|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Zjadłam 3 mandarynki,wypiłam kubek maślanki i jestem happy
Do tego dostałam tonę próbek w aptece, zapłaciłam za balsamiki do ust,od których jestem uzależniona-teraz mogę iść spać i jutro znowu o 4.45 wstać ![]() Kamila trzymaj się Moniś gratulacje
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Nati, ja też zjadłam 3 mandarynki
Jakie to balsamiki do ust są Twoim hitem Dostałaś próbki filtrów? Dziewczyny, dziękuję za gratulacje |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu ja kupiłam szczoteczke Brauna chciałam kupic Vitality D12013 Dual Clean albo Pro White ale niebylo wiec kupiłam Vitality D12013 Precision Clean nawet fajna i nie droga byla (89zł) wiec dokupie jeszcze koszule albo sweterek i wsio
![]() Ogólnie patrzylam na skąpcu wiec cena tych szczoteczek wachaja sie od 63 zł do 93 zł
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balsamy Lush-niedostępne w Polsce Filtrów nie dostałam-do ciałka,samoopalacz,do rąk,do buzi Jakieś 14 próbek
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko, dziękuję, torebki na śliczne
![]() a że ja zawsze byłam biedna w torebki, bo jakoś nie potrafię sobie nic ładnego kupić, to wpadła mi w oko ta: http://allegro.pl/item279150018_cena..._wittchen.html Dziewczyny, co myślicie? |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Taverney nie ma za co
torebeczka ładna ogolnie duzy wybor mi sie jeszcze podobają : http://www.allegro.pl/item280979422_...3_brazowa.html i ta http://allegro.pl/item275744136_nowa...3_8_biala.html ta biala w rzeczywistosci jest ladniejsza jak w sklepie zobaczylam to niechcialam bez nich wyjsc ale ceny wtedy byly wyzsze na gwiazdke bym sobie sprawila obie albo chociaz jedna jak mi jeszcze cos zdostanie po obkupowaniu wszystkich w prezenty A Kamilko jaka ty torebeczke kupilas pochwal nam sie tutaj
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Nati, a skąd Ty bierzesz te balsamy Lush?
Mają super balsamy do ciała i żele pod prysznic Torebki fajne ale zastanawiam się właśnie jak wyglądają na żywo ![]() Oliwka, dzięki za info o szczotach
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Taverney, Oliwka ja osobiście preferuje duuużo większe torebki, chociaż nie wszystkie takie mam
![]() http://www.allegro.pl/item280749328_...s_okazja_.html to moja torebka Kupiłam w kolorze czarnym
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki
.ja, tak jak Camilla, lubie duze torebki . Camilla jak sie czujesz? Babesso a Ty jak tam? ja z prezentami jestem mocno do tylu . nie mam kiedy isc i tego zrobic, gdyz tz siedzi dlugo w pracy, a ja nie mam z kim zostawic synka. wczoraj bylam juz w lozku o 20:30 . wiecie co, przespalam cala noc, ani razu sie nie budzilam . jak obudzilam sie okolo 6:00 (mialam na ta godzine nastawiony budzik) to powiem Wam, ze jeszcze bym spala. ten deszcz tak usypial. oby dzisiaj udalo mi sie pojsc wczesniej spac w pracy dzisiaj lepiej. po pracy jazda autobusem i tramwajem mnie czeka, szybko odbiore synka, a potem bede kwitla na poczcie, zeby odebrac listy polecone. na naszej poczcie sa tak dlugie kolejki, ze szlag mnie trafia. od razu zloze wniosek, zeby listy polecone wrzucali nam bezposrednio do skrzynki.
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy tam jeszcze nie kupowałam Kamila, ja też uwielbiam duże torby Bardzo mi się podoba ta Twoja.Ania, co się przejmujesz prezentami Ja jeszcze nawet pomysła nie mam
|
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu znacznie lepiej
![]() Dzisiaj udało mi sie wyjść punktualnie z pracy, bo prezes pod koniec dnia wybył do drugiego oddziału firmy i powiedział nam " do widzenia" co oznaczało że juz nie wróci ![]() Teraz relaksik. Ja wczoraj byłam w łóżku o 19:30 A tak poza tym to ja tez nie mam jeszcze prezentów ![]() Może jutro uda mi sie do King Krosa pojechać.. |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko ładna torebeczka
no moze nie mikroskopijne ale duze i takie mniejsze wogule ja mam fisia na punkcie torebek bielizny i skarpetek ![]() ![]()
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam fisia na punkcie torebek
|
|
|
|
#4275 |
|
Rozeznanie
|
Taverney, Olivka bardzo ładne torebeczki
![]() Kamila Twoja oczywiście też i fajnie że zdecydowałaś się właśnie na tą myślę że będzie pasować do Ciebie![]() ja w swoich torebkach muszę zrobić porządki...oddać gdzieś te, których nie użytkuję i już pewnie nie będę... Aniu ale z Ciebie śpioszek Cieszę się, że w pracy już lepiej głowa do góry myślę że z czasem wszystko się ułoży![]() u mnie w pracy czuć już że święta blisko...wszędzie są już choinki...a na oknach malowaliśmy dzisiaj gwiazdki ![]() ![]() ![]() czeka na mnie prasowanie może jest ktoś chętny żeby wspomóc koleżankę ?? |
|
|
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam od nich 4 torby i poluje na wyprzedaż w styczniu Cytat:
Prasowanie to jedyna praca domowa jaką lubię
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Nati widze że mamy tego samego ulubionego sprzedawce ja jeszcze u niego kupowalam jakjeszcze mial stare konto Giaco czy jakos tak
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też u niego kupowałam jak miał taki nick Jak już mowa o torebkach o mi w oko wpadły ostatnio te http://www.allegro.pl/item279161418_...zal_khaki.html http://www.allegro.pl/item278174623_...ry_od_ss_.html http://www.allegro.pl/item281646198_...ry_od_ss_.html Najbardziej mi się podoba Vera Bags,ale w tej cenie to ja mogę Wittchena mieć ![]() I jeszcze te (uwaga linki dla osób o mocnych nerwach )http://www.deluxury.pl/index.php?p16...zieri-tfo07-05 http://www.deluxury.pl/index.php?p10...-choo-tjc07-02 http://www.deluxury.pl/index.php?p17...cocco-tjc07-12
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
O to to
http://www.allegro.pl/item279161418_...zal_khaki.html Kurcze ale mam szczęście, nigdy nie miałam talentu do wyszukania sobie ładnej torebki, zawsze natrafiam na jakiś badziew, a Wy tyle fajnych pomysłów dajecie.Nati, mam podobny gust, śliczne torebki
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Nati najbardziej podoba mi się ten pierwszy worek Vera Bags A te torebki ze strony deluxury nie powaliły mnie niczym ( no moze ta pierwsza fajna), a ceny takie, ze |
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrek
![]() Nati, ale torebki zapodałaś Jedyne 10.000 tys. za Jimmy Choo (ładne są ale nie powalają na kolana).Pogoda pod psem i w ogóle nie mam ochoty nigdzie wychodzić (a prezenty by się przydało kupić), biorę się za dalsze pisanie pracy
|
|
|
|
#4282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
. ja nie lubie prasowac i robie to bardzo rzadko.nie udalo mi sie wczoraj polozyc wczesniej spac. poszlam po 22:00 - to normalnie - ani wczesnie ani pozno. ale pogoda pod psem . dzisiaj jade do bioenergoterapeuty po pracy. rano obudzilam sie z lekkim katarem w jednej dziurce . oby nic sie nie rozwinelo jak sobie obejrze torebki to napisze, ktore mi sie podobaja .
|
||
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja powoli wracam do zdrowia
![]() Czuje sie znacznie lepiej, chociaz jestem troche słaba po antybiotyku ![]() Cóż coś za coś, a w pracy mam dzisiaj jogurt natutalny fuuuj, bleee
|
|
|
|
#4284 |
|
Wtajemniczenie
|
uff czesc dziewczyny
nareszcie po targach mamy juz srode a ja od tygodnia chodze niewyspana ... wszedzie w pokoju jeszcze leza kartony z pierdołami z festiwalu a ja nawet nie mam chwilki zeby to uporzadkowac :/Taverney - chyba mnie jednak nie znalazlas ;P fajna ma atmosfere ten caly festiwal, ale powiem Wam, ze jak tak siedzialam po 7 h i sluchalam pana, co gral 3 melodie na fujarce w kolko.. z przerwami na gre na kobzie to dostawalam na glowe ;P witam Was znow i obiecuje poprawe ;P
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() A ja własnie wrociłam od dentysty jeszcze jedna wizyta i chyba koniec ![]() Pogoda jest beznadziejna chociaz w sumie jedno dobre że nie jest aż tak zimno kupiłam sobie nowe kapciochy do domu w drodze powrotnej ![]() A dziewczyny powiedzcie jakie to wy podkłady uzywacie? Szczegolnie Eva i Kamila bo sie chwalilyscie Milego dnia |
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie się szykuję na koło z biomedyki,z drugiego dostanę dziś wyniki,a z trzeciego dowiem się czy zdałam
Biomedyka to horror ![]() Poza tym czuję się średnio i mam ochotę iść jutro do rodzinnego-w sumie nie jestem chora,ale potrzebuję odpoczynku,bo niedługo przestanę się wyrabiać
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
no to obejrzalam te torebki
. Nati mi sie podoba ta z pierwszego linku. natomiast te drozyzny nie ujely mnie. za to ta jedna mega cena to mnie powalila .Nati powodzenia na kole |
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia, powodzenia na kole i nie daj się chorobie
Kamila, Ty również nie siedz po godzinach i kuruj się ![]() Czy ktoś wie co się dzieje z Roxaną? Co u niej?
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem padnieta
![]() Dzień na wariackich papierach ![]() Oliwka ja uzywam Lasting Performance razem z Creme Puff Max Factora |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Do tego dostałam tonę próbek w aptece, zapłaciłam za balsamiki do ust,od których jestem uzależniona-teraz mogę iść spać i jutro znowu o 4.45 wstać 

Dostałaś próbki filtrów?

wiec cena tych szczoteczek wachaja sie od 63 zł do 93 zł

. nie mam kiedy isc i tego zrobic, gdyz tz siedzi dlugo w pracy, a ja nie mam z kim zostawic synka.
mnie czeka, szybko odbiore synka, a potem bede kwitla na poczcie, zeby odebrac listy polecone. na naszej poczcie sa tak dlugie kolejki, ze szlag mnie trafia. od razu zloze wniosek, zeby listy polecone wrzucali nam bezposrednio do skrzynki.

może jest ktoś chętny żeby wspomóc koleżankę ??