![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Co do interneru w play na kartę to ja chyba kodem uruchamiałam albo na play24. Znalazłam teraz kod *111*782*1#
Działa przy aktywnym koncie. Były reklamy z ewa farna o tej promocji |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
zamowilam koszule te do karmienia takie najzwyklejsze S i kurde Do ziemi prawie siega mama musi mi skrocic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Mnie też mdli, mam mroczki przed oczami i takie ciemne plamy widzę.. W dodatku w moczu ciałach ketonowe.. :-( Wizyta w poniedziałek, ale zastanawiam się czy dzisiaj nie poszukać lekarza, który by zerknął na moje wyniki.. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#334 |
Konto usunięte
|
![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
Czekam tylko na pana, który ma mi zrobić pomiar okna na rolety do sypialni i jedziemy do Chrzanowa wózek zamówić, potem do krakowa do leroy, do smyka i ikei, nie wiem czy dam radę tyle obskoczyć dziś :-( mam nadzieję, że nie padnę po drodze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() podrzućcie pls jeszcze raz link do tych materacyków, bo inie mogę znaleźć. niby sobie zapisałam, ale gdzieś uciekło... Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakoś im nie wierzę. mają niesamowitą zdolność do bycia w tym programie niefachowym i podają często błędne dane. Tyle razy się zawiodłam, że nawet nie włączam.
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Elein ja nie podrzucę linka, bo już ponad dwa tygodnie czekam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elaine, to link do mojego: http://allegro.pl/fiki-miki-materac-...093287892.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Olinka- śliczny chłopczyk ![]() Dziewczyny co Rafek barbarzyńca właśnie zrobił to umieram. Poszłam się ogarnąć do łazienki- dosłownie 5 minut mnie nie było. Wychodzę- pół korytarza zalane płynem do prania i dziecko upaprane i zadowolone mówi "o mamo taki kremik mam!". Teraz jedyne co mi przyszło do głowy to wytarłam ten płyn w starą narzutę i ją wypiorę. Ale i tak się wszystko klei i taka maziuga jest na korytarzu. Oczywiście czeka mnie wycieranie tego na kolanach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A u nas dzisiaj dzień leniwca :-P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam jeżdżenie po centrum Łodzi nie znasz dnia ani godziny kiedy będzie straszny korek :P
Na ostatnią chwilę zdążyłam do ginekologa, siedzę i czekam na położną.
#345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Elaine-Blath Ja zamawiałam taki http://allegro.pl/materac-lateksowy-...347003402.html Bardzo szybko przysłali. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Ja od 9 na nogach. Śniadanie zjedzone, włosy umyte. Ogarnę salon, poskładam ciuszki i czekam na kuriera z łóżeczkiem ![]() Usnęłam o 2.30 bo trochę rozmawiałam z Tż o tym wszystkim co się wydarzyło... i muszę wrzucić na luz i zadbać o komfort mojej córeczki. Więc od dzisiaj staram się zdecydowanie pozytywniej myśleć. Dzisiaj kumulacja w totka, trzeba kupon puścić ![]() Dzisiaj wizyta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ja pamiętam jak siostry syn mając hmm 2 latka wyjął z szafki mąkę i ryż rozsypał na dywanie i zaczął się bawić koparką ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- dzanet2108 dobry obrazek ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję za linki
![]() zamówiłam w tygrysku finalnie, bo to w sąsiedztwie niemal. dodatkowo wzięłam taki ochraniacz, żeby od przeciągu chronił, bo ten co mam to już sprany mocno... http://etygrysek.pl/OCHRANIACZ-Z-ZAG...-LOZECZKA.html wzór nr 2 zostało tylko lusterko do auta, bo mamy jedno, z którego korzystam, aby widzieć Igiego. No i spakować się do końca..;P I mogę rodzić;P Cytat:
właśnie od jakiegoś czasu wedle waszych wskazań na kanapkach jadam, listki szpinaku i sok z buraka. W przyszłym tygodniu jadę odebrać wyniki na paciorkowca, to od razu zrobię krew i mocz bo juz 3 tygodnie nie robiłam. To zobaczymy, czy poszło w górę:P
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Witajcie, wiem trochę późno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Meldujemy sie po wizycie.
szyjka cala, na szczescie. Znow mi sie infekcja przypaletala. Jak w pierwszej ciazy nie mialam ani razu tak teraz to juz trzecia ![]() Dostalam jeszcze zelazo bo morfologia moglaby byc lepsza. Nastepna wizyta 20.05 , prosze o dopisanie ![]() U poloznej na ktg wyszedl mi taki super skurcz. na szczescie tylko jeden. Ale mam uwazac i obserwowac. takie to mi sie pisaly na porodowce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lusterko jedno dostałam ostatnio na warsztatach bo dodatkowe w moim mieście robili z bezpiecznego malucha nic jeszcze konkretnego nie zrobiłam w pracy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja między sprzątaniem łazienki a odkurzaniem:/
Mam dziś dzień mopa i lenia jednocześnie, dość trudno to pogodzić, ale daj rade ![]() ![]() Olinka minka Michałka mnie rozbroiła ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
haneczka ja też uwielbiam maj (mam w nim urodziny) i wiosnę w ogóle, ale jak mus to mus, i tak połowę spędzisz na wolności
![]()
![]() |
#356 |
Rozeznanie
|
Witam sie po wizycie lekarz mnie uspokoił ze mam waga sie nie stresować rośnie prawidłowo taki jej urok ze nie bedzie grubaskiem tylko drobniutka a ma jeszcze czas aby przybrać
![]() ![]() Anuszka proszę wpisz mi wizytę na 30.05.2016 godzi 14:00 jak sie da to dopisz mi proszę wózek ADAMEX BARLETTA 837S 2w1
#357 |
Rozeznanie
|
MamaNiny mi polozna mowila ze jak tak sie dziehe to do szpitala, nie wiem czemu ale mowila zeby sie nie zastanawiac.
#358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Pewnie zapraszamy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
madziu dobrze ze z dzieciaczkiem wszystko ok
![]() ja wychodząc do lekarza podejdę do przychodni... ciekawa jestem wyników moczu... czy są bakterie czy nie. Dzisiaj nadzwyczajnie nic mi się nie chce... ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.