|
|
#991 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On się nie boi ale panika w oczach jestDobrze, że Twój zrozumiał błąd Ja idę się wypindrzyć i spadam do mniasta pozałatwiać trochę spraw za mamę bo ją dopadła rwa kulszowa i się biedna nie rusza z wyrka ![]() Spokojnego dzionka życzę Mamusie
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Chcialabym umiec szyc, ale ja antytalenciem jestem w tej kwestii😢
|
|
|
|
#994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zaciśnięte!Ja niestety też Moja babcia umie szyć, moja mama umie pięknie malować/rysować, a ja nic z tych rzeczy. Nie wiem skąd się wzięłam
|
|||
|
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
Przedstawiam wam mojego szkraba
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
He he z kapusty😁 Motylek wow juz po dwa kg i takie akrobacje😊 super
|
|
|
|
#999 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zadomowienie
|
Jestem, jestem
dzięki Miqesi za wywołanie byłam na urlopie, wróciłam w sobotę, ale zostaliśmy do niedzieli u teściów. Wróciłam i nadrabiałam, ale wczoraj też zaczęłam skręcać meble do pokoju dzieci w końcu więc nie miałam czasu na wizaż.No więc tak - udało mi się nie urodzić chociaż powiem Wam, że jak wchodziłam na Chojnik to tak sobie myślałam, czy aby na pewno włażenie gdziekolwiek w końcówce 8 miesiąca to dobry pomysł ale była tam też droga dojazdowa dla aut, więc stwierdziłam, że jak coś to karetka dojedzie wyjazd super udany, córcia zadowolona my tym bardziej, na basenach zachowywała się jak szalona fakt, że po tych kilku dniach cały czas na nogach to chętnie odpoczywam teraz. Dzisiaj skręcam łóżeczko i potem trzeba jeszcze kupić dywan i dodatki i będzie już wykańczanie pokoju. Co do wyprawki - został mi do kupienia materac i chyba to wszystko tylko ciuszków nadal nie mam w domu, bo koleżanka, która ma je teraz wszystkie miała je oddać w majówce rodzicom moim i zapomnieli o tym, więc odbiorę je dopiero następnym razem jak będę u rodziców, a to dopiero pod koniec maja. Plus taki, że będą świeżo wyprane więc tylko powsadzać do komody ![]() kaska, dla mnie ta ciąża też gorsza i cięższa. Czuję się jak wieloryb. madzius, co to za chusta? fajne kolorki ja trenowałam na misiu Nie wiem czy się chwaliłam, że córka dostała się do przedszkola, także do żłobka chodzi do końca czerwca, potem będzie miała 2 m-ce przerwy wakacyjnej, a potem przedszkole. W przyszły piątek jakieś spotkanie adaptacyjne w przedszkolu mamy z wychowawcami
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo Kociak, szalona jesteś z tymi górskimi wycieczkami! Fajnie, że wyjazd się udał
No i gratulacje z powodu dostania się do przedszkola Ale to straszne, że gratuluje się właśnie takiej rzeczy jak przyjęcie do przedszkola, tosz to z automatu powinno być dziecko przyjęte, ech...
|
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratki ze Iga dostala sie do przedszkola! ![]() a chusta to Little frog, jesli dobrze pamietam morski opal |
|
|
|
|
#1004 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i wszystkiego naj dla córci!! Taka jest już duża!Cytat:
![]() Cytat:
ale przy drugiej to niekoniecznie ![]() Cytat:
![]() A mi się dzisiaj śniło, że mi brzuch opadł, ale to tak mi opadł, że go prawie nie było widać
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jak w tym programie amerykańskim 2+8, mieli bliźniaczki, chcieli trzecie dziecko a tu 6-cioraczki...
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
Witamy się w ten słoneczny dzień
![]() kciuki za dzisiejsze wizyty śliweczka85 i kiara92 agusiia68 za Ciebie również zaciśnięte ![]() australia87 masz rację z tymi kolorami wózków - praktycznie wszystkie uniwersalne. Dodatkowym plusem dla nas akurat w tym modelu był czarny spód gondoli dorwało mnie przeziębienie :/ ok kilku dni nic nie pomaga, zapewne przez to, że wieczorami ciężko mi odmówić sobie przyjemności przesiadywania w ogrodzie, ale już wczoraj sobie odpuściłam i muszę się tego trzymać. Miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie pożałuję, że dałam się przekonać ![]() Ech, ja też jakaś taka zasmarkana. Oby szybko przeszło
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
Hejjja
ania230 nie wiem do końca o co chodzi, bo nie ma mnie w klubie, ale trzymam mocne kciuki aby wszystko dobrze się skończyło ![]() madzius90 fajna chusta, ja trenowałam na misiu ![]() australia87 rozbawiłaś mnie tym snikersem zebrah fajnie, że będziesz miała odciążenie w postaci niani, a młody idzie od września do przedszkola? chudziaszek11 jaka kochana córcia Veronique brawo Ty za zakupy Miqesi no ktoś miał odpoczywać a cały czas lata do Mongolii sliweczka85 komuś się syndrom gniazda włączył mi się jeszcze nie załączył. W poprzednich ciążach jednak miałam więcej siły![]() mamaNiny najlepszego dla córci Claudette1996 Kubuś śliczny Kociak85 fajnie, że urlop się udał i brawo za chodzenie po górach, ja ostatnio już sobie odpuściłam i jeździłam tylko kolejkami górskimi Gratuluję udanych wizyt Witam nasze zguby Witam nową mamusie Ja szlafrok mam, taki cienki, kupiłam go na allegro na poród z córą. To był zestaw dwie koszule+szlafrok. Ubawiłam się po pachy z pomysłów na szlafrok Ja też jestem za tym im mniejsza różnica wieku tym lepiej. Ciężko rodzicom na początku (niebawem się przekonam ), ale później dla dzieciaków jest lepiej![]() Fakt starość jest okropna, jak to któraś napisała, że Panu Bogu się nie udała ![]() Co do podkładów to mam jedną paczkę maxi 30szt hartmann i 30szt midi też hartmanna, podkładów na łóżko mam 5 seni, a majtasów chyba 5, w szpitalu i tak karzą być bez ![]() Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty i miłego dnia kobitki
Edytowane przez majkela12 Czas edycji: 2016-05-10 o 10:21 |
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Idę trochę poprasować
![]() W pierwszym poście dodałam informację o klubie, jeśli któraś jeszcze się nie zapisała, to piszcie do kaski87
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zadomowienie
|
MAmaNiny sto lat dla córeczki
kciuki za wszystkie wizyty , ja mam w piatek ciekawe czego sie dowiem, bo dalej mam co miesiac![]() Claudette1996 ale sliczny ![]() pytanie o przewijak na lozeczko, one maja jakieś zaczepy? ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
ja juz poprasowałam, ale narzazie tylko nasze, male rzeczy czekaja i czekaja na wypranie
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moze to alergia ?? Pijesz calcium? Ja od rana na nogach auto mi sie zepsuło na szczescie dojechałam do mechanika bo nie wiem jakbym go z ulicy sama spychala :/ Od mechanika z buta 4 km ... Teraz leżę bo zmulilo mnie totalnie ale znając mnie nie usnę Witam zaginione w akcji ![]() Jutro wizyta a ja nie mobilna:/ |
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj z Tż zaczęliśmy skręcać łóżeczko i co zauważyłam że nie ma szuflady na aukcji były zdjęcia z szufladą a aukcja bez... i co wielkie łzy w oczach i złość, nerw itp Napisałam maila do sprzedającego i facet dośle mi komodę za przystępna cenę iiii mam nadzieję że będzie wszystko okey. Dzisiaj jadę do taty bo się stęskniłam aaa i też mamy resztę rzeczy do zabrania ( pieluchy, proszki i ubranka). I myślę że przejdę się na plac i popatrzę za truskawkami
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie w piękny, słoneczny poranek
tylko trochę bardziej puchnę i jestem niezgrabna ![]() Cytat:
![]() Kiedyś mi robił wyrzuty, ze za wczesnie kupuje ubranka, a teraz sam wszystko pogania, np z fotelikiem już się zaczął spinać, że tak długo się zastanawiamy a przecież ja zaraz urodzę całe szczęście już fotelik dzisiaj odbierze, tylko jeszcze to nieszczęsne łóżeczko |
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne wieści i same dobre!!! oby tak dalej !!!
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piję calcium+vit.C, chociaż wczoraj np. zapomniało mi się A nie wiem ile razy dziennie można to w ciąży przyjmować? O rany, coś nam się ostatnio na wątku samochody rozkraczają Odpoczywaj, bo 4km to spory kawał drogi Cytat:
Koniecznie się upominaj, bo jak to tak
|
||
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram się
miłego dnia Wam życzę
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

w moim wieku jest 24 lata

ale to w jego stylu,więc wnioskuję,że przeżywa wewnętrznie i ta wiedza mi w zupełności wystarczy
i się przytulal do mnie wczoraj wieczorem sam z siebie,zatem chyba topór wojenny zakopany
On się nie boi ale panika w oczach jest

dzięki Miqesi za wywołanie 

To dopiero hardkor 

Piję calcium+vit.C, chociaż wczoraj np. zapomniało mi się
A nie wiem ile razy dziennie można to w ciąży przyjmować?