej użyć. Inne produkty które dodawali za darmo mają datę produkcji z lipca 2007. Któraś z Was ma może tą emulsję?
nieotwierane kosmetyki z Avonu mają ważność 3 lata, więc zostały ci jakieś jeszcze 2 lata

Stary 2007-12-08, 20:43   #2151
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Kosmetyki sa ważne 3 lata od daty produkcji - byla o tym mowa kilka postów wyżej

Instagram

Stary 2007-12-08, 20:48   #2152
magda1970
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
nieotwierane kosmetyki z Avonu mają ważność 3 lata, więc zostały ci jakieś jeszcze 2 lata
Tak wiem że 3 lata zdziwiło mnie to że przysłali produkt który rok temu został wyprodukowany.
Stary 2007-12-08, 20:51   #2153
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

no 3 lata.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 20:55   #2154
Ulaczek
Rozeznanie

jeśli chodzi o Kacperka to przypomnijcie sobie jak kiedyś, opisywał co to on nie ma i jakich katalogów nie posiada i w ogóle - więc wiecie podzielcie to co on mówi przez 60
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 21:27   #2155
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elektra1985 Pokaż wiadomość
Jak wygląda ten odcień romance i venus?? Czy zdjęcie w katalogu oddaje rzeczywisty kolor??
ROMANCE jest o wiele jaśniejszy niż ten w katalogu, to bardzo jasniutki perłowy fiolecik w zależności od kąta padania swiatła ma też lekko różowe refleksy a jeszcze patrząc inaczej można powiedzieć ze to szary (srebrny) z rózową poświatą.. VENUS jest już bardziej zbliżony do rzeczywistości jest bardziej błyszczacy, perłowy, dla mnie jest kawowo złoty..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 21:35   #2156
corx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
ROMANCE jest o wiele jaśniejszy niż ten w katalogu, to bardzo jasniutki perłowy fiolecik w zależności od kąta padania swiatła ma też lekko różowe refleksy a jeszcze patrząc inaczej można powiedzieć ze to szary (srebrny) z rózową poświatą.. VENUS jest już bardziej zbliżony do rzeczywistości jest bardziej błyszczacy, perłowy, dla mnie jest kawowo złoty..
Dziewczyny, o jakim produkcie jest mowa?
Stary 2007-12-08, 21:54   #2157
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość

Jaki kącik z próbkami?
"Próbki gorąca oferta" Szukaj w każdej panoramie.
(...) dlatego w kazdej panoramie znajdziez teraz specjlany kącik z próbkami w wyjątkowej ofercie!

* Zestaw 5 próbek wszystkich produktów Anew - 3,50
* Zestaw próbek nowości Ageless Results Accolade 3,50
* probki wody toaletowej Wish of Love, Signature, Wish of happiness - kazdy zestaw po 3.75

Znam - polecam - kosmetyki do opalania
Są 2 zestawy Anew.
Strona z biżuterią.
No i 5 produktów w demo.
Nie ma kącika wspomnień

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 21:56   #2158
geigerka
Raczkowanie

GG do geigerka

corx, mowa o lakierze do paznokci
geigerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 21:58   #2159
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez corx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, o jakim produkcie jest mowa?
O lakierach

Hosenka, nasza miła Adminko, czy nie można by zrobić czegoś z tym Kacperkiem? Jeśli nie zbanować, to choćby powywalać te jego posty, bo naprawdę wprowadzają ludzi w błąd. A chyba miałyśmy z nim/nią już na tyle do czynienia, że widzimy, że to nie przypadek, czy jednorazowy wybryk, tylko taki "styl" idiotyczny...
Stary 2007-12-08, 22:26   #2160
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
O lakierach

Hosenka, nasza miła Adminko, czy nie można by zrobić czegoś z tym Kacperkiem? Jeśli nie zbanować, to choćby powywalać te jego posty, bo naprawdę wprowadzają ludzi w błąd. A chyba miałyśmy z nim/nią już na tyle do czynienia, że widzimy, że to nie przypadek, czy jednorazowy wybryk, tylko taki "styl" idiotyczny...
Ciężka sprawa, bo Regulaminu nie łamie, żeby go banować.
Ale małe ostrzeżenie można dać

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości