|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
|
|
|
|
#2402 | |
|
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
Golden Royale mocny wyrazny wrecz krzykliwy. Radze uwazac. Golden Nectar tez mocny wyrazny kolor. Copper Plum ciemna sliwka , ciemniejsza niz w katalogu ale jak ktos lubi takie kolorki (ja ;-) ) to ok. Ja sie zdecydowalam wlasnie na ta sliwke. Kredek magia koloru nie widzialam. |
|
|
|
|
#2403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale wcześniej mi odpisała że koreka powinna być w środe albo w czwartek najpóźniej w poniedziałek a dziś juz wtorek... Matkoo dlaczego mnie to spotkało ? Teraz do niej pisze nie odpisuje nawet na gg, dzwonie nie odbiera... To co ja moge sobie innego pomyslec? Bez jaj... ja bym czegoś takiego nie zrobiła..
|
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie złożyłam zamówienie i podbiłam sobie confetti do 30%.Teraz z niepokojem będę czekać na fakturę
![]() Dla siebie wzięłam: - połyskujacy cień czarny - balsam jogurtowy malina - pomadkę UCR Rosy Pink - kredkę do oczu CT Brown&White - piankę Solution
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
Dziekuje Ci bardzo za wyczerpujacy opis ![]() W makijazu stawiam glownie na makijaz oczu,lubie kolorowe maskary plus ciekawe polaczenie cieni wiec usta lubie miec stonowane zeby calosc nie byla przeladowana Copper Plum podoba mi sie a jezeli jest jeszcze bardziej soczysta to bylaby swietnym dodatkiem do wieczorowego makijazu-tak sobie kombinuje ![]() Mialabys mozliwosc zrobienia fotki tego koloru?
|
|
#2406 | |
|
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
|
|
|
|
|
#2407 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
witam,
czy oprócz confetti są jakieś inne braki? czy ktoś ma w brakach podkłady liftingujące z tych z wyprzedaży katalogowej? konkretnie kolorki cream i warmest beige? |
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Avon pracuje dzisiaj pełną parą,bo mam już wystawioną fakturę.W brakach dalej confetti (
) a jako alternatywny mam SSS NAWILZAJACY KREM/RAK.
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe :P to mogłam sobie podbic to zamowienie do 40% zamowiłabym 1000 x confettii ![]() najgorszy wał jakby nagle się znalazło ![]() ![]() Co do tych konkursów w Okręgu to wygląda on mniej więcej tak (mam nadzieje, ze moge to zamiescic): MOI DRODZY, witam serdecznie i zapraszam do udziału w Świątecznym Konkursie jak zwykle skierowanym tylko do Was - Konsultantów Okręgu 594 . Oto zasady dotyczące Konkursu:
ja z powodu moich 7 zł załapałam się na 500-1000 zł ;p i jakis zestaw mi dadza ale zawsze frajda ostatnio dostałam błyszczyk LIP RADIANCE a wczoraj Mleko do kąpieli Japońska Sake i Ryż z PLANET SPA nie mozliwe ze nigzie indziej nie robią takich konkursów
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-11 o 19:55 Powód: Prosze korzystać z opcji edytuj i multicytuj!! |
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam paczkę
A powinna być w czwartek W sumie same takie pospolite rzeczy więc nie ma co opisywać Ale bardzo ładnie są zapakowane te zestawy kremów z Solution W sam raz na prezent A nowe katalogi takie cieniutkie
|
|
|
|
#2412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale "duże duchem" - podoba mi się i chyba bede znow troche zamawiac dla siebie Dlaczego dostałas paczkę wcześniej? to mozliwe??
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#2413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podkłady mi wszystkie odcienie przyszły.. W brakach(produkcja zakończona) jest to confetti i szminka wygladzająca Cocoa (29488) Innych braków nie miałam.. |
|
|
|
|
#2414 |
|
Raczkowanie
|
moze komus zechce się zebrac do kupy wszystkie braki z tego k 16 ;>?
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#2415 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na początku myślałam, że to jakiś prezencik ze strony avonu, ale nieeeee ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja zrobię w piątek foteczki Deep Purple ![]() możliwe
|
|
#2416 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanko bo swego czasu było w Avonie coś takiego jak paczka niespodzianka, w jaki sposób można takie coś zamówić i ile ona kosztuje_
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
Oj chyba dzisiaj już nie dostane paczki. Szkoda bo zawsze dostawałam dzień w cześniej i myślałam że skoro Avon pracuje pełną parą to paczka będzie wcześniej.
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ceny bywały różne, w zależności od zawartości
|
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie orientujecie się kiedy była ostatnio? bo od ponad roku jestem w Avonie ale jeszcze nie widziałam by takie coś było.
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze dostaję wcześniej. Przeważnie w środy, we wtorku zdarzyło się w ciągu 1,5 roku ze 2-3 razy.
|
|
|
|
#2422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedzi.. liczę, że dostałąbym wcześniej a co jakby mnie nie zastali w domu ?
|
|
|
|
#2423 |
|
Raczkowanie
|
A ja się pochwalę. Wczoraj byłam na spotkaniu z OKS i dostałam w prezencie od niej nową wodę toaletową "Wish of LOVE". Byłam bardzo zaskoczona i zadowolona.
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to zostawili u sąsiadki
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy,ale to dopiero w pon,,bo mimo że paczke dostanę pewnie w pt. to w weekendy pracuję,a w sztucznym świetle to pewnie lipa wyjdzie
I w razie czego proszę się głośno dopominać,bo mam sklerozę postępującą
|
|
|
|
#2426 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Joanna d'Moder
|
Mam podgląd faktury.Dostanę wszystko oprócz peelingu Naturals z netto
.Zero kosmetyków alternatywnych.Widocznie zamawiałam mało chodliwy towar ![]() Myślę,że ważną informacją może być to, że zestaw do pielęgnacji paznokci przychodzi kompletny (kosmetyczka+2 lakiery+pilniczek). |
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
To zostawią u sąsiadów, jeśli takowych masz i zostawią Tobie w drzwiach kartkę.
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Teraz do niej pisze nie odpisuje nawet na gg, dzwonie nie odbiera... To co ja moge sobie innego pomyslec? Bez jaj... ja bym czegoś takiego nie zrobiła..

zeby calosc nie byla przeladowana 

) a jako alternatywny mam SSS NAWILZAJACY KREM/RAK.

?