|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
![]() to należy to uczcić..zakupy? a to już musiałabyś swojego Tż zapytać Virigina- ale masz fajnego szkraba Ziuta - nie wiem czy wiesz o targach mothercare we Wro w najbliższy weekend DobraDusza - jak impreza się udała? śniadanie mąż przygotował? kciuki za wizytę Pysiaczek21 :kciuk i:![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3122 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja kiedyś z moją miałam podobnie (przynajmniej jeśli chodzi o bluzki, bo moja mama ma 150cm wzrostu w kapeluszu )Cytat:
![]() Cytat:
Czasami los nam płata takie figle... swoją drogą też nie sądziłam, że w wieku 17 lat zacznę się spotykać z moim przyszłym mężem ![]() Cytat:
ale nie przejmuj się, w stanie błogosławionym uchodzą nam takie rzeczy na sucho ![]() Cytat:
![]() Takie tam, "Piernikowe fantazje" ![]() Witam się znad kawki Jedzenia nam zostało z imprezy tyle, że nie wiem kiedy to przejemy... ale przynajmniej mąż po pracy nie będzie musiał gotować, tylko jak przyjdzie to się odgrzeje Dobre mu wczoraj wyszły te naleśniki z farszem Zapraszałam wczoraj teściową na kawę i ciasto (które sama upiekła ), ciekawe czy przyjedzie... w związku z tym, że mam leżeć to nawet taka rozrywka jest dobra
|
|
#3123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale był wtedy przyjacielem mojego ówczesnego chłopaka A ja się w nim po kryjomu kochałam - zawsze wolałam starszych chłopaków od siebie (7 lat różnicy) tylko, że na tamten czas mama by mnie chyba zabiła![]() W każdym bądź razie nasze drogi zawsze się gdzieś spotykały, i już dawno bylibyśmy parą gdyby nie fakt, że TŻ pływał po całym świecie i jak już mieliśmy jakieś plany to wzywało go morze..... 5 lat temu na "spotkaniu na piwie" powiedział mi, że jego interesuje tylko poważny związek, rodzina - a ja wtedy korzystałam z uroków bycia samotną mamą i to co on mi powiedział, to jakby ktoś mi w mordę strzelił )To ja wtedy, że jeśli chce rodziny to tylko na lądzie, on na to, że ok ale nie w PL i tym oto cudownym sposobem mieszkam w Szkocji... ![]()
|
|
|
#3124 | ||
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
[QUOTE=Babygirl1990;598616 16]
Szczerze mówiąc nigdy w życiu nie jadłam żadnego magnuma chyba wolę nie próbować co tracę, bo nie jestem dumna z mojego przyrostu wagi ostatnio... przed ciążą lody mogły dla mnie nie istnieć, a teraz..? lubię symfonię wisniowo-smietankową z biedronki![]() [\QUOTE] Cos w ciazy musi byc bo indla mnie przed ciąża lody mogłyby nie istnieć ![]() Cytat:
Lez i odpoczywaj... Choć te zaproszenie teściowej to trochę jak akt desperacji ![]() Rób wszystko co chcesz tylko na leżąco.. oczywiście ćwiczenia na płaski brzuch możesz pominąć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3126 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() A co się stało z kostką? ![]() Nie sądzę żeby u mnie w którymś labie była opcja ze śniadaniem, mój lekarz jako nowość dostępną w innych krajach opisywał glukozę smakową, a śniadanie to chyba jeszcze wyższy level. Ale to by było super.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja mama nieraz mnie wspomogła dobrym ciuchem, mamy podobny gust, wzrost i typ kolorystyczny. ![]() Fajnie, że naleśniki udane, a właśnie zawsze można kogoś zaprosić jeszcze na dojadanie i mniejsza nuda będzie.
|
|||||
|
|
|
#3127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie, że Wasze drogi się zeszły i jesteś teraz szczęśliwa Kto wie- może gdybyście się zaczęli spotykać gdy miałaś 16 lat to nie byłoby teraz tak dobrze no i przede wszystkim- nie miałabyś Córy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja aktualnie mogłabym z mamą wymieniać się chyba jedynie torebkami... a bardziej od niej podkradać, bo ona ma zawsze jakieś super-hiper-extra i aż mi ślinka cieknie jak je widzę ![]() ![]() ![]() A tak apropo- czaję się na torebkę MK, czy ktoś ma i może podzielić się opinią? Mój mąż się śmieje, że najlepiej jakbym znalazła kogoś kto mi ją odradzi Tylko cwaniak chyba nie pamięta ile za garnitury buli kilka razy do roku
|
|
#3128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czym faszerował naleśniki? pewnie mięsiwko? ożesz..to zaczynasz z grubej rury z rozrywkami.. Cytat:
ale pojechałaś... Cytat:
ja nie mam MK, też lubię porządne torebki..coś Ci się należy w nagrodę za to leżenie |
|||
|
|
|
#3129 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jaką chcesz?
|
||
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Wg norm labor i tiji nie mam cukrzycy ciazowej!!!!!!
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Bo i super
