Walka o zdrowe i piękne włosy :) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-09, 11:58   #3781
tulipanna.
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)

Mi tez narobilas ochoty na ta nocna mgielke Ale chyba sie wstrzymam jeszcze miesiac, bo na razie nie chce przeciazac wlosow nadmiarem kosmetykow. Ograniczam sie do swietnego szamponu i odzywki, jedwabiu na koncowki i siano plus czasem mgielke do wlosow farbowanych dove.
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 11:59   #3782
kiaa1
Raczkowanie

O matko przekopałam chyba cały wizaż łącznie z KWC i nie mogę znaleźć dobrej maski która nie powala ceną fajnie brzmi maska loreala professionel liss extreme ale kurczę - z wysyłką 48 zł za 200 ml

czy któraś z Was miała do czynienia ze sleek lookiem? maska wychodzi tu taniej... 29 za 150ml, 44 za 500ml

najbardziej zaciekawia maska Alcantara - dostepna na allegro za 30zł - natknęłam się na nią na forum o maskach i mam ochotę wypróbować - może ktoś słyszał o tej alcantarze?

polećcie jakąś maskę za około 30-35 złotych plissssssssss

kiaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 12:58   #3783
Choomik
Zadomowienie

GG do Choomik

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Mi tez narobilas ochoty na ta nocna mgielke Ale chyba sie wstrzymam jeszcze miesiac, bo na razie nie chce przeciazac wlosow nadmiarem kosmetykow. Ograniczam sie do swietnego szamponu i odzywki, jedwabiu na koncowki i siano plus czasem mgielke do wlosow farbowanych dove.
Też poczekałąm aż inne kosmetyki mi się skończą, bo w sumie jak wiadomo co za duzo to nie zdrowo Poza tym im dłuzej się czeka, tym większa satysfakcja ja już sie coś wypróbuje

Cytat:
Napisane przez kiaa1 Pokaż wiadomość

Z nieprofesjonalnych hmm.. moze restoratives? Ale zgaduję, że chodzi Ci o profesjonalne. Znajoma miała maskę Elgona i była z niej bardzo zadowolona. Niestety ich rzeczy są rzadko dostępne na allegro(na kwc też jest tylko 1 produkt), no ale a nuż widelec trafiszPoza tym można jeszcze zamówić z ich strony. Ja akurat czaję sie na zestaw do prostowania, bo ceny mają dobre (20-30 zł produkt, w zestawie nawet taniej), a jakość spokojnie porównywalna do Goldwella, czy L'oreala.
And show you that you can

There're no boundaries...
Choomik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 13:10   #3784
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiaa1 Pokaż wiadomość
O matko przekopałam chyba cały wizaż łącznie z KWC i nie mogę znaleźć dobrej maski która nie powala ceną fajnie brzmi maska loreala professionel liss extreme ale kurczę - z wysyłką 48 zł za 200 ml

czy któraś z Was miała do czynienia ze sleek lookiem? maska wychodzi tu taniej... 29 za 150ml, 44 za 500ml

najbardziej zaciekawia maska Alcantara - dostepna na allegro za 30zł - natknęłam się na nią na forum o maskach i mam ochotę wypróbować - może ktoś słyszał o tej alcantarze?

To może Rigenol? Wiem że wychodzi tanio
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 13:59   #3785
kiaa1
Raczkowanie

Dziękuę za pomoc

Jednak w Elgonie jest tylko jedna maska która z opisu mi odpowiada a w recenzji pisze że bardzo podobna do Waxu - to dzięki WAx już stoi - prawie niużywany

