|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
![]() ![]() ![]() Rzabbko - rzeczywiscie te co sie Helence podobaja sa barzdo ladne - ma dziewczyna gust
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, Iwonka mi się dopisała
A co z resztą? ![]() No tak, czyli trąbka jestem Ale ta dziewczynka taka roześmiana była, że mi się tak skojarzyło
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
E już Ci odkluknęłam zaproszenie
![]() Ja się tym nie martwie choc tez nie lubię sie pokazywać ![]() Niom masz teraz trudny wybór Rzabko |
|
|
|
#3304 |
|
Rzabbocop
|
Albo w misiach
![]() bo ja odrzuciłam wszystkie zbyt rózowe ![]() ja w odróżnieniu od Dor lubię różowy ale co za dużo to nie zdrowo ![]() wolę nosić sama poza tym jedna pościel już jest niebieska to druga niebieska będzie lepiej pasować a chce łóżeczko Miśki wstawić do pokoju Helen jak wócimy |
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie wam posylam siebie z przedszkola. bo z liceum to juz byloby ZBYT proste
![]() edit: napisalam zebyscie otwierały paintem, ale z załacznika tez jest ok ![]() to slucham |
|
|
|
#3306 |
|
Rzabbocop
|
A to łóżeczko i pokoik Helenki
|
|
|
|
#3307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się kobiecy na sobie tez lubię choć nie powiem wszystkie mandaryny i dody skiepściły mu opinię Cytat:
![]() Bardzo ładny Rzabciu pokoik i łóżeczko i pościel i dziewczynki się ślicznie z nim komponują ech rosną jak na drożdżach królewny
|
||
|
|
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
No niebieska rzeczywiscie by pasowala i Brewka ma chyba racje z tym lozeczkiem
Navi - ciezko ale strzelam . 1wszy rz -2PP, 2. 2gi rz - 2PL Jezeli nie to wybacz starczym oczom ![]()
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Navi ja też strzelam
![]() Zdjęcie panie w kapeluszach, Ty górny rząd pierwsza z prawej z grzywką?? Zdjęcie drugie: górny rząd obok pani stoisz też z grzywką?? |
|
|
|
#3310 |
|
Rzabbocop
|
Navi na jednym typuję II rz od dołu, druga z lewej
a na drugim nie wiem dolny rząd druga z prawej? |
|
|
|
#3311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3312 |
|
Rzabbocop
|
i jeszcze Helen ostatnio w kawiarni
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Lide rozmiar czego Ci nie pasował?
![]() mam odpowiedziec, czy dac szanse Brewce na przykład? Rzabbko Twoje dziewczyny to ja moge cały dzien ogladac. i ich pokoiki tez jak widzę
|
|
|
|
#3314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- a rozmiar - nie wiem jakas za duza mi sie wydawalas - choziaz ja yez bylam duzaA dziewczynki rzeczywiscie slodkie no i Helenka jak zawsze taka dama w tej kawiarni
|
|
#3315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- a rozmiar - nie wiem jakas za duza mi sie wydawalas - choziaz ja yez bylam duzaA dziewczynki rzeczywiscie slodkie no i Helenka jak zawsze taka dama w tej kawiarni Edit nie docekam sie bo navi na 20+ - dobranoc dziewczynki RZABBKO sorki ale cos mi computer dzisiak swiruje i juz drugi post podwojny wyszedl
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabciu Helenka super słodka
Navi dawaj odpowiedź bo się na sprzątaniu skupić nie mogę
|
|
|
|
#3317 | |||
|
Zakorzenienie
|
hahaha niemozliwe jestescie
![]() to prosze: przed snem i na skupienie przy sprzątaniu: ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ładny ze mnie szczerbak? ![]() no i prosze były małe problemy, a przeciez zdaniem Brewki dopiero co przedszkole skonczyłam ![]() edit: no mam sie z tymi mamusiami, mam Lide.. Ty chociaz masz swoje'blond' usprawiedliwienie, a moja rodzona co?? a Twoje zdjecia... i zgaaadłam Cię na klasowym!!! to jak juz mnie rozszyfrowałyscie to posyłam wam kilka moich zdjec z mlodosci z wersja z grzywką tez specjalnie dla Iwonki ![]() a zdjecia nie byle jakie, bo wszystkie znalazly sie w albumie-prezencie dla taty ![]() edit2: no i masz, cisza zaległa ![]() wyslalam zdjecia, mam nadzieje, ze nie przegiełam z iloscią rzuccie okiem i wywalcie co by sobie skrzynki nie zapychac
|
|||
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja nie zgadłam
choć myślałam i o tej dziewczynce ![]() Ale na tych dalszych, co przysłałaś to widać już, że to Ty ![]() Nie bardzo się zmieniłaś Navi ![]() Ja w liceum oprócz blond i czarnych miałam jeszcze rude włosy ![]() E- Ty się marwtisz, że ktoś Cię obejrzy, a wyobraź sobie, że na forum mojej podstawówki jest wpis dramatyczny jakiegos pana: "Agnieszka Architekt- czy ktoś wie?" ![]() Akurat to moja koleżanka z bloku obok i z klasy podstawówki, złamała pewno niejedno męskie serce, no ale tak publicznie taki post na forym? ![]() EDIT: Co Wy śpicie?
Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2007-12-08 o 16:06 |
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie bardzo, wlosy mialam blond, potem rude to po pierwsze, a po drugie byłam szczapa ze hej, a teraz to nie bardzo
![]() ![]() Iwonko no to blisko byłas ze zgadnięciem |
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a włoski wszystkie jakby w tej samej tonacji nie szalałaś z jednej skrajności w druga tylko jaśniejsze lub ciemniejsze, ale w tej samej gamie
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapanowała widzę zdjęciomania
. Ja chodziłam do dwóch różnych podstawówek i jakoś z nikim się specjalnie nie zżyłam. "Odnalazłam" jedną taką bliższą koleżankę w naszej klasie, ale nie musiałam za bardzo szukać, bo co jakiś czas widujemy się w realu. Co do liceum - to ze znajomościami podobnie. Z jedną z najbliższych koleżanek widuję się prawie codziennie (pracujemy razem ). Byłych sympatii nie jestem ciekawa, bardziej interesują mnie losy znajomych z różnych studiów. Bez względu jednak czy zamieszczam zdjęcie z przedszkola, szkoły podstawowej, liceum czy ze studiów, rozpoznają mnie wszyscy ![]() .
|
#3322 |
|
Rzabbocop
|
Navi nie zmieniłas sie bardzo i
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dor6 widocznie mało intensywne zycie towarzyskie prowadziłaś ja to mega towarzyskie, co mi zostało do dziś, choć z innymi ludźmi ![]() Dziewczynki pomału zmykam |
|
|
|
|
#3324 |
|
sophisticated
|
to ja bym strzelała:
zdjęcie bez kapeluszy drugi rząd od dołu druga z lewej, skośna grzywka a z kapeluszami na górze pierwsza z prawej chyba pudło co? EDIT czyli jedno trafienie jedno pudło, nie najgorzej ![]() EDIT2 widzę Rzabbko, że fotel wygodny no to rzeczywiście błękity wskazane |
|
|
|
#3325 |
|
Rzabbocop
|
Małż wpadł na obiad z fuchy i troche gadaliśmy na temat łóżeczka, prawdopodobnie nie będziemy nic zabierać i kupimy tam nowe.
Samochód do PL będzie dośc mocno zawalony bo małż chce wywieźć na razie cały sprzęt grający a trochę tego jest, zwłaszcza kolumny mają 140 cm wysokości
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzabciu, ale czemu wszystko już zwozicie do Polski?? Papa, miłego wieczorku Dziewczynki |
|
|
|
|
#3327 |
|
Rzabbocop
|
Wszystko nie, tylko część. Żeby dać radę na raz sie zapakować jak będziemy sie przeprowadzać bo prom jest strasznie drogi
Miłego wieczorku |
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, co tu tak cicho dzisiaj??
![]() A ja dostałam dziś od mojego podrzutka mikołajkowo kubek ![]() Zdjęcie poniżej: |
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha Iwonko swietny!!!
edit: a tak w ogole, to widze Mariole na wizazu ciagle, a do nas to nie zajrzy...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

Jezeli nie to wybacz starczym oczom