Odchudzanie po 30 i później 4 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-10, 11:57   #3391
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4

Ann urodziła 25.11 ślicznego Zuziolka
i nasza Yoolia też urodziła Małgosię

U mnie wieje jak cholera ale przynajmniej słoneczko wyszło wiec jade dzisiaj do miasta szukac prezentów
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 12:12   #3392
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cześć Ślicznotki

Cytat:
Napisane przez bachud Pokaż wiadomość
Za to kupiliśmy większość prezentów – głównie dla dzieciaków. Mamy zwyczaj w rodzinach – i u mnie i u męża że prezenty robimy raczej niedrogie i symboliczne. Głównie przez to, że oboje mamy bardzo dużo rodzeństwa i nie wiem ile by trzeba zarabiać żeby wszystkim zrobić porządne. No ale ponieważ ostatnio powiedzmy że nie jest u nas najgorzej to stwierdziliśmy że raz kupimy naszej córce głupio drogi prezent. Pierwszy raz w życiu zapłaciłam za jedną zabawkę 130 zł – koń dla Barbie. Może jestem dziwna ale uważam, że dziecko powinno się umieć cieszyć i z rzeczy tańszych, nie tylko tych z reklamy. I cały czas tak nam się udawało. Ale w końcu stwierdziliśmy, że raz zaszalejemy, tym bardziej, że córka co jak co ale konie uwielbia – w każdej postaci.
Ok. 1-wszej w nocy skończyłam robić dla mojej mamy coś w rodzaju bolerka do siedzenia w domu – nie wiem czy będzie nosić ale wiem, że się wzruszy że to zrobione dla niej prze jej jedyną córeczkę

Dziś jeszcze chyba kupię jakąś fajną włóczkę i zrobię szal dla brata. Kurczę, czy Wy też macie takie problemy – mam takiego jednego brata, po 40-tce, kawaler, pracujący w domu przez Internet, taki „cicho-domowy”, ukochany wujek mojego dziecka. Nie wiadomo nigdy czy ma jakieś specjalne zainteresowania, kasę ma więc chyba specjalnie nic nie potrzebuje. Zawsze mamy ostry dylemat co mu dać. Bo jakieś rzeczy w stylu „śmieszny kubek” to już przerabialiśmy od lat. A z drugiej strony wiem, że czasami on na nas sporo wydaje… No i w tym roku stwierdziliśmy, że skoro wszystko ma, a co potrzebuje to i tak nam nie powie tylko sam sobie kupi to robimy mu po prostu „podręczny zestaw świąteczny” – czyli pyszne pachnące herbaty, korzenne ciasteczka, ciekawe piwko, dobre czekoladki z alkoholem itp. No ale to jakoś tak skromnie, nie? Więc chyba dorobię chociaż szal…
A tak swoją drogą – nie macie jakiejś fajnej samotnej siostry…
Bachud piekny prezent ten koń

Odnosnie brata to chyba coś a la mój podrzutek hehehe nawet wiek zbliżony
chyba mu wyslę ten cytat, niech wie
mój szali nie nosi zazwyczaj kupuję mu koncerty na dvd.

Cytat:
Napisane przez maglisa Pokaż wiadomość

Moje dziecko nad ranem bolała brzuch, skończyło sie torsjami.
Małej juz dobrze, za to ja jak zombie. A dziś do późna w pracy. Nie wiem, jak przetrwam.
Biedactwa!!!

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
Hello
co tam u Was słychać fitneski?
jak tam nastroje już świąteczne?
ann już urodziła?
Heeej!!!
Na naszej klasie to szaleje, a tu tylko przelotem wpadła
Właściwie oprócz urodzonych slicznotek po staremu

EDIT: Co tu dziś tak cichutko??

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2007-12-10 o 12:47
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 13:13   #3393
bachud
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość

Bachud piekny prezent ten koń
.....
mój szali nie nosi zazwyczaj kupuję mu koncerty na dvd.

......

