|
|
#2551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wyśpimy sie z mężem jak trzeba, wreście zaliczymy kino bo od 2 tyg mamy iśc ale przez ten mój mega-kaszel nie dało rady, wszyscy by z kina pociekali Mamy tez parę dobrych filmów na kompie Poleniuchujemy W sobote wieczór u przyjaciól, weekend zapowiada sie fajnie
|
|
|
#2552 |
|
Gość
|
Madlen, ja tez tam siedzę ;-) Muszę przyznać, że sama nie wiem, kiedy mi się zebrało prawie 200 znajomych :O
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam zajrzałam z ciekawości, po tym co pisałyście.
Na razie mam pare osób. Ale ciekawe kto tam jeszcze jest. Straszne zobaczyć tak ludzi z podstawówki (miałam już 6 letnią więc dawno), jak oni się pozmieniali..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2554 |
|
Gość
|
Dokładnie, to jest głowna zaleta tego portalu - odnaleźć starych znajomych i zoabczyć co się u nich dzieje. Zazwyczaj jak mnie ktoś zaprasza do znajomych to nawet nazwiska nie mogę skojarzyć, a jak widzę zdjęcie to jest takie wielkie ACHAA to on/ona.
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
hm, dobrze, że dziś atmosfera i Wasze nastroje już lepsze. miło dostać takiego pozytywnego kopa.
a mnie Mikołaj też odwiedził, choć się umawialiśmy, że nie odwiedza. niedobry!
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi mam dla cibie 2 zdjęcia do fotomontażu
Wczoraj mówiłam TZ ze nic nie znalazłam. a dzis włączyłam gg a tu dwie fryzurki TZ mi przesłał szczególnie ta 1 mi sie podoba
|
|
|
|
#2557 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
madzia ja mam obecnie bardzo fajna fryzurke z grzywka - mam blond wloski, grzyweczke i wlosy sciete prosciutko tak troche krocej niz do ramion
fryzurka super wygodna, kitke tez zrobie i prosta w utrzymaniu ja tylko prostuje wloski zeby byly proste jak druty
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
a możesz mi wkleić zdjęcie twojej fryzurki??
|
|
|
|
#2559 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
postaram sie jutro
|
|
#2560 |
|
Gość
|
Ale tu pustki straszne
![]() Ja wpadłam wyrazić swój wielki zachwyt nad koncertem - było cudownie! Warte każdej kasy. |
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2562 |
|
Gość
|
Sami oczywiscie organizatorzy bardzo zawiedli...
- darmowe napoje niby przewidziane dla vipów - skonczyly sie przed naszym przyjsciem - oryginalna plyta 50centa okazala sie jakas wiejska polska edycją oryginału - osobna szatnia - nie istniała Jedyny z przywilejów który był prawdziwy to osobne wejście i na szczęście, że chociaż to, bo kolejka była gigantyczna, a tak to nie trzeba było czekać w ogóle ![]() W każdym razie sam koncert był świetny, miejsce miałam z TŻ super i to najważniejsze
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
Dolaczam sie takze
Ps. Dziewczyny, sorki ze nie pogadam z Wami w weekend, ale od piatku chwycilo mnie jakas przeziebienie. Pojechalam do Tz po pracy,zeby zrobic mu niespodzianke jak wroci/obiadek/ I ucieszyl sie bardzo ale ja nie mialam apetytu: I on zobaczyl, ze jakos nie tak wygladam i od razu: Skarbie Ty chyba chora jestes? A ja nie wiem, zimno mi cos jakos tak bardzo. A mialam 2 swetry na sobie No i zmierzyl mi temperature i pojechal sam do apteki po leki..Zostawil u siebie na noc/podawal wszystko co trzeba/a potem do domu odwiozl. No i sie kuruje Wczoraj tez przyjechal zoabczyc jak sie czuje i czy leki biore. I zostal na noc ze mna,ale mnie tak bardzo gardlo bolalo,ze nie moglam spac to przytulal, calowal i przykrywal caly czas. Dzis w poludnie dopiero do domu pojechal, z siostra pobyc. A mnie caly czsa kontroluje przez smsy he he no i czy biore co trzeba. A jeszcze dzis @ dostalam wiec kiepsko sie czuje Ale taki kochany ten Moj Tz nawet na odleglosc sie o mnie troszczyPostaram sie nadrobic zaleglosci, Tylko nie piszcie za wiele ![]() Lemoorko dziekuje |
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko życze zdrowia
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze TŻ sie tak o Ciebie troszczy
|
|
#2568 |
|
*sportaddict*
|
No wiec Madziu - prosze bardzo
ciezko bylo Cie dopasowac do dziwnych kątów, pod jakimi były ustawione twarze oryginalow i do zeskwarczonego koloru skóry sadowskiej, dlatego tak to wyglada uważam, że 1. to strzał w dziesiatke |
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mogę się zdecydować czy Madzi lepiej w 1 wariancie czy w 2 w obu wygląda fajnie
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Mi bardziej podoba się w jeden, ale jakoś nie przepadam za takimi zupełnie prostymi wlosami
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam tylko powiem, że wyglądam tak:
Bardzo mily dzień.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
, dla mnie weekend był wspaniały...mam nadzieję, że dla Was także Vadi ni z tego ni z owego zaczęłam skakać niby na skakance, trwało to chwilę ....ze 2-3 minuty w sobotę, i do dzisiaj mam zakwasy W szoku jestem ale skoro twierdziłaś, że to skakanie jest dobrym treningiem to zaczynam skakać regularnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie, trening dla wybitnie leniwych ![]() Ja dalej na Diecie, już widzę jaki mam ładny brzuszek i znikają całkowiecie boczki ![]() Jeszcze tydzień i idę do fryzjera ![]() Miłego dzionka
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Same przyjemne rzeczy sie działy i spędziliśmy bardzo fajnei czas![]() Ciekawa jestem efektów fryzjera Dorinko
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kulbit dalej jesteś na SB, ja od środy jestem także ![]() Jak patrzę na te metamorfozy robione przez Vadi dla Madzi to zaczynam mysleć o sobie ..... Nie wiem czy widziałaś nową fryzurę tancerki z "You can dance" - Ani - właśnie taka fryzura mi się marzy , tylko mam opory przed grzywką , więc może coś w tym stylu ale grzywka długa nie krótka
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Zadomowienie
|
Dzieeeekuje dziewczyny
![]() no ale wieczorem w domku znowu do lozeczka![]() Mi tez sie podoba Madzia w tych fryzurkach ![]() Moj weekend tez tak jak Wasze udany tylko troche zasmarkany ![]()
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jestem ciagle na SB - II faza Mam nadzieję, że ta dieta juz na stałe będzie moim sposobem na zdrowe zywienie się Nie mam z nią większych problemów Nie czuję, że się katuje![]() Wiem o której fryzurce mówisz Wiem, że przed grzywką można miec opory, ja sama długo nie nosiłam grzywki, aż 3 lata temu zrobiłam grzywkę i od tego momenty grzywka jest ze mną To spora zmiana, nie każdemu z grzwyka jest dobrze. Dorinko warto zrobic próbę... Przytrzymac włosy tak by stworzyły grzwyke i sprawdzić jak się w niej czujesz.. Grzywka potrafi zupełnie zmienić twarz Dla mnie zmieniła moja na plus Ale ta grzywka z tamtej fryzury jest dosyc delikatna, nie za gruba.. Pamiętam jaką masz twarz.. Wg mnie byłoby ci dobrze w takiej fryzurce
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do fryzurki, zgadzamy się |
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
. Tym sposobem mam dzis mega zakwasy....no i dosć whyski na następny rok .Svinecko swietne te rurki...mojemu TZ szare też się nie podobaja . Przymiezałam bardzo podobne w Vero Moda- do czarnych botków wygladły rewelacyjnie..ale mój doradca stwierdził ze w czarnych lepiej.W kazdym razie Hihi polecam zajrzec do vero Mody bo sa bardzoooo długie....na mnie kurdupelka conajmniej 10 cm za długie. Madlen ciesze się bardzo ze wieczor mikołajkowy był super .Anitko wracaj do zdrówka Generalnie bardzo się cieszę ze wszystkim weekend bardzo się udał
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz o np. makaronach?
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wyśpimy sie z mężem jak trzeba, wreście zaliczymy kino bo od 2 tyg mamy iśc ale przez ten mój mega-kaszel nie dało rady, wszyscy by z kina pociekali

A ja nie wiem, zimno mi cos jakos tak bardzo. A mialam 2 swetry na sobie
No i zmierzyl mi temperature i pojechal sam do apteki po leki..Zostawil u siebie na noc/podawal wszystko co trzeba/a potem do domu odwiozl. No i sie kuruje
dobrze, ze TŻ sie tak o Ciebie troszczy
, tylko mam opory przed grzywką , więc może coś w tym stylu ale grzywka długa nie krótka