|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
krótkie fryzurki dla nastolatek:)
witam
![]() szukalam w wyszukiwarce i niestety nieznalazlam.. ![]() otoz... mam krókie lekko pofalowane wlosy i chcialabym sie jakoś fajnie ściąć tylko problem w tym że nie wiem jak ![]() pomożecie? p.s mogą być emo fryzury chyba takich szukam najintensywniej ![]() ale inne takze' z gory dziekuje
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: krótkie fryzurki dla nastolatek:)
tu masz caly watek o fryzurkach EMO http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205975
ale skoro masz falujace wlosy to bedziesz musiala chyba je prostowac, bo inaczej efekt moze byc po prostu kiepski
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
wielkie dzieki
**przejrzalam oczywiście ale stwierdzilam ze nic do mnie nie pasuje. dam swoje zdjęcie.. i moglybyście powiedzieć mi czy ladnie wyglądalabym w grzywce a jeśli tak to w jakiej>? z góry dzieki **p.s ja jestem tą blondynką po lewej ![]() teraz mam dluzsze wlosy
Edytowane przez nutrisse Czas edycji: 2007-12-09 o 18:15 Powód: zapomnialam dopisac jednej rzeczy |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odradzam Ci jednak taka grzywke jak kolezanka obok ma. ja bym zostawila taka jaka masz, ew mocniej pocieniowala, aby byla wyraznie ukosna |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
o dziekuje
zastanowię sie jescze nad tym )))
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

za 10 dni moje urodziny