|
|
#1531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
Znacie kogoś kto się dobrze odnajduje w takich kwiotkach?
|
|
|
|
#1532 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Coverocepcja
|
|
|
|
#1534 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
to się nadaje na "janusze tatuażu"!
|
|
|
|
#1536 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Rozeznanie
|
O rany, straszne... Czy tylko ja mam wrażenie, że wersja "przed coverem" i tak była jakimś słabym coverem innego tatuażu? :P
|
#1538 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A zeby bylo smieszniej autor tego ostatecznego buraka otwiera Polski Instytut Tatuazu gdzie bedzie min. uczyc tatuowania
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1540 |
|
zaglądam sobie czasem
|
A ja mam pytanie- po pierwsze czy wszystkie macie tatuaże w jednym sylu?
Bo ja aktualnie mam parę różnych stylów na sobie i jakoś nigdy się nie ograniczałam jeśli chodzi o tatuaże. I drugie pytanie- Kto z Polski zrobiłby mi tatuaż- odwzorowanie zdjęcia czyli: las, po środku droga a na końcu dwie przytulające się osoby?
|
#1541 |
|
Przyczajenie
|
Cześć!
![]() Postanowiłam w tym roku zrobić sobie pierwszy tatuaż. Na początek myślę nad czymś małym, jednokolorowym. Możecie polecić jakieś dobre studio w Krakowie, które by się tym zajęło? Znajoma polecała Kult Tattoo, ale chciałabym zebrać jeszcze inne opinie, zanim się zdecyduję. |
|
|
|
#1542 |
|
Konto usunięte
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;5882242 6]Ja mam niestety AZS i bardzo bałam się jak skóra przyjmie barwnik. Długo się zastanawiałam.[/QUOTE]
Jest jakaś opcja żeby to sprawdzić np. testami jak na alergie czy zostaje tylko zaryzykować? |
|
|
|
#1543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z jeżynki |
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdź kogoś, kogo styl Ci się podoba i tyle. ![]() A to, co w załączniku, oj robiłabym!! Skąd masz ten obrazek, czyj to tatuaż?
|
|
|
#1545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: znalazłam, Alice Kendall Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2016-04-21 o 18:49 |
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie zapisałam sie do Jody Dawber!
![]() Bedziemy robic dwa od razu - krolika i szyszke.
|
|
#1547 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(i jeszcze Sadee Glover - też robi bardzo ładne tatuaże!)
Edytowane przez rachuciachu Czas edycji: 2016-04-21 o 19:56 |
||
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
rachuciachu No one sa kumpelami, Sadee pracuje w studiu Black Chalice, do ktorego mam 45min. Byłam tam pare razy i Sadee wydaje mi sie malo sympatyczna, ale to pewnie takie pierwsze wrazenie. Nie podoba mi sie, ze robi po 20min przerwy podczas tatuowania. Za to jej prace sa bardzo ladne, ale nie do konca mi sie jej kreska podoba.
Moim numerem jeden jesli chodzi o dziewczynskie, tradycyjne tatuaze jest Cassandra Frances, uwielbiam! Niestety zrobila sobie przerwe w tatuowaniu, bo chce sie poswiecic innym projektom. Z niecierpliwoscia czekam az wznowi zapisy. Znasz jeszcze innych artystów robiacych w podobnym stylu co one? Moge wymienic kogo ja znam
|
|
#1549 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam tylko mocno uważać na to czym sie umocowuje folie na skorze bo po mocnym lepcu zaczerwienienie jest koszmarne...
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Raczkowanie
|
Tatuaż na karku - opinie
Proszę was o zdanie. Planuje tatuaż na karku. Mam dwa do wyboru ( oczywiście bedą one nieco do modyfikacji). Zależy mi na tatuażu w rozmiarze 5cm/5cm. Pierwszy W załączniku
http://www.human-tattoo.com/tatuaze/...-na-karku/4384 Edytowane przez Malika27 Czas edycji: 2016-04-25 o 07:53 |
|
|
|
#1551 |
|
Raczkowanie
|
z daleka to trochę jak popękane naczynka...
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż na karku - opinie
Cytat:
|
|
|
#1553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(choć może nieco inne niż ww. ale mi osobiście bardzo podobają się tatuaże HornyPony, do której miałam zamiar iść - pytałam się w sumie już o to, ale robiłyście coś może u niej? a może słyszałyście jakieś opinie?)
Edytowane przez rachuciachu Czas edycji: 2016-04-26 o 23:59 |
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
HornyPony jest moim zdaniem bardzo nierówna, zrobi jeden zaâ☠â☠â☠isty tatuaz na piec przecietnych. Moja kolezanka ma ladnego borsuka od niej.
W PL zobacz sobie jeszcze Iwone z Dirty Lust, Domana (pracuje z Horny Pony), Karolina Skulska i Sławek Wasiak z Manty. Ostatnio jego prace mi sie bardzo podobaja: https://www.instagram.com/jonathan_mckenzie/
Edytowane przez gozia Czas edycji: 2016-04-27 o 09:07 |
|
|
|
#1555 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś tu kiedyś pytał jak się ma pielęgnacja permanentnego do tatuażu.
Jestem tuż po permanentnym i dostałam takie zalecenia: kreski smarować alantanem lub olejem kokosowym. Brwi (microblading) umyć w domu, ale posmarować dopiero 24h po zabiegu, alantanem. Ciekawe. |
|
|
|
#1557 |
|
Przyczajenie
|
ja już po dzierganiu maleństwa u yadou
bardzo sympatyczna osoba,resztą całe studio przyjazne, jak będę miała chwilę to wrzucę fotkę
|
|
|
|
#1558 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Zaczęłam czytać informacje w internecie i trochę się wystraszyłam... wiem, że należy być wypoczętym i pełnym sił podczas tatuowania, ale teraz zastanawiam się nad kwestią leków. W zeszłym tygodniu rozchorowałam się - najpierw jakieś coś podobne do przeziębienia lub grypy, ale gdy nie przeszło po tygodniu poszłam do lekarza i przepisał antybiotyk. Ostatnią tabletkę wezmę we wtorek rano, a na czwartek jestem umówiona na tatuaż... Teraz zastanawiam się czy powinnam przesunąć termin? EDIT: znalazłam kolejny "znakomity" artykuł o tatuażach: https://polki.pl/zanim-zrobisz-tatua...,10079219.html fragment: "2) Zdecyduj jaki chcesz mieć tatuaż Twój tatuaż powinien być "ponadczasowy i sentymentalny" - znaczyć coś dla ciebie. Zadaj sobie pytania "Do czego dążę?", "Co daje mi siłę?". Niech to będzie dojrzała decyzja, żeby nie okazało się, że "wyrośliśmy" ze swojego tatuażu. 3) Zdecyduj, w jakim miejscu swojego ciała chcesz mieć tatuaż Istnieje kilka miejsc, które określane są jako "zabójcze w relacjach z pracodawcami". Tatuaż w widocznym miejscu: na dłoni, przedramieniu i szyi może budzić negatywne skojarzenia. Inne też różnie się kojarzą - oto co znaleźliśmy w Internecie: plecy - osoba, która chce być postrzegana jako seksowna, przystojna (narcyz); kark - osoba z artystyczną duszą (marzyciel); ramię - osoba silna, muskularna, odważna (osiłek); klatka piersiowa - osoba śmiała, ale i zuchwała (łobuz); żebra - osoba romantyczna (kochliwa); nadgarstek - osoba z przesłaniem na życie, z zasadami (konserwatysta); stopa - osoba skryta (cicha woda)." Edytowane przez victorion Czas edycji: 2016-05-07 o 13:48 |
|
|
|
#1559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem jak dluga ma byc sesja i jak generalnie sie czujesz - bo problemem w przypadku dlugiej sesji moze byc samopoczucie po tatuowaniu. Stan podgoraczkowy, oslabienie sa dosc czeste, wiec jesli jestes bardzo oslabiona po antybiotyku to moze Cie zwalic z nog. Artykul boski: Jestem muskularnym narcyzem, ktory jest romantyczny, łobuzuje a poza tym to konserwatywna cicha woda
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
https://www.facebook.com/FiolkaNajde...764046/?type=3
yyyy... ja bym się nie zachwycała... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

67,5 Jest
55,5BĘDZIE 48