Ubrań na lato nie mamy, więc paczki w Zarze klikamy. - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-04, 12:14   #3271
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Dot.: Ubrań na lato nie mamy, więc paczki w Zarze klikamy.

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość

Czy to jest ta lejaca?
Nie wiem, chyba tak... nie chcę zamawiać Ski i Mki i mrozić kasy
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 13:37   #3272
monimyszek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ptaka w Magnolii nie było wiec niestety nie zmierzyłam. A tych spodni nie chce, nie widza mi sie.
Kupiłam za to coś na pocieszenie a co.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Cześć
Wracam do Was po kilku dniach nieobecności. Po pierwsze chciałam podziękować wszystkim dziewczynom za tak liczne słowa wsparcia.
Tak sie złożyło, ze na weekend przyjechał mój szef z Warszawy, zebrala sie ekipa z pracy, miałam czym sie zająć i nawet nie byłam w stanie sledzic wątku czy insta na bieżąco.
Ale mam juz duzo lepszy humor, ponieważ wydarzyło sie cos, z czego moge się bardzo cieszyć.

Myszola, jesli chodzi tą niebieską koszule to tez rękawy w niej podwijam ale np w przypadku tej w prążki uważam, za taka długość fajnie wyglada zostawiasz ja czy odsyłasz?

Monia, ja te spodnie zamawiałam niedawno, wklejałam nawet foto na wątek.
Super a mówiłam ze bedziesz sie szybko śmiać. Fajnie ze jest coś pozytywnego super sie ciesze
Oglądałam Wasze foty na insta...
Stary 2016-05-04, 14:19   #3273
acupof
Raczkowanie

proszę o pomoc w zakupie butów dziewczyny z Poznania
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 14:48   #3274
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acupof Pokaż wiadomość
proszę o pomoc w zakupie butów dziewczyny z Poznania
ja moge pomoc w łodzi

dziekuje Beatce za zakup plisowanki
dziekuje Bratowej za rozową kolejarkę
dziekuje sobie za znalezienie blekitnej marynarki za grosze
Stary 2016-05-04, 14:58   #3275
acupof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ja moge pomoc w łodzi

dziekuje Beatce za zakup plisowanki
dziekuje Bratowej za rozową kolejarkę
dziekuje sobie za znalezienie blekitnej marynarki za grosze
dziękuję za chęci buty są tylko w poznaniu
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 17:48   #3276
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Do uslug

Zostawilas ja?

Tez wiecznie rekawy podwijam i mi czasami zjezdzaja. Dlatego kupilam ta marynarka, ale mam z poprzedniej kolekcji. Plusem tez jest jej dlugosc.
Tak, zostastawiam ja - juz rozpoczęłam amortyzację. Długość ma fajna, to fakt. Ladnie zasłania bioderka.
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 20:36   #3277
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Taki OFFTOP ale muszę zapytać.

Czy jak robicie sobie fotkę to dbacie o tło ? Pomijam oczywiście wyposażenie domu/mieszkania. Może tylko ja mam takie zboczenie, że zwracam uwagę na to ? Chodzi mi o fotki w mieszkaniu oczywiście.
Staram się w domu czasami psiurek w kadr wchodzi... no ale z niego taka przylepa jest. Lubię w przymierzalni bo tło do ogarnięcia bardziej jest
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 20:43   #3278
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Czy któraś z Was ma tę bomberkę ?
jak to ta to ja mam
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bo...7p3404516.html

jak sie wahasz miedzy rozmiarami to bierz mniejsza super ona jest
u joanny jakas dluga sie wydaje, ona chyba niziutka jest u mnie jest takiej dlugosci jak na zdjeciach zarowych
Stary 2016-05-04, 20:48   #3279
monimyszek
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;59895786]Staram się w domu czasami psiurek w kadr wchodzi... no ale z niego taka przylepa jest. Lubię w przymierzalni bo tło do ogarnięcia bardziej jest[/QUOTE]

a mogłabys mi podac swoj instagram?
Stary 2016-05-04, 21:19   #3280
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
a mogłabys mi podac swoj instagram?
Nie założę
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 21:21   #3281
monimyszek
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;59898401]Nie założę [/QUOTE]

A ok Kasia. Ta kz tym kadrem i tym offtopem o kadrze skojarzyłam
a tak to na insta: Ty+ Ja =
byłoby
Stary 2016-05-04, 21:37   #3282
Konto usunięte

Cytat:
A ok Kasia. Ta kz tym kadrem i tym offtopem o kadrze skojarzyłam
a tak to na insta: Ty+ Ja =
byłoby

lubię sobie pstrykać foty w rzeczach które chcę kupić bo często widać też mankamenty których ja bezpośrednio w lustrze nie widzę
Stary 2016-05-04, 21:46   #3283
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Monia spokojnie pisz sobie o czym chcesz, każdy ma do tego prawo, o ustach, o zębach itd., kto chce to skorzysta z tej wiedzy, kto nie to przejdzie do kolejnych postów albo niech sobie blokuje konkretne osoby. Po to jest ten wątek. Chyba niektóre zapomniały jak to pisały o dzieciach, ciążach, polityce, przeprowadzkach, remontach itd. A na pewne posty nie ma nawet co odpowiadać, w końcu się komus te zaczepki znudzą i skończą informacje do wynoszenia poza Wizaż. Chociaz muszę przyznac, że Ty też masz charakterek
Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczyny.. po pierwsze nie wiedziałam, że jak staram się komuś pomóc to jest NIEMILE WIDZIANY OFF.. no przepraszam..wybaczcie...

po drugie robię sobie kilka dni przerwy od tego wątku, bo te afery z mnie przerastają... postaram się nawet nie wchodzić z przyzwyczajenia i nie podczytywać

miłego dnia!
Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ale pisanie o hybrydach, cwiczeniach, dietach i pare innych, pobocznych tematow, ktore przewijaly sie na watku bylo OK? Sorry, ale nie rozumiem, dlaczego pewne offtopy sa na forum mile widziane, a reszta nie Albo sie umie rozmawiac, albo nie

Nie mam nic do offtopow
Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość

nie da się czytać tego wątku, dajcie sobie wszystkie na wstrzymanie, ile można
zgadzam sie ze wszystkim powyższym, jak ktoś pisał o rolkach, rowerze, skakance, gorączce sraczce to było ok rozumiem? jak czytam niektóre wywody to sie nie dziwie że ten wątek i niektóre wypowiedzi były na niemodnych ile można pier***** o samych ciuchach bo nie rozumiem? a może wrzucanie fot i biadolenie na temat swojej figury i nic nie robienie w tym temacie było okej? szczerze? to ja już wole poćwiczyć niż kupić kolejną szmatę i sie okłamywać że ona zmieni moje życie czy moja dupa zyska drugie życie

musiałam po prostu musiałam.

Cytat:
Wtedy bardzo mnie zaskoczyła postawa Cremovej i Myszoli bo powiem szczerze, że akurat po tych osobach się nie spodziewałam takich zachowań i aż mi się przykro i smutno wtedy zrobiło
chodzi Ci o to że r. sprzedawała podróbki i tego nie poparłyśmy czy o co konkretnie? ja sie z niczego nie wycofuje co pisałam ani nie wypieram więc nie bardzo wiem w czym rzecz, za to nie rozumiem tego hejtu na Naciulatko czy Monie. Każdy bierze udział w tej dyskusji a potem nagle temat jest bee i wszystkim przeszkadza. jakiś ból dupy czy coś? jak mnie coś nie interesuje to omijam temat, jakoś jak sie pojawił temat odkurzacza tabletek do zmywarki, samochodu czy dzieci na wątku to nikt z bólem dupy nie wyskoczył i wszyscy dyskutowali. Ile można rozprawiać o ciuchach? no come on

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
myszolku, jak będziesz to daj znać, bo chciałabym wpisać się do Ciebie na konsultacje
napisz na priv bo nikogo ta dieta tu nie interesuje -wersja oficjalna.

Cytat:
A co Myszola konsultuje ?
jeszcze nie wiem, ale zaraz sie dowiem

Cytat:
Żodyn nom ni do rady na tym Wontku.
ŻODYN

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Cześć
Wracam do Was po kilku dniach nieobecności. Po pierwsze chciałam podziękować wszystkim dziewczynom za tak liczne słowa wsparcia.
Tak sie złożyło, ze na weekend przyjechał mój szef z Warszawy, zebrala sie ekipa z pracy, miałam czym sie zająć i nawet nie byłam w stanie sledzic wątku czy insta na bieżąco.
Ale mam juz duzo lepszy humor, ponieważ wydarzyło sie cos, z czego moge się bardzo cieszyć.

Myszola, jesli chodzi tą niebieską koszule to tez rękawy w niej podwijam ale np w przypadku tej w prążki uważam, za taka długość fajnie wyglada zostawiasz ja czy odsyłasz?

Monia, ja te spodnie zamawiałam niedawno, wklejałam nawet foto na wątek.
czekam na białą i zdecyduje co z tą z rękawkami bo troche zabawy z podwijaniem
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/

Edytowane przez myszola21
Czas edycji: 2016-05-05 o 06:52
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 21:49   #3284
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
zgadzam sie ze wszystkim powyższym, jak ktoś pisał o rolkach, rowerze, skakance, gorączce sraczce to było ok rozumiem? jak czytam niektóre wywody to sie nie dziwie że ten wątek i niektóre wypowiedzi były na niemodnych ile można pier***** o samych ciuchach bo nie rozumiem? a może wrzucanie fot i biadolenie i nic nie robienie w tym temacie było okej? szczerze? to ja już wole poćwiczyć niż kupić kolejną szmatę i sie okłamywać że ona zmieni moje życie czy moja dupa zyska drugie życie

chodzi Ci o to że rybołówka sprzedawała podróbki i tego nie poparłyśmy czy o co konkretnie? ja sie z niczego nie wycofuje co pisałam ani nie wypieram więc nie bardzo wiem w czym rzecz, za to nie rozumiem tego hejtu na Naciulatko czy Monie. Każdy bierze udział w tej dyskusji a potem nagle temat jest bee i wszystkim przeszkadza. jakiś ból dupy czy coś? jak mnie coś nie interesuje to omijam temat, jakoś jak sie pojawił temat odkurzacza tabletek do zmywarki, samochodu czy dzieci na wątku to nikt z bólem dupy nie wyskoczył i wszyscy dyskutowali. Ile można rozprawiać o ciuchach? no come on

No bo myslaam ze juz sie tu nie zjawisz

Myszo
Dla takich osób jak Ty warto tu byc
Nie mam nic do Ciebie Ania Unikalna
ale k....e fakt jest taki, ze niektórzy jak pierdziela o sobie to jest ok, problem pojawia sie wtedy kiedy nie jest sie w centrum uwagi, wtedy jest sraczka

Tak samo to żąłosne blokowanie na insta...Magda mnie zablokowała, jak ja jej w ogóle nie obserwowałam...jaki w tym cel
NI WI ŻÓDYN

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2016-05-04 o 21:56
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 22:17   #3285
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
zgadzam sie ze wszystkim powyższym, jak ktoś pisał o rolkach, rowerze, skakance, gorączce sraczce to było ok rozumiem? jak czytam niektóre wywody to sie nie dziwie że ten wątek i niektóre wypowiedzi były na niemodnych ile można pier***** o samych ciuchach bo nie rozumiem? a może wrzucanie fot i biadolenie na temat swojej figury i nic nie robienie w tym temacie było okej? szczerze? to ja już wole poćwiczyć niż kupić kolejną szmatę i sie okłamywać że ona zmieni moje życie czy moja dupa zyska drugie życie

chodzi Ci o to że rybołówka sprzedawała podróbki i tego nie poparłyśmy czy o co konkretnie? ja sie z niczego nie wycofuje co pisałam ani nie wypieram więc nie bardzo wiem w czym rzecz, za to nie rozumiem tego hejtu na Naciulatko czy Monie. Każdy bierze udział w tej dyskusji a potem nagle temat jest bee i wszystkim przeszkadza. jakiś ból dupy czy coś? jak mnie coś nie interesuje to omijam temat, jakoś jak sie pojawił temat odkurzacza tabletek do zmywarki, samochodu czy dzieci na wątku to nikt z bólem dupy nie wyskoczył i wszyscy dyskutowali. Ile można rozprawiać o ciuchach? no come on

Nie chodzi o R. tylko o akcje z gabi i jej torebka..

Jeszcze zes mi teraz przypomniala te przeprawy z allegro

Nie pisz nickow bo bedziesz po sadach ciagana

Edytowane przez cremova
Czas edycji: 2016-05-04 o 22:24
cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 22:46   #3286
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
No bo myslaam ze juz sie tu nie zjawisz

Myszo
Dla takich osób jak Ty warto tu byc
Nie mam nic do Ciebie Ania Unikalna
ale k....e fakt jest taki, ze niektórzy jak pierdziela o sobie to jest ok, problem pojawia sie wtedy kiedy nie jest sie w centrum uwagi, wtedy jest sraczka

Tak samo to żąłosne blokowanie na insta...Magda mnie zablokowała, jak ja jej w ogóle nie obserwowałam...jaki w tym cel
NI WI ŻÓDYN
Dodam od siebie tylko tyle:
1. Ty mnie ostatnio zaatakowałaś pierwsza pisząc, że jestem niegrzeczna itd...ale ok.
2. To Ty mnie już 2 razy zablokowałaś.
Ja jeszcze nikogo nie zablokowałam ani tu ani na IG bo mnie to nie bawi.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:

chodzi Ci o to że rybołówka sprzedawała podróbki i tego nie poparłyśmy czy o co konkretnie? ja sie z niczego nie wycofuje co pisałam ani nie wypieram więc nie bardzo wiem w czym rzecz, za to nie rozumiem tego hejtu na Naciulatko czy Monie. Każdy bierze udział w tej dyskusji a potem nagle temat jest bee i wszystkim przeszkadza. jakiś ból dupy czy coś? jak mnie coś nie interesuje to omijam temat, jakoś jak sie pojawił temat odkurzacza tabletek do zmywarki, samochodu czy dzieci na wątku to nikt z bólem dupy nie wyskoczył i wszyscy dyskutowali. Ile można rozprawiać o ciuchach? no come o
n

Ad.1 popieram
Ad.2 Nie chodzi mi o Rybołówkę- ja mam oryginał, reszta mnie nie interesuje. Chodziło mi o to, że wydawało mi się, że lubicie się Gabi, często wymieniałyście się dialogami tutaj i to nawet bardzo blisko tej afery i jak weszłam na wątek LV to naprawdę mi szczęka opadła. Zrobiło mi się po prostu przykro i nie wcale dlatego, że lubię Izę itd... Po prostu nie spodziewałam się takich komentarzy akurat po Tobie. Nie wiem no...kojarzę Cię jako ciepłą osobę lubiącą króliczki i pieski... No tak jakoś wtedy mi do to Ciebie nie pasowało... było minęło...

Ad.3 Muszę być jednak sprawiedliwa wobec samej siebie- Cremova przeprosiła Izę bo chciała, żeby jej coś kupiła. Ja wiem, że to tylko netowe koleżeństwo itd. itp. Ale mimo wszystko jakiś tam niesmak pozostał po tej akcji....

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
jak to ta to ja mam
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bo...7p3404516.html

jak sie wahasz miedzy rozmiarami to bierz mniejsza super ona jest
u joanny jakas dluga sie wydaje, ona chyba niziutka jest u mnie jest takiej dlugosci jak na zdjeciach zarowych
Okazało się, że dostępność i na stronie i na apce jest o kant i mam S i M w domu ale chyba Ska- fajna jest ta kurtałka

W ogóle nie mam ochoty już wchodzić na ten wątek. Mam jeszcze zapędy- z przyzwyczajenia...Ale chyba wolę być podczytującą-nieudzielającą się. A najlepiej tak jak Corii - samemu sobie polować, mieć wszystko w przynajmniej nikt nie będzie mieć pretensji ( dobra wiem, że wtedy napisałam, że mogła kliknąć a nie kliknęła- teraz zaczynam to rozumieć ). Każdy sobie rzepkę skrobie...

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2016-05-04 o 22:49
Stary 2016-05-04, 22:46   #3287
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Ad.1 popieram
Ad.2 Nie chodzi mi o Rybołówkę- ja mam oryginał, reszta mnie nie interesuje. Chodziło mi o to, że wydawało mi się, że lubicie się Gabi, często wymieniałyście się dialogami tutaj i to nawet bardzo blisko tej afery i jak weszłam na wątek LV to naprawdę mi szczęka opadła. Zrobiło mi się po prostu przykro i nie wcale dlatego, że lubię Izę itd... Po prostu nie spodziewałam się takich komentarzy akurat po Tobie. Nie wiem no...kojarzę Cię jako ciepłą osobę lubiącą króliczki i pieski... No tak jakoś wtedy mi do to Ciebie nie pasowało... było minęło...
przepraszam ale padłam
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 22:51   #3288
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
przepraszam ale padłam

No to taki skrót myślowy bo zazwyczaj z Myszolą rozmawiałyśmy o zwierzętach
Stary 2016-05-04, 22:56   #3289
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
1. Ty mnie ostatnio zaatakowałaś pierwsza pisząc, że jestem niegrzeczna itd...ale ok.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Ad.1 popieram

Ad.3 Muszę być jednak sprawiedliwa wobec samej siebie- Cremova przeprosiła Izę bo chciała, żeby jej coś kupiła. Ja wiem, że to tylko netowe koleżeństwo itd. itp. Ale mimo wszystko jakiś tam niesmak pozostał po tej akcji....
Zgadadzam się z Tobą w 100 %.

A co do wrzucania fotek i użalania się nad figura, zamiast wziąć się za siebie - tak wiem, ze to do mnie Myszola, niestety nie jestem tak zdeterminowana, aby za wszelka cenę walczyć o figurę. Szczerze podziwiam, ze z gorączka potrafiłaś ćwiczyć, najwidoczniej nie jest to dla mnie takie ważne..
poza tym nie boli mnie dupa, tylko mają mnie prawo irytować pewne posty, tak jak Ciebie moje stękanie i kupowanie szmat, aby nadać dupie drugie życie.

Edytowane przez Kamila96
Czas edycji: 2016-05-04 o 23:16
Stary 2016-05-04, 22:59   #3290
cremova
Zasiedzenie

Cytat:

Ad.1 popieram

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Okazało się, że dostępność i na stronie i na apce jest o kant i mam S i M w domu ale chyba Ska- fajna jest ta kurtałka

W ogóle nie mam ochoty już wchodzić na ten wątek. Mam jeszcze zapędy- z przyzwyczajenia...Ale chyba wolę być podczytującą-nieudzielającą się. A najlepiej tak jak Corii - samemu sobie polować, mieć wszystko w przynajmniej nikt nie będzie mieć pretensji ( dobra wiem, że wtedy napisałam, że mogła kliknąć a nie kliknęła- teraz zaczynam to rozumieć ). Każdy sobie rzepkę skrobie...
Jak juz mowa o tym niesmaku, to Iza sama zaproponowala kupno, wiec moje przeprosiny nie wyniknely z tego powodu. Ale tak, przy okazji, ze pisalysmy..

Zreszta koncze ten temat, dobrze ze wszyscy inni sa mili, uprzejmi i kochaja pieski.

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 23:01   #3291
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Jak juz mowa o tym niesmaku, to Iza sama zaproponowala kupno, wiec moje przeprosiny nie wyniknely z tego powodu. Ale tak, przy okazji, ze pisalysmy..

Zreszta koncze ten temat, dobrze ze wszyscy inni sa mili, uprzejmi i kochaja pieski.
Na szczęście jestem wredna i niegrzeczna
Stary 2016-05-04, 23:03   #3292
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Na szczęście jestem wredna i niegrzeczna
Ania, nie kochasz pieskow????
KARI1604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 23:06   #3293
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez KARI1604 Pokaż wiadomość
Ania, nie kochasz pieskow????

Taa teraz się będziecie czepiać słów

Dobra, tutaj już nie ma czego szukać.

Dobranoc
Stary 2016-05-05, 05:12   #3294
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Taa teraz się będziecie czepiać słów

Dobra, tutaj już nie ma czego szukać.

Dobranoc
Też tak uważam, nigdy nie będzie jak dawniej
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 07:11   #3295
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Też tak uważam, nigdy nie będzie jak dawniej
zgadzam się
włażę z przyzwyczajenia rano pijąc kawę

cremova - tak, SAMA zaproponowaałm zakup BO TAKA ☠☠☠☠A UPRZEJMA jestem i byłam i będę zawsze bo to NIGDY nie był dla mnie problem kupić coś komuś ale powoli uczę się (dzięki wątkowi) robić selekcję i patrzeć na swoją coraz fajniejszą dupę

dzień dobry miłego dnia
Stary 2016-05-05, 07:17   #3296
monimyszek
Zakorzenienie

Dziewczyny potraficie byc takie pomocne w trakcie sale etc.
Zawsze cos wyhaczycie, kupicie. Potraficie pomoc w trudnych sytuacjach, wesprzec. Nie pisze o wszystkich , ale pisze o sporej czesci.
A tutaj sie jakas walka zaczeła nie wiadomo o co...
o hajs, o pozycje? nie wiem
ale nie warto tego spieprzyc za długo sie znamy
Nie wywlekam tez rozmow prywatnych ani rzeczy stad gdzie indziej, bo to juz w ogole jest....
To co ktos do mnie powiedział, pozostaje miedzy nami. Nie bardzo rozumiem potem uzywanie tego jako karty przetargowej na forum publicznym...
chociaz to juz troche opanowane chwała Bogu

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2016-05-05 o 07:21
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 07:18   #3297
myszola21
Zakorzenienie

no nie moge z Wami.

Napisałam ogólnie i nie chodzi tu akurat o Ciebie Kamila ani o Ciebie Ania po prostu wypowiedziałam się na temat całokształtu bo to co sie tu dzieje przerasta ludzkie pojęcie bo skoro można tu użalać się nad sobą to czemu sie nie chwalić swoim szczęściem czy coś w tym złego, dałam po prostu kilka przykładów ale nie odpowiadam za to, że ktoś to wziął do siebie po prostu, napisałam co czuje.? Po prostu nie rozumiem tego przeświadczenia że jedna osoba może do woli gadać nie na temat a druga za to dostaje po dupie.

Akcja z Gabi fakt niesmaczna była i jak dla mnie nie ma sensu tego roztrząsać opatrzyłam ten temat komentarzem swego czasu i pozwole sobie do niego nie wracać, bo uważam go za zakończony, każdy ma swoje zdanie w tym temacie, co nie znaczy że przestałam lubić króliki czy psy no ludzie.

no i koniec.
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 07:56   #3298
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Wczoraj na spokojnie przymierzyłam woski - 34 jakieś bardzooo małe.
Także będzie zwrot. Marynarka zwrot jest na mnie za długa, szkoda, bo jest bardzoooo fajna

miłego dnia!
Stary 2016-05-05, 08:13   #3299
Gonia
Zakorzenienie

Bosze... dziewczyny... dajcie spokój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SmileDog.JPG (30,2 KB, 14 załadowań)

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 08:15   #3300
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Wczoraj na spokojnie przymierzyłam woski - 34 jakieś bardzooo małe.
Także będzie zwrot. Marynarka zwrot jest na mnie za długa, szkoda, bo jest bardzoooo fajna

miłego dnia!
Spróbuj przymierzyć inne woski, bo te które ja miałam okazje były troszkę szerokie w pasie..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości