Nasza-klasa.pl - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl?
Tak 1 457 84,91%
Nie 259 15,09%
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-09, 17:00   #241
atka83
BAN stały

Dot.: nasza-klasa.pl

Cytat:
Napisane przez lullaby22 Pokaż wiadomość
To sie robi coraz bardziej bez sensu - takie kolekcjonowanie znajomych. Patrzecie jaki jestem fajny, znam tutaj 300 osób i co z tego, że połowy nie kojarzę.
Rzadko już zaglądam na te strony, bo jakieś wyścigi się z tego zrobiły. Niemal codziennie miałam zaproszenia od zupełnie obcych osób (oczywiście nie odp. na nie).
Też to zauważylam,ze tam jest wyścig szczurów,kto ma więcej znajomych.Naszczęście ja się w to nie bawie i tak samo już rzadko na naszą klase zaglądam.Dzisiaj weszłam,to wysłałam zaproszenie 2 kuzynkom,z którym bardzo dawno temu kontakt mi się urwał.Ciekawe czy mnie pamiętają.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 17:01   #242
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
To sie robi coraz bardziej bez sensu - takie kolekcjonowanie znajomych. Patrzecie jaki jestem fajny, znam tutaj 300 osób i co z tego, że połowy nie kojarzę.
Rzadko już zaglądam na te strony, bo jakieś wyścigi się z tego zrobiły. Niemal codziennie miałam zaproszenia od zupełnie obcych osób (oczywiście nie odp. na nie).
podpisuję się. założyłam konto ale nie dodaje ludzi którzy przez okres podstawówki czy liceum grali mi na nerwach i "cześć" na ulicy nie mówią a dodają sie do moich znajomych. Od razu wywalam takie zaproszenia. Nie powiem, czuję troszkę satysfakcji Cały koncept dodawania ludzi na siłe, tylko po to żeby pokazać jak duż ma się przyjaciół, jest dośc infantylny.
Z programów podobnych temu, bardzo lubię facebook gdzie moich zdjęć nie może oglądać nikt, kto nie jest dodany do przyjaciół. Szkoda że pomysłodawcy naszej klasy na to nie wpadli
Stary 2007-12-09, 17:02   #243
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To rzeczywiście bez sensu Bo w sumie co to ma na celu? Chyba tylko to co napisałaś - może ktoś w ten sposób się dowartościowuje że jest taki "znany"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 17:18   #244
maja55
Zakorzenienie

Też mam konto na nasza klasa.pl.
Odnalazła mnie jedna dziewczyna z wizażu
Faktycznie są osoby, które wysyłają zaproszenia, pomimo tego, że nigdy nie zamieniłam z nimi słowa i takich zaproszeń po prostu nie przyjmuję.

Zadziwiające jest to jak życie wielu osób zmieniło się - już założyli rodziny, wyjechali do innych miast, za granice. Fajnie, że można podejrzeć co sie u nich dzieje
Stary 2007-12-09, 17:27   #245
°Alchemia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
podpisuję się. założyłam konto ale nie dodaje ludzi którzy przez okres podstawówki czy liceum grali mi na nerwach i "cześć" na ulicy nie mówią a dodają sie do moich znajomych. Od razu wywalam takie zaproszenia. Nie powiem, czuję troszkę satysfakcji Cały koncept dodawania ludzi na siłe, tylko po to żeby pokazać jak duż ma się przyjaciół, jest dośc infantylny.
Z programów podobnych temu, bardzo lubię facebook gdzie moich zdjęć nie może oglądać nikt, kto nie jest dodany do przyjaciół. Szkoda że pomysłodawcy naszej klasy na to nie wpadli
Niedawno zignorowałam wlasnie zaproszenie osoby, której nie lubię i faktycznie, trochę satysfakcji jest
°Alchemia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 17:44   #246
ilo16na
Zakorzenienie

A jak sie czyta wiadomosci w nasza-klasa.pl
Bo jak klikam w wiadomosc pojawia mi sie profil tej osoby..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 17:45   #247
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez °Alchemia Pokaż wiadomość
Niedawno zignorowałam wlasnie zaproszenie osoby, której nie lubię i faktycznie, trochę satysfakcji jest
Ja też nie zapraszam kilku osób, na które u innych osób się natykam.
No i ze wzjamenością - oni tez mnie nie zapraszają

ilo16na: kilkasz na temat wiadomości a nie imię i nazwisko osoby

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-09, 17:45   #248
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A jak sie czyta wiadomosci w nasza-klasa.pl
Bo jak klikam w wiadomosc pojawia mi sie profil tej osoby..
Klikaj na tytul wiadomosci
Stary 2007-12-09, 17:50   #249
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez °Alchemia Pokaż wiadomość
Ales Ty niedobra

Pfff i niech sobie kolekcjonujami to titowolalabym juz nie miec w znajomych nikogo niz osoby, ktorych nie lubie
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 17:52   #250
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anul3k Pokaż wiadomość
Klikaj na tytul wiadomosci
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

ilo16na: kilkasz na temat wiadomości a nie imię i nazwisko osoby[/FONT][/SIZE]
Acha- dzieki juz wyszlo

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 18:05   #251
Papryczkaa
Zakorzenienie

mnie to śmieszy, że dziewczyna z którą się kłóciłam w podstawówce, a teraz nawet cześć sobie nie mówimy nagle wysyła mi zaproszenie do znajomych
ignoruje takie wiadomości

za to ten portal to świetna kopalnia wiedzy można dowiedzieć się czegoś o interesującej nas osobie

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-09, 18:24   #252
sharre303
Raczkowanie

GG do sharre303

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
mnie to śmieszy, że dziewczyna z którą się kłóciłam w podstawówce, a teraz nawet cześć sobie nie mówimy nagle wysyła mi zaproszenie do znajomych
ignoruje takie wiadomości

za to ten portal to świetna kopalnia wiedzy można dowiedzieć się czegoś o interesującej nas osobie

Faktycznie takie sytuacje są dziwne a raczej śmieszne. Miałam przygodę że napisała do mnie babka o takim samym nazwisku i ja wtedy rozmyślałam kto to z mojej rodziny jest Acz kolwiek babki nie znałam i się okazało jak do niej napisałam ze ona mnie tez nie zna ale myślała że jestem jej kuzynką
sharre303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 18:25   #253
sharre303
Raczkowanie

GG do sharre303

Zapomniałam dodać że ona dodała mnie do kontaktów i oczywiście było to na Naszej Klasie .pl
sharre303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 18:27   #254
MagdaP
Zadomowienie

Ja juz zdazylam zapomniec granie na nerwach w podstawowce czy liceum. Do klasy sie zapisalam pare kolezanek zapisalam do znajomych (ale doslownie pare). Co do innych - jak wysla zaproszenie - akceptuje. Ale nie zaakceptowalabym zaproszenia od kogos kogo zupelnie nie znam
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 18:48   #255
freshona
Zadomowienie

Cytat:

Szczerze mówiąc dziwię się temu, co piszecie. Jestem na tym portalu od kilku miesięcy i jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby dostać zaproszenie od nieznajomego, sama zresztą wysyłam tylko tym, których ZNAM, a więc znajomość "z widzenia" nie wchodzi w grę.

I zupełnie mam w nosie, ilu mam znajomych. Licytacja, kto więcej, w ogóle mnie nie obchodzi.

EDIT: Dzięki portalowi udało mi sie znaleźć koleżankę, którą poznałam na wczasach w 1989 roku Przez jakiś rok potem korespondowałyśmy, dlatego pamiętałam imię i nazwisko. Fajnie tak odnowić kontakt, tym bardziej, że mieszkała i mieszka daleko ode mnie
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-09, 18:56   #256
Darin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Też to zauważylam,ze tam jest wyścig szczurów,kto ma więcej znajomych.Naszczęście ja się w to nie bawie i tak samo już rzadko na naszą klase zaglądam

Dokładnie z tego samego powodu coraz rzadziej loguję się na n-k. Ostatnio napisała do mnie dziewczyna zupełnie mi obca, wysłała zaproszenie i napisała żebym dodała ją do znajomych bo chce mieć jak najwięcej, i to dziewczyna 23 lata Wkurza mnie coś takiego
Stary 2007-12-09, 19:03   #257
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darin Pokaż wiadomość
Dokładnie z tego samego powodu coraz rzadziej loguję się na n-k. Ostatnio napisała do mnie dziewczyna zupełnie mi obca, wysłała zaproszenie i napisała żebym dodała ją do znajomych bo chce mieć jak najwięcej, i to dziewczyna 23 lata Wkurza mnie coś takiego
Ja dodam jeszcze coś.

Intencje i cele twórców sa jak najbardziej ok - chcieli dobrze. I to się im udało, ale jednak ludzi zawsze muszą robić jakieś "jaja" - wpiszcie imie i nazwisko jakiejś popularnej osoby Ile profili znajdziecie? Albo ile wymyślonych szkół ludzie wymyśleli (Wyzsza Szkoła Lansu i Bilansu, Akademia Pana Kleksa) ... Nie taki był zapewne cel twórców

Instagram

Stary 2007-12-09, 19:05   #258
Darin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja dodam jeszcze coś.

Intencje i cele twórców sa jak najbardziej ok - chcieli dobrze. I to się im udało, ale jednak ludzi zawsze muszą robić jakieś "jaja" - wpiszcie imie i nazwisko jakiejś popularnej osoby Ile profili znajdziecie? Albo ile wymyślonych szkół ludzie wymyśleli (Wyzsza Szkoła Lansu i Bilansu, Akademia Pana Kleksa) ... Nie taki był zapewne cel twórców

To prawda ale widzę że zaczynają robić z tym porządek bo niektóre takie "sławne" osoby zostały juz zlikwidowane
Stary 2007-12-09, 19:39   #259
MagdaP
Zadomowienie

Sporo tych smiesznych. Okazalo sie jak przegladalam profile znajomych ze znam dziewczyne z Wyzszej Szkoly Lansu i Baunsu
Inna sprawa ze sie zanadto nie dziwie - czasem trzeba zebrac razem grupe ludzi nie tylko ze szkoly.
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-12, 16:35   #260
bess
Zakorzenienie

na tv4 w małej czarnej wlasnie mowia o tej stronie
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 16:45   #261
izuu
Wtajemniczenie

GG do izuu

wiecie jak zmienić swoje nazwisko w profilu?? bo wpisałam coś głupiego, a myślałam, że wyświetlany będzie mój nick
izuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 16:58   #262
olcik_07
Zadomowienie

GG do olcik_07

taaaa a najlepsze jest to ze jakieś dzieci z 1 gimnazjum przysyłają mi zaproszenia bo kiedyś chodziłam do ich gima
Stary 2007-12-12, 17:14   #263
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

a ja znalazłam kilku znajomych ze szkoły gdy jeszcze mieszkałam na śląsku w tym moja dawna przyjaciółkę i fajne są takie wspomnienia. Co do dodawania osób do znajomych faktycznie jest dużo ludzi którzy zakładają konto po to by sie chwalić ze tak powiem ilością znajomych
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 17:58   #264
asiuk
Zakorzenienie

Ja mam dosć trochę ludzi wpisanych, ale to faktycznie są znajomi, koleżanki/koledzy, przyjaciółki, mój narzeczony, moja siostra, dwóch nauczycieli z liceum U nas na roku jest ok. 80 osób, więc znamy się wszyscy. Jest podział na grupy, ale niektóre rzeczy mamy wspólnie (oprócz wykładów, oczywiście ). Okazuje się, że trochę się tych ludz zna

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 18:24   #265
2016070150903
Konto usunięte

ja też dostałam zaproszenie od osoby z liceum, z którą w życiu nie zamieniłam słowa mimo, że ten sam rocznik. nie przyjęłam, bo nie widzę sensu.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 18:44   #266
Agatkkka
Raczkowanie

a ja dostałam zaproszenie od Myszki Miki przesada u niektorych widziałam też Inspektora Gadżeta
Agatkkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 19:16   #267
2016070150903
Konto usunięte

nie no myszka miki, czy ędward ącki mi nie przeszkadzają, bo wszyscy domyślają się, że tak naprawdę nie istnieją (ja i tak żadnego nie mam w znajomych). ale zapraszanie do znajomych całego rocznika ze swojej szkoły czy całego roku studiów bez wcześniejszej najkrótszek rozmowy to bezsens IMO.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 22:34   #268
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

ja tez znalazlam kilka osob..fajnuie i sie ciesze..zawsze zazdroscilam , jak kolezanki chodzily na spotkania klasowe pom latach
moze i my z klasa sie kiedys spotkamy
fajnie!!
Stary 2007-12-12, 22:48   #269
asiuk
Zakorzenienie

Jakoś nie dostaję zaproszeń od wirtualnych postaci, zresztą nie przyjęłabym ich. Dwukrotnie dostałam zaproszenie od osób, które znałam pobieżnie w podstawówce (byliśmy na "cześć", gadaliśmy czasem). Przyjęłam je.
Nie zapraszam osób, z którymi nie rozmawiam lub nie rozmawiałam w liceum czy podstawówce

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 10:30   #270
Belcia
Zakorzenienie

GG do Belcia

ja to nawet się tam nie rejestruję, po co.Poza tym ludzie się tym tak "rajcują"...sprawdzmy kto co robi, jak się zmienił. I jeszcze te zaproszenia nawet od tych których się nie lubi i od tych których się nie kojarzy .

nie interesuje mnie co słychać u znajomych z podstawówki ani z liceum.Mam ich głeboko w powarzaniu.Studia mam jeszcze na świeżo .
Może kiedyś się tam zapisze, bo nie mogę wykluczyć tego, na chwilę obecną do szczęścia mi to nie potrzebne

pomysł strony, tak jak mówicie, fajny ale nie każdy chce w tym uczestniczyć.
Belcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości