Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-29, 15:03   #631
anitka12345
BAN stały

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez aalien Pokaż wiadomość
Witam!! Miałam 23 lata- późno no nie?? i dalej z tym samym jestem. Seks bardzo mnie zawiódł, nigdy nie miałam orgazmu. Nie wiem czemu.... Widać nie jestem za dobra w Te klocki... Pozdrawiam
ja miałam 17 latek jak przeżyłam swój pierwszy raz,i dopiero po jakimś czasie dostałam orgazm,jakoś po 2 miesiąćach współżycia

a moje niektóre koleżanki pierwszy raz wspomnianją niezbyt dobrze,a dlatego że ich TŻ nie mógł stanąć ;] heh .. :P i lipa z sexu ;];];];]
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 15:06   #632
aalien
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
ja miałam 17 latek jak przeżyłam swój pierwszy raz,i dopiero po jakimś czasie dostałam orgazm,jakoś po 2 miesiąćach współżycia
ja czekam już 2,5 roku

aalien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-29, 15:08   #633
anitka12345
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aalien Pokaż wiadomość
ja czekam już 2,5 roku

uu to nie dobrze,może masz nie odpoweidniego partnera? hmm,bo ja spałam tylko z dwoma i jeden z nich nie umiał mnie nigdy zaspokoić ...a ten drugi jest cudowny
Stary 2007-11-29, 17:24   #634
Candiiia
Rozeznanie

Ja nie mogłam miec orgazmu podczas stosunku dopóki sie nie zaczełam masturbować, jak już sama się umiałam zaspokoić to wiedziałam co lubie i teraz moge sie w pełni cieszyć seksem

Candiiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 07:09   #635
Shady44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Candiiia Pokaż wiadomość
Ja nie mogłam miec orgazmu podczas stosunku dopóki sie nie zaczełam masturbować, jak już sama się umiałam zaspokoić to wiedziałam co lubie i teraz moge sie w pełni cieszyć seksem

Candiiia mam pytanko w związku z tym. Mówisz o masturbacji dopochwowej i orgazmie pochwowym?
Stary 2007-11-30, 15:03   #636
Candiiia
Rozeznanie

Niestety nie ale nie omieszkam i tego wypróbować, a nóż widelec mi sie uda "wyuczyc" pochwowego,tyle, że brak motywacji ku temu bo łechtaczkowy mi wystarcza

Candiiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 11:41   #637
justynka87
Wtajemniczenie

GG do justynka87

Ja miałam 18 lat. Zostałam zmuszona do tego. Mówiłam ze nie czuje sie gotowa i że czekam na tego jedynego i jeszcze nie wiem czy on nim jest( bylismy razem tylko miesiąć) Ale nie słuchał poprostu wzioł... tak straciłam błone dziewiczą;(

Ale tak naprawde dziewictwo straciłam z moim obecnym Tż, którego bardzo kocham i byłam pewnia na 100% że to własnie z nim chce... bardzo żałuje że mój ex Tż tak sobie poprostu wzioł;( jak któras już pisała:

"A znasz jakiś piękniejszy dar dla osoby , z która zamierzasz spędzić resztę życia? Piękniejszy niz to , że czekałaś własnie na nia?"

Chciała bym własnie mojemy kochanemu Tż dać ten dar, ale to juz niemożliwe...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-01, 15:30   #638
Angie:)
Raczkowanie

Hm ja wlasciwie ciesze sie ,ze moj chlopak troszke mnie namawiał do tego i jakby naciskał , bo ja jestem strasznie wstydliwa a chcialam to zrobic juz dlugo dlugo tylko sie nie odwazylam zaproponowac i teraz wogole nie żałuje strasznie sie ciesze z tego kocham mojego misia najmocniej na swiecie i teraz i tak to zazwyczaj on wychodzi z propozycją ale cos czuje ,ze to się skonczy niedługo hihi pozdrawiam wszystkie wizażanki
Stary 2007-12-01, 23:52   #639
Jadeitea
Zadomowienie

Nie martw się kawałkiem tkanki, ważne jest to, że po raz pierwszy tak zaufałaś właściwemu facetowi, dzięki temu to wspomnienie będzie tak cudowne i ważne!

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)

Edytowane przez Jadeitea
Czas edycji: 2012-01-11 o 20:47
Jadeitea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 10:19   #640
majeczka_1988
Przyczajenie

Question Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

hej
dziewczyny!!!!
czy to zalezy pozycji kochania sie czy ma sie orgazm czy nie ???bo od jakiegoś czau już nie mam a zawsze miałam a nie chce tgo mówić TŻ bo wiem że on poczuje iż mnie nie zaspokaja co robić???podpowieccie pliska
majeczka_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 10:23   #641
justynka87
Wtajemniczenie

GG do justynka87

Cytat:
Napisane przez Jadeitea Pokaż wiadomość
Nie martw się kawałkiem tkanki, ważne jest to, że po raz pierwszy tak zaufałaś właściwemu facetowi, dzięki temu to wspomnienie będzie tak cudowne i ważne!
Teoretycznie masz racje... ale jakoś żle mi z tym wszytkim. Boli...
ale cóż dobrze ze teraz mam najwspanialszego Tż pod słoneczkiem
Stary 2007-12-02, 11:10   #642
Angie:)
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majeczka_1988 Pokaż wiadomość
hej
dziewczyny!!!!
czy to zalezy pozycji kochania sie czy ma sie orgazm czy nie ???bo od jakiegoś czau już nie mam a zawsze miałam a nie chce tgo mówić TŻ bo wiem że on poczuje iż mnie nie zaspokaja co robić???podpowieccie pliska
Moim zdaniem to zalezy od pozycji bo w roznych pozycjach czlonek ociera sie o rozne fragmenty pochwy. Ale nie jest to tak ,ze w jednej zawsze dojdziesz a w drugiej nigdy , tu nie ma aż takiej rozbierznosci. A moze w waszym związku sie nie układa ? moze coś Cię dręczy bądz masz problemy?
Stary 2007-12-02, 13:09   #643
Malikaa
Raczkowanie

hm.. mój pierwszy raz.. 6 dni przed pierwsza rocznicą naszego związku zero bólu zero krwi... tego samego dnia wieczorem zrobiliśmy to po raz drugi oczywiście na początek tabletki anty i gumka pierwszy raz jakoś tak hmmm "nic szczególnego" ale za to ten drugi ojj o niebo lepiej

Nasz ślub
6 sierpnia 2011

Malikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 09:20   #644
angelika03
Rozeznanie

Spotykam sie z chłopakiem od miesiąca no i wczoraj prawie doszło do sexu , Dla mnie jest to pierwszy raz , i pozatym odnosze wrażenie że to chyba za szybko . Co wy o tym sądzicie , czy nie wyjde na dziwke , jeżeli tak szybko pójde z nim do łóżka
Stary 2007-12-08, 10:53   #645
dragonfly123
Raczkowanie

.

Edytowane przez dragonfly123
Czas edycji: 2011-12-12 o 19:24
dragonfly123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 15:05   #646
Elfir
Zakorzenienie

Ja mialam 28 lat i zrobilam "to" po jakiś 3 miesiącach znajmości, bo wiedziałam na 100% , że ten właśnie męczyzna to moja połówka i nie ma co odwlekać tego cudownego aktu. Moi wcześniejśi partnerzy nie wzbudzili we mnie na tyle uczuć i bezpieczeństwa, bym się zdecydowała na seks z nimi.

Intuicja mnie nie zawiodła - planujemy slub.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 20:00   #647
Lily^
Przyczajenie

Hm... a mój w ostatnie wakacje, w wieku 21 lat Z chłopakiem, którego poznałam będąc w UK ...po niecałym miesiącu znajomości. Nie było między nami miłości, ale za to ta cheemia... Niby tego nie planowaliśmy, ale podświadomie czułam, ze do tego dojdzie (zreszta mysle ze on tez). Przyjechał do mnie wieczorem, ja oczywiscie 'przypadkiem' zrobiłam wczesniej nastroj, no wiecie- swiece i te sprawy... A on przywiozł lody wiśniowe , czerwone wino i wreczyl mi bukiet kwiatów... ...mmm... koncem wakacji nasze drogi sie rozeszly, ale nie niczego nie zaluje... a jego zdjęcie gdzies tam dalej tkwi w albumie
Jesli chodzi o sprawy techniczne to nie krwawiłam i bardziej bolało niż sprawiało mi to przyjemność... coz w koncu to praktyka czyni mistrza...

Ps. Pozdrawiam i serdecznie witam wszystkie Wizazanki, gdyz jest to moj pierwszy post na forum (choc jestem wierna fanką juz dawna)
Lily^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 07:39   #648
Anusia#
Przyczajenie

hej! swój pierwszy raz miałam w wieku 16 lat ze swoim obecnym facetem po 9 mies bycia razem. teraz mam 20 lat i jak sie nad tym zastanawiam to w sumie moglismy jeszcze poczekac mimo ze nie zaluje ale 16 lat to jeszcze za wczesnie. Kochalismy sie u mnie w domu, była wielkanoc. Tak w sumie to ja zaczełam ten temat i tak sie reszta jakos potoczyla.
Anusia# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 10:11   #649
majeczka_1988
Przyczajenie

hej dziewczyny czy zdażało sie wam tak iz uprawiliście sex z TŻ ALE NIE MOGLIŚCIE Z TEGO UZYSKAĆ SATYSFAKCJI??? powiedzałyście mu to czy adawaliście że było wspaniale ????
majeczka_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-09, 13:14   #650
Malikaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majeczka_1988 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny czy zdażało sie wam tak iz uprawiliście sex z TŻ ALE NIE MOGLIŚCIE Z TEGO UZYSKAĆ SATYSFAKCJI??? powiedzałyście mu to czy adawaliście że było wspaniale ????

coś mi się wydaje że piszesz nie na temat

Nasz ślub
6 sierpnia 2011

Malikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 14:10   #651
anitka12345
BAN stały

Malikaana górze jest wyrażnie napisane że mozna pisać o wszystkim dotyczącym sexu ;]tak zdarzyło mi sie że facet mnie nie zaspokoił,ale to było tylko na początku jak zaczęłam współżyć,udawałam oragazmy,poweidziałam pózniej o tym mojemu TŻ bardzo się zezłościł ale teraz już go w tych sprawach nie okłamuje
Stary 2007-12-10, 11:35   #652
Farba1987
Przyczajenie

Wink Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Hajka wszystkim,od pewnego czasu przygladam sie temu forum, powiem szczerze ,ze jest bardzo interesujace Jak wiele z Was mam taki sam "proble"...w sumie problemem tego nie mozna nazwac Mam 20 lat i jestem dziewica...jeszcze nie poznalam tego jedynego,chociaz ostatnio spotykam sie z pewnym interesujacym chlopakiem No i sie troszke boje...jestem bez zadnych doswiadczen;/ no i mam jeszcze jeden taki maly problem...nie podoba mi sie moje cialo bleee;/ mam male piersi i w ogole jestem beznadzijna no i to jest gwozdz do trumny,nie wyobrazam sobie rozebrac sie przed kimkolwiek... moze to sie wydaje smieszne ale dla mnie to jest olbrzymi problem!!
PS.
dziewuszki zazdroszcze Wam super chlopakow,ze jestescie takie szczesliwe i ze wszystko u Was idzie w dobra stroneTak 3mac...pozdrawiam Was bardzo serdecznie Buziaczki
Farba1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 14:23   #653
Shady44
Raczkowanie

Ja jako facet powiem Ci : nie świruj bażanta !

Musisz porzucić wszystkie GŁUPIE komplexy i uwierzyć ze jestes piekna!! wierz mi ze wtedy bedzie od Ciebie biło sexapilem i każdy zauważy w Tobie zmiane. Ciało to tylko ciało. Liczy sie to co jest w srodku, tam gdzie nie widac....... Nie spiesz sie z niczym. Jesli juz, na poczatku nie musisz sie od razu cala rozbierac, mozesz tez przygasic swiatlo ale jednak pracuj nad soba i nie miej niepotrzebnych kompleksow. Jesli ma dojsc do czegos miedzy wami to wierz mi że gdy jestes w ubraniu tez widac jak wygladasz i jak zdejmiesz ubranko ON nie przezyje jakiegos szoku ani nic w tym stylu pozdrawiam

Przytoczę pewne powiedzenie:

"Nie ważne są nogi kobiety tylko serce..... które bije między nimi"
Stary 2007-12-10, 14:58   #654
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Farba1987 Pokaż wiadomość
Hajka wszystkim,od pewnego czasu przygladam sie temu forum, powiem szczerze ,ze jest bardzo interesujace Jak wiele z Was mam taki sam "proble"...w sumie problemem tego nie mozna nazwac Mam 20 lat i jestem dziewica...jeszcze nie poznalam tego jedynego,chociaz ostatnio spotykam sie z pewnym interesujacym chlopakiem No i sie troszke boje...jestem bez zadnych doswiadczen;/ no i mam jeszcze jeden taki maly problem...nie podoba mi sie moje cialo bleee;/ mam male piersi i w ogole jestem beznadzijna no i to jest gwozdz do trumny,nie wyobrazam sobie rozebrac sie przed kimkolwiek... moze to sie wydaje smieszne ale dla mnie to jest olbrzymi problem!!
PS.
dziewuszki zazdroszcze Wam super chlopakow,ze jestescie takie szczesliwe i ze wszystko u Was idzie w dobra stroneTak 3mac...pozdrawiam Was bardzo serdecznie Buziaczki
Nie martw się, ja zrobiłam to pierwszy raz kiedy miałam właśnie 20 lat, też wcześniej nie miałam doświadczeń .
Wiesz, ja też mam małe piersi - wielu facetom właśnie takie się podobają, serio! Mój na przykład bardzo nie lubi dużych - mówił, że od razu widzi te duże piersi oczami wyobraźni za jakiś czas, kiedy będą obwisłe i brzydkie - woli więc te małe biusty, bo są jędrniejsze i można chodzić bez stanika

Cytat:
Napisane przez Shady44 Pokaż wiadomość
Musisz porzucić wszystkie GŁUPIE komplexy i uwierzyć ze jestes piekna!! wierz mi ze wtedy bedzie od Ciebie biło sexapilem i każdy zauważy w Tobie zmiane. Ciało to tylko ciało. Liczy sie to co jest w srodku, tam gdzie nie widac....... Nie spiesz sie z niczym. Jesli juz, na poczatku nie musisz sie od razu cala rozbierac, mozesz tez przygasic swiatlo ale jednak pracuj nad soba i nie miej niepotrzebnych kompleksow. Jesli ma dojsc do czegos miedzy wami to wierz mi że gdy jestes w ubraniu tez widac jak wygladasz i jak zdejmiesz ubranko ON nie przezyje jakiegos szoku ani nic w tym stylu pozdrawiam
No i Shady ma rację, po pierwsze - jeśli czujesz się sexy, to zwykle to widać . Kiedy ja zaczęłam czuć się dowartościowana, nagle wzrosło zainteresowanie facetów moją osobą . Jeden mi nawet powiedział, ze doskonale rozumie to, że mój facet się na mnie rzucał zanim jeszcze zaczęliśmy być parą, inny - że zazdrości mojemu TŻ, a wierz mi na słowo, że od wyglądu modelki jestem odległa niczym Polska od Japonii

Po drugie - ten chłopak (i każdy inny też ), z którym się spotykasz nie jest ślepy i widzi, jak wyglądasz. Jeśli mu się podobasz, to znaczy, że podobają mu się Twoje małe piersi i cała reszta . Przecież to widać też w ubraniu jak wyglądasz i on żadnego szoku nie przeżyje, bo widuje Cię przecież i zna Twój wygląd.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 16:48   #655
Śnieżka
Zakorzenienie

A ja mam 18 lat i wlasnie planuje pierwszy raz i bardzo tego chce ale boje sie bolu ;/
No i w ogole ufam mojemu chlopakowi ale jednak boje sie że zrobie cos nie tak albo cos
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:39   #656
Vivienne
... choć nie Westwood

Nie ma co sie
Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
A ja mam 18 lat i właśnie planuje pierwszy raz i bardzo tego chce ale boje sie bolu ;/
No i w ogole ufam mojemu chłopakowi ale jednak boje sie że zrobie cos nie tak albo cos
Nie ma co sie bać, strach tylko spowoduje, że będziesz spięta i nie będziesz mogła się wyluzować, a wtedy może bolec.

Zobaczysz, będzie fajnie

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:45   #657
lida82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Ja mialam 28 lat i zrobilam "to" po jakiś 3 miesiącach znajmości, bo wiedziałam na 100% , że ten właśnie męczyzna to moja połówka i nie ma co odwlekać tego cudownego aktu. Moi wcześniejśi partnerzy nie wzbudzili we mnie na tyle uczuć i bezpieczeństwa, bym się zdecydowała na seks z nimi.

Intuicja mnie nie zawiodła - planujemy slub.
wszystkiego dobrego gratuluje intuicji
lida82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 19:09   #658
dragonfly123
Raczkowanie

.

Edytowane przez dragonfly123
Czas edycji: 2011-12-12 o 19:20 Powód: nie umiem jeszcze cytować czyichś postów- musialam dodac autora :)
dragonfly123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 19:17   #659
Jadeitea
Zadomowienie

Absolutnie nie ma czego ci być przykro. Ja też jestem wysoka (chociaż szczupłą bym już siebie nie nazwała), mam obwód biustu ok. 95 cm i co z tego? Choćbym była ostatnią rozworą, zawsze znajdzie się facet, który na mnie poleci - i na każdą inną dziewczynę też. Lexie nie chciała nikogo w ten sposób dyskryminować (zresztą kłamie, cholera mała, bo jak dla mnie wcale takich małych nie ma;P), tylko powiedzieć, że ilu facetów, tyle gustów i na pewno znajdziesz nie jednego, a tysiąc, którym się spodobasz taka, jaka jesteś!

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)

Edytowane przez Jadeitea
Czas edycji: 2012-01-16 o 09:06
Jadeitea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 19:42   #660
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dragonfly123 Pokaż wiadomość
a mi się przykro zrobbiło.. ja jestem szczupła, wysoka i mam b.duże piersi..
Oj to adoratorów pewnie masz pełno

Nie ma się czym przejmować - każdy facet woli co innego

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości