![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec cz.13
U mnie to już nie wiem które bo przestałam liczyć. Nie odkładałam małej do łóżeczka na noc i spala z nami... No i mam za swoje- bolące plecy i niewyspanie.
Nakarmie i chyba nie będę się kładła spać, mam prasowanie na chrzciny i posprzątać dom bo po obiedzie e restauracji ktoś będzie chciał przyjść.. I jeszcze mała wykąpać..
#4953 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() inna sprawa ze ja poki co hormonow nie chce, moze po 2 dziecku wroce do nich, ale pewnie tabletki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bry ![]() Za kilka 14 godzin konczymy 11 tygodni ![]() ![]() Z tej okazji córcia od 6 walczyła, z tata przed praca pogadala a teraz spi mi na ramieniu ale sprobuje zaraz odlozyc na kanape ![]() wczoraj w koncu sie zwazylam i bez diet/cwiczen/kp zostalo mi zaledwie 3kg ciazowe, ktore nawet jak nie spadna to bedzie ok ![]()
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2016-05-07 o 06:41 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
Moze po tym szczepieniu tak odsypiała
#4956 |
Zadomowienie
|
Robię, ale pewnie na raty, bo Alicja wrzeszczy od rana. Najwyżej przeniesiemy się na nowy, a w międzyczasie go odpicuje
![]() Dzień dobry Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#4957 |
Zadomowienie
|
Emma - kolko to okropny temat , przewertowalam caly internet i sama uprosilam o debridat pediatre bo wydawalo mi sie, ze to ostatnia deska ratunku. Mialysmy espumisan 3x5kropli , byl delicol, infacol i wszystko zawiodlo. Od kilku dni na wlasna reke odstawilam wszystko co brala , czasem ok 17ja lapie na moment wiec po 16 dostaje 2kropelki esputikon wiecej nic nie podaje i jest o niebo lepiej. Mala nie wrzeszczy calymi dniami a bylo fatalnie bo to nawet nie byl placz ona cierpiala a mi rece opadaly z bezsilnosci i tracilam cuerpliwosc. Kazdemu dziecku pasuje co innego i trzeba szukac zlotego srodka.. jak trafilysmy do szpitala uslyszalam ze espumisan esputicon infacol bobotic to w sumie podobne preparaty ale kazdy z innej ridziny i jeden zadziala drugi nie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
Super!
![]() ![]() My dzisiaj tylko jedna pobudka i mloda właśnie się obudziła. ![]() w weekend dzieciaczki dały nam pospać ![]()
![]() |
#4959 |
Zadomowienie
|
Polly - moja poszla spac o 20.40 pierwsze karmienie 00.30 drugie 5.20 i smacznie spi dalej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jade po kwiaty na balkon dzisiaj
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj na grilla do Tż rodziców jedziemy. Oby spokojnie było i nie będę musiała się denerwować.
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
u nas tez
![]() ale nie spacerujemy dzis bo za upalnie, juz 23.5 stopnia jest ![]() po wczoraj Mala az potowek dostala ![]() ![]()
#4963 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ale pogoda piękna ![]() Liwka już CHYBA zaczyna pierwszą drzemkę więc ja się biorę za sprzątanie i przygotowywanie wszystkiego na jutrzejsze chrzciny ![]() Mój tata zjechał w nocy do domu i rano mała powitała go takimi uśmiechami, że aż miałam łzy w oczach widząc jego radość ![]() ![]() Tak jak pisałam na fb chyba się wybiorę do dermatologa dzisiaj bo ta buźka jej mnie martwi, choć po kremie widzę, że jej ulżyło i się nie drapie na razie.. Mój program dnia wygląda ciekawie: sprzątanie, dermatolog, gotowanie, zakupy, spowiedź i jeszcze chcielibyśmy chociaż ze 2-3 zaproszenia na ślub rozdać ![]() ![]() Spokojnego słonecznego weekendu dziewczynki ![]()
![]() |
#4964 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() ja dziś jestem wyrodna matka. Zdałam sobie sprawę ze chyba mój tż myśli ze opieka nad małym to takie hop siup wiec dogadaliśmy się ze on pełni warte nocna przy małym.oczywiście myślał ze robie sobie jaja i na pierwsze karmienie wstałam ja.szybka nocna wymiana zdań i do rana spałam. Przebudzilam się przed 8 jak mały był ubrany na spacer juz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zadomowienie
|
Malinka
Zastrzyk tylko przy kp bo każde podanie wstrzymuje okres na 3 miesiące, a tylko u kobiety karmiącej taka sytuacja jest bezpieczna dla zdrowia. Tak tłumaczył mi to ginekolog ![]() Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
#4967 |
Zakorzenienie
|
U mnie wieczorem jakas nadprodukcja mleka była. Odciagnelam z jednej piersi. Moze w koncu jutro napije sie wieczorem wina
![]() U nas odkad mloda spi w swoim lozeczku sa 3 pobudki. Idzie spac 21-21.30 i spi do 6. Czasami na smoku przeciagne do 8. Chwilami moze i lepiej by spala, ale czasami w czasie snu ja poprawiam bo pelznie w poprzek lozka i boje sie, ze glowa w szczebelki uderze. Ochraniacz zdjelam bo chcialam widziec jej twarz ze swojego lozka jak spi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj zasypia o 19. Budzi sie o 23 potem o 4 i potem 6-7 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nadia bo mi się wydaje ze nie będę miała już takiej cierpliwości dla malucha i ogólnie boje sie natłoku obowiązkowe bo przy dwójce jest co robić a co dopiero przy trójce No i bym pewnie musiala tzta jakos przekonać zeby z czegoś zrezygnował bo póki co to ma za dużo na głowie i nie chciałabym z wszystkim zostac sama ani zeby dzieci były non stop u dziadków Dzień dobry U nas mały zasnal po 21 na dobre a potem pobudki co 3-3,5 godz Ale nie jestem wyspana a dzis czeka mnie intensywny dzień bo mam mnóstwo roboty i urodziny teściowej Dobrze ze daleko nie mam tylko piętro niżej ;-)
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U nas tez noc ok. Standardowo 3 pobudki. O 5 juz na otwarte oczy ale jeszcze przysnal ale o 6.30 chłopaki wparowali nam do pokoju i koniec spania. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Wtajemniczenie
|
Sowa dobrze zrobiłaś
![]() Monia Ja swoj tylko odwinelam tak ze widzę małego a na dwóch "ściankach" jest normalnie zawieszony Marze o chwili ze mały przespi w nocy wiecej niz 3-4 godz ![]() Wieczorem jest juz tak zmęczony ze nie chce mu się zbyt długo ssac cycka Zastanawiam się nad podaniem butelki z mm po cycku Może w końcu przespi trochę dłużej Probowalam odciagac ale słabo mi to idzie :-( jutro spróbuje najpierw odciagnac swoje i mu podać Zobacze co to da
#4972 |
Zakorzenienie
|
To moja Nina jest nocny marek. Jak zaśnie przed 22 to jest święto lasu.
![]() ![]()
![]() |
#4973 |
Wtajemniczenie
|
Polly życzę dużo cierpliwości ;-)
Lewek te przesady sa zabawne ale prawda jest taka ze odziedziczyli po tobie te cechę najprawdopodobniej ;-) M przystawiono tez do lewej najpierw a nie jest lewo ręczna ;-)
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słoneczko to masz intensywny dzień. Powodzenia w zrealizowaniu planu! U nas w ogóle od rana histeria. Ponoć starszy wstal po 3ciej o 5 średni i tak nie spali. Tż w podlym nastroju, starszy tez. Poszli na dwór sprzątać samochody. A ja pije kawkę ale moja maruda juz wstała z krótkiej drzemki i stęka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
ale nie jak w tym słonku jest 34 stopnie, a dziecku w wózku leżeć nie chce. Nie bede jej w chuscie w pełnym prazacym sloncu nosic.
Wczoraj sie lało z niej, a moja koszulka mokra az byla ![]() Bedziemy z rana albo z wieczora chodzic jak tam bedzie.
#4976 |
Zakorzenienie
|
Aaaa no tak. Moj wczoraj w gondoli wlaczyl syrene jak stanelam z sasiadkami. Ale usnal w trakcie plotek na rekach i potem dlugi spacer na spiocha zaliczyl :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
Oo i ja też jestem mańkutem do kompletu. Ciekawe jak będzie z małym. Nie pamiętam która piersią go nakarmiłam pierwszy raz, ale raczej lewą
![]() Mój dzisiaj pobił rekord. Zasnął o 20, pobudka o 2 i potem o 6 ![]() Dziewczyny kp jak sobie wasze cycki radzą z takimi długimi przerwami? Bo moje nie dają rady zwłaszcza ze karmie na zmianę a teraz to panicznie boje się zastoju. Jurek codziennie zasypia kolo 20 i budzi się w nocy kolo 1-2, a ja kolo 22-23 ściągam trochę laktatorem..
#4978 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() 32- tez karmie na zmiane i w nocy moje cyce jakos sie przestawiaja i nie mam rano skal, a karmie ok 21, 2, 5 rano. Ale w dzien karmie co 2 godz i produkcja taka ze jak gdzies wychodze i jedno karmienie mi umknie to musze sciagac. _polly_- kciuki zeby grill byl udany ![]() Sloneczko- bardzo intensywny dzien przed Toba- powodzenia ![]() ![]() malinka9191- wow ale u Ciebie juz upaly, az chyba meczace MilkaPlus1- moje pamietniki zostaly spalone ![]() Lewek- ciekawy przesąd, mała przystawiłam do lewej ![]() Ogarniam aplikacje, moze bede czesciej ![]()
#4979 |
Zakorzenienie
|
Malinka- ale jak to nie wychodzić z domu bo jest ciepło? :-P a jak będzie lato i 35 stopni? wtedy do lodówki dziecko wsadzić :-P
#4980 |
Zadomowienie
|
widzę, że kilka nas leworęcznych
![]() ![]() my na nogach od 6 wyjątkowo ![]() ![]() ![]() dziś ruszamy do znajomych na urodziny, to będzie pierwsze wyjście w gości u nas z córcia ![]() ![]() a jutro carbood pierwszy po zimie, nie mogę się doczekać buszowania ![]() ![]() 32 moje cyce tylko nabrzmiale się robią czy przerwa 3 godz czy 7, nie ściągam nigdy nadmiaru bo moja potem wyciąga wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.