| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2016-05-06, 22:10 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-11 Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział. 
				 | piąteczka

Dobra teraz czas na siebie.Naczytałem się o tych złych facetach wow. Ja nie mam zamiaru powielać głupoty.W tym roku skończę fakt 45 lat kurcze sporo wiem to,spuszczam z wagi już 84 chcę zagrać w grudniu na stadionie Widzewa nowym,Powiem tak czuje się spokojnie układ od 8 marca działa to nie żadne uczucie to układ.Nie kocham jej ale jest inaczej niż było,czy coś z tego będzie,kto wie.Widzew gra9 meczy 9 zwycięstw dochodzą nowi sponsorzy damy radę. Adeedra szkoda naprawdę tego obiadu kto wie z góry założyłaś ,że nie warto na mnie postawić,spoko jakoś to przeszło bez echa.A z kronikarskiego obowiązku powiem Ci jednak warto było ze mną pogadać. Dobije tu nowe posty bo chcę Wam pokazać,że jak chcesz to można. Pozdrawiam Michał...... 
				__________________ Idę swoją drogą łapię od życia więcej,idę swoją drogą łapię marzenia za ręce,idę swoją nie tracę ani chwili,pozory mylą serce się nie myli  "Sachiel" Edytowane przez OrdynatMichorowski Czas edycji: 2016-05-06 o 22:13 | 
|     | 
|  2016-05-06, 22:12 | #2 | 
| on tired little feet Zarejestrowany: 2014-06 
				 | 

Dot.: piąteczka

xd

__________________ I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. | 
|     | 
|  2016-05-06, 22:13 | #3 | |
| Strzelaj lub emigruj! Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Medellin! 
				 | 

Cytat: 

__________________ Przejechane na rowerze w 2019: 2 762 km  | |
|     | 
|  2016-05-06, 22:20 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-11 Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział. 
				 | 

Mnie bardzo rzadko coś jest w stanie urzec tak ,że nie przejmuj się   
				__________________ Idę swoją drogą łapię od życia więcej,idę swoją drogą łapię marzenia za ręce,idę swoją nie tracę ani chwili,pozory mylą serce się nie myli  "Sachiel" | 
|     | 
|  2016-05-06, 22:45 | #5 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2015-07 
				 | 

Też żałuję. No przeszło mi koło nosa, mówi się trudno, żyje się dalej, ale cieszy mnie Twoje szczęście.    | 
|     | 
|  2016-05-06, 22:52 | #6 | |
				 | 

Cytat: 
  Na szczęście zawsze można poczekać na coś ....czego się chce. Nie mam czasu na wizaż aby aż tak Ci napisać czemu mi żal.....a żal mi. 
				__________________ Idę swoją drogą łapię od życia więcej,idę swoją drogą łapię marzenia za ręce,idę swoją nie tracę ani chwili,pozory mylą serce się nie myli  "Sachiel" | |
|     | 
|  2016-05-06, 22:57 | #7 | 
| Kawaii strona mocy Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

Może jutro będzie lepszy dzień, na razie kojarzy się z jednym ;-) dobranoc :-D

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.