![]() |
#2461 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Serdecznie dziękuję
![]() rachela tornado Różowy Strachulec bluegirl Contax agaa13 SpanishMyszka agnyska81 Kota Aragonte tulipanka Córka D'artagnana Basia39 mariolasl khy Lea93 hecate annmarie Anuschka pieńkowa_dama sasia73 martwa papuga Margot45 Zuziunia Ondine tymena neonka28 tharoon secco ...za przepiękne życzenia urodzinowe, nawiązując jeszcze... to moim skrytym marzeniem na ten miesiąc jest wynegocjowanie szybszych wyjść z pracy ![]() ![]() Ostatnio moje perfumowe szaleństwo trochę ucichło, jedynie podochodziły paczki w tym z Hermesami z serii Hermessence ![]() ![]() Po za tym mam serię humorów L'Artisana i jest tam jeden zapach symbolizujący chyba radość ![]() ![]() Ten zapach bardzo przypomina mi wczesne dzieciństwo, jest piękny ![]() Po za tym stara dupa jestem ![]() ![]() Aaa właśnie chcecie zobaczyć moje prezenty urodzinowe? ![]() Wczoraj pachniałam Teinte de Neige Villoresi i kroplą Ambre Narguile Hermesa - boskie połączenie ![]() Dzisiaj prezentem urodzinowym.... ![]()
#2462 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
rozumiem, że to pytanie retoryczne
![]()
#2463 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Nevado, wszystkiego najlepszego
![]() ![]()
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Mam bardzo zapracowaną sobotę: zakupy, granie w Zumę (z przerwą na dokończenie projektu z informatyki środowiska); a że trochę mnie ramię boli od grania, to chyba sobie film obejrzę. Akira
![]() --- Bardziej w temacie - Gaiac doprawiony Miyako. Ostatnio coraz częściej eksperymentuję, lubię połaczenia, tym bardziej że zapachy w mojej kolekcji świetnie dają się łączyć i mieszać. --- Agatko ![]() Dawaj zdjęcia prezentów!
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dawaj fotki ![]() Ps. Nevadko, doczytałam na makijażowym, że nabyłaś gwiazdkowe meteorytki. Jak one Ci się sprawuja? Czy spokojnie do dziennego makijażu sie nadają? Strasznie mnie kuszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
NEVADO, Wszystkiego najnajnaj i spełnienia wszystkich pachnących marzeń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poka, poka! ![]() --- Mustem sobie pachnę ![]()
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Nevado, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, dużo zdrowia i jak najmniej kłopotów!
![]() ![]() ![]() Rachelo, oświeć proszę różanego nieszczęśnika, który, bij-zabij ![]() ![]() ![]() ![]() Akira jest suuuuper! Moje pierwsze pełnometrażowe anime, które obejrzałam... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akira jest swietny ![]() ![]() ![]() Nevado - duzo zdrowia i spokoju w zyciu przede wszystkim. Perfumy piekne ale to tylko rzeczy i zawsze mozna kupic ![]() Nat
![]() |
#2470 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Chcecie to macie!
![]() ![]() Nosku i Szara różo dziękuję serdecznie ![]() Ogólnie niektóre rzeczy kupiłam sobie sama samiutka ![]() ![]() Po za tym o dziwo od ojca dostałam moje ulubione kwiatki - frezje i złoty łańcuszek... może to trochę sarkastyczne, ale już czekam kiedy mi to zabierze ![]() Od Tż dostałam dwie kule ![]() ![]() ![]() Aaa i właśnie dostałam czekoladki Merci od Pani z kasy w pracy ![]() Aaaa i jeszcze ![]() ![]() Dostałam też kosmetyczkę, miniaturę i jakieś miniatury kremów, szamponów, ogólnie wyszłam zadowolona ![]() Tymenko co do meteorytów to one ślicznie rozświetlają, bosko pachną i wyglądają w pudełku, nie zauważyłam też żadnych drobin na twarzy, wiadomo ,że twarz się lekko błyszczy tzn jest rozświetlona także o efektu matu możemy zapomnieć, ale ja jestem z nich zadowolona ![]() Co do latek hmmm ja się boję trzydziechy i czterdziechy, bo boję się uwiązania, braku beztroski i nadmiaru obowiązków, tak apropo to już lekko mi doskwiera, chciałabym wrócić do lat szkolnych i nie myśleć o problemach życia dorosłego ![]() Jeszcze raz dziękuję za życzenia ![]()
#2471 |
Wtajemniczenie
|
Nevado - wszystkiego naj, naj i spełnienia najskrytszych marzeń!
![]() ![]() ![]() Dziś testy, z których zwycięsko wyszedł jedynie Ogródek Śródziemnomorski (teraz mi pachnie z dłoni), a do którego testowania wróciłam po ok. roku. Ludzie! Normalnie love ![]() Już wczesniej mi sie spodobał, ale jakoś tak bardziej do wąchania niż noszenia - a teraz wpasowuje się we mnie idealnie. Jak fajnie, ze znów po niego siegnełam ![]() Tak w ogóle, to widzę znów pewną ewolucje u siebie - Ogródek Śródziemnomorski i Słoń Kenzo odrzuciłam jakis czas temu (ten drugi z hukiem!), a teraz oba na liście marzeń zapachowych! Zaczeły mi się podobać przyprawy? ![]() ![]()
#2472 |
Zadomowienie
|
Śliczne kolczyki, naszyjnik Muglera cudny
![]() ![]() to jaśniejsze masełko to to takie cynamonowe? ![]()
#2473 |
Zakorzenienie
|
Nevado, spóźnione wszystkiego najlepszego
![]() ![]() piękne prezenty pachnę britney spears midnight fantasy
#2474 |
Zakorzenienie
|
Nevado, prezenty wyglądają niezwykle smacznie
![]() ![]() Aktualnie zwąchuję z nadgarstków Tygrysa i Theoremę Esprit. Nie przeszkadzają - to chyba najtrafniejsze określenie. A taka ładna ta tygrysia zatyczka... ![]()
#2475 |
Zadomowienie
|
Przez ostatnie dni non-stop Angel, w ramach misji szybkiego zużycia. Tak jak pisałam w osobnym wątku, mam obawy że coś niedobrego się z tymi perfumkami dzieje
![]() Jednak jutro napewno będzie jakiś inny zapach, bo co za dużo to niezdrowo (nawet Angela ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Fajnie, ale do licha, przecież nie jest tak, że jak masz 19 lat i 364 dni to jesteś młoda a następnego dnia już próchenko, nie?
![]() ![]() Jeśli mam być szczera, to nie chciałabym być znowu nastolatką... Dopiero teraz rzeczy, które kiedyś były dla mnie dramatem nabrały właściwych rozmiarów - czyli rozumiem, że to niewarte nerwów bzdury. I znajomi jacyś mądrzejsi, rozumieją, że jak ktoś nie lubi tego samego wokalisty co oni to nie musi być od razu wrogiem numer jeden... Prawdę mówiąc - nie mogę się doczekać momentu, kiedy będę już naprawdę dorosła - w pełni samodzielna i niezależna. Nawet z problemami i stresami jakie to ze sobą niesie. Po prostu. Carnal Flower i Youth Dew Amber Nude na nadgarstku.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
Pieknymi Allure ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
Ja się boję 18-nastki...
![]()
#2479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś Cattt założyła wątek o kulkowych grach. Polecam poszukać w sieci: Zuma, albo Luxor (ja zaczęłam od Luxora, a Zumę dostałam wczoraj od tż ![]() Edit: Dla wszystkich zainteresowanych (mam nadzieję, że to co tu zamieszczam jest wersją legalną itepe: ) http://www.pobieralnia.pl/plik-4438-...eluxe-1-0.html Cytat:
![]() Nat, Luxora uwielbiam ![]() A Akira... Ufff, przed chwilą skończyłam oglądać, z jak zwykle rozdziawioną paszczą i mocno bijącym sercem. Ten film jest po prostu niesamowity!
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
The Parfum.
Cytat:
Nie zapowiada się aktualnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Etra po dłuższej przerwie. Aż pożałowałam, że nie mam już Le Feu ![]() No trudno, jego siostrzyczka musi wystarczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Nevado 100 lat
![]() Pachnę sobie Caleche, bardzo elegancko i wyjściowo.....hmm, sprzątam.....
#2483 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Eee tam. Nie przegiąć z piciem, to następnego dnia będzie dobrze
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w sumie to do 18 mam jeszcze dosyć daleko ;p ![]() ~~~ Po tylu latach nienawidzenia mleka, z braku jakiegokolwiek soku nalałam sobie do szklanki tyci tyci mleka i szok ![]() ![]() nie muszę mówić, że szybko wydoiłam cały kartonik lodowatego mleka? ![]() normalnie szok. ~~~ Sto lat Racheli i Noskowi! ![]() ![]()
![]() |
#2485 |
Zadomowienie
|
Normalnie nie do pomyślenia że jeszcze nie śpię
![]() ![]() Ide do łóżka pachnąca jedynie balsamem do ciała, ponieważ ja z tych, które perfumom na noc mówią stanowcze nie. Dobranoc! I będąc w temacie filmowym, polece cytatem z Terminatora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
gdzie te czasy, kiedy szalała Nocna Zmiana?
pusto, głucho, nikt nie pachnie ![]() ![]() ![]() Nocna Zmiano, gdzie jesteś ? pachnę BC z własnego ślicznego czarnego i błyszczącego kamienia ![]() taiwa, witaj a Perfumach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Dochodzi ósma,a tu pustka na Wizazu
![]() ![]() ![]() Dobrej niedzieli! |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() Jeszcze niczym nie pachne i nie wiem co wybrac, bo peka mi glowa, a wieczorem znowu wyjscie. Mam nadzieje, ze do tego czasu mi przejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkich
![]() Spóznione, ale szczere zyczenia dla Nevady, dużo uśmiechu na twarzy i spełnienia marzeń nie tylko perfumeryjnych. Ja tez uwielbiam frezje tak pięknie pachną ![]() ![]() Ja dzisiaj chyba wybiore Desnude.
#2490 |
Zakorzenienie
|
Rachelo, Nosku - sto lat
![]()
KOTY. KOTY SĄ MIŁE. Edytowane przez Różowy Strachulec Czas edycji: 2007-12-09 o 07:36 Powód: Przenoszę radosną twórczość w bardziej odpowiednie miejsce ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.