|
|
|
|
#3132 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zadomowienie
|
Super!!! ![]() Cytat:
To dobrze, że masz taką możliwość ze śniadaniem, ale trzymam kciuki żeby kolejne badanie z glukozą przebiegło bez problemów. ![]() Ładna pogoda dziś, idę na spacerek, wybiorę się też do fryzjera i do biblioteki. |
|
|
|
|
#3135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do środka ser żółty, całość zwinięta i na wierzch polana sosem pomidorowym i troszkę posypana serem Cytat:
Taką jak w załączniku Cytat:
![]() Teściowa dzwoniła, jednak nie przyjedzie Więc mam pół blachy ciasta dla siebie;p No i z rozrywek pozostało mi czytanie książki, wizaż, Warsaw Shore (płaczę na tym ze śmiechu
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Wciśnęłam do glukozy cytrynę i nawet mi smakowało Po mniej więcej godzinie mnie na chwile zmuliło, ale dobrnęłam do końca ![]() Koleżanka zaproponowała mi KTG A co tam, że wczesny tydzień może wyjdzie Tosia od samego początku kopała w pelotę, a na koniec dostała czkawki Nagrałam czkawkę na telefon ![]() Virginia fajna rodzinka z Was! ![]() Cytat:
![]() Widzę właśnie
|
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
..śliczna ta torebka..myślę,że idealny prezent od Małgosi na urodziny ![]() ja bym się z wieści od teściowej ucieszyła.. rozrywki widzę podobne mamy.. chociaż do oglądania znajdę coś innego.. właśnie szukam na youtubie coś o malowaniu ust, bo stwierdziłam ,że jak z oczami mi nie idzie to może powinnam postawić na usta.. może coś polecisz.. w razie problemów technicznych pytaj.. Cytat:
|
||
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi sie Bobo tłucze po brzuchu. Od samego rana dzisiaj szaleje.
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#3140 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Miałam gości i kilka dni mnie nie byłowięc wczoraj wieczorem i dziś nadrabiałam Czuje się jak wielka foka... w niedziele grill, w poniedziałek grill, do tego gofry, ciastka, lody... masakra- nigdy więcej sobie tego nie zrobię boli mnie brzuch- chyba muszę zjeść kiwi :PMuszę chyba założyć sobie SOW, bo dostałam okrojone wynagrodzenie a przelew z zusu nie wiem kiedy będzie tylko czuje że ten sow to tak do najbliższej promocji
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka dni popości i Ci energia na jedzenie wróci ![]() To by jakiś podwójny SOW musiał być Między 12-13 będzie u mnie kurier z gemini
|
|
#3142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kupiłaś jakiś krem dla córeczki taki na słońce? |
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam z Pharmaceris 50SPF z filtrami mineralnymi polecany przez srokę
|
|
#3144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja idę na wizytę 10.05 i też podpytam. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Super ![]() Ja idę chyba w piątek, miałam iść w sobotę, ale mam dentystę z córką, więc nie dam rady i tu i tu
|
|||||
|
|
|
#3145 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3148 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam się z biura
![]() Cytat:
![]() brawo!!! ![]() Cytat:
daj koniecznie znać jak wyniki
|
|
#3149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówi dość specyficznie, ale treści są warte uwagi.Ja też póki co oglądam filmiki, zawsze to lepsze niż czytanie instrukcji Mam jeszcze 3 miesiące, żeby się nauczyć robić przyzwoite zdjęcia, a teraz mam sporo wolnego czasu tylko widoki z łóżka czy kanapy średnie ileż można mieć zdjęć śpiącego psa Cytat:
ale pewnie przez to, że wypiłam szklankę soku i zagryzłam słodkim winogronem.Cytat:
kilka dni i wrócisz do normalnego odżywiania ![]() A w ogóle nie wiem czy Wam pisałam po wizycie- Mała waży niecałe 800gram, a ja przez ostatnie 4 tygodnie przybrałam 0,5kg na szczęście nie utrzymała się tendencja z poprzedniego ważenia, kiedy to w 4 tygodnie przytyłam 3 kg czyli póki co mam nieco ponad 4kg na plusie.
|
|
#3150 |
|
Rozeznanie
|
Tija, na Gemini zamawiałaś ten krem? bo widzę tylko ten niepolecany
![]() chyba, że to ten, bo jest mineralny- nie chemiczny, ale ma zmienione opakowanie ![]() http://www.aptekagemini.pl/pharmacer...enia-50ml.html ?
Edytowane przez Kasmina Czas edycji: 2016-05-04 o 12:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

:kciuk i:
lubię symfonię wisniowo-smietankową z biedronki

Tak mi brzuchol niespodziewanie wywaliło. Ale mama pożyczyła mi inną swoją sukienkę, która leży idealnie, więc jestem uratowana. 

1.09.2012

tylko czuje że ten sow to tak do najbliższej promocji
Kilka dni popości i Ci energia na jedzenie wróci