|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Kryształek moja gin uważa, że najlepszy do mycia jest Biały jeleń i go używam, jednak od czasu do czasu kupuję Lactacyd.
Effpe bardzo współczuję sytuacji. Cokolwiek nie zrobisz zawsze będzie ktoś poszkodowany. Sytuacja nie jest czarno-biała. Ja bym stanęła po stronie przyszłego męża i liczyła, że ojciec tak tylko mówi i na ślub przyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Rozeznanie
|
Witam nowe staraczki i oczywiście Małgosię 😊
@->--
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Muszę się Wam wyżalić bo dziś mnie dopadła kolka nerkowa, okropne świństwo
![]() ![]() ![]() ![]()
#1507 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A witam się w ogóle dzisiaj ![]() Właśnie wróciliśmy z wycieczki rowerowej z moim M. 50km za nami...nogi odpadły i padłam na twarz xD hehe
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
Pewnie to wiesz, ale pij dużo i ruszaj się jak najwięcej. Najlepiej pomaga skakanie (dowolne, albo nawet szybkie wchodzenie po schodach). Wiem, że masz ochotę tylko leżeć, ale zdaje się, że rzeczywiście pomaga. Nospa też trochę pomaga, ale nie pamiętam, czy można ją brać w ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociażby sls czy peg. Ja się tych składników muszę wystrzegać. Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
Witam się z rana :-*
Wschód dzisiaj był piękny więc oby taki cały dzień był. ![]() Ja właśnie odwożę mojego i rozłąki nadszedł czas ehh...no cóż trzeba wytrzymać ![]() Miłego dnia!
#1513 |
Rozeznanie
|
![]() @->--
![]() |
#1514 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1516 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
WerkuUuS na szczęście u mnie obyło się bez szpitala, chociaż już myślałam nad wezwaniem pogotowia ale w końcu przeszło ![]() Vrenth na szczęście można Nospę w ciąży ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1518 | ||||
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6004075 6]Poszło w sumie o głupotę. Ciotka która lubi prowokować wszystkich dookoła... zaczęła awanturę z tata ze on nie oszczędza wody (to fakt jako jedny z nas) zawołała nas oczywiście i zapytała o nasze zdanie. Wiec tz powiedział spokojnie ze faktycznie niepotrzebnie leci woda gdy jest nie uzywaNa) moj tata się oburzyl i zaczął krzyczeć ze to ze zgodził się by tz mu mówił na Ty to nie oznacza ze może mu zwracać uwagę. Tz odparł ze bez przesady każdy z nas ma każdemu prawo zwrócić uwagę. No to tata ze miga wyjść na zewnątrz i tata pokaże mu kto jest alfa. Tz odmówił zaczęła się wymiana zdań... tz z nerwów powiedział ze nie chce go na ślubie. (Oczywiście tak nie twierdzi) ale teraz to tz wyszedł na najgorszego bo tak powiedział. Bo tata mógł powiedzieć w nerwach wszystko a tz nie. I to tz jest winny a ja jestem najgorsza bo tz nie chce przeprosić pierwszy (nie chce tego zrobić bo on chciał spokojnie pogadać a mój tata rzucił się z lapami) wiec mama ze mną nie rozmawia a tata to już w ogóle nawet na mnie nie patrzy.[/QUOTE]
No kiepska sytuacja, współczuję. Z takiej bzdury taka afera, widać, że faktycznie się nie lubią ![]() Cytat:
Cytat:
Stchórzyłam jednak i nie zrobiłam testu. Jestem tak nastawiona w tym cyklu, że nie chcę niepotrzebnego rozczarowania, gdyby się okazało, że wyszła jedna kreska, bo za wcześnie zrobiłam. Chyba wytrzymam do soboty ![]() Cytat:
Cytat:
Ehh ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6002936 6]Hej
![]() Jak się wali to się wali. Miesiąc do ślubu... jak na złość mój tata musiał się pokłocic z tz... tata pierwszy wyskoczył z rękoma ze chce się bić a tz w nerwach powiedział ze nie chce żeby był na ślubie... oboje zbyt dumni żeby się przeprosić choć wszystko było w nerwach. Najgorsza jestem ja bo między młotem a kowadlem Obraził się na mnie tata i moja mama również... bo mam takiego tz i to tz wina.[/QUOTE] Takie konflikty zawsze są przykre, ale ja po prostu bym się nie mieszała. Jedyne co bym zrobiła - wzięła ich obu, każdemu powiedziała, co myślę, i dodała, że tak się dorośli ludzie nie zachowują. Bo o ile tata gruuuubo przesadził, to TŻ też mógł sobie darować takie teksty - chyba że to się zbierało tak od dawna. W konflikcie nie dopuściłabym w ogóle do głosu mamy, w końcu jej tu nie było, a tak - stałabym za przyszłym mężem. To z nim spędzisz resztę życia. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
A ja się zapisałam na badania prenatalne 09.06
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie przegladalam kalkulatory dni plodnych i jest taki na t-time bodajze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ściskam mocno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi spuchło troszke dząsło przy ósemce ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Konto usunięte
|
Rybka, malami przykro mi
![]() Jeżeli chodzi o konflikt to nadal bez zmian. Powiedziałam tz co o tym myślę. Musze jeszcze to samo zrobić z tata. Musiałam poczekać aż ocbhlonie i albo to zrobię dziś albo w czwartek jak będę mieć wolne bo teraz popołudniowki mi się szykują. Wczoraj o dziwo mama ze mną normalnie rozmawiała. Wiadomo że stoję za swoim przyszłym mężem. Wczoraj się nie odzywałam do Was bo z tz pojechaliśmy do Londynu - mieliśmy wczoraj lato 27 stopni 😄 posiedzielismy w parku i wymoczylam się w fontannie jak dziecko 😄 potem obiad w pizzerii i cały dzień spacerowalisny ![]() W ten weekend powinnam dostac @. Ciekawe ciekawe 😄 |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6009055 6]Rybka, malami przykro mi ![]() Jeżeli chodzi o konflikt to nadal bez zmian. Powiedziałam tz co o tym myślę. Musze jeszcze to samo zrobić z tata. Musiałam poczekać aż ocbhlonie i albo to zrobię dziś albo w czwartek jak będę mieć wolne bo teraz popołudniowki mi się szykują. Wczoraj o dziwo mama ze mną normalnie rozmawiała. Wiadomo że stoję za swoim przyszłym mężem. Wczoraj się nie odzywałam do Was bo z tz pojechaliśmy do Londynu - mieliśmy wczoraj lato 27 stopni 😄 posiedzielismy w parku i wymoczylam się w fontannie jak dziecko 😄 potem obiad w pizzerii i cały dzień spacerowalisny ![]() W ten weekend powinnam dostac @. Ciekawe ciekawe 😄[/QUOTE] Dobrze że mama rozmawia z Tobą, myślę że tata przemyśli i też się odezwie.. Super dzień spędziliście! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sto lat i spełnienia wszystkich marzeń!!!!! Cytat:
Polecam sachol, ale jak juz puchnie, to najlepiej wyrwać. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie mam nadzieje ze tez wszystko kupimy 😄 bo w sumie miesiąc do ślubu a tz nie ma garnituru koszuli butów skarpetek ja nie mam bielizny , stanika do sukienki, butów na przebranie i dodatków do włosów 😄 niby miesiąc ale jeszcze dużo do załatwienia potwierdzenie ilości gości, zamówienie alkoholu i napoji, wybranie muzyki, makijazystka, bukiet 😄 masakra xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6009109 1]Potrzebowałam takiego 'beztroskiego' dnia 😄
No właśnie mam nadzieje ze tez wszystko kupimy 😄 bo w sumie miesiąc do ślubu a tz nie ma garnituru koszuli butów skarpetek ja nie mam bielizny , stanika do sukienki, butów na przebranie i dodatków do włosów 😄 niby miesiąc ale jeszcze dużo do załatwienia potwierdzenie ilości gości, zamówienie alkoholu i napoji, wybranie muzyki, makijazystka, bukiet 😄 masakra xd[/QUOTE] No to jak na miesiąc przed to faktycznie macie dużo do załatwienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.