Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-09, 10:54   #2311
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Cieszę się, że niektórym podoba się avek
a podoba się, owszem

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość

P.S. rzuciłam redukcję, nadwagi nie mam a babcia upiekła taki pysznyyy placek drożdżowy
to chyba troszkę żałosne, ale większości brzuszka się pozbyłam . a teraz co wieczór tańczę i coraz bardziej mnie to wciąga .
no i bardzo dobrze i tak Ci ta redukcja nie była potrzebna

zważyłam się dziś bo miałam nadzieję że przytyłam, a tu zonk, kilo mniej ja już nie wiem ... to chyba nie jest możliwe żeby przytyć albo ta waga jest zepsuta

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
a mnie kolega wlasnie na studniowke zaprosił ...
fajnie, pobawisz się i będziesz mieć próbę generalną przed własną studniówką

od rana się snuję, nie bardzo mi się chce coś robić po obiedzie wracam do Katowic a później jadę do TŻ-a

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 11:01   #2312
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
EDIT:
Czegoś nie zrozumiałam ... Jak to ja
Średnia 5,00 i bez paska?
Hmm .. może koleżanka miała ze wszystkich predmiotów 5, a z matmy np. 1 ?
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 11:04   #2313
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez olcik_07 Pokaż wiadomość
ale ja niekulturalna, nawet się nie przywitałam więc: Dzień doberek wszystkim!!!!
Witam

Cytat:

sciagnęłam trochę filmików tanca nowoczesnego i się samoukuję
Sprytne Ja chyba jednak skuszę się na profesjonalne lekcje, bo potrzebuje żeby ktoś do mnie tak bardziej indywidualnie podszedł Mam dwie lewe nogi

Cytat:

Wieczorkiem chyba będę musiała zajrzeć do książek,bo jutro mam pracę klasową z Quovadis,na dodatek w tym tygodniu jeszcze czeka mnie z geografii,chemii i sprawdzian z matmy wrrr

Kurczę,strasznie mam już zniszczone włosy przez prostowanie

Miłego dnia wszystkim

EDIT:
Czegoś nie zrozumiałam ... Jak to ja
Średnia 5,00 i bez paska?
Ja też nie rozumię - 5,00 i bez paseczka Ja nigdy w życiu paska nie miałam Nigdy nie byłam wzorową uczennicą

Właśnie myślałam korzystając z okazji, że święta się zbliżają o tej prostownicy - ale chyba zrezygnuje

Powodzenia w ciężkim naszpikowanym sprawdzianami tygodniu
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 11:21   #2314
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Kristin Kreuk Tajemnice Smallville, kojarzycie ?
aaaa Pewnie, że kojarzę Zgadza się, mi też się podoba (haha, bez 2znaczności:P)
Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
zrobilam chemie, pozyczylam od siostry 5 zl i jutro jade znowu
nałóg a znowu w tym samym towarzystwie?
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a ja znowu nie nawidze polskiego ( choc mam praktycznie same piatki i 4 i 4 ) i zawsze podziwiam humanów
Mózg z Ciebie :P

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Boli mnie coś tak z boku na żebrach nie jest to ni koło piersi,ni koło pachy może dlatego,że wczoraj przenosiłam stoły
Straszny bojączek ze mnie

Diamentowa mój mikołaj ma w worku same rózgi,pewnie i dla Ciebie znajdzie się jedna skoro tak bardzo chcesz
ojej Możliwe, że coś nadciągnęłaś przenosząc stoły... Mam nadzieję, że przejdzie niedługo

A co do rózg - ja też chcę

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
d
Popijam goraca czekolade mietowa i wlaczam kolejny odcinek Columbo. Mialam bardzo udany dzien. Bylam na chinskim bufecie(nie chce wiedzec ile zjadlam kalorii,bylo pyszne) potem mialam gosci i bylo przesympatycznie.
ech, chiński bufet dobrze, że miałaś udany wieczór

Cytat:
P.S. rzuciłam redukcję, nadwagi nie mam a babcia upiekła taki pysznyyy placek drożdżowy
to chyba troszkę żałosne, ale większości brzuszka się pozbyłam . a teraz co wieczór tańczę i coraz bardziej mnie to wciąga .
o, super Taniec to wspaniała sprawa. I bardzo się ciesze, że rzuciłaś redukcję. Ja też pomału zaczynam na U przechodzić bo już redukować mi się nie chce i w sumie dobrze jest To znaczy, jeszcze troszkę chcę zrzucić, ale zanim dojdę do kcal na U to i tak spadnie. Poza tym, od czego mamy sport?

Cytat:
a mnie kolega wlasnie na studniowke zaprosił ...
ale czad A co to za kolega?

Cytat:
W ogóle stwierdziłam,że TŻ przeze mnie spoważniał

spoważniał? No ładnie A w czym to się konkretnie przejawia?
A do prostowania stosujesz odżywki czy tak po prostu na suche włoski? Każdego dnia prostujesz?

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość
Sydzia żyje Chyba nie będzie miała mi za złe, jeśli zdradzę, że jakiś czas temu sama dała sobie szlaban na kompa, być może wróci tu za jakiś czas.
A to charakterna Sydzia Mi tez by sie taki samoszlaban przydal, ale nie mam takiej sily woli Mam nadzieje, ze niedlugo sie tu pojawi (Sydzia, nie siła woli:P)

Ech, a ja po prostu PADAM!!! Z imprezy wrocilam po 4. Bylo ekstra, tak sie wyskakałam, ze ho ho Tylko teraz nog nie czuje. Kolana bola, stopy zmasakrowane i ogolnie mam problemy z chodzeniem... Ech, jak ja juz sie biore za skakanie i tanczenie to zawsze do upadlego

Dzis czeka mnie napisanie dwoch tekstow no, a poza tym na szczescie nic do roboty nie mam Takze bede kurowac moje nogi biedne i moze jakies zakupy wpadna, zeby uplynnic mikolajkowe fundusze

Milego dnia

EDIT: A w ogole to zakochalam sie w tym latte z kardamonem i cynamonem (oproszonej jeszcze cynamonem i kakao). W Coffee heaven. Jest tak pyszna, że mogłabym ją pić bez końca. Polecam wszystkim

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 11:26   #2315
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm .. może koleżanka miała ze wszystkich predmiotów 5, a z matmy np. 1 ?
To by 5.0 nie wyszo z jedną jedynką

Madame Apple imprezujesz ostro

Oj a na tą kawę to się skuszę
Stary 2007-12-09, 11:30   #2316
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja też nie rozumię - 5,00 i bez paseczka Ja nigdy w życiu paska nie miałam Nigdy nie byłam wzorową uczennicą

Właśnie myślałam korzystając z okazji, że święta się zbliżają o tej prostownicy - ale chyba zrezygnuje

Powodzenia w ciężkim naszpikowanym sprawdzianami tygodniu
No bo przecież nawet jakby była 2 (1 nie wliczam,bo wtedy to by się nie zdało,choć zależy w jakiej klasie,a zresztą słusznie stwierdziłaś,że nie wyjdzie z 1 taka średnia) z matmy,a średnia 5,00 i zachowanie wzorowe/bardzo dobre,to przecież pasek i tak będzie.

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
spoważniał? No ładnie A w czym to się konkretnie przejawia?
A do prostowania stosujesz odżywki czy tak po prostu na suche włoski? Każdego dnia prostujesz?
Hmm,nawet się zaczął inaczej ubierać Poza tym zauważyłam,że na początku jak byliśmy razem,to traktował mnie inaczej niż teraz,teraz to mu chyba naprawdę zależy

No,właśnie nie stosuję,zawsze na suche włosy i praktycznie każdego dnia

To dobrze,że impreza udana,miłego pisania

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 11:35   #2317
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
nałóg a znowu w tym samym towarzystwie?
ale jeszcze parę innych osób może wpadnie
a jeździć uwielbiam tylko na wypożyczaniu łyżew bankrutuję

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 12:12   #2318
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:

Sprytne Ja chyba jednak skuszę się na profesjonalne lekcje, bo potrzebuje żeby ktoś do mnie tak bardziej indywidualnie podszedł Mam dwie lewe nogi

Hehe chyba przesadzasz Emilko chociaż takie profesjonalne lekcje to zabójcza sprawa
BTW wspominałam może kiedyś że mamy tak samo na imię ?
A tak w ogóle to zastanawiam się jak macie dziewczyny na imię (wiadomka że niektóre znam ale nie wszystkie niestety )
Cytat:
aaaa Pewnie, że kojarzę Zgadza się, mi też się podoba (haha, bez 2znaczności:P)
wiadomka chodzi jedynie o inspirację

o, super Taniec to wspaniała sprawa. I bardzo się ciesze, że rzuciłaś redukcję. Ja też pomału zaczynam na U przechodzić bo już redukować mi się nie chce i w sumie dobrze jest To znaczy, jeszcze troszkę chcę zrzucić, ale zanim dojdę do kcal na U to i tak spadnie. Poza tym, od czego mamy sport?
z tego co widziałam na zdjęciach to już wcześniej wyglądałaś super, a teraz to już w ogóle musi być rewelka A Ty jak masz na imię? (jeśli możesz zdradzić oczywiście ).

Ech, a ja po prostu PADAM!!! Z imprezy wrocilam po 4. Bylo ekstra, tak sie wyskakałam, ze ho ho Tylko teraz nog nie czuje. Kolana bola, stopy zmasakrowane i ogolnie mam problemy z chodzeniem... Ech, jak ja juz sie biore za skakanie i tanczenie to zawsze do upadlego

taak ja na imprezkach zawsze na parkiet wchodzę pierwsza a schodzę ostatnia

a ja was zaskoczę
jestem przeziębiona (znowuuuu... )
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 16:24   #2319
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:

hehe a wiesz, że ja też ? ale spaliłam suszarkę i chyba w nią najpierw muszę zainwestować

Cytat:
ale czad A co to za kolega?
Czad to by był jakby podszedł do mnie jakiś przystojny wysoki brunet najlepiej o niebieskich oczach i z genialną tonacją głosu zaprosił a ja nie znałabym nawet jego imienia albo1 z 5 typow na ktorych spoglądam czasem w szkole a kolega tez jest w sumie brunetem o niebieskich oczach, jednak nie jest moim wymarzonym i wogolee poza tym za długo się znamy, nasi rodzice są dobrymi znajomymi etc

Cytat:
To by 5.0 nie wyszo z jedną jedynką

wiem, wiem ;D ale pojmując matematykę w osobnej kategorii, nie licząc do sredniej

Cytat:
ale jeszcze parę innych osób może wpadnie
ja nawet łyżwy w tamtym roku kupiłam ..i z kumpelą miałyśmy pakt z panem szatniarzem i dawałyśmy pół cenya teraz diabli sysko wzięli ..
Cytat:
a ja was zaskoczę
jestem przeziębiona (znowuuuu... )
ojj
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 17:07   #2320
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

Milego dnia

EDIT: A w ogole to zakochalam sie w tym latte z kardamonem i cynamonem (oproszonej jeszcze cynamonem i kakao). W Coffee heaven. Jest tak pyszna, że mogłabym ją pić bez końca. Polecam wszystkim
faajnie,ze impreza ci sie udala Nie pamietam kiedy sie bawilam ostatnio do 4... Nie te lata juz

a ta kawa!!:slin a:

ja dzis bylam w Starbucks i normalnie kawa byla niedobra!pierwszy raz mi sie to zdarzylo!!jakas taka lurowata. I nie mieli mojego soku orzechowego bezcurkrowego! Skandal normalnie! pol wywalilamA taka bylam na nia napalona....

Bylismy rano na silowni,potem pojechalismy do Kelvingrove Gallery&Museum. Swietnie bylo!! nie dosc,ze ogladalismy malarstwo, skamienialosci(dziwne slowo,chyba przekrecilam), zwierzeta, muszle,wystawy z roznych stron swiata to jeszcze w holu orkiestra grala swiateczne koledy i to sie tak pieknie nioslo po calym muzeum,ze ciarki przechodzily normalnie.

Aha i byla specjalna wystawa strojow Kylie Minogue. Nie lubie jej ale poszlam alez ona jest malusia. te ciuchy to na 12latke..

Fajny dzien ogolnie. Teraz zabieramy sie za kolejny odcinek Columbo. I kupilam sobie polska gazete ''Poradnik domowy'' wiec zasiade pod kocykiem z lektura

Czemu trzeba isc do pracy jutro jak dzis tak pieknie...

Milego wieczorka laseczki. za 2 tyg Swieta!!
Stary 2007-12-09, 17:33   #2321
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a podoba się, owszem

Uch. Niestety - weekend dobiega końca . W sumie minął mi bardzo fajnie - z najlepszą koleżanką (lub można rzec przyjaciółką ). Poprawiły się nasze wzajemne relacje w odróżnieniu od tamtego roku szkolnego. Znamy się na tyle długo, że jednak ten sentyment do siebie sprawił, że to przetrwało ;D

Wczoraj byłyśmy w centrum - jednak doszłyśmy do wniosku, że sklepów tam niewiele... Z tego ciągłego wchodzenia, wychodzenia ze sklepów z gorąca na mróz gardło nieustannie mnie boli A stałam się taka otwarta, że sama siebie nie poznaję Wczoraj bez żadnych skrupułów odzywałam się do uśmiechającego się do nas ulotkarza Wzięłam od niego chyba z.... 15 ulotek? Nawijałam, że "znam ten ból etc." ;D Jednak miał słuchawki na uszach i trochę spóźniony zapłon (który wdał mu się we znaki dwa razy )

Dzisiaj odwiedziłyśmy SCC, wychodzimy z tesco - a tam "ulotkarz" stoi pod sklepem Czyżby przeznaczenie? ;> ()

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-09, 17:36   #2322
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

BTW wspominałam może kiedyś że mamy tak samo na imię ?
A tak w ogóle to zastanawiam się jak macie dziewczyny na imię (wiadomka że niektóre znam ale nie wszystkie niestety )
Nie wspominałaś Jesteś drugą osobą w moim życiu, na którą się natknęłam i ma tak samo na imie jak ja Nie ma co, ładne imie

Cytat:
Bylismy rano na silowni,potem pojechalismy do Kelvingrove Gallery&Museum. Swietnie bylo!! nie dosc,ze ogladalismy malarstwo, skamienialosci(dziwne slowo,chyba przekrecilam), zwierzeta, muszle,wystawy z roznych stron swiata to jeszcze w holu orkiestra grala swiateczne koledy i to sie tak pieknie nioslo po calym muzeum,ze ciarki przechodzily normalnie.

Aha i byla specjalna wystawa strojow Kylie Minogue. Nie lubie jej ale poszlam alez ona jest malusia. te ciuchy to na 12latke..

Fajny dzien ogolnie. Teraz zabieramy sie za kolejny odcinek Columbo. I kupilam sobie polska gazete ''Poradnik domowy'' wiec zasiade pod kocykiem z lektura

Czemu trzeba isc do pracy jutro jak dzis tak pieknie...

Milego wieczorka laseczki. za 2 tyg Swieta!!
Aktywnie dzień spędziłaś no i się trochę podszkoliłaś w dziedzinie sztuki i mody

Moja mama nalogowo kupowała kiedyś poradnik domowy Miałam chyba wtedy z 10 lat i jej podkradałam gazetke i sama podczytywałam Ta gazeta to już sporo lat ma

No niestety życie nie składa się z samych przyjemności No ale niedługo święta
Stary 2007-12-09, 17:38   #2323
asiek14
Zakorzenienie

ale jestem zmęczona to już chyba jakiś nałóg - pojechałabym jutro ale pewnie nie skombinuje kasy
własnie kończę piec placuszki twarogowe i cudowny zapach dochodzi z kuchni aż do pokoju
ide zobaczyc co z tego wyszlo

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2007-12-09, 18:14   #2324
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja dzisiaj caaały dzien z koleżankami Najpierw z jedną, pochodziłysmy po sklepach [kupiłam piekna, srebrną opaskę ] , obejrzałyśmy film ["Zgon na pogrzebie", nie polecam..], no i pozniej bzium do innej an herbatke Się nagadałam i luzik

A teraz.. teraz mam dosyc, bo ojciec znowu swoje cyrki zaczyna
Ehh.. a tabletek dalej nie tknęłam, boję się

Yhh.. chyba cos poczytam, miłego wieczoru

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 18:21   #2325
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:

Wydaje mi się że widziałam tę samą wystawę w tym roku w Machesterze. Była tam taka urządzona niby jej garderoba?
A drobinka jest faktycznie.

Cytat:
Nie wspominałaś Jesteś drugą osobą w moim życiu, na którą się natknęłam i ma tak samo na imie jak ja Nie ma co, ładne imie

Ja znałam w życiu kilka Emilek ale pamiętam, że jednej szczerze nie znosiłam .
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 19:43   #2326
phenomena
Zakorzenienie

hej
nie wiem co sie dzieje, bo od rana nie wyswietlaja mi sie w ogole tresci watkow na forum w przegladarce firefox. myslalam, ze to wina wizazu, ale teraz przesiadlam sie na opere i wszytsko dziala. nie wiem, o co chodzi..

u mnie nieciekawie. cierpie na bezsennosc. i znowu nawrot depresji... wyjadlam juz wsyztskie slodycze jakie byly w domu (czekolady, ptasie mleczko, krotki, ciastka, czipsy)... czuje sie beznadziejna... zastanawiam sie nad wizyta u jakiegos specjalisty. moja psychika jest w kiepskim stanie..

milego wieczoru
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 20:21   #2327
LoLcIa123
Zakorzenienie

Witam Kochane,już po urodzinach ależ było cudownie i w dodatku chyba przechodzi mi kryzys 'związkowy' tak piękne pachnę Tz-etem .
Chciałam się z Wami podzielić przepisem na świetną sałatkę,może przyda Wam się na sylwka albo na jakąś domówkę
4jajka na twardo
2puszki tuńczyka w sosie własnym
kukurydza
keczup
I trzeba to nakładać warstwami rozpoczynając od jajek
Jajka,tuńczyk,kukurydza,t uńczyk,jajka,tuńczyk itd a później dodać ketchupu i wymieszać,palce lizać goście zajadali mój tata mówił,że brakowało mu tam tylko cebuli,ale ja myślę,że bez cebuli było i tak pycha

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 21:14   #2328
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Witam

Kochane, prostownica jest OK, pod warunkiem rownoczesnego stosowania specjalnych plynow ochronnych. ja mam Welli, mozna go nabyc tylko w salonie fryzjerskim, albo sklepie z art. fryzjerskimi. przez kilka ostatnich miesiecy musialam uzywac prostownicy bo mialam taka fryzure, ze trzeba bylo "pejsy" prostowac wiec jak pejsy to i cale wlosy. zero przesuszenia przy tym plynie ale nigdy nie uzylam prostownicy bez tego plynu

Milko, to zalezy jaki charakter wolontariatu by Cię interesowal. Ja sie roznymi "sprawami" zajmuję, a na to szkolenie poszlam pod katem tego co robie ostatnio. Prowadzę zajęcia z edukacji międzykulturowej. To sa zajecia wyjazdowe, w malych miejscowosciach.

Jesli chodzi o wolontariat zagraniczny - zglos sie do jakiejs organizacji/stowarzyszenia ktore sie tym zajmuje i tam na pewno pomogą. jest mnostwo mozliwosci

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 05:27   #2329
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Wstawać plotkary! ;*

Własnie szamam wiesniaka z płaktami O kurcze, nowy wynalazek u mnie A tutaj takie pustki Nie spać, wstawać, pisać ^^

Dzisiaj zamierzam iść na siłownie, pozałatwiam sprawy an mieście no i nauka.. Chce ogranicyzc komputer do minimum od jakiegos czasu a tak mi to nie idzie, że ojeju Dajcie mi ta silną wolę i samozaparcie ;-p

Miłego dnia

Stary 2007-12-10, 05:58   #2330
asiek14
Zakorzenienie

dzień dobry
co tu taka cisza? gdzie poranne plotkary?
mam dzisiaj dwa sprawdziany a przez lodowisko w ogóle się nie uczyłam spróbuję choć trochę w tramwaju
miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2007-12-10, 07:56   #2331
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znałam w życiu kilka Emilek ale pamiętam, że jednej szczerze nie znosiłam .
Dobrze, że piszesz w czasie przeszłym - bo już bym miała jakieś podejrzenia

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
hej
nie wiem co sie dzieje, bo od rana nie wyswietlaja mi sie w ogole tresci watkow na forum w przegladarce firefox. myslalam, ze to wina wizazu, ale teraz przesiadlam sie na opere i wszytsko dziala. nie wiem, o co chodzi..

u mnie nieciekawie. cierpie na bezsennosc. i znowu nawrot depresji... wyjadlam juz wsyztskie slodycze jakie byly w domu (czekolady, ptasie mleczko, krotki, ciastka, czipsy)... czuje sie beznadziejna... zastanawiam sie nad wizyta u jakiegos specjalisty. moja psychika jest w kiepskim stanie..

milego wieczoru
Ja mam Opere i wszystko śmiga

Rozmowa z jakimś profesjonalistą na pewno pomoże

Cytat:
Chciałam się z Wami podzielić przepisem na świetną sałatkę,może przyda Wam się na sylwka albo na jakąś domówkę
4jajka na twardo
2puszki tuńczyka w sosie własnym
kukurydza
keczup
I trzeba to nakładać warstwami rozpoczynając od jajek
Jajka,tuńczyk,kukurydza,t uńczyk,jajka,tuńczyk itd a później dodać ketchupu i wymieszać,palce lizać goście zajadali mój tata mówił,że brakowało mu tam tylko cebuli,ale ja myślę,że bez cebuli było i tak pycha
Ta sałatka to rodzinny bałagan mojej mamy No oprócz tuńczyka i keczup zastępowany jest majonezem

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Kochane, prostownica jest OK, pod warunkiem rownoczesnego stosowania specjalnych plynow ochronnych. ja mam Welli, mozna go nabyc tylko w salonie fryzjerskim, albo sklepie z art. fryzjerskimi. przez kilka ostatnich miesiecy musialam uzywac prostownicy bo mialam taka fryzure, ze trzeba bylo "pejsy" prostowac wiec jak pejsy to i cale wlosy. zero przesuszenia przy tym plynie ale nigdy nie uzylam prostownicy bez tego plynu

Milko, to zalezy jaki charakter wolontariatu by Cię interesowal. Ja sie roznymi "sprawami" zajmuję, a na to szkolenie poszlam pod katem tego co robie ostatnio. Prowadzę zajęcia z edukacji międzykulturowej. To sa zajecia wyjazdowe, w malych miejscowosciach.

Jesli chodzi o wolontariat zagraniczny - zglos sie do jakiejs organizacji/stowarzyszenia ktore sie tym zajmuje i tam na pewno pomogą. jest mnostwo mozliwosci
A co za płyn Ty stosujesz

Poczytam sobie o tym wolontariacie Dziękuję

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Wstawać plotkary! ;*

Własnie szamam wiesniaka z płaktami O kurcze, nowy wynalazek u mnie A tutaj takie pustki Nie spać, wstawać, pisać ^^

Dzisiaj zamierzam iść na siłownie, pozałatwiam sprawy an mieście no i nauka.. Chce ogranicyzc komputer do minimum od jakiegos czasu a tak mi to nie idzie, że ojeju Dajcie mi ta silną wolę i samozaparcie ;-p

Miłego dnia
Miłego dnia Mam takie głupie pytanie: Czy na siłowni płaci się dodatkow za poradę instruktora
Stary 2007-12-10, 08:00   #2332
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Ja mam kryzys - jak zawsze z początkiem tygodnia.
Cztery dopy na semestr, niezaliczona religia (zbuntowałam się), nic nie wchodzi mi do głowy i jestem CHOLERNIE chora. Znowuż ledwo wydaję jakiś dźwięk, ciągle boli mnie gardło i zatoki. Nie tak wyobrażałam sobie okres przedświąteczny. Wytrzymam jeszcze 8 dni roboczych i nie idę już w tym roku do szkoły (fajnie to brzmi, ale niestety jedynie dwa tygodnie)

Posiedzę dzisiaj przez 5 godzin w szkole do 17:30, każdy przedmiot dziś spada mi na łeb. Matematyka, religia, biologia, fizyka, polski...
Mam dość

Stary 2007-12-10, 08:10   #2333
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Wstawać plotkary! ;*

Miłego dnia
dzien dobry
Z wlasnego doswiadczenia wiem,ze ciezko ograniczyc kompa,ale zycze ci powodzenia

Cytat:
dzień dobry
co tu taka cisza? gdzie poranne plotkary?
mam dzisiaj dwa sprawdziany a przez lodowisko w ogóle się nie uczyłam spróbuję choć trochę w tramwaju
miłego dnia
trzymam kciuki za sprawdziany, bedzie ok

Cytat:

Miłego dnia Mam takie głupie pytanie: Czy na siłowni płaci się dodatkow za poradę instruktora
dzien dobry Milko
Odpowiadajac na twoje pytanie to zalezy chyba od silowni.. Jak my wykupilismy membership to dostalismy swojego trenera ktory nam ulozyl plan itp i zawsze mozemy sie go spytac o wszystko. Nie sadze zebys musiala placic bo wkoncu placisz za silownie a tam musi byc ktos kto ci pomoze. To troche tak jakbys placila za basen i dodatkowo za ratownika

Ale oczywiscie moge sie mylic
Daj znac jak sie dowiesz.

A ja zycze wam milego dnia Te wszystkie swietaeczne piosenki w TV wprawiaja w swietny nastroj. Juz tak malo zostalo Nawet nie mam wielkiego dola,ze poniedzialek bo im szybciej zleci tym szybciej swieta

W pracy mam taki kociol,ze nawet nie chce myslec..Trzymac prosze kciuki,zeby mi dzis wszystko dobrze wyszlo

Buziaki
Stary 2007-12-10, 08:11   #2334
Milka19
Zakorzenienie

Mango co tak słabo Ci w tej szkole idzie Jesteś młoda i zdolna i jak się trochę przyłożysz na pewno wszystko ładnie pozaliczasz

No i najważniejsze - oceny nie zawsze dobrze odzwierciedlają naszą wiedzę i umiejętności A dop też ocena - czasami wazne poprostu, że zaliczone i byle do przodu

Zdrówka
Stary 2007-12-10, 08:19   #2335
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mango co tak słabo Ci w tej szkole idzie Jesteś młoda i zdolna i jak się trochę przyłożysz na pewno wszystko ładnie pozaliczasz

No i najważniejsze - oceny nie zawsze dobrze odzwierciedlają naszą wiedzę i umiejętności A dop też ocena - czasami wazne poprostu, że zaliczone i byle do przodu

Zdrówka
Oj słabo Właściwie 3 dopy - matematyka, fizyka i... biologia. W tamtym roku miałam 5 z biologii, teraz z nową wredną ciotą jest to nierealne Ocenia jak jej wiatr zawieje, zadaje najbardziej szczegółowe pytania i za każdą błędną odpowiedź (lub jej brak) ocena w dół. Korepetycje z matematyki i fizyki trochę mnie kosztowały, musiałam z nich zrezygnować. Na początku dostawałam tróje, dlatego teraz w ogóle zdałam. (o ile pershing z fizyki mnie nie dopadnie )
Poza tym, ta szkoła chyba taka jest... przepisała się do nas koleżanka z innego LO, wtedy była jedną z najlepszych uczennic - teraz ma chyba gorszą sytuację ode mnie. Dobrze, że chociaż rodzicielka potrafi mnie zrozumieć Trochę mnie to trzyma przy życiu

Zgadzam się, ale wiadomo, że najlepiej takie oceny nie są odbierane Dobrze, że to chociaż pierwszy semestr, więc są jeszcze szanse na poprawę w kolejnym Takiej awersji do uczenia się nie ma chyba żadna z Was..

(Nie)Dziękuję

Stary 2007-12-10, 11:05   #2336
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Z wlasnego doswiadczenia wiem,ze ciezko ograniczyc kompa,ale zycze ci powodzenia
dokladnie dlatego ja nawet nie probuje... no chyba, ze komp stanowilby cale moje zycie, to by sie trzeba bylo zastanowic raczej...

za oknem mam taka mgle ze nic nie widac!!!
zaraz ide na zakupy, glownie po tusz do rzęs, ale moze cos przy okazji jeszcze wynajdę

milego dnia

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 11:53   #2337
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Milkuś nie płace nic za porady. Po prostu jesli mam jakies pytanie (nawet odnosnie odzywiania) to po prostu podchodze i się pytam

Cytat:
Cztery dopy na semestr, niezaliczona religia (zbuntowałam się), nic nie wchodzi mi do głowy i jestem CHOLERNIE chora. Znowuż ledwo wydaję jakiś dźwięk, ciągle boli mnie gardło i zatoki. Nie tak wyobrażałam sobie okres przedświąteczny. Wytrzymam jeszcze 8 dni roboczych i nie idę już w tym roku do szkoły (fajnie to brzmi, ale niestety jedynie dwa tygodnie)

Posiedzę dzisiaj przez 5 godzin w szkole do 17:30, każdy przedmiot dziś spada mi na łeb. Matematyka, religia, biologia, fizyka, polski...
Mam dość

Ejże, głowa do góry ;* Oceny nie sa kryterium oceny naszej wiedzy i umiejętności jak to napisała Milka Nie masz się czym przejmować, tym bardziej, że rodzicielka Cię rozumie ;* A Pershingowi z fizyki gonga sieknąć

Cytat:
dzien dobry

A ja zycze wam milego dnia Te wszystkie swietaeczne piosenki w TV wprawiaja w swietny nastroj. Juz tak malo zostalo Nawet nie mam wielkiego dola,ze poniedzialek bo im szybciej zleci tym szybciej swieta

W pracy mam taki kociol,ze nawet nie chce myslec..Trzymac prosze kciuki,zeby mi dzis wszystko dobrze wyszlo

Buziaki
Wiem, ze ciezko, ale walcze {taaa, własnie widać;D]. No, ale uciekam zaraz zeszyt przepisac i bzium na siłownię
Agolku - polecam Ci świąteczne piosenki z serii "Święta Święta" Zakochałam się w nich - 4 części sa bodajże Wykonuja je polscy artyści, sa naprawdę świetne
3mam kciuki w zwiazku z pracą ;*

A ja zadowolona jestem . Z polskiego na semestr 4, z historii 4. Fakt, zakuwałam, starałam się i mam efekt. Czasem warto Jednak wiem, że co mi po tych ocenach jak to nigdzie nie zapisywane, dzienniki zostana wrzucone do archiwum i tyle po moich staraniach.. No, ale ma się ta satysfakcję ;D
W ogóle dzisiaj na PP robiliśmy test.. nie wiedziielismy do czego on prowadzi.. No i koles się pytał kto ile miał punktów i wyszło, że ja z klasy miałam najwięcej i jak jedyna z klasy zostałabym przyjeta do pracy, bo mam najwieksza motywację

Kochane musze się pochwalic Zrzuciłam już 2 kg ^^ Jeszcze poprawie sylwetkę [ więcej mięsni aaaa! ;D] i cel osiągnięty. Znowu nauczyłam sie umiaru i z tego jestem zadowolona A to wszystko dzieki wizażowi i mojemu samozaparciu

Sie rozpisałam troszku, zmykam przepisywac zeszyt
Miłego dnia

Stary 2007-12-10, 13:12   #2338
asiek14
Zakorzenienie

już po szkole i sprawdzianach fizyka - 4, wos - -5
ledwo się ruszam po tym weekendowym szaleństwie na lodowisku a najlepsze jest to że nic sie jeszcze na jutro nie uczyłam - miałam mieć sprawdzian z bilogii no i geografie na ktora trzeba umieć i co? i obu lekcji jutro nie mam

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2007-12-10, 13:31   #2339
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolku - polecam Ci świąteczne piosenki z serii "Święta Święta" Zakochałam się w nich - 4 części sa bodajże Wykonuja je polscy artyści, sa naprawdę świetne
3mam kciuki w zwiazku z pracą ;*

A ja zadowolona jestem . Z polskiego na semestr 4, z historii 4. Fakt, zakuwałam, starałam się i mam efekt. Czasem warto Jednak wiem, że co mi po tych ocenach jak to nigdzie nie zapisywane, dzienniki zostana wrzucone do archiwum i tyle po moich staraniach.. No, ale ma się ta satysfakcję ;D
W ogóle dzisiaj na PP robiliśmy test.. nie wiedziielismy do czego on prowadzi.. No i koles się pytał kto ile miał punktów i wyszło, że ja z klasy miałam najwięcej i jak jedyna z klasy zostałabym przyjeta do pracy, bo mam najwieksza motywację

Kochane musze się pochwalic Zrzuciłam już 2 kg ^^ Jeszcze poprawie sylwetkę [ więcej mięsni aaaa! ;D] i cel osiągnięty. Znowu nauczyłam sie umiaru i z tego jestem zadowolona A to wszystko dzieki wizażowi i mojemu samozaparciu

Sie rozpisałam troszku, zmykam przepisywac zeszyt
Miłego dnia
no gartuluje ocen!! no i zrzucenia kilogramow!!! Mi jakos to idzie jak kwadrat pod gore niestety...

dziewczyny jak dzis nie umre z nerwow to bedzie cud chyba..Siedze i sie cala trzese w srodku normalnie...Zaczynam powaznie zalowac,ze wzielam te prace...

Mam lunch ale wracam do roboty... Pol dnia za mna...jeszcze 4 h i mozna isc do domku...
Stary 2007-12-10, 14:10   #2340
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dobry den
Cytat:

zazdroszę imprezki też bym sobie poskakała
Cytat:
kochana, to może zainwestujesz w łyżwy to chyba nie jest jakiś kosmiczny wydatek a skoro często jeździsz to szybko Ci się zwróci

Cytat:
ładne imię, no baaa mnie się strasznie podoba (a moje mi się nie podoba )

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość

może faktycznie specjalista mógłby Ci pomóc pomyśl nad tym poważnie
Cytat:
Witam Kochane,już po urodzinach ależ było cudownie i w dodatku chyba przechodzi mi kryzys 'związkowy' tak piękne pachnę Tz-etem .
cieszę się strasznie że już z TŻ-em lepiej

Cytat:

jak już dziewczyny pisały... wiesz jak jest oceny to oceny, najważniejsze żebyś wiedziała to co Ci sie naprawdę w życiu przyda

Cytat:

gratuluję sukcesów w szkole i spadku wagi

cieszę sie razem z Tobą
Cytat:

dziewczyny jak dzis nie umre z nerwow to bedzie cud chyba..Siedze i sie cala trzese w srodku normalnie...Zaczynam powaznie zalowac,ze wzielam te prace...
:przytul

ja jak zwykle jak to w poniedziałki pół dnia spędziłam z TŻ-em byliśmy na zakupach i oglądać laptopy dla niego
później posprzątałam kosmiczny bałagan w domu i mam czas dla siebie

nie wiem co by tu robić, ale może zrobię coś naukowego, bo zapomnę zupełnie jak to jest się uczyć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości