|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
ewusiu... idą święta, tata przyjeżdża, może łyzwy znajdę pod choinką
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
asiek taaak przez lodowisko
to dość oględnie powiedziane nie sądzisz ? ![]() (joke)Mango nie martw się, ja w LO nigdy asem nie byłam a matura poszła mi powyżej oczekiwań, szkolne stopnie nigdy nie są obiektywne Milka... nie osłabiaj mnie.... czas bardzo przeszły bo sięga czasów przedszkolnych ![]() nie mogę cytować :/ |
|
|
|
#2343 | |||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
heeej
![]() Raaany, wczoraj byłam tak padnięta, że nawet nie dałam rady wieczorem tu wpaść bo zasypiałam na stojąco:P Dziś wstałam rano,ale nie poszłam na pierwsze zajęcia żeby napisać w tym czasie 2 prace. Na szczescie sie wyrobilam jakos uff, a teraz troche relaksu i wizaz![]() Cytat:
Samo to, że zaczął się przez/dla Ciebie zmieniać znaczy, że mu bardzo zależy ![]() Cytat:
yhhh nie lubię swojego imienia...jest takie jakieś megadziwne... Jowita ![]() biedaczysko, kuruj sie Cytat:
No,ale wiesz, na takiej stuniówie zawsze możesz poznać jakiegoś czarującego błekitnookiego bruneta, który przyjdzie np.z córka znajomych swoich rodziców :PCytat:
![]() super, ze mialas tak udany dzien Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ladne imie w ogole ![]() Cytat:
Cytat:
a rozmowa ze specjalista na pewno pomoze.wiesniak z platkami rządzi! Cytat:
stwierdzilam, ze jednak chyba nie bede sie pozbawiac tej przyjemnosci. byle nie przesadzac. Za Ciebie trzymam kciuki ![]() Cytat:
kuruj sie, bo jak czlowiek chory to od razu bardziej pesymistyczne mysli przychodza mu do glowy! Dasz rade, bo to na pewno nie kwestia zdolnosci tylko nastawienia. No i glupich nauczycielek. ALe jestes w stanie to jakos ogarnac zdolna glowo Trzymam kciuki ![]() w ogole w ktorej klasie jestes bom niedoinformowana? Sporo moich znajomych mialo taka sytuacje i ladnie powychodzili na prosta. Tobie to tez sie uda ![]() btw. wiele mardych i szanowanych osob mialo takie problemy w szkole ![]() Cytat:
![]() super, to bardzo wazne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Juz niedlugo do domku!Cytat:
![]() A ja w ogole poza tym, ze wczoraj umieralam poimprezowo to jeszcze zwalony rodzinnie dzien. Tata jest strasznie drażliwy zwłaszcza ostatnio (kryzys wieku sredniego chyba), mama wrazliwa (to samo). No i on sie czepia o wszystko o kazde byle g**no, ja jak to ja - jadowicie mu odpowiadam, mama sie stresuje, ze my sie klocimy i zaraz cala afera. Bylam tak wkurona wczoraj na nich ze masakra. Są super, nie chcialabym miec innych rodzicow. Ale jak im czasem (a ostatnio coraz czesciej ) odwali to marzę tylko o wyprowadzce z domu. Jeszcze dzis zaraz po wstaniu mam na mnie wyjechała, że jestem okropna, pyskata i w ogole psuje im zycie. A co ja mam robic? Jak mi ktos mowi upokarzajace rzeczy to przykro mi, nie jestem w stanie milczec... ![]() Ech... na pocieszenie pojechalam dzis na zakupy. Kupilam sobie ciemnofioletowego sztruksowego grzybka i czarna "skorzana" torbę. I lepiej mi o tak ![]() buzi, milego popoludnia ![]() emotki pousuwalam...
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
zawsze możesz głośno mówić o swoim marzeniu, a nuż Mikołaj usłyszy
![]() Cytat:
nie wiem co Ci poradzić bo sama na Twoim miejscu pewnie bym się unosiła, bo ciężko mi przychodzi żeby ugryźć się w język prawda jest taka że w większości (podkreślam ze to nie reguła) przypadków pomaga wyprowadzka (oczywiście przeprowadzona za obopólną zgodą i w pokojowej atmosferze )... czego oczy nie widzą tego sercu nie żal... i od razu mnie powodów zeby się przyczepić
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, Mikołaj już został powiadomiony o tym zyczeniu
![]() btw. nie wybieram się w tym roku na wigilię klasową przepraszam bardzo ale pizzę i pepsi to może sobie każdy w domu zjeść z "tradycyjnych" rzeczy będzie barszczyk "z torebki" - jak ktoś chce. wolę sobie zachować tą kasę która miałabym zapłacić, bo i tak bym nic nie zjadła z tego
|
|
|
|
#2346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas zawsze kazdy z klasy przynosil jedna tradycyjna potrawe. od pierwszej klasy sie tak jakos utarlo kto co przynosi i co roku przynosilismy ten sam specjał. no i prezennnnnty ale z tą pizzą to serio mowisz? Milkuś, ja uzywam tego spray'u: http://www.bluepasaz.pl/oferta.php?p...da1518e58fa5d6
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
niestety serio...
