|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
dzień dobry
a podoba się, owszem ![]() Cytat:
![]() zważyłam się dziś bo miałam nadzieję że przytyłam, a tu zonk, kilo mniej ja już nie wiem ... to chyba nie jest możliwe żeby przytyć albo ta waga jest zepsuta ![]() fajnie, pobawisz się i będziesz mieć próbę generalną przed własną studniówką ![]() od rana się snuję, nie bardzo mi się chce coś robić po obiedzie wracam do Katowic a później jadę do TŻ-a
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprytne ![]() Ja chyba jednak skuszę się na profesjonalne lekcje, bo potrzebuje żeby ktoś do mnie tak bardziej indywidualnie podszedł Mam dwie lewe nogi![]() ![]() Cytat:
Ja nigdy w życiu paska nie miałam Nigdy nie byłam wzorową uczennicą![]() Właśnie myślałam korzystając z okazji, że święta się zbliżają o tej prostownicy - ale chyba zrezygnuje ![]() Powodzenia w ciężkim naszpikowanym sprawdzianami tygodniu |
||
|
|
|
#2314 | ||||||
|
Zadomowienie
|
aaaa
Pewnie, że kojarzę Zgadza się, mi też się podobanałóg a znowu w tym samym towarzystwie?![]() Cytat:
Cytat:
Możliwe, że coś nadciągnęłaś przenosząc stoły... Mam nadzieję, że przejdzie niedługo ![]() A co do rózg - ja też chcę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Taniec to wspaniała sprawa. I bardzo się ciesze, że rzuciłaś redukcję. Ja też pomału zaczynam na U przechodzić bo już redukować mi się nie chce i w sumie dobrze jest To znaczy, jeszcze troszkę chcę zrzucić, ale zanim dojdę do kcal na U to i tak spadnie. Poza tym, od czego mamy sport?![]() ale czad A co to za kolega?![]() Cytat:
A w czym to się konkretnie przejawia?A do prostowania stosujesz odżywki czy tak po prostu na suche włoski? Każdego dnia prostujesz? Cytat:
Mam nadzieje, ze niedlugo sie tu pojawi (Sydzia, nie siła woli:P)Ech, a ja po prostu PADAM!!! Z imprezy wrocilam po 4. Bylo ekstra, tak sie wyskakałam, ze ho ho Tylko teraz nog nie czuje. Kolana bola, stopy zmasakrowane i ogolnie mam problemy z chodzeniem... Ech, jak ja juz sie biore za skakanie i tanczenie to zawsze do upadlego Dzis czeka mnie napisanie dwoch tekstow no, a poza tym na szczescie nic do roboty nie mam Takze bede kurowac moje nogi biedne i moze jakies zakupy wpadna, zeby uplynnic mikolajkowe fundusze ![]() Milego dnia ![]() EDIT: A w ogole to zakochalam sie w tym latte z kardamonem i cynamonem (oproszonej jeszcze cynamonem i kakao). W Coffee heaven. Jest tak pyszna, że mogłabym ją pić bez końca. Polecam wszystkim
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
![]() ![]() No,właśnie nie stosuję,zawsze na suche włosy i praktycznie każdego dnia ![]() To dobrze,że impreza udana,miłego pisania
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a jeździć uwielbiam tylko na wypożyczaniu łyżew bankrutuję
|
|
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jestem przeziębiona (znowuuuu... )
|
||
|
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe a wiesz, że ja też ? ale spaliłam suszarkę ![]() Czad to by był jakby podszedł do mnie jakiś przystojny wysoki brunet najlepiej o niebieskich oczach i z genialną tonacją głosu zaprosił a ja nie znałabym nawet jego imienia ![]() ![]() wiem, wiem ;D ale pojmując matematykę w osobnej kategorii, nie licząc do sredniej ![]() Cytat:
i z kumpelą miałyśmy pakt z panem szatniarzem i dawałyśmy pół ceny a teraz diabli sysko wzięli ..![]() ojj
|
||
|
|
|
#2320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie pamietam kiedy sie bawilam ostatnio do 4... Nie te lata juz![]() a ta kawa!! ![]() :slin a:ja dzis bylam w Starbucks i normalnie kawa byla niedobra!pierwszy raz mi sie to zdarzylo!!jakas taka lurowata. I nie mieli mojego soku orzechowego bezcurkrowego! Skandal normalnie! pol wywalilam A taka bylam na nia napalona....Bylismy rano na silowni,potem pojechalismy do Kelvingrove Gallery&Museum. Swietnie bylo!! nie dosc,ze ogladalismy malarstwo, skamienialosci(dziwne slowo,chyba przekrecilam ), zwierzeta, muszle,wystawy z roznych stron swiata to jeszcze w holu orkiestra grala swiateczne koledy i to sie tak pieknie nioslo po calym muzeum,ze ciarki przechodzily normalnie.![]() Aha i byla specjalna wystawa strojow Kylie Minogue. Nie lubie jej ale poszlam alez ona jest malusia. te ciuchy to na 12latke..Fajny dzien ogolnie. Teraz zabieramy sie za kolejny odcinek Columbo. I kupilam sobie polska gazete ''Poradnik domowy'' wiec zasiade pod kocykiem z lektura Czemu trzeba isc do pracy jutro jak dzis tak pieknie... ![]() Milego wieczorka laseczki. za 2 tyg Swieta!!
