|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Blond problem. Jaki odcien?
Tak na początek oto link do moich zdjec www.maykus.grono.net
po prawej stronie, strzałkami można przejrzeć zdjęcia, albo kliknąć, żeby powiększyć- dla tych nie rozgarniętych ![]() Moj wyjściowy kolor to średni blond, później były zabawy mniej lub bardziej udane z brązem, kasztanem . Teraz po użyciu Castinga (kolor głęboki kasztan) już po około 1,5 miesiąca mam odrosty, chociaż kolor miał sie zmyć całkowicie. W sumie jestem z niego zadowolona ale chce wrócić do swojego blondu a nawet go ciut rozjaśnić. Prosiłabym serdecznie o sugestie co do odcienia, może jakieś pasemka? Z góry dziękuję.
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Blond problem. Jaki odcien?
z checia bym Ci nawet odpowiedziala, ale nie wszyscy bawia sie w grono. niektorzy moga tego nie lubic...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Blond problem. Jaki odcien?
proszę cię bardzo
Lik do wcześniejszych zdjęć https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185104 a na gronie jest kilka nowych :p Niestety w chwili obecnej, nie mogę wgrać nowszych bo nie mam dostępu do swojego komputera, mam cicha nadzieje, ze te wystarcza
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

. Teraz po użyciu Castinga (kolor głęboki kasztan) już po około 1,5 miesiąca mam odrosty, chociaż kolor miał sie zmyć całkowicie.
W sumie jestem z niego zadowolona ale chce wrócić do swojego blondu a nawet go ciut rozjaśnić.