![]() 4 duże pizze, Pepsi, Ice Tea, ziemniaczki (takie ciasteczkowe kuleczki, nie zwykle ) i jakieś ciastka czekoladowe. A jak ktoś chce barszczyk to może sobie przynieść ![]() Bez sensu iśc i płacić 10zł - nic bym nie zjadła
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mnie tez ;( i kaszel mnie dręczy ...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj tam moze przyjsc nawet z jakąś nic nie znaczącą koleżanką ![]() Cytat:
Muszę Wam pokazać moją dzisiejszą lekcję z biologi ![]() eh i chemia wzywa ![]() |
||||
|
|
|
#2350 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Potwornych masz tych niektórych nauczycieli. A oceny oprócz tego, że niezbędne do zaliczenia to w przyszłości i tak Ci się nie przydadzą No ale trzymam kciuki, że się podciągniesz i pokażesz na co Cię stać![]() Cytat:
Szczęściara![]() Nawet tak nie myśł ![]() ![]() Cytat:
Emilko to miał być joke , ale widzę, że nie wyszedł![]() Cytat:
BTW: Świetne masz imie - fajnie mieć takie orginalne imie, wszyscy od razu Cię pamiętają ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Padam
![]() uciekam sie połozyc , podczytałam Was,ale nie mam siły komentować .... ![]() Miłego wieczoru
|
|
#2352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wrocilam z pracy,zjadlam obiad,wykapalam sie i zaleglam wlansie na sofie. Mialam taki dzien,ze szkoda gadac wogole. ![]() Jedyna pozytywna rzecz, to ze prawdopodobnie nie bedzie zadnego problemu zebym sie przeniosla do filii w Manchesterze. Chcemy w marcu,po Wielkanocy sprzedac dom i przeniesc sie wlasnie tam.Mam tam kuzyna z rodzina a poza tym NIENAWIDZE tego przekletego Glasgow. Ide teraz przesunac stolik i porozciagac sie na dywniku troche,moze mnie to odprezy troche.. dobranoc robaczki
|
|
#2353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to nowe obyczaje dziwne nie dziwie Ci się że nie chce Ci sie iść ![]() u mnie w liceum to zawsze było kilka ciast, albo jakieś tradycyjne potrawy i wszyscy dawali sobie prezenty i naprawdę było miło heh, fajna lekcja, tematyczna a dowiedziałaś się chociaż czegoś ciekawego? ![]() staram się tak nie myśleć ale to nie łatwe Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero teraz sobie przypomniałam o kartkówce z chemii i sie uczę
![]() potem uciekam spać ![]() dobranoc
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Nareszcie jestem Niestety mam tyle do nadrobienia w czytaniu plotkowego, że szok i dziś już chyba nie dam rady. Wczoraj cały dzień spędziłam u babci (nad matma między innymi... ), a dziś szkoła i jak już wróciłam szczęśliwa do domu, ciesząc się, że zaraz wypije gorącą kawe, wejde na Plotkowy, a następnie zjem obiad i wezme się za ... matme, okazało się, że... nie mam internetu No więc została tylko kawa, obiad no i ta matma. Jak się okazało internetu nie miałam do 22.30 (jakos tak...), a co za tym idzie od 15 do 19 uczyłam się. Jutro nazwijmy to "sądny" dzień, czyli: sprawdzian z trygonometrii z matmy... ![]() Nigdy się jeszcze tak nie bałam i chyba nigdy się tak nie przygotowywałam i uczyłam z matematyki, jeśli dostane z niego 1 to koniec. Tzn. może i nie koniec, ale raczej Święta nie będą zbyt optymistyczne, dlatego prosze trzymajcie za mnie choć troszke kciuki...![]() Na domiar złego, dziś bym zaspała do szkoły Wstałam o 7 ! ![]() Ale jutro mam nadzieje, że już o 6, będę przy kompie Musze nadrobić wszelkie zaległości wkońcu ![]() No, a tak poza tym to jutro, oprócz tej matmy, jest pamiętny dzień, bo rok temu, dokładnie 11 grudnia nastapiło burzliwe rozstanie z moim eks.. Nie ma to jak zbieg okoliczności... ![]() ![]() Jestem tak potwornie zestresowana tym jutrem, że cos okropnego, ale cóż... Dobranoc. Do jutra Btw. za 2 tygodnie Christmas
|
|
#2357 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Pocieszę Cię,że ja też dziś siedzę do 17,a zajęcia zaczynam o 7 ![]() Cytat:
![]() Ale kuuuuuuujon ![]() Cytat:
Cytat:
ale i tak było miło i sądzę,że warto było zjeść te dwa kawałki![]() Cytat:
Miłego dnia Dziewczynki,samych 5,owocnej nauki i przyjemności w pracy
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
No !
dzis nareszcie wstałam moim, normalnym rytmem Dzień dobry ![]() Btw. od czwartku ma padać ŚNIEG
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za wsparcie
Nie będę cytować, bo znowuż narobię bałagan ![]() Jestem w 2klasie. Muszę w poniedziałek napisać kartkówkę z fizyki chociaż na 2, w innym wypadku nie zaliczę semestru ![]() Z biologii jeszcze pod koniec tygodnia napisać sprawdzian, ale czarno to widzę. Ale myślę, że dostanę z niego gdzieś 3. Z religii mam tylko 1 i bz, bz. Zapomniałam oddać zwolnienie... ![]() Dzisiaj robię wolne - prace na konkursy plastyczne, uczenie się na dzisiejszy( ) sprawdzian z historii i... zakupyAle myślę, że chyba jednak zdam do następnej klasy. Może zmobilizuje mnie to do działania w przyszłym semestrze Jupi! U mnie dziś śnieg będzie Ale... od niedzieli ocieplenie ![]()
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Snieg?! Gdzie?! Ja tez chcę! ;( Mango - zaliczysz, wystarczy się wziąc do pracy Informuj nas na bieząco jak Ci idzie ![]() A ja wczoraj padłam. Ojeju ^^ Po szkole przepisałam ten zeszyt i poleciałam na siłownię. Najpierw pozałatwiałam mamci sprawy na mieście i od razu na siłkę Jaki aj wycisk sobie dałam Ledwo później chodziłam... Hah, ćwiczę sobie, patrzę a tam instruktorka coś je i wygląda mi to na chipsy [robiła to w ukryciu ;D] i tak patrze i mówię:"Pani K., a co tam pani maaaaa? " -"Sylwia, Przepraszam, ja mam dzisiaj chandrę, z reguły nienawidżę chipsów, ale dzisiaj musze, naprawdę (...)." - Cudowne tłumaczenie się ;DPrzyszłam do domu, prysznic i popędziłam na solarę. BTW. Mam teraz teego skutki Ledwo zipałam wczoraj, ale ejszcze jak usiadłam o 22 na skype to 2 h gadałam z przyjaciółką ;D I padłam o 24 i nawet nie wiem kiedy zasnęłam... Taki twardy sen miałam ahh ;p A dzisiaj nauka chyba czeka Historia , polski, ehh... Chce już wolne..Miłego dnia Dopisek. Pięknie, jak na razie to u mnie deszczem daje ;(
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie chyba mam z biologii szansę na 3, jedynie fizyka jest pod znakiem zapytania. Myślę, że pokujonizuję się przez weekend to rozwiążę chociaż jedno obliczenie z fizyki ...Zabawne to z tą instruktorką ![]() Ucz się, ucz Przynajmniej będziesz mi towarzyszyć![]() Śnieg niestety tylko w godzinach rannych u mnie Później ocieplenie, desz, dużo śniegu, ocieplenie...Na święta będzie deszczowo i słonecznie ...
|
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do religii, to chyba uda Ci się jakoś zaliczyć co ? Informuj Nas na bieżąco Będzie dobrze, zobaczysz (nie ma to jak optyizm u osoby, która sama w siebie nie wierzy )Cytat:
Miłego dnia Btw. jaki Śnieg Mangoniu ?! ![]() Ja słucham ciągle pogoda i o żadnym sniegu nie mówią...
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z fizyki pewnie mi się uda na 2 wyciągnąć, ale religii nie zaliczę. Po prostu NIE. Religia to dla mnie żadna nauka, to sposób w jaki postrzegamy świat - nienamacalna, niesprawdzona. To tak jakbym miała uczyć się o bajkach i z czego żyją "duchowni" wyciągając kasę od wystraszonych staruszek. Od kiedy religia polega na wkuwaniu modlitw, dodatkowych pracach praktycznych? Rano podobno popada śnieg, ale... stopnieje do wieczora pod wpływem słońca ![]()
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Mango - wszystkie w Ciebie wierzymy ; )
Zsolidaryzuje się z Toba i ja posiedzę nad historią , polskim , o, i WOS się znalazł Więc sama nie będziesz ;pNo to dzisiaj zaczęłam leczenie tabletkami ;( Wzięłam pół, a tak mi ręce ze zdenerwowania drżały. .. Boje sie skutków ubocznych, tego, że przytyje też ![]() Ehh na co mi to wszystko.. ;(
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
mango trzymam
dasz radę ![]() zasiedziałam sie przy tym wizażu i śniadanie jeszcze nie zjedzone ![]() miłego dnia |
|
|
|
#2366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co będziesz komisa pisała z religii ? Nie lepiej zrezygnować z przekonań na ten moment i nie robić sobie zbędnych problemów ? Cytat:
![]() Btw. Boże jak się boje tej matmy ![]() Edit: No zmykam do szkoły Miłego dnia Dziewczyny
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2007-12-11 o 07:26 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Mango - mam takie same podejście do religii jak Ty i... nie chodzę
|
#2368 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec wrocilam po ten spray. Cytat:
przedmiot szkolny o nazwie religia to powinna byc poprostu lekcja o danej religii, czyli historia, zwyczaje itd. rownie dobrze mozna zrobic o roznych religiach, zeby ludzie nie wyrastali na zupelnych ignorantow i wiedzieli najwazniejsze sprawy o innych religiach, ktorych rowniez w PL jest i bedzie coraz wiecej. i wtedy nie byloby problemow i kontrowersji z religia. ja akurat w liceum z religii zrezygnowalam.bylam na pierwszych kilku lekcjach, ale nie podobalo mi sie,juz nie pamietam dokladnie dlaczego, ale pewnie ksiadz prowadzil "misję" no i nie chodzilam. mam na swiadectwie maturalnym kreske przy tym przedmiocie i jak do dzisiaj nic na tym nie stracilam ![]() a wogole dziewuszki powiem Wam - katastrofa. Od tej calej "przygody" z TŻ(tej malej sprzeczki) do dzis widzielismy sie raz w przelocie. ja mialam to szkolenie wiec nie moglismy, a w niedziele TŻ odebral w szpitalu wyniki (rentgen) no i wyszlo ze ma zapalenie pluc siedzi teraz bidulek w domu i ma zwolnienie na 2 tygodnie. tymczasem ja dzisiaj obudzilamsie z zatkanym nosem, bolem glowy,ucha i gardla. czyli swietnie. ani go w tej sytuacji nie odwiedze przez najblizsze dni, bo skoro sama jestem chora to nie powinnam... wrrrrrrrr. marniutko
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
No i jednak nie pisałam sprawdzianu z matmy.
Idąc na pierwszą godzinę lekcyjną, poślizgnęłam się i spadłam ze schodów, zaryłam w nie porządnie głową i resztą gnatów (żebym jeszcze miała jakiś tłuszcz... ) no i skończyło się na tym, że tata po mnie przyjechał, bo nie miałam siły wstać, a na dodatek po tym upadku na chwile "odpłynęłam" jak to nazwała kumpela... Świetnie. Normalnie jestem pod szczęśliwą gwiazdą urodzona ![]() Btw. Boże jak mnie wszystko boli
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() widze, ze nie tylko mnie choroba bierze. dzisiaj obudzilam sie ze strasznym bolem glowy. mam poczatki kataru.. a dla mnie jest on najgorsza dolegliwoscia. znacie moze jakies sprawdzone sposoby na jego zlagodzenie? od swiat dziela mnie jeszcze 3 klasowki. jutro biologia, czwartek - zalegla chemia, poniedzialek - angielski. nie wiem jak sie do nich przygotuje, bo starsznie boli mnie glowa ![]() mam wielki metlik w glowie.. moj tz przejmuje sie mna, chce mi w jakis sposob pomoc, ale przez to tworza sie problemy :/ jestem nieznosna.. latwo sie denerwuje, histeryzuje i mam sklonnosci do przesadzania.. eh, to cud, ze ze mna jeszcze jest. malo kto wytrzymalby z chora psychicznie dziewczyna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

to dość oględnie powiedziane nie sądzisz ? 

Jowita
A taka bylam na nia napalona....
a rozmowa ze specjalista na pewno pomoze.

z "tradycyjnych" rzeczy będzie barszczyk "z torebki" - jak ktoś chce. wolę sobie zachować tą kasę która miałabym zapłacić, bo i tak bym nic nie zjadła z tego
oj tam moze przyjsc nawet z jakąś nic nie znaczącą koleżanką
fizyka - 4, wos - -5 

Zrzuciłam już 2 kg ^^ Jeszcze poprawie sylwetkę [ więcej mięsni aaaa! ;D] i cel osiągnięty. Znowu nauczyłam sie umiaru i z tego jestem zadowolona