|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon VI epizod unboxing
Na razie sobie leze. Na 20 mam wizyte u doktorka wiec spokojnie czekam. Podejrzewan ze to jakies straszaki sie wlaczyly. Bo w sumie jeszcze ich nie mialam. No i maly jakies dziwne ruchy wykonuje. Mysle ze to jeszcze nie czas na popcorn
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Mad_lenka u mnie tez jest wzrost tego ustrojstwa. Doktorek mowi zeby nie panikować, w dniu porodu dostaniemy antybiotyk ktory ma zdazyc zadziałać i bedzie git.
️
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie gbs negatywny.
![]() A w ogole to robilam dzis na obiad kotleciki z brokulow. Omommmmmm.... Brokuly ugotowane pokroic, dodac starty ser zolty, jajko, pieprz, sol, chilli, 2-3 lyzki bulki tartej. Robic kuleczki i ukladac na blaszce. Zapiec w piekarniku. Omomommmm
|
#1654 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale co ten pacior u mnie robi to ja nie wiem
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie pamiętam kto pytał, chyba Madlenka u nas w dzień mała śpi w swoim łóżeczku w sypialni, chyba tylko raz zdarzyła sie drzemka w salonie na kanapie. Bujaczka jeszcze nie używaliśmy bo jak Buba nie śpi to raczej korzystamy z tego czasu i się z nią bawimy i rozmawiamy
![]() Lambadaa, rzeczywiście, gin pierwej sort! Działaj, jeszcze zdążysz zrobić. No_ doubt No weź ty się zastanów nad sobą i wróć jak przestaniesz durnoty opowiadac ![]() Ita jedziesz z koksemmm Ginger, osobiście zglosze Cię do nagrody jakiejś tam, co nią nagradzaja kobiety które nie odczuwają skurczy porodowych! Powaga, tylko daj znać czy się sytuacja przypadkiem nie zmienia ![]() Mia, mam nadzieję że Ty już urodziłas? ! Co do pieluch to mamy te pampki, których fociszcze wrzucila Rose. Miałam też kilka dady , jakieś gratisy, i były super. Następne będę kupowała Dady, nie mam przeciwwskazań a i Nina żadnego problemu skórne go po nich nie miała
Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-05-09 o 16:06 |
|
|
|
#1656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie za to tyle co dobrze to hemoglobina 14,3.
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
melduje się z zaginionych. Nic nie pisze ale śledzę Was na bieżąco.Dziś mój tp, ale nic nie wskazuje na to żebyśmy w najbliższych dniach powitali małą Szyjka zamknieta, wód pod dostatkiem, przepływy ok, waga dzidzi ok 3 kg. Następna wizyta w piątek. Mam nadzieje, ze do tego czasu już przywitamy Miskę ![]() Gratuluję wszystkim mamusiom które się już rozpakowaly i zazdroszczę, że możecie już tulic Wasze maleństwa no i, że porod juz za Wami. Teraz juz z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej!
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
My jeszcze w domu zjadłam naleśniki z Serem
skurcze mam co 5- 8 minut chyba pora się zbierać na IP wzięlam cieply prysznic i licze dalej
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a ciśnienie ponad 140, wiec co się dziwić, że boli.
Jak na razie skończyłem dwie paczki M&M’sów i czekoladowe ciasto. Od razu czuję się lepiej." Edytowane przez gingerbre Czas edycji: 2016-05-09 o 16:25 |
|
|
|
|
#1660 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja polozna mówiła, ze to jest po prostu zastrzyk dożylny, nie trzeba wenflonu. ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
Ooo, trzymam kciuki!! |
||
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Mia - kciuki!!
U mnie to chyba jakaś ściema skurczowa. Jakby się uspokoiło. Nic się nie dzieje... nannanaaa....
brzuch się nie spina nannnaana.... dzieć dupkę wypina naaannaaaa.... taki tu spokoj naaanannnaanaaa nic się nie dzieje naaananaaanaa... i skurczów ni ma nnnanaaaa trza czekać do termina nnnaaanaaanaaa
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahaha i skurczów ni ma haha |
|
|
|
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Mia!! Trzymam kciuki, robimy popcorn?
Facet mi po pizze pojechal, zamiast popcornu sie nada! Informuj nas tu! ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Dziewczyny z dzieciaczkami, te bez tez jak moze wiedza jak moj maly robi kupe to strasznie pierdzi, bez kupki tez mu sie zdarza. No czasami az sie zastanawiam czy to on czy moj facet! Czy to cos bardzo niepokojacego?
|
|
|
|
#1668 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Paulllina91 witaj, kope lat
![]() Mia, rozkrecaj akszyn, bo z tych nudow zamiast popcornu zjadlam parowke ![]() Ginger, ale nadal szykuja cie na jutrzejsze cc? ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Ita co zes wyzlopala? Cale pol litra? Przyznaj sie |
|
|
|
#1669 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
To bedzie ble-pytanie ale.. czy ktoras z was ma nadmiar jakiegos dziwnego,zoltego sluzu? Bo dla mnie to juz zaczyna byc przesada.. Nadal bylby to czop? Przeciez juz wylazl.. |
||
|
|
|
#1670 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Ann, pokazowe gazy u maluchow to norma. Ostatnio jak nam miesieczna dzidzia pierdla, to myslalam ze idzie burza
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem dobrze tyle że na razie jest chora więc musi się trzymać od niego z daleka...
Powodzenia!!!!! |
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie Mamusie, te w dwupaku i te które już mają swoje skarby przy sobie.
Nie wiem czy mnie pamietacie, byłam na forum jakos do stycznia ale potem tak wyszło że nie pisałam, ale ciągle Was podczytuje Teraz juz przy końcówce postanowiłam do Was znów dołączyć (jeśli można oczywiście? )
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal w domu skurcze co 5-4 minuty boli coraz bardziej, zarty sie koncza
maz pije kawe i chyba jedziemy bo juz nie moge znalezc sobie miejsca. Chcialam wytrzymac do 19 zeby sie personel zmienil ale to chyba glupi pomysl
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1674 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ewwelinna, jasne ze mozna. Szkoda tylko ze na tak dlugo znilnelas.
Mia, lec bo jeszcze urodzisz w domu albo w drodze. Poprosze transmisje life z porodowki
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Dziewczyny dokarmiajace jakim mlekiem dokarmianie? |
|
|
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1677 | |
|
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Ciesz sie, ze nie ma problemu z uwalnianiem gazow
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się ogarnąć przed wizytą.
Jakieś mikroskurcze są dalej. Ale ja się nie znam. Odezwę się po doktorku
|
#1679 | |
|
Konto usunięte
|
Zaginione dziewczyny, witajcie z powrotem
![]() Cytat:
Ja po mojej express wizycie. Gbs pobrany, więc teraz czekanie na wyniki.. może będą o czasie. Doktorek stwierdził, że dzidziuś się już pcha (serio?! wow.. )szyjka skrócona, ale nie powiedział na ile, rozwarcia brak więc git Po porodzie zmieniam lekarza.. zdecydowanie ;] Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-05-09 o 17:56 |
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mia to sie dzieje na prawde. Jedźcie jedźcie. Powodzenia życzymy i odzywaj sie w miare mozliwosci.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

️

skurcze mam co 5- 8 minut chyba pora się zbierać na IP wzięlam cieply prysznic i licze dalej 

Nastepnej wizyty nie miałam bo wylądowałam w szpitalu, gdzie pobierali mi wymaz, o którym cały czas gadali.. że jak są bakterie to się szyjka skraca.. blabla

Jedźcie jedźcie. Powodzenia życzymy i odzywaj sie w miare mozliwosci.