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Uch. Niestety - weekend dobiega końca . W sumie minął mi bardzo fajnie - z najlepszą koleżanką (lub można rzec przyjaciółką ). Poprawiły się nasze wzajemne relacje w odróżnieniu od tamtego roku szkolnego. Znamy się na tyle długo, że jednak ten sentyment do siebie sprawił, że to przetrwało ;DWczoraj byłyśmy w centrum - jednak doszłyśmy do wniosku, że sklepów tam niewiele... Z tego ciągłego wchodzenia, wychodzenia ze sklepów z gorąca na mróz gardło nieustannie mnie boli A stałam się taka otwarta, że sama siebie nie poznaję Dzisiaj odwiedziłyśmy SCC, wychodzimy z tesco - a tam "ulotkarz" stoi pod sklepem )
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś drugą osobą w moim życiu, na którą się natknęłam i ma tak samo na imie jak ja Nie ma co, ładne imie![]() Cytat:
![]() Moja mama nalogowo kupowała kiedyś poradnik domowy Miałam chyba wtedy z 10 lat i jej podkradałam gazetke i sama podczytywałam Ta gazeta to już sporo lat ma![]() No niestety życie nie składa się z samych przyjemności No ale niedługo święta
|
||
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem zmęczona
to już chyba jakiś nałóg - pojechałabym jutro ale pewnie nie skombinuje kasy ![]() własnie kończę piec placuszki twarogowe i cudowny zapach dochodzi z kuchni aż do pokoju ide zobaczyc co z tego wyszlo
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj caaały dzien z koleżankami
Najpierw z jedną, pochodziłysmy po sklepach [kupiłam piekna, srebrną opaskę Się nagadałam i luzik ![]() A teraz.. teraz mam dosyc, bo ojciec znowu swoje cyrki zaczyna ![]() Ehh.. a tabletek dalej nie tknęłam, boję się ![]() Yhh.. chyba cos poczytam, miłego wieczoru
|
#2325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A drobinka jest faktycznie. Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie wiem co sie dzieje, bo od rana nie wyswietlaja mi sie w ogole tresci watkow na forum w przegladarce firefox. myslalam, ze to wina wizazu, ale teraz przesiadlam sie na opere i wszytsko dziala. nie wiem, o co chodzi.. u mnie nieciekawie. cierpie na bezsennosc. i znowu nawrot depresji... wyjadlam juz wsyztskie slodycze jakie byly w domu (czekolady, ptasie mleczko, krotki, ciastka, czipsy)... czuje sie beznadziejna... zastanawiam sie nad wizyta u jakiegos specjalisty. moja psychika jest w kiepskim stanie.. milego wieczoru
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochane,już po urodzinach
ależ było cudownie i w dodatku chyba przechodzi mi kryzys 'związkowy' tak piękne pachnę Tz-etem Chciałam się z Wami podzielić przepisem na świetną sałatkę,może przyda Wam się na sylwka albo na jakąś domówkę ![]() 4jajka na twardo 2puszki tuńczyka w sosie własnym kukurydza keczup I trzeba to nakładać warstwami rozpoczynając od jajek Jajka,tuńczyk,kukurydza,t uńczyk,jajka,tuńczyk itd a później dodać ketchupu i wymieszać,palce lizać goście zajadali mój tata mówił,że brakowało mu tam tylko cebuli,ale ja myślę,że bez cebuli było i tak pycha
|
#2328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochane, prostownica jest OK, pod warunkiem rownoczesnego stosowania specjalnych plynow ochronnych. ja mam Welli, mozna go nabyc tylko w salonie fryzjerskim, albo sklepie z art. fryzjerskimi. przez kilka ostatnich miesiecy musialam uzywac prostownicy bo mialam taka fryzure, ze trzeba bylo "pejsy" prostowac wiec jak pejsy to i cale wlosy. zero przesuszenia przy tym plynie ale nigdy nie uzylam prostownicy bez tego plynu Milko, to zalezy jaki charakter wolontariatu by Cię interesowal. Ja sie roznymi "sprawami" zajmuję, a na to szkolenie poszlam pod katem tego co robie ostatnio. Prowadzę zajęcia z edukacji międzykulturowej. To sa zajecia wyjazdowe, w malych miejscowosciach. Jesli chodzi o wolontariat zagraniczny - zglos sie do jakiejs organizacji/stowarzyszenia ktore sie tym zajmuje i tam na pewno pomogą. jest mnostwo mozliwosci
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawać plotkary! ;*
Własnie szamam wiesniaka z płaktami O kurcze, nowy wynalazek u mnie A tutaj takie pustki Nie spać, wstawać, pisać ^^Dzisiaj zamierzam iść na siłownie, pozałatwiam sprawy an mieście no i nauka.. Chce ogranicyzc komputer do minimum od jakiegos czasu a tak mi to nie idzie, że ojeju Dajcie mi ta silną wolę i samozaparcie ;-pMiłego dnia
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
co tu taka cisza? gdzie poranne plotkary? ![]() mam dzisiaj dwa sprawdziany a przez lodowisko w ogóle się nie uczyłam spróbuję choć trochę w tramwaju miłego dnia
|
|
|
|
#2331 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No oprócz tuńczyka i keczup zastępowany jest majonezem![]() Cytat:
![]() ![]() Poczytam sobie o tym wolontariacie Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kryzys - jak zawsze z początkiem tygodnia.
![]() Cztery dopy na semestr, niezaliczona religia (zbuntowałam się), nic nie wchodzi mi do głowy i jestem CHOLERNIE chora. Znowuż ledwo wydaję jakiś dźwięk, ciągle boli mnie gardło i zatoki. Nie tak wyobrażałam sobie okres przedświąteczny. Wytrzymam jeszcze 8 dni roboczych i nie idę już w tym roku do szkoły (fajnie to brzmi, ale niestety jedynie dwa tygodnie )Posiedzę dzisiaj przez 5 godzin w szkole do 17:30, każdy przedmiot dziś spada mi na łeb. Matematyka, religia, biologia, fizyka, polski... Mam dość ![]()
|
|
#2333 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z wlasnego doswiadczenia wiem,ze ciezko ograniczyc kompa,ale zycze ci powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odpowiadajac na twoje pytanie to zalezy chyba od silowni.. Jak my wykupilismy membership to dostalismy swojego trenera ktory nam ulozyl plan itp i zawsze mozemy sie go spytac o wszystko. Nie sadze zebys musiala placic bo wkoncu placisz za silownie a tam musi byc ktos kto ci pomoze. To troche tak jakbys placila za basen i dodatkowo za ratownika ![]() Ale oczywiscie moge sie mylic ![]() Daj znac jak sie dowiesz. A ja zycze wam milego dnia Te wszystkie swietaeczne piosenki w TV wprawiaja w swietny nastroj. Juz tak malo zostalo Nawet nie mam wielkiego dola,ze poniedzialek bo im szybciej zleci tym szybciej swieta![]() W pracy mam taki kociol,ze nawet nie chce myslec..Trzymac prosze kciuki,zeby mi dzis wszystko dobrze wyszlo ![]() Buziaki
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Mango co tak słabo Ci w tej szkole idzie
![]() Jesteś młoda i zdolna i jak się trochę przyłożysz na pewno wszystko ładnie pozaliczaszNo i najważniejsze - oceny nie zawsze dobrze odzwierciedlają naszą wiedzę i umiejętności A dop też ocena - czasami wazne poprostu, że zaliczone i byle do przodu![]() Zdrówka |
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie 3 dopy - matematyka, fizyka i... biologia. W tamtym roku miałam 5 z biologii, teraz z nową wredną ciotą jest to nierealne Ocenia jak jej wiatr zawieje, zadaje najbardziej szczegółowe pytania i za każdą błędną odpowiedź (lub jej brak) ocena w dół. Korepetycje z matematyki i fizyki trochę mnie kosztowały, musiałam z nich zrezygnować. Na początku dostawałam tróje, dlatego teraz w ogóle zdałam. (o ile pershing z fizyki mnie nie dopadnie )Poza tym, ta szkoła chyba taka jest... przepisała się do nas koleżanka z innego LO, wtedy była jedną z najlepszych uczennic - teraz ma chyba gorszą sytuację ode mnie. Dobrze, że chociaż rodzicielka potrafi mnie zrozumieć Trochę mnie to trzyma przy życiu![]() Zgadzam się, ale wiadomo, że najlepiej takie oceny nie są odbierane Dobrze, że to chociaż pierwszy semestr, więc są jeszcze szanse na poprawę w kolejnym Takiej awersji do uczenia się nie ma chyba żadna z Was ..(Nie)Dziękuję
|
|
|
#2336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego ja nawet nie probuje... no chyba, ze komp stanowilby cale moje zycie, to by sie trzeba bylo zastanowic raczej... ![]() za oknem mam taka mgle ze nic nie widac!!! ![]() zaraz ide na zakupy, glownie po tusz do rzęs, ale moze cos przy okazji jeszcze wynajdę ![]() milego dnia
|
|
#2337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie masz się czym przejmować, tym bardziej, że rodzicielka Cię rozumie ;* A Pershingowi z fizyki gonga sieknąć ![]() Cytat:
Agolku - polecam Ci świąteczne piosenki z serii "Święta Święta" ![]() 3mam kciuki w zwiazku z pracą ;* A ja zadowolona jestem . Z polskiego na semestr 4, z historii 4. Fakt, zakuwałam, starałam się i mam efekt. Czasem warto Jednak wiem, że co mi po tych ocenach jak to nigdzie nie zapisywane, dzienniki zostana wrzucone do archiwum i tyle po moich staraniach.. No, ale ma się ta satysfakcję ;DW ogóle dzisiaj na PP robiliśmy test.. nie wiedziielismy do czego on prowadzi.. No i koles się pytał kto ile miał punktów i wyszło, że ja z klasy miałam najwięcej i jak jedyna z klasy zostałabym przyjeta do pracy, bo mam najwieksza motywację ![]() Kochane musze się pochwalic Zrzuciłam już 2 kg ^^ Jeszcze poprawie sylwetkę [ więcej mięsni aaaa! ;D] i cel osiągnięty. Znowu nauczyłam sie umiaru i z tego jestem zadowolona A to wszystko dzieki wizażowi ![]() Sie rozpisałam troszku, zmykam przepisywac zeszyt ![]() Miłego dnia
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
już po szkole i sprawdzianach
fizyka - 4, wos - -5 ![]() ledwo się ruszam po tym weekendowym szaleństwie na lodowisku ![]() a najlepsze jest to że nic sie jeszcze na jutro nie uczyłam - miałam mieć sprawdzian z bilogii no i geografie na ktora trzeba umieć i co? i obu lekcji jutro nie mam
|
|
|
|
#2339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i zrzucenia kilogramow!!! ![]() dziewczyny jak dzis nie umre z nerwow to bedzie cud chyba..Siedze i sie cala trzese w srodku normalnie...Zaczynam powaznie zalowac,ze wzielam te prace... ![]() Mam lunch ale wracam do roboty... Pol dnia za mna...jeszcze 4 h i mozna isc do domku...
|
|
#2340 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry den
![]() Cytat:
też bym sobie poskakała ![]() kochana, to może zainwestujesz w łyżwy to chyba nie jest jakiś kosmiczny wydatek a skoro często jeździsz to szybko Ci się zwróci Cytat:
)Cytat:
pomyśl nad tym poważnie Cytat:
Cytat:
oceny to oceny, najważniejsze żebyś wiedziała to co Ci sie naprawdę w życiu przyda Cytat:
i spadku wagi ![]() cieszę sie razem z Tobą Cytat:
ja jak zwykle jak to w poniedziałki pół dnia spędziłam z TŻ-em byliśmy na zakupach i oglądać laptopy dla niego ![]() później posprzątałam kosmiczny bałagan w domu i mam czas dla siebie ![]() nie wiem co by tu robić, ale może zrobię coś naukowego, bo zapomnę zupełnie jak to jest się uczyć
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

ja już nie wiem ... to chyba nie jest możliwe żeby przytyć
albo ta waga jest zepsuta 

może dlatego,że wczoraj przenosiłam stoły
Możliwe, że coś nadciągnęłaś przenosząc stoły... Mam nadzieję, że przejdzie niedługo 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i z kumpelą miałyśmy pakt z panem szatniarzem i dawałyśmy pół ceny

A taka bylam na nia napalona....
)

to już chyba jakiś nałóg - pojechałabym jutro ale pewnie nie skombinuje kasy
no i zrzucenia kilogramow!!!