![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Wszystkim zakatarzonym zdrowia życzę, a smutaskom powodów do radości!
![]() Ja już od kilku dni niczym nie pachnę i to nie z powodu przeziębienia lub smutku. Nie mogę znieść niczego pachnącego, nowy człowiek w drodze i tak mi namieszał! ![]() Ciekawe kiedy mi przejdzie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Agnysko
![]() ![]()
#2643 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pachnę Euphorią. Agnysko ![]() Tulipanko ![]() Joasiu ![]() a tu link do reklamy Magika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
Joasiu, trzymaj się ciepło
![]() Lacoste Pour Femme pachnę i czekam na listonosza, może coś przyniesie ![]() Właśnie też miałam napisać, że przed świętami co rusz to jakaś reklama perfum; ja nie wiem ale w zeszłym roku nie rzuciło mi się to aż tak bardzo w oczy. Nie powiem, że mi się to nie podoba bo lubię reklamy perfum ![]() Pewnie jacyś niezdecydowani mężowie, którzy nie wiedzą co kupić żonie na pewno się na to nabiorą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moj wie że co bym chciała dostać, ale powiedział, ze perfum i tak nie dostane bo to za banalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pisałam swoje pracę magisterska w 2 jezykach po polsku i angielsku (Nie wiem jaka choroba umysłowa Mnie napadła ze pisałam prace nowatorska i nigdzie nie było jeszcze podobnej publikacji wiec wyniki z mojej pracy szły do publikacji w kilku magazynach). Dobrze ze razem ze mna prace pisał moj P. bo to w duzej czesci jego zasługa w tym ze praca miała rece i nogi pod wzgledem gramatyki. A na koniec tuż przed oddaniem pracy jeszcze stwierdził ze jak by co to on jeszcze moze zrobić po niemiecku i rosyjsku artykuły po 3-4 strony. Koniec OT. Dzis pachne Ambre Sultan.
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Joasiu, trzymam kciuki, powodzenia
![]() Agnysko, super wiadomość ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praca w obcym języku to niezłe wyzwanie, podziwiam ![]() Cytat:
![]() Świetna wiadomość ![]()
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Oj tak, to jest okropne. W dodatku ja potrafię ładnie pisać po polsku, ale po włosku to już gorzej, tzn. nie jestem w stanie wyrażać w pełni swoich myśli, więc piszę najpierw po polsku, a potem to tłumaczę. Już się przestałam przyznawać ludziom, bo najczęściej widziałam zaskoczenie na ich twarzach. Nie mówiąc już o komentarzach, że magisterka to w zasadzie zebranie materiałów, a napisać ją można w miesiąc. No szlag by to trafił, jak to człowieka dołuję takie komentarze, bo ja przez ponad miesiąc pisałam wstęp.
#2652 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja obecnie pisze prace licencjacką, ciężko jest mimo, ze tylko po polsku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja obecnie siedzę i słucham melancholijnych piosenek pod wpływem których się rozklejam... ![]() Ubolewam nad tym, że nie można cofnąć czasu, chociażby do czerwca tego roku, do dnia poprzedzającego moje urodziny. Smutno, że nie można chociaż na moment wrócić do przeszłości i odrobinę zmienić bieg niektórych wydarzeń... Niestety, tak jak spiewa Beata kozidrak "Nie odnajdzie więcej Nas ta sama chwila" - a szkoda... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Eenax, Aggie, wpadam przy Was w kompleksy
![]() ![]() Zuziuniu, nie przejmuj się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Sabbath
![]() Agnysko, "aniemówiłaaaam?" ![]() --- Dzisiaj... cholera, czym ja pachnę? Aha, Must. No same widzicie, jaka jestem przytomna. Zobaczyłam dwudziestoosobowy tłum/kolejkę na poczcie i zęby mi szczęknęły o ziemię, razem z paszczęką. Muszę dzisiaj wysłać jedną przesyłkę, chyba wezmę sobie poduszkę i prześpię te półtorej godziny w ogonku...
#2656 |
Zakorzenienie
|
Gdybys tak miala "parcie"na ten zapach, to u mnie stoi flaszka bez kilku psikow...
![]() MoniaK gratuluje zaliczonego przedmiotu i zycze, aby naszla cie prawdziwa wena tworcza w pisaniu pracy mgr! Weny rowniez zycze Ziuziuni i Agie125 joasiak1 ![]() ![]() Wspaniala wiadomosc ![]() magdulenko bedzie dobrze! Sabbath ![]() ----------------------------------- Tematycznie L'Eau Trois ![]()
#2657 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, ja też pisałam w dwóch językach (dla promotora musiało być "na brudno" po polsku), ale całkiem dobrze to wspominam. Wstęp oczywiście pisałam na końcu - tak jest lepiej, bo juz wiadomo dokładnie co jest w pracy. NAjtrudniej mi było zabrać się do roboty, samo pisanie było fajne
![]() W ogóle to brak mi takiego twórczego pisania, tłumaczenia niestety rzadko mi się trafiają, a szkoda. Pachnę dziś Cinemą - chyba już jej nie chcę, zmęczyła mnie jakoś... |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosba o pomoc.
Z deka zabójczy, cieszę się że mam wyłączone pokazywanie avatarów
![]() Co do Twojego pytania, dziewczyny wszystko Ci opisały. Dodam że wystarczyło zajrzeć do wątku "Zanim napiszesz", w którym jest zbiór najbardziej popularnych wątków, a w poście 4 - dużo odnośników do zapachowych wyszukiwarek. ![]()
#2659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaka dobra wiadomość ![]() Miałam niczym nie pachnieć, bo właściwie nie miałam ochoty, ale ostatecznie - 2 psiki NU EDT. W sumie dobra decyzja ![]() Idę spać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Ja zaczęłam od wstępu, ponieważ zrobiłam sobie wcześniej rozpiskę pracy i wiem mniej więcej, co będzie w którym rozdziale. Moja pani promotor zaakceptowała taki plan, w związku z czym zaczęłam od wstępu. Formalnie rzecz biorąc jest najtrudniejszy, bo piszę prace z literatury, czyli charakterystyka epoki, inni pisarze tworzący w tym okresie (dla porównania), trochę wiedzy słownikowej. A potem to już tylko omawianie twórczości danego pisarza. Ale fakt jest faktem, najgorzej jest zacząć. Zazdroszczę wszystkim, które mają to już za sobą
![]()
#2662 |
Zakorzenienie
|
jestem chora. nie pachne niczym bo nic nie czuje.
![]() agnyska81 ciesze sie, ze lotka sie odnalazla ![]() Zuziunia, Aggie125 powodzenia w pisaniu pracy. trzymam kciuki. ![]()
#2663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wybaczcie marudzenie, nie cierpię tego u siebie - już przestaję ![]() Zaryzykowałam Narciso edt i już wiem, że to był błąd - zaczął mnie wkurzać i dojrzewająca od jakiegoś czasu myśl o pozbyciu się go zaczęła się gwałtownie krystalizować. Hm. Agnysko, cieszę się razem z Tobą, że piesek wrócił ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | ||||||
Wiedźma
|
Kurczę, brzmi kuszącoe, a nawet nie pamietam, czy testowałam.
![]() Dziękuję Agnysko. I mnie Was. ![]() Kropeczko, Ty to wiesz, jak mi posłodzić. ![]() Witaj! ![]() Cytat:
![]() Myszko, myslę, że gdybyś zaczęła sobie mnie wyobrażać w różowej piżamce, to... to nie byłoby zdrowe. ![]() Witaj Dziewczyno Z Ideałami. ![]() No ba! ![]() Cytat:
![]() To najlepiej znany mi powód bólu głowy... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj Moniu. ![]() Cytat:
Kiedy miną (a miną rychło) zobaczysz, jakie to kłopotkowe pokurcze były (czego życzę rychło). ![]() Cytat:
![]() A z pieskiem sobie nie rozmawiajcie. Nie zrozumie - po tym, jak już się znalazł trzeba go po prostu uczyć posłuszeństwa i lepiej pilnować. Kary nic teraz nie dadzą. Ciesz się po prostu, że odzyskałaś skarb. ![]() Hejka. ![]() Dzięki za odnalezienie mnie... wiesz gdzie. Twoje wybory zapachowe zawsze są dla mnie.... dotkliwe. To przez pokrewieństwo nosów. ![]() Marzyłam o tym zapachu w ciemno przez dłuuugi czas. Na szczęście udało mi się obwąchać próbaska od Róży i teraz nie tylko wiem, że jest piękny, ale na szczęście wiem też, że to po prostu kolejny zapach. Też tak masz, że mityczne wyobrażenia o zapachach sa zwykle bardziej niesamowite, niż zapachy realne? Pachnę Figowcem, ale niewiele z tego radości w tym syfie. Nie mam gdzie zrobić siusiu... ![]()
![]() |
#2665 |
lipiec na maksa!!! :)
|
agnysko, cieszę się że piesek się znalazł
![]() dziś I love love TŻ pojechał nooo ![]()
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
z pewna taka niesmialoscia Hypnotic Poison ilosc 3 psiki
![]() jak mnie zmuli to najwyzej bede miala dzien off. Sabbath dobrze Cie widziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Na pewno wąchałaś z korka, przyniosłam flaszkę na spotkanie w ZT
![]() Na mnie TRA nie ma absolutnie nic z Theoremy, bliżej mu do Shalimara i Miyako, ale ten ostatni jest jednak piękniejszy, ach to kadzidło... Cytat:
![]()
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Witaj Sabbath.
![]() Wściekłam sie przed chwilą w pracy. Zupełnie przypadkowo dowiedziałam się dzisiaj, że jutro jest w pracy impreza z okazji otwarcia wystawy stałej. Oczywiście, nikomu do głowy nie przyszło zawadomić mnie, koleżankę, trzecią koleżankę. Ci, co posiadają te wiedzę (ach, jak nie lubię tego paskudnego zwrotu) posiadają ją też przypadkowo. Nie mówię, że dyrekcja ma sama osobiście zawiadamiać każdego. No ale przecież może to komus zlecić. Nie pójdę. Nie lubię byc lekceważona. Jeśli, na Boga, ma być to miłe wydarzenie i uhonorowanie w pewnym sensie nas- to chociaz minimum - typu- powiadomienie- się należy. Całe szczęście, ze zmieniam robotę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Jakieś to dziwne... ale jeśli dowiedziałaś sie o tym dzień wcześniej, to możesz spokojnie powiedzieć, że masz już inne plany, bo za późno Cię powiadomili.
#2670 |
Zakorzenienie
|
Ja już trochę straciłam nadzieję, że piesek się znajdzie. Szczególnie po tym, jak usłyszałam od jednego z sąsiadów, że widział dwa samochody stojące na poboczu i ludzi zaglądających do rowu
![]() Do tego mieszkamy niby na wsi, ale przy bardzo ruchliwej drodze, którą suna tiry (krajowa 11 na Poznań). Nie chciałam wierzyć, że coś złego się stało, ale ciężko było opanowac złe myśli. Ale przez okna wyglądałam chyba co 5 minut i nawet w nocy jak się obudziłam wychodziłam na podwórko ją wołać. A szelki trzeba będzie pieskowi sprawić, bo uciekł dlatego, że udało mu się uwolnić z obroży. Cyrkowiec mały. Obiecuję, że wkleję zdjęcia naszej uciekinierki w futrzakowym wątku ![]() Musimy ją wykąpać, bo mąż mówi że śmierdzi niemiłosiernie. Teraz leży koło pieca i odsypia. Edit: Sabbath - źle mnie zrozumiałaś, nie mam zamiaru karać psa. Tym bardziej, że wina jest raczej nasza niż jej (a zresztą i tak nie jestem za karaniem psa, bo wiem że on rozumuje inaczej niż ludź). Ona tylko sobie pobiegła (a gdzie to już zostanie chyba jej słodką tajemnicą). Rachelo - rzeczywiście coś z Shalimara TRA ma w sobie. Ale ja używam Shali EdT, a on jest lżejszy i bardziej przestrzenny. Tak w ogóle to pamiętam, że w dniu, kiedy Lota nawiała pachniałam Shalim. Ale chyba nie nabrałam złych skojarzeń. Obdzielam dobrą energią wszystkie potrzebujące ![]() Muszę
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.