![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
dzień dobry
![]() a podoba się, owszem ![]() Cytat:
![]() ![]() zważyłam się dziś bo miałam nadzieję że przytyłam, a tu zonk, kilo mniej ![]() ![]() ![]() fajnie, pobawisz się ![]() ![]() od rana się snuję, nie bardzo mi się chce coś robić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Sprytne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie myślałam korzystając z okazji, że święta się zbliżają o tej prostownicy - ale chyba zrezygnuje ![]() Powodzenia w ciężkim naszpikowanym sprawdzianami tygodniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | ||||||
Zadomowienie
|
aaaa
![]() ![]() ![]() nałóg ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do rózg - ja też chcę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale czad ![]() ![]() Cytat:
![]() A do prostowania stosujesz odżywki czy tak po prostu na suche włoski? Każdego dnia prostujesz? Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech, a ja po prostu PADAM!!! Z imprezy wrocilam po 4. Bylo ekstra, tak sie wyskakałam, ze ho ho ![]() ![]() Dzis czeka mnie napisanie dwoch tekstow no, a poza tym na szczescie nic do roboty nie mam ![]() ![]() Milego dnia ![]() EDIT: A w ogole to zakochalam sie w tym latte z kardamonem i cynamonem (oproszonej jeszcze cynamonem i kakao). W Coffee heaven. Jest tak pyszna, że mogłabym ją pić bez końca. Polecam wszystkim ![]()
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No,właśnie nie stosuję,zawsze na suche włosy i praktycznie każdego dnia ![]() To dobrze,że impreza udana,miłego pisania ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a jeździć uwielbiam tylko na wypożyczaniu łyżew bankrutuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jestem przeziębiona (znowuuuu... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe a wiesz, że ja też ? ![]() ![]() ![]() Czad to by był jakby podszedł do mnie jakiś przystojny wysoki brunet najlepiej o niebieskich oczach i z genialną tonacją głosu zaprosił a ja nie znałabym nawet jego imienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiem, wiem ;D ale pojmując matematykę w osobnej kategorii, nie licząc do sredniej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ojj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ta kawa!! ![]() ![]() ja dzis bylam w Starbucks i normalnie kawa byla niedobra!pierwszy raz mi sie to zdarzylo!!jakas taka lurowata. I nie mieli mojego soku orzechowego bezcurkrowego! Skandal normalnie! pol wywalilam ![]() Bylismy rano na silowni,potem pojechalismy do Kelvingrove Gallery&Museum. Swietnie bylo!! nie dosc,ze ogladalismy malarstwo, skamienialosci(dziwne slowo,chyba przekrecilam ![]() ![]() Aha i byla specjalna wystawa strojow Kylie Minogue. Nie lubie jej ale poszlam ![]() Fajny dzien ogolnie. Teraz zabieramy sie za kolejny odcinek Columbo. I kupilam sobie polska gazete ''Poradnik domowy'' ![]() ![]() Czemu trzeba isc do pracy jutro jak dzis tak pieknie... ![]() Milego wieczorka laseczki. za 2 tyg Swieta!! ![]()
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
![]() Uch. ![]() ![]() ![]() Wczoraj byłyśmy w centrum - jednak doszłyśmy do wniosku, że sklepów tam niewiele... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj odwiedziłyśmy SCC, wychodzimy z tesco - a tam "ulotkarz" stoi pod sklepem ![]() ![]()
![]() |
#2322 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja mama nalogowo kupowała kiedyś poradnik domowy ![]() ![]() ![]() No niestety życie nie składa się z samych przyjemności ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
ale jestem zmęczona
![]() ![]() własnie kończę piec placuszki twarogowe i cudowny zapach dochodzi z kuchni aż do pokoju ![]() ide zobaczyc co z tego wyszlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj caaały dzien z koleżankami
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz.. teraz mam dosyc, bo ojciec znowu swoje cyrki zaczyna ![]() Ehh.. a tabletek dalej nie tknęłam, boję się ![]() Yhh.. chyba cos poczytam, miłego wieczoru ![]()
#2325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A drobinka jest faktycznie. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie wiem co sie dzieje, bo od rana nie wyswietlaja mi sie w ogole tresci watkow na forum w przegladarce firefox. myslalam, ze to wina wizazu, ale teraz przesiadlam sie na opere i wszytsko dziala. nie wiem, o co chodzi.. u mnie nieciekawie. cierpie na bezsennosc. i znowu nawrot depresji... wyjadlam juz wsyztskie slodycze jakie byly w domu (czekolady, ptasie mleczko, krotki, ciastka, czipsy)... czuje sie beznadziejna... zastanawiam sie nad wizyta u jakiegos specjalisty. moja psychika jest w kiepskim stanie.. milego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Witam Kochane,już po urodzinach
![]() ![]() Chciałam się z Wami podzielić przepisem na świetną sałatkę,może przyda Wam się na sylwka albo na jakąś domówkę ![]() 4jajka na twardo 2puszki tuńczyka w sosie własnym kukurydza keczup I trzeba to nakładać warstwami rozpoczynając od jajek Jajka,tuńczyk,kukurydza,t uńczyk,jajka,tuńczyk itd a później dodać ketchupu i wymieszać,palce lizać ![]() ![]() ![]()
#2328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochane, prostownica jest OK, pod warunkiem rownoczesnego stosowania specjalnych plynow ochronnych. ja mam Welli, mozna go nabyc tylko w salonie fryzjerskim, albo sklepie z art. fryzjerskimi. przez kilka ostatnich miesiecy musialam uzywac prostownicy bo mialam taka fryzure, ze trzeba bylo "pejsy" prostowac wiec jak pejsy to i cale wlosy. zero przesuszenia przy tym plynie ![]() ![]() Milko, to zalezy jaki charakter wolontariatu by Cię interesowal. Ja sie roznymi "sprawami" zajmuję, a na to szkolenie poszlam pod katem tego co robie ostatnio. Prowadzę zajęcia z edukacji międzykulturowej. To sa zajecia wyjazdowe, w malych miejscowosciach. Jesli chodzi o wolontariat zagraniczny - zglos sie do jakiejs organizacji/stowarzyszenia ktore sie tym zajmuje i tam na pewno pomogą. jest mnostwo mozliwosci ![]()
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
Wstawać plotkary! ;*
Własnie szamam wiesniaka z płaktami ![]() ![]() ![]() Dzisiaj zamierzam iść na siłownie, pozałatwiam sprawy an mieście no i nauka.. Chce ogranicyzc komputer do minimum od jakiegos czasu a tak mi to nie idzie, że ojeju ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() co tu taka cisza? ![]() ![]() mam dzisiaj dwa sprawdziany a przez lodowisko w ogóle się nie uczyłam ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Poczytam sobie o tym wolontariacie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kryzys - jak zawsze z początkiem tygodnia.
![]() Cztery dopy na semestr, niezaliczona religia (zbuntowałam się), nic nie wchodzi mi do głowy i jestem CHOLERNIE chora. Znowuż ledwo wydaję jakiś dźwięk, ciągle boli mnie gardło i zatoki. Nie tak wyobrażałam sobie okres przedświąteczny. Wytrzymam jeszcze 8 dni roboczych i nie idę już w tym roku do szkoły ![]() ![]() Posiedzę dzisiaj przez 5 godzin w szkole do 17:30, każdy przedmiot dziś spada mi na łeb. Matematyka, religia, biologia, fizyka, polski... Mam dość ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2333 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z wlasnego doswiadczenia wiem,ze ciezko ograniczyc kompa,ale zycze ci powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odpowiadajac na twoje pytanie to zalezy chyba od silowni.. Jak my wykupilismy membership to dostalismy swojego trenera ktory nam ulozyl plan itp i zawsze mozemy sie go spytac o wszystko. Nie sadze zebys musiala placic bo wkoncu placisz za silownie a tam musi byc ktos kto ci pomoze. To troche tak jakbys placila za basen i dodatkowo za ratownika ![]() Ale oczywiscie moge sie mylic ![]() Daj znac jak sie dowiesz. A ja zycze wam milego dnia ![]() ![]() ![]() W pracy mam taki kociol,ze nawet nie chce myslec..Trzymac prosze kciuki,zeby mi dzis wszystko dobrze wyszlo ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mango co tak słabo Ci w tej szkole idzie
![]() ![]() ![]() No i najważniejsze - oceny nie zawsze dobrze odzwierciedlają naszą wiedzę i umiejętności ![]() ![]() Zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym, ta szkoła chyba taka jest... przepisała się do nas koleżanka z innego LO, wtedy była jedną z najlepszych uczennic - teraz ma chyba gorszą sytuację ode mnie. ![]() ![]() ![]() Zgadzam się, ale wiadomo, że najlepiej takie oceny nie są odbierane ![]() ![]() ![]() (Nie)Dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() za oknem mam taka mgle ze nic nie widac!!! ![]() zaraz ide na zakupy, glownie po tusz do rzęs, ale moze cos przy okazji jeszcze wynajdę ![]() milego dnia
![]() |
#2337 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Agolku - polecam Ci świąteczne piosenki z serii "Święta Święta" ![]() ![]() ![]() 3mam kciuki w zwiazku z pracą ;* A ja zadowolona jestem ![]() ![]() W ogóle dzisiaj na PP robiliśmy test.. nie wiedziielismy do czego on prowadzi.. No i koles się pytał kto ile miał punktów i wyszło, że ja z klasy miałam najwięcej ![]() ![]() Kochane musze się pochwalic ![]() ![]() ![]() ![]() Sie rozpisałam troszku, zmykam przepisywac zeszyt ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
już po szkole i sprawdzianach
![]() ![]() ledwo się ruszam po tym weekendowym szaleństwie na lodowisku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny jak dzis nie umre z nerwow to bedzie cud chyba..Siedze i sie cala trzese w srodku normalnie...Zaczynam powaznie zalowac,ze wzielam te prace... ![]() Mam lunch ale wracam do roboty... Pol dnia za mna...jeszcze 4 h i mozna isc do domku...
![]() |
#2340 | |||||||
Zakorzenienie
|
dobry den
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kochana, to może zainwestujesz w łyżwy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cieszę sie razem z Tobą ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jak zwykle jak to w poniedziałki pół dnia spędziłam z TŻ-em ![]() ![]() później posprzątałam kosmiczny bałagan w domu i mam czas dla siebie ![]() nie wiem co by tu robić, ale może zrobię coś naukowego, bo zapomnę zupełnie jak to jest się uczyć ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.