|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wiersz, moja artystyczna dusza
Witajcie. Mam pytanie, dlatego zakładam temat na forum plotkowym. Więc od zawsze czułam, że drzemie we mnie artystyczna dusza. Moimi pierwszymi s łowami były słowa piosenki. Już od podstawówki tworzyłam własne wiersze i teksty do piosenek. Czułam, że jestem wyjątkowa, tak jak zielona emotka uśmiechu jest wśród innych emotek tu, na wizażu lub jak czerwone, dojrzałe jabłko wyróżnia się na tle tych dziecinnych zielonych. jak widzicie wszystko stanowi dla mnie metaforę. Zawsze byłam też wrażliwa i płakałam gdy ktoś mnie skrytykował. Nikt jednak tego nie rozumiał, więc pisałam te teksty. Kiedyś przeczytałam koleżance mój wiersz, a ona powiedziała że jej się nie podoba, bo jest banalny!!1!!1
Wykrzyczałam, że jest mi strasznie smutno, bo ja byłam zawsze dla niej taka miła, kiedyś przebrałam się na halloween za konia, żeby pasował do jej stroju kowboja a ona mi się tak odpłaca! Chciałam tylko wyraźić co czuję a nie być skrytykowaną !!11!. Cały dzień po tym płakałam. Ostatnio jak byłam pijana, ułożyłam wiersz z zamiarem wpisania go tu na wizazu. Tak jak czarny bez kocham wizaz też Tak dojrzała i dorosła Już z wizażu wyrosłam Choć chciałabym nie wizażanki zrozumieją mnie I na końcu coś w stylu oł jea!!1! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wyobrażam sobie siebie kiedyś, że któryś z moich wierszy/piosenek stanie się tak sławny, że dostanę nobla, a wszyscy będą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
TheBill
|
Dot.: Wiersz, moja artystyczna dusza
Cytat:
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Hej, teraz nie piszę jola_agusia tylko jej siostra. Uważam, że Jola ma talent!1!!!1 Świetnie dziewczyno!!!1! Genialny wiersz i do tego wymyślony w krótkim czasie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok, oddaje konto siostrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
takie trolle az sie milo czyta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Tutaj współlokatorka Joli, ona zostawiło otwarte forum wizaz ze swoim tematem i poszła smutna do kuchni, więc wypowiem się. Nie wiem czemu nikomu z was nie podoba się wiersz Joli, ale jest świetny, a nie każdy potrafi stworzyć dzieło po pijaku.
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.