Rossmann cz. XXVIII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-07, 17:33   #3121
201703310931
Konto usunięte

Dot.: Rossmann cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Jest masełko jagodowe?!
Coś mi się wydaje, że w poniedziałek odwiedzę jeszcze Rossmanna
Jest, jest, ślicznie pachnie jagodowym jogurtem.

Miała może któraś z Was gumki sprężynki For You Beauty takie w pudełeczkach po trzy sztuki? Miałam je już dzisiaj wrzucić do koszyka, ale rozmyśliłam się w ostatniej chwili. A może polecicie mi inne gumki sprężynki z Rossmanna? Przydałyby mi się do olejowania i masek.

Przewinął się tutaj olejek arganowy do paznokcie Laury Conti-owszem, naprawdę ma dobry wpływ na pazurki, ale stosowany z umiarem. Jak go używałam kilka razy dziennie to mi wysuszył paznokcie i zaczęły się strasznie kruszyć, zapewne za sprawką oleju rycynowego, herbacianego i lawendowego, które mogą wysuszać.
201703310931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 18:07   #3122
Paulina1800
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny.
Czy któraś z Was ma może u siebie w domu nowy numer Skarbu z maja? Zbieram tą gazetę od 6 lat i żadnej nie przegapiłam. Może ktoś z Was mnie poratuje i mógłby mi podesłać ten numer pocztą? Oczywiście płacę za gazetę i przesyłkę. Proszę o odpowiedź.
Paulina1800 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 18:16   #3123
xxee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Haruhi_ Pokaż wiadomość
Miała może któraś z Was gumki sprężynki For You Beauty takie w pudełeczkach po trzy sztuki? Miałam je już dzisiaj wrzucić do koszyka, ale rozmyśliłam się w ostatniej chwili. A może polecicie mi inne gumki sprężynki z Rossmanna? Przydałyby mi się do olejowania i masek.
Ja ostatnio jak byłam, to wzięłam takie gumki w pudełeczku 3 czarne +1 złota gratis (zdjęcie). Są troszkę mniejsze niż te tradycyjne, ale dobrze trzymają włosy i nie plączą się z nimi

Dziewczyny! Ostatnio któraś (Smerfetka?) mi tu wspomniała o zmywaczu Laury... Kupiłam go i... jejjj on jest najlepszy
Ma fajną pompkę i jest meega wydajny - na zmycie paznokci u 2 rąk zużyłam jeden płatek i 2 naciśnięcia pompki. Do tego tak ładnie pachną pazurki później I nie wysusza! (Isana robi masakre z moimi paznokciami)
Szczerze polecam!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160507_180852.jpg (56,0 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez xxee
Czas edycji: 2016-05-07 o 18:19
xxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 18:22   #3124
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez Paulina1800 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny.
Czy któraś z Was ma może u siebie w domu nowy numer Skarbu z maja? Zbieram tą gazetę od 6 lat i żadnej nie przegapiłam. Może ktoś z Was mnie poratuje i mógłby mi podesłać ten numer pocztą? Oczywiście płacę za gazetę i przesyłkę. Proszę o odpowiedź.
Ja mam majowy skarb
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 18:23   #3125
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxee Pokaż wiadomość
Ja ostatnio jak byłam, to wzięłam takie gumki w pudełeczku 3 czarne +1 złota gratis (zdjęcie). Są troszkę mniejsze niż te tradycyjne, ale dobrze trzymają włosy i nie plączą się z nimi

Dziewczyny! Ostatnio któraś (Smerfetka?) mi tu wspomniała o zmywaczu Laury... Kupiłam go i... jejjj on jest najlepszy
Ma fajną pompkę i jest meega wydajny - na zmycie paznokci u 2 rąk zużyłam jeden płatek i 2 naciśnięcia pompki. Do tego tak ładnie pachną pazurki później I nie wysusza! (Isana robi masakre z moimi paznokciami)
Szczerze polecam!
No chyba ja ! Sama go kupić chce bo nie miałam Fajnie, ze się sprawdzą w pon kupię.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 18:53   #3126
xxee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
No chyba ja ! Sama go kupić chce bo nie miałam Fajnie, ze się sprawdzą w pon kupię.
Kup, kup, bo serio jest genialny
I dziękuję Ci mega za polecenie go
Stary 2016-05-07, 18:55   #3127
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Ten zielony nie ?
Luzik nie ma za(ale zablyslam polecam coś czego nie miałam xd) gorzej jakby się nie sprawdził :p

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2016-05-07, 18:56   #3128
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
A ktory to konkretnie?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 18:58   #3129
201702061026
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Higurashi Pokaż wiadomość
Ja kupiłam Manhattan Soft Rouge Bubble Gum i jest dość jasnym, delikatnym różem, ale nie zalatuje tandetą. Natomiast tą pomadką nie wysmarowałabym się nawet na "wiejską przytupawę".

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Skusiła się któraś z Was na Smackersa z Olafem? Kokos w nazwie mnie nęci, ale wyczytałam na opakowaniu, że "daje piękny połysk". Boję się drobinek, bo miałam kiedyś w kolekcji słodkie pianki i bielił, świecił się... masakra

Ja nie ma drobinek, nie bieli, zapach jest mega <3
201702061026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 19:00   #3130
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Napisane przez bvbarmy Pokaż wiadomość
Ja nie ma drobinek, nie bieli, zapach jest mega <3
Super, dzięki! biorę, chociaż na razie nie powącham, bo mam katar
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 19:11   #3131
xxee
Rozeznanie

Cytat:
Ten zielony nie ?
Luzik nie ma za(ale zablyslam polecam coś czego nie miałam xd) gorzej jakby się nie sprawdził :p
Tak, zielony
Ojj to byś dostała po tyłku

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
A ktory to konkretnie?
Dokładnie TEN
Stary 2016-05-07, 19:19   #3132
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, zielony
Ojj to byś dostała po tyłku

Dokładnie TEN
Dzieki
Stary 2016-05-07, 20:50   #3133
GoskaVelPerla
Rozeznanie

a ja na tej promo zakupiłam tylko lakier maybeline błękitno miętowy, pomadkę my bff nr 500 i mały zmywacz isany.

no i zakupy średnio udane kolor pomadki chyba nie do końca mój, taki wyszedł sino-brązowy(?), zęby mi jeszcze bardziej żólte się wydają fakt, zbyt długo się przy tej szafie nie zastanawiałam, poza tym testerów tego koloru akurat brak, na 4 szt trzy były otwarte, wiec capnęłam na szybkości tę jedną zamkniętą z myślą taka "jak zamknieta to znak, że mam ją wziąść, słysze jak woła do mnie abym ja wzieła, a kolor chyba będzie ok". no i nie bardzo . i na ustach takie czuję ciągle, taka jakby ochronna/nawilżajaca, nie zastyga w ogóle. Używałam ostatnio często burżuja REV 07 i chyba juz kwiestia przyzwyczajenia do tego 'zastygania". co nie zmienia ze chyba wolałabym cos "suchszego"

A lakier kolor faktycznie bajka, tylko ja nie wiedziałam, że on taki wielgachny pędzel ma. po popsuciu jednego paznokcia juz reszta poszła ok i nawet chyba przez ten wielgachny pędzel trochę szybciej idzie to malowanie.

zastanawiam sie czy chce milion dolar lips bo patrzyłam na 01 i taki fajny no.. zastygł , trudno go było zetrzeć no i kolor jakis taki w miarę. (chyba bbb. podobny do 07 REV)

Na twarzowej zakupiłam:
# CC eveline
# lirene rozswietlajacy
# aa rozswietlajacy
# rimmel lasting finish nude
CC bubel - świeci sie BARDZO, krycie ZEROWE, jest tłusty (b. go czuć)
lirene może być, krycie słabe, chyba trochę ciemnieje
aa musiałam kupić drugą sztukę (już w normalnej cenie) bo tą z promo gdzieś schowałam aby luby nie widział i sama nie mogę znaleźć
rimmel oczywiście cud miód orzeszki

tak że tego, bardzo się ograniczyłam w tym roku i tanie rzeczy pokupowałam (nie tak jak rok wcześniej revlon nearly naked podklad i puder i stoi do tej pory), tylko dlaczego ta pomadka taka badziewna D:
GoskaVelPerla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 20:56   #3134
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:

Szczerze polecam!
Teraz piszesz jak mam dwie Isany w zapasie i jedna w użyciu
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 21:26   #3135
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Nie jest Zobacz tu http://kolorowaradosc.blogspot.com/2...e-edition.html

i tu http://amandoblogs.com/bourjois-roug...2016/#pictures

Nijak się to ma do tego u Aliny Rose na ustach. Zdj. z białym światłem lampy przekłamuje.

Edit.
Widzę u niej w tym poście też Sleek Matte Me 436, który zupełnie inaczej wygląda w rzeczywistości niż u niej i na wielu innych zdjęciach które widziałam w internecie Oczekiwałam czegoś innego jak go kupowałam. Masz moje foto jak np wychodzi Sleek a u niej jest jaśniutki i różowy
Tak myślałam, że to przekłamane kolory. Szukam czegoś matowego w kolorze nude (coś jak Velvet Teddy, ale może trochę jaśnieszy) , ale ty chyba nie w rossmanie. Ogladalam elegant nude astora, ale to nie to takie już mam, tzn. brudnego różu mam już za dużo
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 21:33   #3136
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
A to już wiem, które . Dzisiaj kupiłam nawet taką szminkę w kredce tylko, że matową. 027 Elegant nude. Choć kolor nude nie jest do końca odpowiedni. Bardziej by pasował np. elegant brune.
Mam ją. Fakt to nie jest jasny nudziak tylko ciemny z odrobiną różu, ale o taki mi hodziło, więc nie mam co do niej zastrzeżeń. Elegant brune? Hm, pasuje idealnie
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Gdyby ktoś szukał delikatnego dziennego nudziaka to polecam maybelline 132 sweet pink. Dostałam ją w prezencie, uprzedzona lekko byłam, bo w sklepie bym nawet do ręki nie wzięła a teraz używam codziennie i bardzo lubię!
Miałam ją, była okropna. Szukałam akurat jasnej szminki. Ta mi się spodobała, na ręce fajny jasnoróżowy kolor. Na ustach koszmar- jasny róż, z drobinkami. Wyglądałam fatalnie. Prawie tak jak po jasnych brązowych nudziakach. Ona mi się kojarzy z Catrice ultimate colour 240. Taka sama kolorystyczna okropność. Brr.
Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
Ta sama pomadka-> http://makeupandbeauty.com/wp-conten...nk-Swatch2.jpg

http://makeupandbeauty.com/wp-conten...nk-Swatch1.jpg

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Na imprezę rodem z jarmarku w sam raz
Niektórym typom kolorystycznym , na pewno pasuje, ale ja nie należę do tego grona.
W podobnym jarmarcznym stylu jest 832 tylko jest trochę ciemniejsza, niestety brokat wybija na pierwszy plan.
Zresztą wszystkie Color sensational co są z drobinkami lub perłą mają duży połysk brokatowy czy perłowy.
Pomimo, że mi się część z nich kolorystycznie podoba, to brokat i intensywna perła odrzucają.
Cytat:
Oj to prędko nie nastąpi

Czy to jest taki idealny arbuz to ja nie wiem Zapach słodkawy, smak również, nie czuję goryczy jak to było z bananowym jajeczkiem z Body Club. Generalnie maziam się nim z przyjemnością, sam zapach nie jest wyczuwalny na ustach, dla mnie ważny ten brak goryczy w ustach po. Nie zostawia tłustej warstwy i nie marze się po ustach, zostaje tylko delikatna śliska powłoczka. Nie barwi ust chociaż samo w sobie jest czerwone i w zielonym opakowaniu wygląda na arbuz Nawilża dobrze, usta robią się takie miękkie i gładkie. Pozytywnie mnie zaskoczyło

Mówiłam Szkoda, że nei zrobili więcej matowych kolorów takich delikatniejszych

Ta druga fota na murzynce czy mulatce to takie kolory wyglądają koszmarnie. Jak oglądam swatche na ciemnoskórych to całkiem inaczej kolory wychodzą

Tak czy inaczej ten kolor dla mnie to blady róż a nie nudziak :P

Widziałam, że ktoś tu wstawiał paragon i było nabite Dermo, weszło w pełnej cenie i na końcu ktoś je z paragonu usuwał.
Dzięki. Skusiłaś mnie. Jak będzie to kupię.

Jak ma się jasne usta, to ten sam kolor wychodzi zupełnie inaczej niż na ciemnych ustach. Staram się patrzeć na swatche, gdzie jest pokazany wyjściowy kolor ust.
Poza tym niektóre zdj przekłamują. Inaczej wygląda się w świetle dziennym, słonecznym, cieniu czy sztucznym.
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Coooo :P nie wierze ona jest nudziakowa z bardzo delikatna nutka różu :P przynajmniej u mnie na ustach.
U mnie nie było w niej ani tochę nude tylko blady róż z mega połyskiem.
Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
http://www.rossmann.pl/Produkt/Lovel...-ml,325440,371

Ja w ogóle na takie jasne róże jestem uczulona. Słynnej Airy Fairy tez bym nigdy nie chciała Ale tamte zdjęcia biły ją na głowę Rózowy tynk z perłowym połyskiem na ustach
Mam ją i w porównniu do 132 Maybelline nie ma tego rozbłysku.
Lubię ją ożywić jakimś innym kolorkiem. Wtedy wygląda naprawdę fajnie.
Cytat:
Napisane przez GoskaVelPerla Pokaż wiadomość
a ja na tej promo zakupiłam tylko lakier maybeline błękitno miętowy, pomadkę my bff nr 500 i mały zmywacz isany.

no i zakupy średnio udane kolor pomadki chyba nie do końca mój, taki wyszedł sino-brązowy(?), zęby mi jeszcze bardziej żólte się wydają fakt, zbyt długo się przy tej szafie nie zastanawiałam, poza tym testerów tego koloru akurat brak, na 4 szt trzy były otwarte, wiec capnęłam na szybkości tę jedną zamkniętą z myślą taka "jak zamknieta to znak, że mam ją wziąść, słysze jak woła do mnie abym ja wzieła, a kolor chyba będzie ok". no i nie bardzo . i na ustach takie czuję ciągle, taka jakby ochronna/nawilżajaca, nie zastyga w ogóle. Używałam ostatnio często burżuja REV 07 i chyba juz kwiestia przyzwyczajenia do tego 'zastygania". co nie zmienia ze chyba wolałabym cos "suchszego"

A lakier kolor faktycznie bajka, tylko ja nie wiedziałam, że on taki wielgachny pędzel ma. po popsuciu jednego paznokcia juz reszta poszła ok i nawet chyba przez ten wielgachny pędzel trochę szybciej idzie to malowanie.

zastanawiam sie czy chce milion dolar lips bo patrzyłam na 01 i taki fajny no.. zastygł , trudno go było zetrzeć no i kolor jakis taki w miarę. (chyba bbb. podobny do 07 REV)

Na twarzowej zakupiłam:
# CC eveline
# lirene rozswietlajacy
# aa rozswietlajacy
aa musiałam kupić drugą sztukę (już w normalnej cenie) bo tą z promo gdzieś schowałam aby luby nie widział i sama nie mogę znaleźć

tak że tego, bardzo się ograniczyłam w tym roku i tanie rzeczy pokupowałam (nie tak jak rok wcześniej revlon nearly naked podklad i puder i stoi do tej pory), tylko dlaczego ta pomadka taka badziewna D:
Mam pomadkę z Miss Sporty My Bff 500, jest bardzo fajna. Mi zastyga na ustach, praktycznie mat robi, z delikatną satyną, bez błyszczenia. Nic z w stylu lepiącej wazeliny czy pomadki ochronnej.Trzyma się długo bez poprawiania. A kolor u mnie jest brudnoróżowy, na pewno nic pod siny. Bardziej różowa i jeśli dobrze pamiętam jaśniejsza jest 102.

Moim zdaniem Bourjois Velvet 07 i Wibo Milion dollars 01 to dwa różne kolory. 01 jest zdecydowanie ciemniejsza- to taki ciemny brudnoróżowy odcień, u mnie z nutą połysku. 07 Bourjois- nude bez odrobiny różu.
bigosowadama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 21:42   #3137
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez bigosowadama Pokaż wiadomość
Moim zdaniem Bourjois Velvet 07 i Wibo Milion dollars 01 to dwa różne kolory. 01 jest zdecydowanie ciemniejsza- to taki ciemny brudnoróżowy odcień, u mnie z nutą połysku. 07 Bourjois- nude bez odrobiny różu.
07 z REV bez różu? Naprawdę? To chyba mamy jakieś inne pomadki. Dla mnie to dość różowy kolor, wręcz taka przybrudzona malina.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 21:47   #3138
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
Tak myślałam, że to przekłamane kolory. Szukam czegoś matowego w kolorze nude (coś jak Velvet Teddy, ale może trochę jaśnieszy) , ale ty chyba nie w rossmanie. Ogladalam elegant nude astora, ale to nie to takie już mam, tzn. brudnego różu mam już za dużo
No raczej nie, nie wiem czy coś w Revlonie nie ma
Takie odpowdniki mam http://2.bp.blogspot.com/-l7DpAq1Q36...s-uk-sophi.jpg

Mam kilka nude ale dalej szukam też i chyba musiałabym stworzyć swoja żeby być usatysfakcjonowana Mam coś na oku muszę się zdać niestety na zdjęcia z internetu
Stary 2016-05-07, 21:51   #3139
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
07 z REV bez różu? Naprawdę? To chyba mamy jakieś inne pomadki. Dla mnie to dość różowy kolor, wręcz taka przybrudzona malina.

chcialam obczaić ten kolor, włączylam grafike google i pierwsze rzucilo mi sie w oczy TO kiedys znalazlam cos podobnego przy obczajaniu kolorow w necie
Stary 2016-05-07, 21:55   #3140
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Jestem trochę uprzedzona do Bourjois. Wszystkie kolory jakie testowałam, były jakieś brązowawe z dodatkiem pomarańczy, czerwienie to już masakra.
A 07 u mnie to jakiś dziwny nude i to na dodatek ciepły.
bigosowadama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 21:58   #3141
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Mam ją i w porównniu do 132 Maybelline nie ma tego rozbłysku.
Lubię ją ożywić jakimś innym kolorkiem. Wtedy wygląda naprawdę fajnie.
Wiadomo, wszystko zalezy od wyjściowego koloru ust, karnacji itp.

Ja mam usta dość ciemne i wiekszość jasnych róży i nude mi nie pasuje. Wygladam, jakbym była chora i bez ust

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 21:59   #3142
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Jestem trochę uprzedzona do Bourjois. Wszystkie kolory jakie testowałam, były jakieś brązowawe z dodatkiem pomarańczy, czerwienie to już masakra.
A 07 u mnie to jakiś dziwny nude i to na dodatek ciepły.
U mnie wypada raczej neutralnie. Ale co uroda, to inaczej.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 22:20   #3143
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam ją, była okropna. Szukałam akurat jasnej szminki. Ta mi się spodobała, na ręce fajny jasnoróżowy kolor. Na ustach koszmar- jasny róż, z drobinkami. Wyglądałam fatalnie. Prawie tak jak po jasnych brązowych nudziakach. Ona mi się kojarzy z Catrice ultimate colour 240. Taka sama kolorystyczna okropność. Brr.

Niektórym typom kolorystycznym , na pewno pasuje, ale ja nie należę do tego grona.
W podobnym jarmarcznym stylu jest 832 tylko jest trochę ciemniejsza, niestety brokat wybija na pierwszy plan.
Zresztą wszystkie Color sensational co są z drobinkami lub perłą mają duży połysk brokatowy czy perłowy.
Pomimo, że mi się część z nich kolorystycznie podoba, to brokat i intensywna perła odrzucają.

Dzięki. Skusiłaś mnie. Jak będzie to kupię.

Jak ma się jasne usta, to ten sam kolor wychodzi zupełnie inaczej niż na ciemnych ustach. Staram się patrzeć na swatche, gdzie jest pokazany wyjściowy kolor ust.
Poza tym niektóre zdj przekłamują. Inaczej wygląda się w świetle dziennym, słonecznym, cieniu czy sztucznym.

Też mam takie coś i chyba pójdzie w odstawkę Najlepsze że kupiłam pod wpływem starego filmiku Katosu, tak coś kojarzę, ale nie umiem go znaleźć. Ale to już dawno, dawno temu było :P

Polecam ja po użyciu mam mięciutkie i gładziutkie usta Nie wiem czy arbuzowe dostaniesz, bo u mnie było tylko w jednym dużym R. ale w innych są na akcesoriach dwa warianty powinny być truskawka i mandarynka http://www.rossmann.pl/Produkt/Revo-...3954,6508,5389

Zgadzam się co do zdj. kolorów szminek, tyle co ja się naoglądam w necie a i tak kupując w necie nie mam pewności co dostanę

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2016-05-07 o 22:21

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-07, 22:24   #3144
GoskaVelPerla
Rozeznanie

u mnie 07 jest b. ciemno różowy (brudny róż/szaro-różowy?) i wydaje mi sie, że bardziej chłodny niz ciepły. Zeby mi mega nie zżółkły wiec jest na plus.
I ten milon własnie podobny mi sie wydał, ale faktycznie moze ciut ciemniejszy jest.

niby nic nie potrzebuje, ale jak tak was czytam, to nabieram ochoty. No i stąd ta nieszczesna miss sporty...
GoskaVelPerla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-07, 23:45   #3145
_Miranda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GoskaVelPerla Pokaż wiadomość

Na twarzowej zakupiłam:
# CC eveline
# lirene rozswietlajacy
# aa rozswietlajacy

Hah ja przed swoim nic nie muszę chować, nawet mi mówi "idź sobie kup" albo "powiedz mi co, to Ci kupię" A jeśli chodzi o podkłady, to ja kupiłam Burżuja ten CC krem i w sumie tak zachwalany a mi nic nie urwał...a nawet zaczynam podejrzewać go o złe uczynki w stosunku do stanu cery i wydaje mi się, że ciemnieje
Stary 2016-05-08, 00:06   #3146
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
No raczej nie, nie wiem czy coś w Revlonie nie ma
Takie odpowdniki mam http://2.bp.blogspot.com/-l7DpAq1Q36...s-uk-sophi.jpg

Mam kilka nude ale dalej szukam też i chyba musiałabym stworzyć swoja żeby być usatysfakcjonowana Mam coś na oku muszę się zdać niestety na zdjęcia z internetu
Ja też mam kilka, ale nadal cierpliwie szukam ideału może kiedyś na taką trafię
A te zamienniki to już widziałam, chciałam tego revlona, ale chyba ten kolor wycofali z Polski bo nigdzie go nie ma. Może i dobrze, że w rossmanie nic nie znalazłam z pomadek, już i tak zaszalalam na "oczach" i " twarzy"

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

chcialam obczaić ten kolor, włączylam grafike google i pierwsze rzucilo mi sie w oczy TO kiedys znalazlam cos podobnego przy obczajaniu kolorow w necie
W sumie pomysłowe to zdjęcie
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-08, 08:43   #3147
Smerfetka696969
Zakorzenienie

No jutro poniedziałek to idę na szaloną promocję Na pewno kupię to co chce haha
Powiedzcie, ze kupię -.-

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-08, 08:55   #3148
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Powiedzcie, ze kupię -.-

Oczywiście ze tak wszystko bedzie, niezmacane 3mam za to kciuki
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-08, 09:05   #3149
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie, ze kupię -.-
Kupisz kupisz. Idź do mało uczęszczanego Rossa w miarę możliwości.
Stary 2016-05-08, 09:10   #3150
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Oczywiście ze tak wszystko bedzie, niezmacane 3mam za to kciuki
Haha na pewno Ale dzięki dzięki ;*
-Chce kupić top coat Miss Sporty,bazę peel-off też Miss Sporty,
-konturowke Lovely nr 1
-Wibo Million az chcę wszystkie kolorki(powodzenia Gabi )
-zmywacz Laura
wypełniacz ust Eveline
-primer w kredce Wibo
wygaszacz Killys i cztery pory roku

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez razdwapiec Pokaż wiadomość
Kupisz kupisz. Idź do mało uczęszczanego Rossa w miarę możliwości.
Idę do wszystkich w swoim mieście jak czegoś nie będzie może Pani w szafie znajdzie jeśli nie to trudno

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości