![]() |
#481 | ||
Ania
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
Dobrze mu tż nagadał! Kurcze, nie wiedziałam,że są rezerwacje miejsc w autobusach miejskich... Naprawdę brak słów ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję,że z kangurowaniem się uda... Ania- dobre te obrazki! ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-05-06 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz mi że moja sytuacja nie jest łatwa...
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-05-06 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Dziękuję za kciuki
![]() Dziwne.. Zapytam jeszcze w poniedziałek. Z cialami ketonowymi mam powtórzyć badania i krew i mocz, a jak bym się źle czuła kierunek IP. Idę spać, bo na oczy nie widzę. Jutro pierwsza impreza urodzinowa córki.. najspokojniejsza. Bo z rodzinką. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam Cię doskonale rozumiem! Jakby mi ktoś takie świństwo zrobił, to też bym nie była w stanie i mimo wszystko życzyć dobrze...
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
U mnie Maja waży 2500 kg
![]() ![]() Mam zrobić wymaz z pochwy i odbytu... muszę poszukać gdzie robią. Kolejna wizyta 30.05. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |||
Ania
|
Cytat:
Wiadomo, nie życz drugiemu co Tobie nie miłe, ale ciężko jest odpuścić w niektórych sytuacjach... Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Odpoczywaj ![]() I udanej imprezki ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 |
Rozeznanie
|
Kruche z rabarbarem, zapraszam poki cieple
![]()
#489 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Konto usunięte
|
Ania świetne obrazki
![]() ![]() Brawa za wizytę ![]() Ja tez Cie rozumiem i tez nie umiałabym powstrzymac emocji względem tej osoby. Bo to co robi jest wredne i nieludzkie biorąc pod uwagę to, że jestes w ciązy! ![]() Cytat:
![]() no sorki, ale nie mogę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam uff
Padam. Zrobiło się cieplej i czuje jak nogi mi puchną. Veronique niestety starsi ludzie są jeszcze gorsi jak młodzi. Dobrze że twój mu nagadał Gratuluję udanych wizyt. Zbieram się do spania bo jutro mąż chce odwiedzić swoje babcie, a to 100km w jedną stronę. Syn ma chorobę lokomocyjną wiec wyprawa z rzygami mi się szykuje |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Moje dziecie domaga się jedzenia więc czas na kolację ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Konto usunięte
|
Dziewczyny ten wątek to jest jakieś szaleństwo! Nie nadążam!
fiazo gratuluję zakończenia pracy i przejścia na L4 ![]() No to faktycznie dzisiaj się trochę nastresowałaś. Dobrze, że już lepiej po spacerze. Rozwarciem jakoś specjalnie bym się nie martwiła. Pomyśl, że niektóre kobiety takie osiągają po kilku godzinach bólów porodowych ![]() Dbaj o siebie, odpoczywaj i wszystko będzie ok. Też uważam że najlepszą decyzją w Twojej sytuacji jest poród w szpitalu z urologiem ![]() Wszystko spoko tylko co ten uparciuch Twój kombinuje? Za dobrze mu tam u Ciebie chyba. Może spróbuj faktycznie tą mrożonką go pogonić ![]() Ja biorę i nie mam zaparć. Wręcz przeciwnie ![]() Cytat:
I proszę nam tu takich zdjęć nie pokazywać taką porą ![]() Veronique niezła akcja z tym autobusem. Brawa dla TZa! motylku ja Cię podziwiam że Ty dajesz radę jeszcze tak biegać! zebrah ja nie wiem jak czop wygląda ![]() ania, MariaF pięknie ważą Wasze dziewczynki! Ja zrobiłam dzisiaj jedno ciasto, jutro robię drugie (oba przepisy wizażowe ![]() ![]() I też mi stopy i dłonie spuchły. Jednak jak jest trochę cieplej to zaraz organizm się buntuje. Współczuję wrześniówkom- one biedne cały III trymest będą się męczyć z upałami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tam kinder country? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej, Dziewczynki
Ja już po wizycie, spędziłam dzisiaj w Ginemedica 2 godziny ![]() Mała nie chciała współpracować, uciekała, potem zasnęła i dopiero po jakimś czasie się obudziła. Na szczęście, nie mam żadnych skurczów. Za to szyjka jest już bardzo krótka- ma 1,7cm i mam rozwarcie na 1 cm. Więc w niedzielę jadę do mojego gina do szpitala, bo ma dyżur. I jeżeli będzie dalej się skracać, to być może zostawi mnie już w szpitalu, a tego bym nie chciała. Zalecił oszczędny tryb życia, podwoił mi Luteinę, mam brać magnez. Pobrał mi tez wymaz na GBS. Poza tym, wszystko z malutką OK. Mała waży 2200g, ułożyła się w literkę C, bo głowę ma nisko, co prawda, ale tak jakby w moim prawym boku, nogi wzdłuż pępka i zakręcone do góry, masakra jakaś, a pierwsze, co ukazało się na monitorze, kiedy robił USG, to jej bujna czupryna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Fajne te maskotki ![]() Cytat:
Veronique, co za dziad jeden, brak słów na takich ch.ujów. W życiu bym nie wstała, jeszcze bym mu powiedziała, żeby w******ł, jak jest niesprawny, to niech taxi zamówi! Mnie dzisiaj przed nosem motorniczy zamknął drzwi!!! Już postawiłam nogę na pierwszym schodku, a ten ch.uj zamyka! Zrobił to specjalnie, bo widziałam jego gębę w lusterku, jaki był zadowolony z siebie. Za to, kiedy wsiadłam do drugiego tramwaju, jakaś starsza babka się poderwała i ustąpiła mi miejsca, bo "pani w ciąży, żeby Pani nie upadła". Zapierałam się, ale była uparta, więc siadłam. Więc wszystko zależy od człowieka i jego wychowania.
![]() 2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4. 2019: 2 Edytowane przez Miqesi Czas edycji: 2016-05-06 o 21:52 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Konto usunięte
|
No jeszcze nie próbowałam, bo zrobiłam go w formie takiego torcika urodzinowego i nie wypada wykroić kawałka zanim przyjadą goście. Ale oczywiście podczas produkcji wylizałam wszystkie miski i jestem przekonana że będzie pyszne (ta biała masa jest zarąbista) i pewnie słodkie niemiłosiernie.
Zgaga murowana jutro ale trudno ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zjadłam domowa pizzę i mecze sie z okropna zgaga nic nie pomaga ![]() Gratulacje pięknych wag waszych pociech ![]()
![]() |
#499 | |
Zadomowienie
|
Śliweczko, ja nie biegam, tylko się toczę :-D. Już mam wszystko, więc teraz takie dłuższe wyjścia to tylko do lekarza, na badanía i ktg.
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zadomowienie
|
Mi dzis babka w przedszkolu mówi: dotoczyla sie Pani? Buhaha!
Miquesi mi tak szyjka skrocila sie z Ola i zatrzymala sie do 39 tc Madzia9999 ściskam Cię mocno i trzymam kciuki!!!! Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez olinka012 Czas edycji: 2016-05-06 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, dziewczyny za pocieszenie
![]() ![]() Olinko, 39 tydzień to byłoby akurat, bo wypadałoby w okolicach 16.06, a ta data bardzo mi pasuje, bo synek też z 16-ego, tylko inny miesiąc. Motylek, śmiesznie by było, gdyby jej włosiska mnie tak łaskotały, ale nic takiego nie czuję ![]()
#502 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Podziwiam Cię że dajesz radę jeszcze tyle sklepów ogarnąć ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mnie ginekolog od 36tyg odstawil luteine zostawił magnez i nosope. Nopse jak boli bardzo nerka to 3x2 jak delikatnie to 2x1 i dziś tylko rano wzięłam bo nerka nie bolała ![]() Plamienie ustalo, lekarz mówił że jeśli to nadzerka to do 3dni mogę plamic. To możliwe że np po badaniu takie krwawienie/plamienie z,szyjki wystąpiło? Tzn że za mocno zbadał lub za głęboko ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Miquesi trzymaj się dzielnie ![]() ![]()
![]() |
#503 |
Zadomowienie
|
Pierwsza!!!
---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 05:11 ---------- Witam się w sobotni poranek ![]() Wczoraj z mojego lenistwa pojechałam do sklepu i kupiłam pierogi mrożone z jagodami i truskawkami. Mówię Wam,jakie to było dobre!!! I ciasto jeszcze zrobiłam, ale średnio wyszło. Najciekawsze,że motorek w pupci mi się włączył dopiero po zjedzeniu Świderka ![]() Aaa,znów zmieniłam wzokowa koncepcję,teraz myślę nad roan bass,bo w tym bebetto Luca często się stelaż łamie:-/ Nooo,to miłego weekendu życzę Dziewczyny, bez bólów i nerwów:-* |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Miqesi to teraz leżysz i pachniesz. A ja razem z Tobą bo spać po nocach nie mogę jak dużo na nogach jestem.
Ja druga. Jedziemy na wies. Pogoda ladna. Oby tylko podróż bez rzygów była |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zadomowienie
|
Witam się w 35 tyg! Szok jak to leci! Dzis ola jedzie z mężem na komunie 200 km. Ja zostaje i zaczne sie cos prasowac pakowac bo chyba już wypada
![]() Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja, jestem w szoku, wlasnie przed chwilą dostałam wiadomość, że moja koleżanka z bliźniakami urodziła. Wczoraj o 21 miała wizytę, jeszcze wszystko było ok /ale lekarz od jakiegoś czasu mówił, że to w każdej chwili/, koło 23 napisała mi, że chyba wody jej się sączą i cisza, pomyślałam, że to może nacisk na pęcherz i siuśki, a przed chwilą mi pisze, że urodziła. Była 10 dni do przodu ode mnie, czyli ok 34 plus 2 dni. Martwię się o nią, bo nic więcej nie napisała :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
Motylek. Sciskam cie!!!
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za bezrzygowa jazdę xD Cytat:
Cytat:
![]() Ja też planuje coś uprasowac,bo prócz ciuchów dzidki nazbierało się już dużo naszych. Nie boisz się zostać sama? czy mąż wraca na noc? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
O dziewczynki, się martwię :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.