Rigenol ma dość kiepskie opinie i znów takie jakis Waxowy = apteczny

Wiecie co - będe prekursorem tej yyy Alcantary to jakaś hiszpańska firma profesjonalna, sporo wizażanek farbowało kłaczki alcantarą i wypowiadało się bardzo pozytywnie o jakości produktów kupię tę maskę :

http://www.allegro.pl/item278857387_...alcantara.html

kiaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 15:11   #3786
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
A co sądzicie kompresie Joanny http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19885 ? opinie na KWC przeciętne a mam na niego ochote. Używał ktoś?
ja go uzywam raz na tydzien, albo rzadziej. ale wygladza koncowki i cale wlosy - ja tego nie lubie, bo jednoczesnie moje wlosy traca objetosc a ze sa cienkie to zaraz sa przylizane. u mnie powoduje szybsze przetluszczanie, ale raz na jakis czas mozna uzyc, wlosy wygladaja zdrowiej
Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Aj, bo nie sprecyzowalam czego sie boje. Otoz jakis czas temu nalozylam na glowe oliwke dla dzieci (po wysluchaniu mnostwa pozytywnych opinii na jej temat). I szczerze mowiac wyplukiwalam ja z wlosow 3 dni. Mam wrazenie, ze owszem troche pomogla, ale te niedobitki raczej zaszkodzily. Nie naloze juz nic o tej konsystencji na wlosy. Chyba, ze na same koncowki, bo stamtad jeszcze da sie jakos wyplukac. Aha - niestety nie mam wanny, co zawsze ulatwialo mi takie operacje - mam b.geste wlosy.
a nalozylas ja na skore? ja uzywalam odzywki hipp na wlosy, ale zawsze od polowy i dzialala nawet ok
Cytat:
Napisane przez SLAYERA Pokaż wiadomość
A ile kosztuje sok brzozowy? Czy można go dostać od ręki,czy też jest robiony na zamówienie?
mozna go dostac od reki, ok 6zl. z firmy phyto pharm
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 17:36   #3787
Ellie00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
A to są proste wlosy ("antenki") czy krecone/falowane (puch)? Nie używasz czasem waxa albo czegoś na porost włosow? Możesz dodac zdjecie?

A sok można nakładac bezpośrednio na skóre? Nie bedzie zbyt 'mocny'?
antenki waxa kiedys uzylam na to i sterczaly tylko troche ale po nastepnym umyciu znowu to samo;/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-09, 18:37   #3788
tulipanna.
Zakorzenienie

Kosmita77 tak, nakladalam na skore. Widocznie to dlatego
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 22:09   #3789
SLAYERA
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez majo Pokaż wiadomość
Mam wrażenie że te wszystkie szampony pogarszają tylko mój stan bo są strasznie agresywne i bardzo wysuszają, czy znacie jakiś fajny szampon który tak nie wysusza?

U mnie jest podobnie,co tydzień kupuję nowy szampon. Bambino dla dzieci jeszcze pogorszył sprawę a myślałam,że będzie łagodniejszy. Teraz stosuję nivea dla dzieci łagodzący i jest trochę lepiej. Ostatnio w zielarskim polecono mi na podrażnioną skórę głowy szampon Fitomed i Revalid oraz jakiś aloesowy za ok 17 zł(nazwy nie pamiętam),więc następne w kolejce do przetestowania

Jedna z Wizażanek wspominała o soku z rzepy....Kilka lat temu,za namową Mamy(która sobie chwaliła wcieranie soku w skórę) wtarłam świeżo wyciśniety sok,niestety skóra zareagowała silnym podrażnieniem i ta metoda nie jest dla mnie. Ale kiedyś kupiłam odżywkę Eva Natura z czarną rzepą i była świetna,włoski sprężyste,ładnie błyszczące i niepodrażniona skóra głowy.W przypadku szamponu z nową formułą:czarna rzepa,łopian,skrzyp-działanie podrażniające
Stary 2007-12-09, 23:08   #3790
SLAYERA
Przyczajenie

Kosmita77,dziękuję za odpowiedź
Stary 2007-12-10, 16:48   #3791
Finlora
Zakorzenienie

Wiem, ze to trochę nie ten watek, ale zapytam Jesli ktoś uzywa/uzywał odzywki z placenty kallosa jak długo trzymacie ją na włosach? Na opakowaniu jest napisane po angielsku, że kilka minut, ale w opisach tej odżywki na allegro jest napisane, że 15-30 minut. I jestem w kropce bo nie wiem...
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 16:59   #3792
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellie00 Pokaż wiadomość
antenki waxa kiedys uzylam na to i sterczaly tylko troche ale po nastepnym umyciu znowu to samo;/
Czyli są to nowe, 'młode' wlosy a przynajmniej tak mi sie wydaje. Dobrze ze nie przypominają sianka. Nie wiem co na to poradzic musisz chyba odczekac az odrosna. A napewno nie używasz nic na porost juz dłuższy czas? np. tego waxa, jakis tabletek np. skrzypu?

Cytat:
W przypadku szamponu z nową formułą:czarna rzepa,łopian,skrzyp-działanie podrażniające
Ja mam wlasnie ten szapon ale nie zauwazylam zeby mnie podrażnil przynajmniej narazie
Stary 2007-12-11, 09:04   #3793
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie jest podobnie,co tydzień kupuję nowy szampon. Bambino dla dzieci jeszcze pogorszył sprawę a myślałam,że będzie łagodniejszy. Teraz stosuję nivea dla dzieci łagodzący i jest trochę lepiej. Ostatnio w zielarskim polecono mi na podrażnioną skórę głowy szampon Fitomed i Revalid oraz jakiś aloesowy za ok 17 zł(nazwy nie pamiętam),więc następne w kolejce do przetestowania
spróbuj może szampon Physiogel hipoalergiczny(ze względuna jego łagodnośc) ewentualnie Emolium szampon nawilżający(ze względu na zaw.mocznika i brak sls i sles)

p.s. też zastanawiałam się nad Fitomedem... ale bałam się, że ziołowy jeszcze bardziej pogorszy sprawę, ja mam ostatnio podrażnioną skórę głowy, swędzi mnie nieco, jakieś krostki wyskakują mi po myciu przy linii włosów o_O
pomyślałam, że w takiej sytuacji najlepszy będzie hipoalergiczny- używam od tygodnia i jestem zadowolona w miarę,a le ogólnie jest lepiej
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 10:07   #3794
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Wiem, ze to trochę nie ten watek, ale zapytam Jesli ktoś uzywa/uzywał odzywki z placenty kallosa jak długo trzymacie ją na włosach? Na opakowaniu jest napisane po angielsku, że kilka minut, ale w opisach tej odżywki na allegro jest napisane, że 15-30 minut. I jestem w kropce bo nie wiem...
Finlora, ja bym raczej zaufała producentowi, niż opisom na Allegro. Zwykłą odżywkę trzyma się na włosach najwyżej kilka minut, 15-30 to już maska.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 10:54   #3795
SLAYERA
Przyczajenie

Nikaa2,dziękuję za sugestie. Również ostatnio czytałam o szamponie emolium i przyznam,że skład ma pociągający. Zakupię go,jak i resztę szamponów gdy będę w Białymstoku,bo tam ceny w aptekach są najniższe. A dziś kupię Fitomed i za jakiś czas zdam relację.
Stary 2007-12-11, 17:16   #3796
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Finlora, ja bym raczej zaufała producentowi, niż opisom na Allegro. Zwykłą odżywkę trzyma się na włosach najwyżej kilka minut, 15-30 to już maska.
Własnie poczytałam sobie na KWC o tym kremie i większość dziewczyn pisało, że trzymają go na włosach ok 30 minut i do tego podgrzewają. Może wypróbuję obydwa sposoby, raz potrzymam kilka minut tak jak napisane jest na opakowaniu a póżniej 30 minut i zobaczę który sposób lepiej się sprawdza
Z drugiej strony nie lubię czegoś takiego, jak na opakowaniu jest napisane "kilka minut" albo "nałożyc na włosy i spłukac" bo ile to jest te KILKA minut??
Stary 2007-12-12, 18:06   #3797
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Nikaa2,dziękuję za sugestie. Również ostatnio czytałam o szamponie emolium i przyznam,że skład ma pociągający. Zakupię go,jak i resztę szamponów gdy będę w Białymstoku,bo tam ceny w aptekach są najniższe. A dziś kupię Fitomed i za jakiś czas zdam relację.
ok, koniecznie napisz!
ja mam ten Physiogel i pwoiem ci że napewno warto wypróbowac... hjak mi się skończy to chyba Emolium zakupię...

Cytat:
Własnie poczytałam sobie na KWC o tym kremie i większość dziewczyn pisało, że trzymają go na włosach ok 30 minut i do tego podgrzewają. Może wypróbuję obydwa sposoby, raz potrzymam kilka minut tak jak napisane jest na opakowaniu a póżniej 30 minut i zobaczę który sposób lepiej się sprawdza
Z drugiej strony nie lubię czegoś takiego, jak na opakowaniu jest napisane "kilka minut" albo "nałożyc na włosy i spłukac" bo ile to jest te KILKA minut??
ja nakłądam na ok.1/2h i obwijam w folię+ręcznik

a np. Wax ok.20min. trzeba nakłądac... słyszałam, ze dłuższe 3manie może doprowadzic do odwrotnego skutku... o_O
Stary 2007-12-12, 21:39   #3798
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
dzięki za info

hmmm... to zamówie sobie w aptece ten sok brzozowy
Nie ma za co

Cytat:
A ile kosztuje sok brzozowy? Czy można go dostać od ręki,czy też jest robiony na zamówienie?
Kosztuje około 6 zł, dostaniesz go od ręki, bez problemu

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 21:46   #3799
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Nie ma za co

Kosztuje około 6 zł, dostaniesz go od ręki, bez problemu
to ten?
http://www.aptekasupra.pl/sklep/prod...00_g-1052.html
widizałam taki ale chyba było 150ml? czy nawet 100ml...
i coś na nim napsiane, ze na drogi moczowe działa
Stary 2007-12-12, 21:49   #3800
virka
Zakorzenienie

Cytat:
to ten?
http://www.aptekasupra.pl/sklep/prod...00_g-1052.html
widizałam taki ale chyba było 150ml? czy nawet 100ml...
i coś na nim napsiane, ze na drogi moczowe działa
Dokładnie ten

Stary 2007-12-12, 21:55   #3801
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie ten
Dzięki Virkuś za expresową odpowiedź
a to jutro sobie go sprawię i wcierasz w skórę głowy co drugi dzień? na suchą skórę głowy czy wilgotną?, przed myciem czy po myciu?

Kolorowych snów Tobie i innym Wizażankom
Stary 2007-12-12, 22:22   #3802
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Virkuś za expresową odpowiedź
a to jutro sobie go sprawię i wcierasz w skórę głowy co drugi dzień? na suchą skórę głowy czy wilgotną?, przed myciem czy po myciu?

Kolorowych snów Tobie i innym Wizażankom
Nie ma za co
Wcieram mix Czyli sok z brzozy, sok z pokrzywy, biostymina, odżywka jantar, po umyciu w wilgotne włosy. Tą wcierkę z soków robię rzadziej ze względu na alkohol (moje przetłuszczające włosy nie przepadają za nim). Ale identyczną wcierkę tylko zamiast soków daję napar z pokrzywy i skrzypu polnego robię raz na tydzień lub dwa, zależy do czasu.
Ale jeśli masz czas, to możesz wcierać częściej

Tobie również miłych snów

Stary 2007-12-13, 07:42   #3803
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma za co
Wcieram mix Czyli sok z brzozy, sok z pokrzywy, biostymina, odżywka jantar, po umyciu w wilgotne włosy. Tą wcierkę z soków robię rzadziej ze względu na alkohol (moje przetłuszczające włosy nie przepadają za nim). Ale identyczną wcierkę tylko zamiast soków daję napar z pokrzywy i skrzypu polnego robię raz na tydzień lub dwa, zależy do czasu.
Ale jeśli masz czas, to możesz wcierać częściej

Tobie również miłych snów
hmm... no to jeszcze sok z pokrzywy ( a co ma właściwie robic biostymina?- to ta w ampułkach? )

czyli robisz napar: malutko wody wrzącej+1torebka fix pokrzywy i skrzypu => pod przykryciem i potem na główkę(+Jantar) w skórę głowy

wiesz wolę się upewnic co by mi włosy nie wypadły
Stary 2007-12-13, 10:12   #3804
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ja nakłądam na ok.1/2h i obwijam w folię+ręcznik

a np. Wax ok.20min. trzeba nakłądac... słyszałam, ze dłuższe 3manie może doprowadzic do odwrotnego skutku... o_O
Ja trzymałam WAX zawsze ok pół godziny, ale przestałam go używac, bo miałam podrazniona skórą i pojawił sie łupież Podejrzewam, że to przez SLS, chociaz pewności nie mam. Myślałam, żeby kupic sobie ten zielony WAX do skóry wrażliwej ale on tez ma SLS
Stary 2007-12-13, 10:47   #3805
uwielbiamlato
Przyczajenie

A ja prostuje, ale nie codziennie, bo musze, inaczej wygladają jak siano. Stosuje tez skrzyp, taki:

adres usunięty przez moderatora

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2007-12-18 o 19:02
uwielbiamlato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 10:49   #3806
Finlora
Zakorzenienie

Używacie może jakiejś odżywki albo maseczki na noc?? Nie mam pojęcia czy są jakieś specjalnie przeznaczone do stosowania na noc, więc jak cos wiecie to piszcie. Ale jak byłam kiedyś w jakiejś drogerii, nie w moim mieście, rozmawiałam z ekspedientką, młodą dziewczyną, i dziwiłam się, że ma takie ładne, w ogóle nie zniszczone włosy, chociaż – jak mi powiedziała – farbuje je co 2 tygodnie (Garnierem). Powiedziała mi, ze sporo z tymi włosami robi, żeby tak wyglądały, m.in. raz w tygodniu nakłada maseczkę i zostawia ją na całą noc, np. regenerującą z Gliss Kura. I teraz pytanie do was, czy to jest bezpieczne dla włosów, jak myślicie? Bo ja zawsze bałam się zostawić odzywkę czy maseczkę dłużej na włosach niż jest napisane na opakowaniu, w obawie, że może to im zaszkodzić, bo inaczej po co byłyby te zalecenia co do czasu trzymania jej na włosach. I drugie pytanie, jeśli któraś z was robi coś takiego, czy rano kiedy spłuczecie tą maseczkę myjecie jeszcze raz włosy, czy to już jest niepotrzebne?? Farbuję włoski co miesiąc, więc trochę je zniszczyłam i chciałabym zrobić coś, żeby doprowadzić je do lepszego stanu...bez konieczności rezygnowania z farbowania...
Stary 2007-12-13, 11:25   #3807
DeathDealer
Raczkowanie

Finlora,
jeśli chodzi o WAX to ten polski "Moc Natury" nie ma SLS, a do tego jest dostępny w saszetkach, więc małe ryzyko finansowe, a poza tym ma csłkiem podobny skład do tego zagranicznego, więc może to będzie dla Ciebie alternatywa?

A typowej maseczki na noc chyba nie ma, ale czytałam, że np. wizażanki śpią w olejku rycynowym na głowie, czasem też eksperymentują z innymi kosmetykami i zostawiają je na noc, tylko niestety nie pamiętam, które to były kosmetyki [wydaje mi się, że Kallos], ale tak czy inaczej musisz sama spóbować, czy Ci to pasuje, bo każde włosy inaczej reagują i u jednych widać lepsze działanie a u innych nie.

Ostatnio też pojawiła sie mgiełka w sprayu na noc z Pantene, z serii restoratives bodajże.
DeathDealer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 11:50   #3808
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Wlosy mogą zrobic sie ciensze, wysuszone przez alkohol i SLS czyli jednym słowem mogą zostac zeżarte

Cytat:
Ja trzymałam WAX zawsze ok pół godziny, ale przestałam go używac, bo miałam podrazniona skórą i pojawił sie łupież Podejrzewam, że to przez SLS, chociaz pewności nie mam. Myślałam, żeby kupic sobie ten zielony WAX do skóry wrażliwej ale on tez ma SLS
To może rzeczywiscie spróbuj tego polskiego? Jak dla mnie dobry jest i rzeczywiscie działa ten pomarańczowy do zniszczonych, chociaz innych nie stosowalam https://www.ai.☠☠☠☠☠☠☠/produkty/searc...ywords=wax+moc w tej aptece można zamówic przez internet a odebrac osobiscie w wybranej aptece "Dbam o zdrowie" i nie trzeba płacic za przesyłke z tym że wartosc zamowienia nie moze byc mniejsza niz 20zł. Sama z chęcia bym go kupila ale mam jeszcze 3/4 opakowania 480g tego czarnego

Cytat:
Używacie może jakiejś odżywki albo maseczki na noc?? Nie mam pojęcia czy są jakieś specjalnie przeznaczone do stosowania na noc, więc jak cos wiecie to piszcie. Ale jak byłam kiedyś w jakiejś drogerii, nie w moim mieście, rozmawiałam z ekspedientką, młodą dziewczyną, i dziwiłam się, że ma takie ładne, w ogóle nie zniszczone włosy, chociaż – jak mi powiedziała – farbuje je co 2 tygodnie (Garnierem). Powiedziała mi, ze sporo z tymi włosami robi, żeby tak wyglądały, m.in. raz w tygodniu nakłada maseczkę i zostawia ją na całą noc, np. regenerującą z Gliss Kura. I teraz pytanie do was, czy to jest bezpieczne dla włosów, jak myślicie? Bo ja zawsze bałam się zostawić odzywkę czy maseczkę dłużej na włosach niż jest napisane na opakowaniu, w obawie, że może to im zaszkodzić, bo inaczej po co byłyby te zalecenia co do czasu trzymania jej na włosach. I drugie pytanie, jeśli któraś z was robi coś takiego, czy rano kiedy spłuczecie tą maseczkę myjecie jeszcze raz włosy, czy to już jest niepotrzebne?? Farbuję włoski co miesiąc, więc trochę je zniszczyłam i chciałabym zrobić coś, żeby doprowadzić je do lepszego stanu...bez konieczności rezygnowania z farbowania...
Ja bym nie zostawiala na noc Wlosy mogą nie wytrzymac takiej dawki chemi zwłaszcza jesli masz cienkie i zniszczone.

A co do tego soku z brzozy to czy ten zawiera alkohol? https://www.ai.☠☠☠☠☠☠☠/produkty/108349/0

Edytowane przez karla_92
Czas edycji: 2007-12-13 o 12:43
Stary 2007-12-13, 14:17   #3809
DeathDealer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
A co do tego soku z brzozy to czy ten zawiera alkohol? https://www.ai.☠☠☠☠☠☠☠/produkty/108349/0
Niestety ma alkohol, inne soki z tej firmy też, bo działa on jak konserwant i dlatego go tam ładują.
DeathDealer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 14:19   #3810
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeathDealer Pokaż wiadomość
Niestety ma alkohol, inne soki z tej firmy też, bo działa on jak konserwant i dlatego go tam ładują.
Ale mam nadzieje że bardzo nie szkodzi...bo wlasnie zamówilam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości