![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Nie mogę znaleźć teraz mojego notesu gdzie przepis na sernik jest, ale jak tylko znajdę to zamieszczę, któraś z was chciała.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
kurcze bo ja tak szukam ale nic ciekawego nie ma a ja sama nie wiem w jakim typie grzywki by mi było najlepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
*sportaddict*
|
proszę
![]() wg mnie grzywka idealna dla Ciebie była ta platynowa sprzed paru dni i 1. z 2 ostatnich, które Ci robiłam ![]() EDIT: dorzucam te fryzury, o których myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
no ja tez tak mysle między numerem 2 a 3 z tych co teraz wkleiłas
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
Vadi za 30 min Ci napiszę
![]() Madzialenka mnie sie najbardziej podoba ta ciemna fryzurka ![]() ![]() Jednak Ty masz szczupła twarz i możesz sobie moim zdaniem pozwolić na taką prostą grzywkę jak wcześniej Nema albo Vadi ( już nie pamiętam) robiła Ci fotomontaż ![]() No właśnie Vadi mi przypomniała ![]()
#2856 |
Zakorzenienie
|
Byle nie za gęsta grzywka bo zadziała przytłaczająci, wiem co mówię
![]() ale jak wiecie sama mam na całe czoło, mimo szczupłej buzi, i zmieniać nie planuję. Działaj, Madzia! Btw. znalazłam na wiżażu fajną stronkę z ebookami, dużo J. wiśniewskiego tam jest, no i "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" zaraz się zabiorę do czytania, aczkolwiek z przymrużeniem oka ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
*sportaddict*
|
Madlen, podeślij linka do strony z e-bookami proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Pytanie mam:
Jak sprawdzić jaki ma się rzeczywiście rozmiar stanika? Bo niby mam kurdę B70 a z drugiej strony jak patrzę na rozmiarówkę tryiumpha to w A bym się wbiła.. i nie wiem już teraz, rozmiary i oznaczenia różnią się w zależności od marki? B innemu B nie równe? Nie wiem już, a chciałabym kupić coś przez sieć i już nie wiem jaki rozmiar. PS. do tej pory wszystkie staniki miałam B, nie A, bo A mimo, że się mieściłam to mnie strasznie "spłaszczało". Pomoże ktoś?
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie dzwonił TZ i mu mówię o tym ze już vadi mi zrobiła fotomontaż a on" to przeslij mi na maila bo tez chce go zobaczyc" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomoge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamietam,że mieszkasz pdo Krakowem wybierz się do salonu Triumpa- mają oni narzucone ceny, które sa niższe od małych sklepików z 3 stanikami triumpha w cąłym asortymencie. ![]() Ja kupuje zawsze push-up- ale nie ten taki utwardzany jak skorupa zolwia- tylko wkladeczka jest w miseczce badz lekko usztywniany ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Lemoorka : z Tr to przykład jest, po prostu patrzyłam na ich tabelę i juz nie wiem co mam o sobie myśleć
![]() Czasem są na prawdę fajne komplety bielizny na allegro i tak sobie szukałam wczoraj, ale nie mam pojęcia jak jest z tymi rozmiarami w końcu. Mogę być wścibska i cię poprosić o wymiary na pw? Wszystkie nosisz 70A?
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Tabela, tabela- lepiej mierzyć- bo to brzydko wygląda jesli np stanik odstaje
![]() ![]() Stanikimi 70 a- zrestza, co to za tajemnica ![]() ![]() ![]() A teraz poszukam Ci,co mi jako drobnej pasuje: taki stanik mam, tylko,że biały: http://allegro.pl/item281641399_tend...a_push_up.html taki miałam, dostałam, ale beznadzieja do nieog czega mieć cycki, bo inaczej odstaje: http://allegro.pl/item280595495_65_a...ikat_nowy.html Najlepsze sa miseczki, które w przerwie miezy soba tworza kształt trojkata- be sa z bardzo odkrytyki piersiami- chociaz to zalezy trzeba przymierzac, niedobre sa tez jak Ci podałam przykład- wyprofilowane na wielka pierś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
Dziękiii
![]() Ten pierwszy który masz, tylko, ze biały, bardzo mi się podoba, poważnie się nad nim zastanowię ![]() I rady na prawdę cenne. Nie chodzi mi o push upy z wielkimi gąbkami (dobre porównanie z tą skorupą:P), tylko właśnie subtelne uniesienie piersi, nikogo nie oszukam jaka jestem ![]() Na allegro jest dużo fajnych i sensowne ceny, ale właśnie się boję ze względu na te rozmiarówki, już się pogubiłam ![]() Dlatego wezmę rady pod uwagę. (Czytam kątem oka "dlaczego mężczyzny kochają.." i niby okej, ale większośc z tych rad się sprawdza na początku związku, przecież nie zacznę nagle mojego notabane przyszłego męża "subtelnie olewać" czy udawać, że mi an nim nie zależy. Bo zależy i nie mam powodu tego ukrywać... Co sądzicie, czytałyście?? Z niektórych moich grzeszków zdaję sobie sprawę, i w sumie moglabym troszkę poprawić, tylko, że może wtedy po prostu nie byłabym sobą i zaczęłabym prowadzić głuie gierki? Poza tym, skoro nie widzę spadku zaangażowania ze strony mojego faceta, to chyba nie ma mnie dosyć i nie czuje się "duszony" Hmmmmm
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Prosze
![]() jak dobrze będzie dobrany stanik to będziesz maszerowac z wysunieta do przodu klatą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Vadi oto przepis na ciasto toffi mojej mamy ( tzn wg przepisu, który ona od kogoś dostała
![]() Ciasto: 5jaj 5 łyżek cukru 5 łyżek mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia Krem: kostka margaryny puszka mleka skondensowanego słodzonego 20dag różnych bakalii Polewa: 1/2 kostki margaryny 3 łyżki cukru pudru łyżka wody łyżka kakao Dodatki: 16 sztuk herbatników, np. szkolnych kieliszek rumu kieliszek wody Jajka utrzeć z cukrem. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszać i wyłożyć na blachę. Piec ok. 20 min aż ciasto się zazłoci. Mleko gotować ok. 3 godzin po przykryciem pamiętając, aby puszka zawsze była zanurzona w wodzie. Po tym czasie pozwolić masie ostygnąć w zamkniętej puszcze, aby masa nie zabrudziła całej kuchni ![]() Masę toffi utrzeć z margaryną dodać bakalie i wyłożyć na zimne ciasto. Rum i wodę wy mieszać w miseczce i zanurzać w tym herbatniki, które potem układać na masie toffi. To wszystko zalać polewą czekoladową. Wstawić do lodówki na kilka godzin ![]()
#2868 |
Zakorzenienie
|
Już mi się zdarzało czuć pewnie i maszerować
![]() ale ponieważ zauważyłam, że mam garderobę bieliźnianą do remontu chciałam sobie kupić coś na prawdę fajnego ![]() Jeszcze się zastanawiam czy się nie przejść do H&Mu, ale nie wiem jak tam z jakością jest, opinie są różne. Na razie nie dysponuję budżetem większym niż 100 zł, więc się muszę zmieścić w tym przedziale, dlatego obserwuję allegro.
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze ![]() ![]() Tez miałam kompleksy jak Ty ![]() Ale jaka to jest frajda jak maszerujesz,świat u Twych stóp i mega banan na twarzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Gość
|
Madlen, dokładnie mysle obecniei o tym samym. Zdecydowanie powinnam se pozbyć kilku biustonoszy sprzed wielu lat i kupić coś świeżego. Osobiście lubię biustonosze miekkie, jakoś nie przepadam za efektem obfitego biustu u siebie
![]() ![]() W ogóle to wpadłam na szlony trochę pomysł. Postanowiłam, że zbuduję swojej siostrze domek marzeń - dla lalek oczywiście. Jak byłam mała to tato mi zrobil taki duuży. Ja bym chciała raz, że zbudować, dwa że umeblować. Przedsięwzięcie zdecydowanie na dłuższy okres czasu, ale jakby nie patrzeć jego to mam jeszcze dużo. W listopadzie maleńka skończyła roczek, a zacznie się takimi rzeczami bawić tak hm... 4 latka? Nawet na forum znalazłam świetny topick, gdzie jest pełno inspiracji. Mam nadzieję, że mój zapał do pracy nie przeminie ![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o H&M to jestem mega zadowlona z ich bielizny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
A ja mam problem z rozmiarem własnie bo jestem tak pomiędzy A , B. I od biustonosza zależy w którą stronę idę:d Dlatego tak was pytam.
O H&M pisze bo w 100 zł mogę się zmieścić kupując od razu dwa, ale jak się mają rozwalić po miesiącu to już nie wiem. W każdym razie w szafie jest strasznie, albo podniszczone, albo się rozciągły, więc potrzebuję czegoś w sumie od zaraz, w piątek idę na zakupy z przyjaciólką. Jeszcze nie dorosłam do etapu kupowania bielizny z Tżtem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() NEMO - Twoja siostrzyczka padnie z radości (a przynajmniej ja bym padła w jej wieku po takim prezencie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2875 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prześpij się z tym i jutro rano zdecydujesz, bo to poważna decyzja ![]()
![]() |
#2877 |
Gość
|
Dziewczyny jakie mleczko do demakijażu byscie poleciły?
|
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
witam po dłuższej przerwie.
u mnie ostatnio...cóż dużo sie działo ![]() coś mi odbiło, jakiś szal...TZ usłyszał wiele przykrych rzeczy, bardzo go zraniłam. jeszcze tej samej nocy nie wytrzymałam tego całego napięcia we we mnie i pocięłam sie...nie wiem...z bezsilności, złości czy nienawiści do siebie ![]() teraz staram sie jakoś wracać do siebie chociaż ciągle mam depresyjny nastrój...chce mi sie wyć...nie moge sie na niczym skupić...nic mnie nie cieszy to wszystko jeszcze pogarsza fakt ze TZ ani trochę nie pokazał po sobie smutku i żalu, bardzo mi pomógł, był ze mną i robił wszystko żeby mi przeszło. ![]() staram sie jakoś ogarnąć ale ciężko idzie. na uczelni zawaliłam już w sumie na 100 % jeden przedmiot, będzie poprawka, ojciec od tygodnia pije ciągle ![]() miałam iść wczoraj zapytać o prace (w sumie to miała być formalność) żeby tylko coś robić, wyrwać sie. nie poszłam...może jutro...no zachciało nam sie telewizor kupić: jakąś plazmę albo lcd tylko to ze planujemy jakoś z TZ wyprowadzkę jakoś mnie jeszcze trzyma. kupiliśmy żelazko, TZ zrobił kolejna szafkę a teraz robi fajna pod telewizor i na kino domowe.na mikołajki dostałam książkę a teraz jeszcze kupił mi suszarkę. fajna sprawa z tym była bo chciałam sama sobie kupić ale ciągle mówił ze nie mamy kasy itp. w końcu prawie sie z nim pokłóciłam ze nawet mi mojej kasy wydawać nie wolno, ze jak zamieszkamy razem to tez nic nie będę mogla kupić. a on mi w końcu mówi ze jestem straszliwy uparciuch i tak dla mojej wiadomości to mogę sobie kupić to będę miała 2 bo on mi już kupił jako prezent pod choinkę ![]()
#2879 |
*sportaddict*
|
hehehe jedna z tych zyciowych
![]() a może ma ktoś przepis na takie samo ciasto, tylko dietetyczne? ![]() SANETKO!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Ja używam Garniera do skóry mieszanej albo Nivea i jestem zadowolona. Choć konsystencję i zapach wolę Nivea.
Cytat:
![]() Vadi przeważnie to co niezdrowe albo tuczące jest pyszne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.