|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Rzabbocop
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Ann urodziła 25.11 ślicznego Zuziolka
i nasza Yoolia też urodziła Małgosię ![]() U mnie wieje jak cholera ale przynajmniej słoneczko wyszło wiec jade dzisiaj do miasta szukac prezentów
|
|
|
|
#3392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
Cytat:
Odnosnie brata to chyba coś a la mój podrzutek ![]() chyba mu wyslę ten cytat, niech wie ![]() mój szali nie nosi zazwyczaj kupuję mu koncerty na dvd.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na naszej klasie to szaleje, a tu tylko przelotem wpadła ![]() Właściwie oprócz urodzonych slicznotek po staremu ![]() EDIT: Co tu dziś tak cichutko??
Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2007-12-10 o 12:47 |
|||
|
|
|
#3393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z jednej strony aż się trochę martwię bo rok temu bardzo chciała barbie i jak dostała to aż miała takie straszne wypieki z wrażenia! A co dopiero kiedy dostanie swojego ukochanego konia... Fakt że wtedy był "fizyczny" Mikołaj więc miała większego stresa... A tak swoją drogą to myślicie że kiedy uświadomić dziecko że mikołaja nie ma? Moja ma prawie 6 lat i nie wiem czy nie wole jej sama powiedzieć zanim brutalnie dzieci w przedszkolu ja uśwadomią... Chociaz troche mi szkoda bo ma przynajmniej wielkie przeżycia z tymi mikołajami wszystkimi Mój brat chyba też niespecjalnie dba o szale czy wogóle o ubranie. Ale co mnie to - niech zaczenie nosić albo niech mu jest po prostu miło że "mała" siostra mu zrobiła. A żadne rzeczy na dvd to u mnie nie warto bo to co che to ściąga sobie - on prawie mieszka w internecie No własnie bardzo tu dziś spokojnie... |
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety odnosnie uświadomienia w sprawie Mikołaja to się nie wypowiem ![]() Mój podrzutek też sobie ściąga to i owo ale oryginał to oryginał no i zawsze różne dodatki tam są Dziewczynki zamilkły dzis jakoś a ja niedługo spadam...
|
|
|
|
|
#3395 |
|
sophisticated
|
ja się trzymam wersji, że Mikołaj jest i już, a kto nie wierzy nie dostaje prezentów
trochę zmiękczam tą wersję sugerując, że czasem posługuje się pomocnikami w postaci ciotek czy babć bo część prezentów ląduje pod ich choinkami czasem, więc jakoś muszę tego Mikołaja bronićstarsi oczywiście prawie nie wierzą, ale to prawie jest bardzo cenne IMO, bo cóż to za Święta bez magii
|
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam podobne ![]() Zmykam, życzę miłego cd poniedziałku!!! |
|
|
|
|
#3397 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Helol
Znowu poszalalyscie w weekend ze spamem i ja potem nie moge w poniedzialek pracowac! Na zdjeciach rozpoznalam bez pudla tylko Rzabbke i Navi. Ale sliczna landryneczka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak sie chce udzielac na naszej klasie to pana gabke trzeba pokochac! Wrrrrr A myslisz ze dla tej siostry by wylazl z internetu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jedna lalke ktorej robilam na drutach ubranka. A potem to juz tylko ksiazki, ksiazki, ksiazki....
|
|
|
#3398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Siedzi cichutko w swoim kąciku i klika... ![]() ![]() ![]() No to ja z jednej rodziny. Przez moje piękne dzieciństwo dysponowałam: miś - sztuk 1, lalka prawie "użytkowa - sztuk 1 (od brata przywieziona z NRD - cud nie lakla i długie włosy do czesania miała!), lalka stojąca na półce - sztuk 2 - takie bardziej do oglądania niż zabawy. I to chyba z grubsza tyle. Dobrze ze miałam misia i bratową pielęgniarkę - przynosiła mi strzykawki i mu tłukłam zastrzyki - aż ciekło . Lalka dzięki Bogu miała wytrzymałe włosy... A poza tym to sama czasem się zastanawiam czym ja się bawiłam...Za to teraz jak widzicie odreagowuję traumę skromnego dzieciństwa i robię sukienki dla barbie córki... co się odwlecze... |
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() widze, że ze spamem tu nie najlepiej dzis ![]() ja od 10 do 15 siedzialam u małego bo chory. cudem przezylam ![]() i mysle nad obiadem i wymyslic nic nie moge ![]() zmykam do sklepu, moze mnie natchnie |
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Iwonko mam pytanie odnośnie włosków - czy ty stosujesz polecana przez Pingusia taurynę, czy cos poplatałam. I czy sa efekty? Czy to to? http://www.aptekazdrowia.pl/index.ph...d=230100116242
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() 45 kg. ![]() Maglisek, tulam córcię A janiołki cudne ![]() Zachłanna Lide ![]() Brewko, ależ rozbawiłaś ![]() A Mikołaj jest na pewno ![]() Rzabbek, to głowę urywa ![]() No, i tyle chciałam napisać, a nie pamiętam co
|
#3402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bożenarodzenie to wyjątkowa okazja więc i prezent może być wyjątkowy, szczególny. Córcia będzie szalała z radości ![]() A i prezent dla brata super pomysł. Co do siostry to ja nie posiadam ![]() ale może macie jakieś koleżanki, znajome? Swoją droga, czy warto kogoś swatać na siłę? ![]() Cytat:
![]() Bo owoce mają sporo cukru i nie mozna się nimi tak bezkarnie objadać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może warto najpierw uświadamiac że on ma swoich pomocników w postaci rodziców, bo sam nie dałby rady odwiedzić wszystkie dzieci. A z roku na rok, coraz bardziej przybliżać do prawdy
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też owoce uwielbiam, ale - dziwnym trafem - prawie nie jadam
![]() Słyszałyście o Salecie? Szacun, bo niewielu facetów, którzy nie są z matką swojego dziecka, są skłonni do takich gestów. Mam nadzieję, że się wszystko dla niego dobrze skończy
|
#3404 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Wlasnym oczom nie moge uwierzyc i plone ze wstydu...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moja suknia slubna ![]() Cytat:
Zaraz bede sie kajac... Cytat:
![]() Cytat:
A wiec od poczatku... Po pierwsze- bardzo przepraszam za milczenie. Mialam/mam trudny czas. W pracy koszmar od lata, do niedawna pracowalam po 70 i wiecej godzin tygodniowo. Po takim maratonie naprawde nie mialam ochoty na nic wiecej, jak tylko poczytac, popisac o najwiekszych moich o przyjemnosciach, czyli o perfumach i kosmetykach. Pozniej sie pochorowalam, wysiadl mi kregoslup i przez 2 tygodnie nie moglam sie prawie ruszac. A na to wszystko nalozyl sie najwiekszy stres zwiazany z moim slubem, a konkretnie z papierami. Nigdy wiecej slubu za granica! Slub cywilny wzielismy tutaj, na wyspie, w piatek. jeszcze 1,5 tygodnia przed nie bylo wiadomo, czy sie odbedzie.... A to pociagneloby za soba jeszcze inne konsekwencje, czyli niemoznosc wziecia slubu koscielnego w Polsce, ktory, a propos, tez niewiadomo, czy sie odbedzie, bo nasze pozwolenie na slub w Polsce zaginelo gdzies w Anglii, mimo, ze mieli czarno na bialym podane, do jakiej parafii w Polsce wyslac. A wiec wciaz nie wiem, czy moja suknia slubna na cos mi sie przyda... ![]() Poza tym nie zagladalam tutaj, bo absolutnie nie chudne, wage mam taka, jaka mialam i bylo mi rowniez wstyd i z tego powodu. Bylam/jestem tak depresyjna, ze nie mialam juz sil pisac o tym, co sie u mnie dzieje, bo kazda taka wzmianka wywoluje u mnie morze lez i histerii. W kazdym badz razie do Polski wylatuje w sobote, na Swieta, bo czy na slub swoj osobisty- kto to wie... ![]() Moje nerwy sa zszargane, nic mnie nie cieszy, wyc mi sie chce. Tak moglabym pisac wam codziennie. Generalnie jestem na takim etapie, ze unikam wychodzenia z domu, widywania ludzi. Jest zle. Kiedys wpadlam tu na chwilke i wyczytalam, ze Rzbbka opuszca wyspe AnnLee ma sliczna corke- widzialam zdjecia (dziekuje Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i mocno sciskam. Pedze szykowac sie na nocke. Odezwe sie pozniej.
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola, ooooo przepraszam, monopol na narzekanie mam ja
![]() A już serio - my tu sobie o ![]() Ba! Nawet mamy chętną do przytycia ![]() Prosimy więc, jeśli łaska, o udzielanie się - chociaż troszkę, chociaż czasem Brakuje nam Ciebie tu A, że wszystko dobrze się skończy, to ja nie mam wątpliwości ![]() I jeszcze coś - pewien obraz mi obiecałaś, kiedyś tam ![]() Tulam wirtualnie A suknia pięęęękna, z klasą ![]() Przepiękny kontrast będzie pomiędzy spokojem bieli, a Twoim temperamentem
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam, ale to z koscielnego mialo byc
![]() A na narzekanie monopolu juz nie masz ![]() Jeszcze raz dziekuje wszystkim za to, ze o mnie pamietacie. Az sie wzruszylam i musze odejsc od komputera i wreszcie zmusic sie polozyc jakas maskare przed wyjsciem...
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niekoniecznie Drobiazgowa nie jestem ![]() Tobie to się fest odpoczynek przyda, a nie ciągle na najwyższych obrotach Oczywiście, że pamiętamy
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola- o rany,to faktycznie Ci się troszkę poplątało
![]() ale z pewnością święta będą radosne,ślub się odbędzie a zła karta odwróci dziękuję w imieniu Zuzka sukienka śliczna i boski avek
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, alez historia... ciężkie przejścia masz
Trzymam kciuki żeby wszystko sie udało ze slubem. a sukienke masz bajkową
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Nie piszecie nic... a mnie tak smutno
![]() Idę spać ![]() Padam na twarz
|
#3411 |
|
sophisticated
|
Mariola suknia olśniewająca, z najwyższej półki po prostu
![]() ![]() zawirowań współczuję bardzo, ale też myślę, że wszystko się w końcu ułoży i będziesz miała bajkowy ślub wśród skrzącego śniegu a może jeszcze raz ten papier da się wydębić i przywieźć po prostu żeby znowu gdzieś go nie wcięło
|
|
|
|
#3412 |
|
Rzabbocop
|
Mariolu
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
E
![]() Nic nie pszę bo mnie też smutno ![]() Ukochana osoba mi gaśnie
|
#3414 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3415 |
|
Rzabbocop
|
Ivuś wiesz moze co teraz w gwiazdach siedzi?
Helena 38,4 st C Miśka 38,9 st C ![]() Ciotka jutro jedzie do P-nia odebrać wyniki tego co jej pobrali i będzie się umawiać na konkretną terapię Vibesko
|
|
|
|
#3416 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobnie było kiedyś z Wizażem ![]() Eee to ja jednak jako ta przysłowiowa rozpieszczana jedynaczka miałam zabawki z Pewexu i w ogóle wszystko, co chciałam z tym, że gwiazdkowe prezenty były wymarzone, upragnione, wtedy były tez pomarańcze, orzeszki itd. bo słodycze mogły dla mnie nie istnieć tak do końca szkoły podstawowej nie smakowały mi Cytat:
Cytat:
miemu nadzieję Navi, ze się nie zarazisz! Cytat:
nawet nie lykam juz tauryny ale herbate pije Polecam Beatko! ![]() Cytat:
Ale się cieszę!!!! na pewno wszystko się dobrze skończy!!! trzymam kciuki!!! Ślub w grudniu to mój wymarzony, więc od razu zazdraszczam ![]() I odzywaj się częściej! Cytat:
E, TY wstajesz o 5??? ![]() Vbesko trzymaj się! strasznie mi przykro sama pzreszłam to nie tak dawno, gdy umierał mój Dziadek, a teraz umiera mojej przyjaciólki Tata
|
||||||
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poważnie to przyszły rok tak ogólnie powinien być lepszy Dziewczynkom pzresyłam dużo energii i wirtualnych uścisków i cmokasków ![]() Tobie Rzabciu też! ![]() I trzymam kciuki za ciocię!!! ![]() tez kiedyś tak czekałam na swoje wyniki, ech prawie zemdlałam wchodzą do chirurga po info... |
|
|
|
|
#3418 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3419 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Rzabbko może te sztormy więcej zarazków nawiały trzymajcie się ![]() Vibesko kochana Ewuś mam nadzieję, że dzisiejsza noc była spokojniejsza |
|
|
|
#3420 |
|
Rozeznanie
|
Ja dla odmiany w temacie. Wiem, że to bardzo względen pytanie ale po jakim czasie jest szansa żeby zobaczyć jakieś efekty "diety"? Wiem, że dopiero od tygodnia staram się odżywiać po "Waszemu" i że tu zadnych cudów nie będzie ale... Kiedy się zważyć - na koniec grudnia? Nie, chyba nie bo święta po dzrodze...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.