![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6004881]z tego co pamietam to wypracowany[/QUOTE]
dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny-jak to jest?
W poprzednim katalogu, na stronach z wyprzedażą byly te żele Celebrate me.... I one już prawie nikomu nie przychodziły, tak? Ja zamawiałam i mi nie doszły, a wiem, że niektórzy sobie podbijali nimi zamówienie... A teraz ten żel jest w netto i nagle im się znalazł w magazynach?? (koleżanka wczoraj odebrała paczuche i przyszły jej te żele).... Hm... Czyżby Avon wolał sprzedać z netto nie odliczając opustu ![]() Ech.... Moze tym razem mi przyjdzie ten żelik, zalezy mi na nim ![]()
![]() |
#2344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, Niezmiernie nam przykro z zaistniałej sytuacji, ale chcielibyśmy wyjaśnić, że problem wyniknął z nadsprzedaży produktu.W ramach rekompensaty propnujemy zdjęcie obciążenia za dosłane substytuty. Zdajemy sobie sprawę, w jak trudnej sytuacji postawiliśmy Panią wobec Klientów. Doceniamy Pani pracę i dziękujemy za zaangażowanie w działalność Konsultantki. Jeszcze raz serdecznie przepraszamy. Z pozdrowieniami, [...] Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-11 o 13:17 Powód: wyktopkowane przez moderatora. prosze nie umieszczać nazwisk w cytowanych mailach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-11 o 13:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Raczkowanie
|
i ja tez do nich napisze
![]() ![]() a ja dostałam te krótkie sopelki z kokardkami zamiast tych długich sopli |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ufff to dobrze, że ta kulę zamówiłam w K15. Wg mnie to tez bez sensu że wysyłają coś zupełnie innego jako alternatywne. Przeciez gdyby ktoś rzeczywiście chciał jednorożca to by go od razu zamówił ![]() ![]()
![]() |
#2348 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Portfele z Noir przyjdą po świętach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja fakture mam z dnia 27-11-2007 i miałam tak napisane przy bombkach: Brak-produkt zamienny:ZES.3 OZDÓB CHOINKOWYCH RE 8390-7. Noi dostałam te z kokardkami ale klijentka i tak ich nie chciała wiec sie wkurzyłam i napisałam do nich i zrobili mi korekte odjeli 11.92zł. z faktury. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, wiem, dlatego ja jednak "boję się" domawiać coś, aby podbić zamówienie....
Co ja zrobię jak to przyjdzie? Wiem, że ostatecznie można zrobić zwroty albo komuś to sprzedac, ale nie zawsze mam kasę, żeby za to wyłozyc... Ale zastanawia mnie to, że wtedy juz prawie NIKT (piszę prawie, bo zawsze są jakies wyjątki) nie dostawał tych żeli, bo ich nie było w magazynach i w ogóoe, a teraz jednak na ofertę netto się znalazły? Teraz kupię już tylko jeden żel, wtedy chciałam 7, ale klientki pozamawiały już co innego... Pozdrawiam i życzę udanego dnia! ![]()
![]() |
#2353 |
Raczkowanie
|
Witam w południe ;-)
Jeszcze nie miałam tak, że trzeba składać zamówienie a faktura niezapłacona. Jedna z klientek da mi pieniądze dopiero dzisiaj po południu. A do jutra mam termin na zamówienia i obawiam się,że nie pieniądze nie dojdą do tego czasu. I stąd moje pytania : * czy wstrzymują paczkę jeśli jedna faktura jest niezapłacona, czy dopiero po dalszych przekrętach ![]() * jeśli dokonujecie przelewu przez internet wpisujecie nazwę odbiorcy, numer jego rachunku, nazwę zleceniodawcy,a w tytule ten numer podany obok 'kreskowego kodu' ? Przelewu dokona mama, więc pytam z góry, żeby pieniądze doszły ;-)
![]() |
#2355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do przelewu to w tytule rachunku mam zawsze wpisane "za kosmetyki". zawsze dochodzi i nigdy problemu nie bylo. wazne zeby byl numer konto podany na twojej fakturze bo kazda konsultantka ma swoj indywidualny numer i jesli wezmiesz numer konta od kolezanki to kolezance zaplacisz rachunek a nie sobie
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Zero braków
![]() - bransoletka lenere - naszyjnik lenere - sztyft przeciw wypryskom x2 - scrub z morską solą przyjdą ![]() alternatywne: SSS NAWILZAJACY KREM/RAK CE PUDELKO/PREZENT.SREBR. R MINIATURKA TODAY 4ML SB Poza tym dostanę 12 kuponów ![]() dla siebie wzięłam jeszcze: - próbki Wish Of Hapiness - złociście połyskujący cień do powiek Deep Purple - magiczny zestaw - no i perełki rozświetlające razem z mamą ![]()
#2357 |
Raczkowanie
|
Niestety termin minął, wtedy nie byłoby problemu ;-(
A zamówienia składam co miesiąc, więc może da radę. Wyślę netem w takim razie. Dzięki dziewczyny! elffee- masz na myśli numer konta odbiorcy ? Jestem kiepska w przelewach,jeśli nie mam gotowego rachunku i jedyne co muszę zrobić to zapłacić. Może na studiach się usamodzielnię ;-)
![]() |
#2358 |
Zadomowienie
|
hmm to jezeli ten termin minal np 2 dni temu to moze sie udac bo oni tak robia ze puszczaja zamowienie bo biora pod uwage to ze np pieniadze ida do nich. ja tak mialam.
#2359 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Już jest udoskonalony w demo do K01 za 15 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Raczkowanie
|
ankoro - czyli w tytule tylko np. 'za kosmetki' ,jak napisała elffee, i nic więcej ?
![]() |
#2362 |
Wtajemniczenie
|
W brakach dalej confetti do ozdoby stołu.
W brakach także woda perfumowana Dreamlife (2117 0), ale uwaga produkcja opoźniona, może być w każdej chwili. Za ozdoby choinkowe nadal przysylaja te z cekinami.Po telefonicznej interwencji kazali mi oddać je w COK-u, ale korekty nie zrobili. W COK-u natomiast nie chcą przyjąć.Muszę zlapać glęboki oddech zanim coś zrobię, bo za siebie nie ręczę. ![]() Tak wystarczy, można wpisać imię i nazwisko, ale ten numer rachunku jest najważniejszy i tam nie można zrobić pomylki. Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2007-12-11 o 11:27 Powód: dopisek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]()
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
Witam
czy zamawiała może któraś z was ten złoty krem na noc Anew z oferty internetowej? czy ten krem przychodzi? czy to jest na pewno na noc, bo ma takie jasne opakowanie jak ten na dzień? ![]() z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zadomowienie
|
tym confetti to dobilam kazdy rachunek. hihi i pewnie jak bede znow skladac zamowienie to tez dobije
#2366 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że co odpowiedź to inna. Chyba nie mają jeszcze uzgodnionego, jednolitego trybu postępowania. Ja do COKu lecieć nie zamierzam żeby ich uszczęśliwić bombkami których wyraźnie mają w nadmiarze. ![]() ![]()
![]() |
#2367 |
Wtajemniczenie
|
No to poradź co zrobic, bo fakture musze zaplacić. Mają ta przewage,że naliczyli na konto i uważają,że teraz to ja mam się martwic.A dogadać się z nimi nie można.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapłać przede wszystkim. Bo jak mają Ci zwrócić pieniądze to sami odejmą z następnej faktuty. Następnie wyślij im maila i napisz grzecznie że twoja klientka ani Ty nie potrzebujecie tych bombek. Starałaś się zwrócic w COKu - też nie chcą. I uprzejmie prosisz o poinformowanie co masz zrobić z tym problemem. Ps. MI na mój uprzejmy list odpisali tak "W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że na produkt zostanie dokonana korekta, która będzie odjęta od najbliższego dowodu wpłaty. Przepraszamy za zaistniałą sytuację."
![]() |
#2369 |
Zadomowienie
|
Oferta do katalogu 01/2008
wszystkie probki ANEW sa w cenie promocyjnej 3,50! |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
Ale wam fajnie z tymi liderkami etc
![]() ![]() ![]() a biuro nawet nie wiem gdzie jest wyjechałam na wakacje jak wróciłam to lokal pusty.. ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.