|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
Cytat:
![]() Miała może któraś z Was gumki sprężynki For You Beauty takie w pudełeczkach po trzy sztuki? Miałam je już dzisiaj wrzucić do koszyka, ale rozmyśliłam się w ostatniej chwili. A może polecicie mi inne gumki sprężynki z Rossmanna? Przydałyby mi się do olejowania i masek. ![]() Przewinął się tutaj olejek arganowy do paznokcie Laury Conti-owszem, naprawdę ma dobry wpływ na pazurki, ale stosowany z umiarem. Jak go używałam kilka razy dziennie to mi wysuszył paznokcie i zaczęły się strasznie kruszyć, zapewne za sprawką oleju rycynowego, herbacianego i lawendowego, które mogą wysuszać. |
|
|
|
|
#3122 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny.
Czy któraś z Was ma może u siebie w domu nowy numer Skarbu z maja? Zbieram tą gazetę od 6 lat i żadnej nie przegapiłam. Może ktoś z Was mnie poratuje i mógłby mi podesłać ten numer pocztą? Oczywiście płacę za gazetę i przesyłkę. Proszę o odpowiedź. |
|
|
|
#3123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny! Ostatnio któraś (Smerfetka? ) mi tu wspomniała o zmywaczu Laury... Kupiłam go i... jejjj on jest najlepszy Ma fajną pompkę i jest meega wydajny - na zmycie paznokci u 2 rąk zużyłam jeden płatek i 2 naciśnięcia pompki. Do tego tak ładnie pachną pazurki później I nie wysusza! (Isana robi masakre z moimi paznokciami)Szczerze polecam!
"Warto być uczciwym, choć to się nie opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto" W. Bartoszewski Edytowane przez xxee Czas edycji: 2016-05-07 o 18:19 |
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, ze się sprawdzą w pon kupię.
|
|
#3126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I dziękuję Ci mega za polecenie go
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Ten zielony nie ?
![]() Luzik nie ma za(ale zablyslam polecam coś czego nie miałam xd) gorzej jakby się nie sprawdził :p
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
A ktory to konkretnie?
|
#3129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie ma drobinek, nie bieli, zapach jest mega <3
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
#3131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojj to byś dostała po tyłku ![]() Dokładnie TEN
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3133 |
|
Rozeznanie
|
a ja na tej promo zakupiłam tylko lakier maybeline błękitno miętowy, pomadkę my bff nr 500 i mały zmywacz isany.
no i zakupy średnio udane kolor pomadki chyba nie do końca mój, taki wyszedł sino-brązowy(?), zęby mi jeszcze bardziej żólte się wydają no i nie bardzo . i na ustach takie czuję ciągle, taka jakby ochronna/nawilżajaca, nie zastyga w ogóle. Używałam ostatnio często burżuja REV 07 i chyba juz kwiestia przyzwyczajenia do tego 'zastygania". co nie zmienia ze chyba wolałabym cos "suchszego"A lakier kolor faktycznie bajka, tylko ja nie wiedziałam, że on taki wielgachny pędzel ma. i nawet chyba przez ten wielgachny pędzel trochę szybciej idzie to malowanie. zastanawiam sie czy chce milion dolar lips bo patrzyłam na 01 i taki fajny no.. zastygł , trudno go było zetrzeć no i kolor jakis taki w miarę. (chyba bbb. podobny do 07 REV)Na twarzowej zakupiłam: # CC eveline # lirene rozswietlajacy # aa rozswietlajacy # rimmel lasting finish nude CC bubel - świeci sie BARDZO, krycie ZEROWE, jest tłusty (b. go czuć) lirene może być, krycie słabe, chyba trochę ciemnieje aa musiałam kupić drugą sztukę (już w normalnej cenie) bo tą z promo gdzieś schowałam aby luby nie widział i sama nie mogę znaleźć rimmel oczywiście cud miód orzeszki ![]() tak że tego, bardzo się ograniczyłam w tym roku i tanie rzeczy pokupowałam (nie tak jak rok wcześniej revlon nearly naked podklad i puder i stoi do tej pory), tylko dlaczego ta pomadka taka badziewna D: |
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takie już mam, tzn. brudnego różu mam już za dużo |
|
|
|
|
#3136 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Elegant brune? Hm, pasuje idealnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W podobnym jarmarcznym stylu jest 832 tylko jest trochę ciemniejsza, niestety brokat wybija na pierwszy plan. Zresztą wszystkie Color sensational co są z drobinkami lub perłą mają duży połysk brokatowy czy perłowy. Pomimo, że mi się część z nich kolorystycznie podoba, to brokat i intensywna perła odrzucają. Cytat:
![]() Jak ma się jasne usta, to ten sam kolor wychodzi zupełnie inaczej niż na ciemnych ustach. Staram się patrzeć na swatche, gdzie jest pokazany wyjściowy kolor ust. Poza tym niektóre zdj przekłamują. Inaczej wygląda się w świetle dziennym, słonecznym, cieniu czy sztucznym. Cytat:
Cytat:
Lubię ją ożywić jakimś innym kolorkiem. Wtedy wygląda naprawdę fajnie. Cytat:
Moim zdaniem Bourjois Velvet 07 i Wibo Milion dollars 01 to dwa różne kolory. 01 jest zdecydowanie ciemniejsza- to taki ciemny brudnoróżowy odcień, u mnie z nutą połysku. 07 Bourjois- nude bez odrobiny różu. |
|||||||
|
|
|
#3137 |
|
Klientka w krawacie
|
07 z REV bez różu? Naprawdę? To chyba mamy jakieś inne pomadki. Dla mnie to dość różowy kolor, wręcz taka przybrudzona malina.
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie odpowdniki mam http://2.bp.blogspot.com/-l7DpAq1Q36...s-uk-sophi.jpg Mam kilka nude ale dalej szukam też i chyba musiałabym stworzyć swoja żeby być usatysfakcjonowana Mam coś na oku muszę się zdać niestety na zdjęcia z internetu
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialam obczaić ten kolor, włączylam grafike google i pierwsze rzucilo mi sie w oczy TO kiedys znalazlam cos podobnego przy obczajaniu kolorow w necie
|
|
#3140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A 07 u mnie to jakiś dziwny nude i to na dodatek ciepły. |
|
|
|
|
#3141 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Ja mam usta dość ciemne i wiekszość jasnych róży i nude mi nie pasuje. Wygladam, jakbym była chora i bez ust
|
|
#3142 |
|
Klientka w krawacie
|
U mnie wypada raczej neutralnie. Ale co uroda, to inaczej.
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze że kupiłam pod wpływem starego filmiku Katosu, tak coś kojarzę, ale nie umiem go znaleźć. Ale to już dawno, dawno temu było :PPolecam ja po użyciu mam mięciutkie i gładziutkie usta Nie wiem czy arbuzowe dostaniesz, bo u mnie było tylko w jednym dużym R. ale w innych są na akcesoriach dwa warianty powinny być truskawka i mandarynka http://www.rossmann.pl/Produkt/Revo-...3954,6508,5389Zgadzam się co do zdj. kolorów szminek, tyle co ja się naoglądam w necie a i tak kupując w necie nie mam pewności co dostanę
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-05-07 o 22:21 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3144 |
|
Rozeznanie
|
u mnie 07 jest b. ciemno różowy (brudny róż/szaro-różowy?) i wydaje mi sie, że bardziej chłodny niz ciepły. Zeby mi mega nie zżółkły wiec jest na plus.
I ten milon własnie podobny mi sie wydał, ale faktycznie moze ciut ciemniejszy jest. niby nic nie potrzebuje, ale jak tak was czytam, to nabieram ochoty. No i stąd ta nieszczesna miss sporty... |
|
|
|
#3145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja przed swoim nic nie muszę chować, nawet mi mówi "idź sobie kup" albo "powiedz mi co, to Ci kupię" A jeśli chodzi o podkłady, to ja kupiłam Burżuja ten CC krem i w sumie tak zachwalany a mi nic nie urwał...a nawet zaczynam podejrzewać go o złe uczynki w stosunku do stanu cery i wydaje mi się, że ciemnieje
|
|
|
#3146 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może kiedyś na taką trafię A te zamienniki to już widziałam, chciałam tego revlona, ale chyba ten kolor wycofali z Polski bo nigdzie go nie ma. Może i dobrze, że w rossmanie nic nie znalazłam z pomadek, już i tak zaszalalam na "oczach" i " twarzy" ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
No jutro poniedziałek to idę na szaloną promocję
Na pewno kupię to co chce haha ![]() Powiedzcie, ze kupię -.-
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Haha na pewno
Ale dzięki dzięki ;* -Chce kupić top coat Miss Sporty,bazę peel-off też Miss Sporty, -konturowke Lovely nr 1 -Wibo Million az chcę wszystkie kolorki(powodzenia Gabi )-zmywacz Laura wypełniacz ust Eveline -primer w kredce Wibo wygaszacz Killys i cztery pory roku ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Idę do wszystkich w swoim mieście jak czegoś nie będzie może Pani w szafie znajdzie jeśli nie to trudno
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

tp

nie ma drobinek, nie bieli, zapach jest mega <3
kolor pomadki chyba nie do końca mój, taki wyszedł sino-brązowy(?), zęby mi jeszcze bardziej żólte się wydają
no i nie bardzo .
zastygł , trudno go było zetrzeć no i kolor jakis taki w miarę. (chyba bbb. podobny do 07 REV)
takie już mam, tzn. brudnego różu mam już za dużo 

Najlepsze że kupiłam pod wpływem starego filmiku Katosu, tak coś kojarzę, ale nie umiem go znaleźć. Ale to już dawno, dawno temu było :P
3mam za to kciuki