EDIT: Co tu dziś tak cichutko??
No koń może i piękny. Chodzi, rży i "stuka kopytami". Ale pięknie się wścieknę jeżeli za 2 tygodnie się popsuje...
Z jednej strony aż się trochę martwię bo rok temu bardzo chciała barbie i jak dostała to aż miała takie straszne wypieki z wrażenia! A co dopiero kiedy dostanie swojego ukochanego konia... Fakt że wtedy był "fizyczny" Mikołaj więc miała większego stresa...

A tak swoją drogą to myślicie że kiedy uświadomić dziecko że mikołaja nie ma? Moja ma prawie 6 lat i nie wiem czy nie wole jej sama powiedzieć zanim brutalnie dzieci w przedszkolu ja uśwadomią... Chociaz troche mi szkoda bo ma przynajmniej wielkie przeżycia z tymi mikołajami wszystkimi

Mój brat chyba też niespecjalnie dba o szale czy wogóle o ubranie. Ale co mnie to - niech zaczenie nosić albo niech mu jest po prostu miło że "mała" siostra mu zrobiła.
A żadne rzeczy na dvd to u mnie nie warto bo to co che to ściąga sobie - on prawie mieszka w internecie

No własnie bardzo tu dziś spokojnie...
bachud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 13:29   #3394
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
No koń może i piękny. Chodzi, rży i "stuka kopytami". Ale pięknie się wścieknę jeżeli za 2 tygodnie się popsuje...
Z jednej strony aż się trochę martwię bo rok temu bardzo chciała barbie i jak dostała to aż miała takie straszne wypieki z wrażenia! A co dopiero kiedy dostanie swojego ukochanego konia... Fakt że wtedy był "fizyczny" Mikołaj więc miała większego stresa...

A tak swoją drogą to myślicie że kiedy uświadomić dziecko że mikołaja nie ma? Moja ma prawie 6 lat i nie wiem czy nie wole jej sama powiedzieć zanim brutalnie dzieci w przedszkolu ja uśwadomią... Chociaz troche mi szkoda bo ma przynajmniej wielkie przeżycia z tymi mikołajami wszystkimi

Mój brat chyba też niespecjalnie dba o szale czy wogóle o ubranie. Ale co mnie to - niech zaczenie nosić albo niech mu jest po prostu miło że "mała" siostra mu zrobiła.
A żadne rzeczy na dvd to u mnie nie warto bo to co che to ściąga sobie - on prawie mieszka w internecie

No też pamiętam takie wypasione prezenty z dzieciństwa, no ale wtedy też jakby i czasy były inne

Niestety odnosnie uświadomienia w sprawie Mikołaja to się nie wypowiem

Mój podrzutek też sobie ściąga to i owo ale oryginał to oryginał no i zawsze różne dodatki tam są

Dziewczynki zamilkły dzis jakoś a ja niedługo spadam...
Stary 2007-12-10, 13:39   #3395
Brewka :)
sophisticated

ja się trzymam wersji, że Mikołaj jest i już, a kto nie wierzy nie dostaje prezentów
trochę zmiękczam tą wersję sugerując, że czasem posługuje się pomocnikami w postaci ciotek czy babć bo część prezentów ląduje pod ich choinkami czasem, więc jakoś muszę tego Mikołaja bronić
starsi oczywiście prawie nie wierzą, ale to prawie jest bardzo cenne IMO, bo cóż to za Święta bez magii
Stary 2007-12-10, 13:55   #3396
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
ja się trzymam wersji, że Mikołaj jest i już, a kto nie wierzy nie dostaje prezentów
trochę zmiękczam tą wersję sugerując, że czasem posługuje się pomocnikami w postaci ciotek czy babć bo część prezentów ląduje pod ich choinkami czasem, więc jakoś muszę tego Mikołaja bronić
starsi oczywiście prawie nie wierzą, ale to prawie jest bardzo cenne IMO, bo cóż to za Święta bez magii
No bardzo dobre podejście

Mam podobne

Zmykam, życzę miłego cd poniedziałku!!!

Stary 2007-12-10, 14:20   #3397
Monique :)
Wtajemniczenie

Helol
Znowu poszalalyscie w weekend ze spamem i ja potem nie moge w poniedzialek pracowac! Na zdjeciach rozpoznalam bez pudla tylko Rzabbke i Navi.

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
wklejam Wam różową landrynę o poranku
Ale sliczna landryneczka!

Cytat:
Boz możesz wysłac mi takie nie bardzo aktualne, bo chcialabym Cię zobaczyć po prostu łatwiej się z kimś gada mając choćby blade pojęcie o nim
Boz ja tez bym chciala Cie zobaczyc....

Cytat:
EDIT: A na naszej klasie na forum z mojej podstawówki ludzie ze szkoły wspominają, co się kiedyś robiło na tzw. zajęciach technicznych Pamietacie szycia, haftowania, przybijanie gwoździem i robienie sałatek, łańcuchów na choinkę, pisanie pismem technicznym?
A nas pan od zpt uczyl jeszcze tanczyc. Tzn uczyl chlopakow jak sie prosi dziewczyny do tanca i na szkolnych dyskotekach tylko nasza klasa tanczyla w parach...

Cytat:
No i jak to nie lubisz pana gąbki?
Jak sie chce udzielac na naszej klasie to pana gabke trzeba pokochac! Wrrrrr

Cytat:
A tak swoją drogą – nie macie jakiejś fajnej samotnej siostry…
A myslisz ze dla tej siostry by wylazl z internetu?

Cytat:
Napisane przez Lide Pokaż wiadomość
bachud - prezent dla brata bardzo fajny - ja wlasnie mam ten sam problem z synem no to czasami wlasnie cos takiego kupuje . A siostry wszystkie juz zaklepane dla mojego Filipa - sorki
Ale zachlanna!

Cytat:
No też pamiętam takie wypasione prezenty z dzieciństwa, no ale wtedy też jakby i czasy były inne
A ja tam nie mialam wypasionych prezentow. Jedna lalke ktorej robilam na drutach ubranka. A potem to juz tylko ksiazki, ksiazki, ksiazki....
Stary 2007-12-10, 14:46   #3398
bachud
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monique :) Pokaż wiadomość

A myslisz ze dla tej siostry by wylazl z internetu?
....
Ale zachlanna!
....
A ja tam nie mialam wypasionych prezentow. Jedna lalke ktorej robilam na drutach ubranka. A potem to juz tylko ksiazki, ksiazki, ksiazki....
Mam nadzieję, że by wylazł... choć na trochę... A jak by nie wylazł to by jej zbytnio w życiu nie przeszkadzał Siedzi cichutko w swoim kąciku i klika...

No to ja z jednej rodziny. Przez moje piękne dzieciństwo dysponowałam: miś - sztuk 1, lalka prawie "użytkowa - sztuk 1 (od brata przywieziona z NRD - cud nie lakla i długie włosy do czesania miała!), lalka stojąca na półce - sztuk 2 - takie bardziej do oglądania niż zabawy. I to chyba z grubsza tyle. Dobrze ze miałam misia i bratową pielęgniarkę - przynosiła mi strzykawki i mu tłukłam zastrzyki - aż ciekło . Lalka dzięki Bogu miała wytrzymałe włosy... A poza tym to sama czasem się zastanawiam czym ja się bawiłam...
Za to teraz jak widzicie odreagowuję traumę skromnego dzieciństwa i robię sukienki dla barbie córki... co się odwlecze...
Stary 2007-12-10, 16:09   #3399
navi
Zakorzenienie

GG do navi

hello
widze, że ze spamem tu nie najlepiej dzis
ja od 10 do 15 siedzialam u małego bo chory. cudem przezylam
i mysle nad obiadem i wymyslic nic nie moge
zmykam do sklepu, moze mnie natchnie
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 17:35   #3400
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Hej

Iwonko mam pytanie odnośnie włosków - czy ty stosujesz polecana przez Pingusia taurynę, czy cos poplatałam.
I czy sa efekty?
Czy to to?
http://www.aptekazdrowia.pl/index.ph...d=230100116242

Beata. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 17:52   #3401
E
Zakorzenienie

Heloł

45 kg.

Maglisek, tulam córcię
A janiołki cudne A co do kota, to właśnie Ci miałam powiedzieć, że wygląda na bengala

Zachłanna Lide

Brewko, ależ rozbawiłaś

A Mikołaj jest na pewno Tylko czy taki święty?

Rzabbek, to głowę urywa

No, i tyle chciałam napisać, a nie pamiętam co
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:42   #3402
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
A tak w zasadzie to Wam się jeszcze wygadam
W sobotę byliśmy z konieczności w paskudnym dużym markecie zrobić zakupy świąteczne bo firma mojego męża ciągle daje na święta talony (chyba niestety ze względy na współpracę z tym marketem L ). No i narobiliśmy zakupów za prawie 600 zł z czego może ok. stówka na spożywkę… I to chyba głównie tuńczyki w sosie własnym (uwielbiam….), woda mineralna, piwo (hmm…) i jakieś drobiazgi – nie ma się czym chwalić, wiem J

Za to kupiliśmy większość prezentów – głównie dla dzieciaków. Mamy zwyczaj w rodzinach – i u mnie i u męża że prezenty robimy raczej niedrogie i symboliczne. Głównie przez to, że oboje mamy bardzo dużo rodzeństwa i nie wiem ile by trzeba zarabiać żeby wszystkim zrobić porządne. No ale ponieważ ostatnio powiedzmy że nie jest u nas najgorzej to stwierdziliśmy że raz kupimy naszej córce głupio drogi prezent. Pierwszy raz w życiu zapłaciłam za jedną zabawkę 130 zł – koń dla Barbie. Może jestem dziwna ale uważam, że dziecko powinno się umieć cieszyć i z rzeczy tańszych, nie tylko tych z reklamy. I cały czas tak nam się udawało. Ale w końcu stwierdziliśmy, że raz zaszalejemy, tym bardziej, że córka co jak co ale konie uwielbia – w każdej postaci.
Ok. 1-wszej w nocy skończyłam robić dla mojej mamy coś w rodzaju bolerka do siedzenia w domu – nie wiem czy będzie nosić ale wiem, że się wzruszy że to zrobione dla niej prze jej jedyną córeczkę
Fajne pomysły na prezenty.
Bożenarodzenie to wyjątkowa okazja więc i prezent może być wyjątkowy, szczególny.
Córcia będzie szalała z radości
A i prezent dla brata super pomysł.
Co do siostry to ja nie posiadam
ale może macie jakieś koleżanki, znajome?
Swoją droga, czy warto kogoś swatać na siłę?

Cytat:
Napisane przez Lide Pokaż wiadomość
Witam Koffane

Vibesko - trzymaj sie - wkrotce swieta to odpoczniesz (chociaz wiem ze ci bedzie smutno )

bachud - prezent dla brata bardzo fajny - ja wlasnie mam ten sam problem z synem no to czasami wlasnie cos takiego kupuje . A siostry wszystkie juz zaklepane dla mojego Filipa - sorki

Ide dalej sprzatac bo ugrzezlam w szafie
A ja tez musze sie pochwalic ze z dieta tez mi idzie dobrze -
ze dzisiaj rano sobie uswiadomilam ze przez sobote i niedziele zjadlam 3kg sliwek/brzoskwin i kiwi a przypomnialo mi sie i jeszce kawa arbuza. Co ja mam z tymi owocami - widocznie moj organizm potrzebuje bo sie ciagle domaga. No ale dzisiaj kupilam tylko 1 malutki kg i to musi mi wystzrczyc na 3-4 dni

EDIT: Wlasnie zobaczylam Dzien Dobry Milgryfku
Widzę w Tobie bratnią duszę, owoce to ja moge tonami zjeść i ile mam tyle zjadam, i to mnie gubi niestety
Bo owoce mają sporo cukru i nie mozna się nimi tak bezkarnie objadać

Cytat:

Moje dziecko nad ranem bolała brzuch, skończyło sie torsjami.
Małej juz dobrze, za to ja jak zombie. A dziś do późna w pracy. Nie wiem, jak przetrwam.
biedactwo, jak sie czuje teraz?

Cytat:

Z tym mikołajem to problem
Może warto najpierw uświadamiac że on ma swoich pomocników w postaci rodziców, bo sam nie dałby rady odwiedzić wszystkie dzieci.
A z roku na rok, coraz bardziej przybliżać do prawdy
Stary 2007-12-10, 19:04   #3403
E
Zakorzenienie

Ja też owoce uwielbiam, ale - dziwnym trafem - prawie nie jadam

Słyszałyście o Salecie? Szacun, bo niewielu facetów, którzy nie są z matką swojego dziecka, są skłonni do takich gestów. Mam nadzieję, że się wszystko dla niego dobrze skończy
Stary 2007-12-10, 19:08   #3404
mariolasl
Zakorzenienie

Red face Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4

Wlasnym oczom nie moge uwierzyc i plone ze wstydu...
Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
a tak w ogole, to widze Mariole na wizazu ciagle, a do nas to nie zajrzy...
Cytat:
Oj Rzabciu chyba musisz Mariolę bacikiem potraktować chyba nas nie lubi
Mariola Was lubi, bardzo lubi
Cytat:
no chyba nie lubi, siedzi na perfumach i kosmetykach a do nas to ani slowa
Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
A to ja też FOCH
myślałam, ze nie zagląda bo netu nie ma

przecież w tym m-cu ma brać ślub i nic nam tu nie pisze czy sukienkę znalazła i wogóle
Chyba zasluzylam na te fochy...
moja suknia slubna
Cytat:
O! no właśnie!!!

Rzabciu może jakieś małe prywatne ostrzeżenie wyślemy do Marioli i FOCH raz jeszcze
co Ona sobie myśli?
Juz wyslano, juz wyslano...
Cytat:
Tym bardziej nam przykro, bo nie znamy powodu milczenia Marioli
Zaraz bede sie kajac...
Cytat:
Też niedawno przyszła mi myśl, ze Mariola się nie odzywa. Coś mi po głowie chodzi jakaś dyskusja w przeszłości dalekiej na temat przyspieszania porodu, herbatek czy cóś. Moze poczuła się dotknięta? Ale zupełnie nie wiem, kiedy to było i czy później jeszce pisała u nas na wątku.
Moze mi się coś ubrdało.
Idem lulu.
To absolutnie nie ten powod. Az taka malostkowa nie jestem
Cytat:
nie no ja myślę, że Mariola zajęta dziewczyna po prostu jest, a perfumy są jej silną namiętnością i jak musi wybierać gdzie zajrzeć to woli tam no bo przecież dużej potrzeby odchudzania to na pewno nie ma
a za nami ciężko nadążyć, jak się wypadnie na parę dni to potem niewiadomo od czego zacząć nadrabianie
Brewko, sporo prawdy jest w tym, co piszesz...

A wiec od poczatku...
Po pierwsze- bardzo przepraszam za milczenie. Mialam/mam trudny czas. W pracy koszmar od lata, do niedawna pracowalam po 70 i wiecej godzin tygodniowo. Po takim maratonie naprawde nie mialam ochoty na nic wiecej, jak tylko poczytac, popisac o najwiekszych moich o przyjemnosciach, czyli o perfumach i kosmetykach. Pozniej sie pochorowalam, wysiadl mi kregoslup i przez 2 tygodnie nie moglam sie prawie ruszac.
A na to wszystko nalozyl sie najwiekszy stres zwiazany z moim slubem, a konkretnie z papierami. Nigdy wiecej slubu za granica! Najwieksze problemy byly zwiazane papierami od TZ, ktore byly sciagane z Wenezueli. Doszly jeszcze spotkania z adwokatami, wloczenie sie po wszystkich urzedach itp
Slub cywilny wzielismy tutaj, na wyspie, w piatek. jeszcze 1,5 tygodnia przed nie bylo wiadomo, czy sie odbedzie....
A to pociagneloby za soba jeszcze inne konsekwencje, czyli niemoznosc wziecia slubu koscielnego w Polsce, ktory, a propos, tez niewiadomo, czy sie odbedzie, bo nasze pozwolenie na slub w Polsce zaginelo gdzies w Anglii, mimo, ze mieli czarno na bialym podane, do jakiej parafii w Polsce wyslac. A wiec wciaz nie wiem, czy moja suknia slubna na cos mi sie przyda...
Poza tym nie zagladalam tutaj, bo absolutnie nie chudne, wage mam taka, jaka mialam i bylo mi rowniez wstyd i z tego powodu.
Bylam/jestem tak depresyjna, ze nie mialam juz sil pisac o tym, co sie u mnie dzieje, bo kazda taka wzmianka wywoluje u mnie morze lez i histerii.
W kazdym badz razie do Polski wylatuje w sobote, na Swieta, bo czy na slub swoj osobisty- kto to wie...
Moje nerwy sa zszargane, nic mnie nie cieszy, wyc mi sie chce.
Tak moglabym pisac wam codziennie.
Generalnie jestem na takim etapie, ze unikam wychodzenia z domu, widywania ludzi. Jest zle.

Kiedys wpadlam tu na chwilke i wyczytalam, ze Rzbbka opuszca wyspe

AnnLee ma sliczna corke- widzialam zdjecia (dziekuje)- bardzo, bardzo serdecznie gratuluje.

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i mocno sciskam.
Pedze szykowac sie na nocke. Odezwe sie pozniej.

Stary 2007-12-10, 19:17   #3405
E
Zakorzenienie

Mariola, ooooo przepraszam, monopol na narzekanie mam ja
A już serio - my tu sobie o Marny głównie, bo o odchudzaniu to nie bardzo
Ba! Nawet mamy chętną do przytycia
Prosimy więc, jeśli łaska, o udzielanie się - chociaż troszkę, chociaż czasem Brakuje nam Ciebie tu

A, że wszystko dobrze się skończy, to ja nie mam wątpliwości
I jeszcze coś - pewien obraz mi obiecałaś, kiedyś tam

Tulam wirtualnie

A suknia pięęęękna, z klasą
Przepiękny kontrast będzie pomiędzy spokojem bieli, a Twoim temperamentem
Stary 2007-12-10, 19:23   #3406
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E Pokaż wiadomość
I jeszcze coś - pewien obraz mi obiecałaś, kiedyś tam
Pamietam, ale to z koscielnego mialo byc

A na narzekanie monopolu juz nie masz

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za to, ze o mnie pamietacie. Az sie wzruszylam i musze odejsc od komputera i wreszcie zmusic sie polozyc jakas maskare przed wyjsciem...
Stary 2007-12-10, 19:30   #3407
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Pamietam, ale to z koscielnego mialo byc

A na narzekanie monopolu juz nie masz

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za to, ze o mnie pamietacie. Az sie wzruszylam i musze odejsc od komputera i wreszcie zmusic sie polozyc jakas maskare przed wyjsciem...

No niekoniecznie Drobiazgowa nie jestem

Tobie to się fest odpoczynek przyda, a nie ciągle na najwyższych obrotach
Oczywiście, że pamiętamy I jak najlepiej myślimy o Tobie
Stary 2007-12-10, 19:45   #3408
annLee
Zakorzenienie

Mariola- o rany,to faktycznie Ci się troszkę poplątało
ale z pewnością święta będą radosne,ślub się odbędzie a zła karta odwróci
dziękuję w imieniu Zuzka

sukienka śliczna

i boski avek

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 19:47   #3409
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Mariolu, alez historia... ciężkie przejścia masz
Trzymam kciuki żeby wszystko sie udało ze slubem.
a sukienke masz bajkową
Stary 2007-12-10, 20:07   #3410
E
Zakorzenienie

Nie piszecie nic... a mnie tak smutno
Idę spać

Padam na twarz Przez większość nocy pod moim oknem wył pies. Nie spałam do 4-tej, o 5-tej z minutami pobudka
Stary 2007-12-10, 20:15   #3411
sophisticated

Mariola suknia olśniewająca, z najwyższej półki po prostu
zawirowań współczuję bardzo, ale też myślę, że wszystko się w końcu ułoży i będziesz miała bajkowy ślub wśród skrzącego śniegu
a może jeszcze raz ten papier da się wydębić i przywieźć po prostu żeby znowu gdzieś go nie wcięło
Stary 2007-12-10, 20:18   #3412
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Mariolu
10 PŻ
Stary 2007-12-10, 21:18   #3413
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

E
Nic nie pszę bo mnie też smutno
Ukochana osoba mi gaśnie
Stary 2007-12-10, 22:39   #3414
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
tobie to się fest odpoczynek przyda, a nie ciągle na najwyższych obrotach
Oczywiście, że pamiętamy I jak najlepiej myślimy o Tobie
Bede odpoczywac od soboty (mam nadzieje)
Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
Mariola- o rany,to faktycznie Ci się troszkę poplątało
ale z pewnością święta będą radosne,ślub się odbędzie a zła karta odwróci
dziękuję w imieniu Zuzka

sukienka śliczna

i boski avek
Dziekuje, sukienka oczywiscie jeszcze nie skrocona, a pakowanie w piatek
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Mariolu, alez historia... ciężkie przejścia masz
Trzymam kciuki żeby wszystko sie udało ze slubem.
a sukienke masz bajkową
Dziekuje! Ja za ciebie tez trzymam kciuki! moje przezycia w porownaniu z twoimi to nic...
Cytat:
Padam na twarz Przez większość nocy pod moim oknem wył pies. Nie spałam do 4-tej, o 5-tej z minutami pobudka
Mam nadzieje, ze tej nocy sie wyspisz, czego zycze!
Cytat:
Mariola suknia olśniewająca, z najwyższej półki po prostu
zawirowań współczuję bardzo, ale też myślę, że wszystko się w końcu ułoży i będziesz miała bajkowy ślub wśród skrzącego śniegu
a może jeszcze raz ten papier da się wydębić i przywieźć po prostu żeby znowu gdzieś go nie wcięło
Dziekuje! Tez mam nadzieje, ze wszystko sie jeszcze ulozy.
Cytat:
Mariolu
Stary 2007-12-11, 00:05   #3415
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Ivuś wiesz moze co teraz w gwiazdach siedzi?

Helena 38,4 st C
Miśka 38,9 st C

Ciotka jutro jedzie do P-nia odebrać wyniki tego co jej pobrali i będzie się umawiać na konkretną terapię

Vibesko
10 PŻ
Stary 2007-12-11, 00:10   #3416
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monique :) Pokaż wiadomość
Jak sie chce udzielac na naszej klasie to pana gabke trzeba pokochac! Wrrrrr

Podobno od stycznia serwer ma być szybszy. Nie spodziewali się takiego ataku po prostu
Podobnie było kiedyś z Wizażem

Eee to ja jednak jako ta przysłowiowa rozpieszczana jedynaczka miałam zabawki z Pewexu i w ogóle wszystko, co chciałam z tym, że gwiazdkowe prezenty były wymarzone, upragnione, wtedy były tez pomarańcze, orzeszki itd. bo słodycze mogły dla mnie nie istnieć tak do końca szkoły podstawowej nie smakowały mi

Cytat:
Mam nadzieję, że by wylazł... choć na trochę... A jak by nie wylazł to by jej zbytnio w życiu nie przeszkadzał Siedzi cichutko w swoim kąciku i klika...
Noo mówię, ze jak mój podrzutek zupełnie

Cytat:
hello
widze, że ze spamem tu nie najlepiej dzis
ja od 10 do 15 siedzialam u małego bo chory. cudem przezylam
miemu nadzieję Navi, ze się nie zarazisz!

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Iwonko mam pytanie odnośnie włosków - czy ty stosujesz polecana przez Pingusia taurynę, czy cos poplatałam.
I czy sa efekty?
Czy to to?
http://www.aptekazdrowia.pl/index.ph...d=230100116242
Beatko miałam jakąś inna, kurcze może z olimpu? nie taka jak wkleilas ale Pingwinek powiedzial, że jakąkolwiek kupic i kupilam jaka byla wtedy u mnie w aptece. Tak bralam i zawsze rano popijalam je zielona herbatka, bo tak Pingwinek mowil. Efekty sa takie, ze juz od dawna wcale mi wlosy nie wypadaja! nawet nie lykam juz tauryny ale herbate pije
Polecam Beatko!

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Wlasnym oczom nie moge uwierzyc i plone ze wstydu...
Moje nerwy sa zszargane, nic mnie nie cieszy, wyc mi sie chce.
Tak moglabym pisac wam codziennie.
Generalnie jestem na takim etapie, ze unikam wychodzenia z domu, widywania ludzi. Jest zle.

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i mocno sciskam.
Pedze szykowac sie na nocke. Odezwe sie pozniej.

Mariola

Ale się cieszę!!!! na pewno wszystko się dobrze skończy!!! trzymam kciuki!!!
Ślub w grudniu to mój wymarzony, więc od razu zazdraszczam a suknia marzenie bardzo, bardzo mi się podoba i będziesz w niej wyglądała zjawiskowo!!!

I odzywaj się częściej!

Cytat:
Nie piszecie nic... a mnie tak smutno
Idę spać

Oj

E, TY wstajesz o 5???

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
E
Nic nie pszę bo mnie też smutno
Ukochana osoba mi gaśnie
Vbesko trzymaj się! strasznie mi przykro
sama pzreszłam to nie tak dawno, gdy umierał mój Dziadek, a teraz umiera mojej przyjaciólki Tata
Stary 2007-12-11, 00:17   #3417
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Ivuś wiesz moze co teraz w gwiazdach siedzi?

Helena 38,4 st C
Miśka 38,9 st C

Ciotka jutro jedzie do P-nia odebrać wyniki tego co jej pobrali i będzie się umawiać na konkretną terapię
Rzabciu u każdego coś innego
a poważnie to przyszły rok tak ogólnie powinien być lepszy

Dziewczynkom pzresyłam dużo energii i wirtualnych uścisków i cmokasków
Tobie Rzabciu też!

I trzymam kciuki za ciocię!!!
tez kiedyś tak czekałam na swoje wyniki, ech prawie zemdlałam wchodzą do chirurga po info...
Stary 2007-12-11, 07:23   #3418
bachud
Rozeznanie

Cytat:

Noo mówię, ze jak mój podrzutek zupełnie
Może hurtem kiedyś takimi sypnęli...
Ależ tu i smutno i wesoło (suknia śliczna!)

A ja zasypiam na stojąco...
Stary 2007-12-11, 07:45   #3419
sophisticated

cześć
Rzabbko może te sztormy więcej zarazków nawiały trzymajcie się

Vibesko kochana

Ewuś mam nadzieję, że dzisiejsza noc była spokojniejsza
Stary 2007-12-11, 08:37   #3420
bachud
Rozeznanie

Ja dla odmiany w temacie. Wiem, że to bardzo względen pytanie ale po jakim czasie jest szansa żeby zobaczyć jakieś efekty "diety"? Wiem, że dopiero od tygodnia staram się odżywiać po "Waszemu" i że tu zadnych cudów nie będzie ale... Kiedy się zważyć - na koniec grudnia? Nie, chyba nie bo święta po dzrodze...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości