![]() |
#2881 | |
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]() kiedys uslyszalam fajne zdanie, w stylu - dlaczego wszystko co przyjemne musi byc niezdrowe, niemoralne albo tuczące? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
vadi dzieki
![]() po tym wszytkim nie zostawial mnie samej ( do zjazdu niestety bo jechac na cwiczenia musialam). wchodzilam na wizaz ale powiem szczerze ze to tak mechanicznie, nie mialam ochoty ani nic pisac ani czytac. w sumie teraz duzo siedze u TZa a nie w domu, staram sie spotykac z kolezankami. zeby nie miec czasu na glupie mysli musze uciekac bo kolejna awantura sie szykuje. dobranoc
#2883 |
Zakorzenienie
|
Sanetko, mam nadzieję, że nic takiego więcej nie zrobisz. i że szybko znajdziesz psychologa, który Ci pomoże.
Madlen, staniki z H&M to tak naprawdę nie staniki. jakość kiepska, rozmiary "standardowe" czyli wszyscy mamy 75B więc się cieszmy ![]() ![]() Dorinko, każda uwaga i opinia się przyda. niby ja mam mega maluchy, bo to są 2,5-3latki..więc wiele nie zrobię, ale już potrafimy 2 wierszyki, 2 kolędy i piosenkę jadę jadę w świat sankami. ćwiczymy to od miesiąca ![]()
#2884 |
Zakorzenienie
|
Sanetka: zaraz ci poślę numer mojej komórki, będziesz miała na wypadek nocnych dołow, możesz pisać smsy o każdej porze dnia i nocy. na posta zaraz odpiszę.
Ojj Sanetka nam już poszła, to ja się wam może o autoagresji rozpisywać nie będę, cobyście mnie nie mialy dość.... Chyba, że wam nie przeszkadza i nie macie dośc dramatycznych postów z serii "przeszłość Madlen";/ Czytam sobie artykuły z cyklu "jak prawidłowo dobrać stanik" i mi wodę z mózgu robią. Jak wy mierzycie obwód pod biustem, to go zaniżacie przy doborze rozmiaru stanika? Przykładowo, obwód 80, stanik 75?? Czy dokładnie taki jaki wam wyszedł? Przez to już nie wiem jak z miseczką, bo są dwie możliwości....
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-11 o 22:09 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Madlen, a gdzie czytasz te artykuły?
ja, gdy w końcu nauczyłam się poprawnie dobierać stanik, to teraz..obwód stanika od mojego obwodu pod biustem różni się o jakieś 13 cm. tzn obwód stanika jest o tyle mniejszy..
#2886 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Et-ka to właśnie u mnie obwód różni się tyle samo.
I to już by było proste, tylko, że na stronach piszę, że obwód pod biustem mam sobie ZANIZYC bo się rozciągają. Czyli mogę mając w biuście 83, a pod 70, mogę mieć zarówno 70A jak i 65C! (wg tego co tam pisało) i już jestem pogubiona:d
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Madlen, ja jeszcze eksperymentuję ze swoim rozmiarem. radzę Ci zajrzeć tutaj i trochę powertować
http://stanikomania.blox.pl/html bo w ostatnim odcinku pani zmieniła rozmiar ze standardowego 75b na 65f. robi wrażenie ![]() a tutaj kilka rysunków, które mają pomóc http://besame.blox.pl/2007/02/Stanik...radnikowo.html a jak się nie wstydzisz, to na pewno pomogą tutaj ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...203&w=71388581
#2889 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ten artykuł z linka poszerzył moje wątpliwości
![]() I już nie wiem czy mam zaniżać obwód czy nie ![]() Eh jedna mała rzecz a takie to skomplikowane.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
ach!
![]() ale to po prostu przymierz. ja od razu jak założyłam tyle mniejszy obwód i o 3 czy 4 rozmiary większą michę, zobaczyłam różnicę w wyglądzie mojego biustu. kolosalną! ![]()
#2891 |
Zakorzenienie
|
Tyle, ze mam w obwodzie 70, zatem musialabym zniżyć do 65, a to już ciężko znaleźć
![]() no nic, pokombinuję.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
no tak, to prawda. 65 raczej trudno dostępne. ale pocieszę Cię, że choć ja mam teraz 80..to rozmiar miseczki sprawia, że też ciężko coś kupić. dlatego poluję na allegro.
#2893 | |
Gość
|
Cytat:
![]() i kupiłam hula-hop ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nema_ Czas edycji: 2007-12-11 o 23:18 |
|
![]() |
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
Sanetko kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2895 |
Zadomowienie
|
Sanetko
![]() Nie rob tego wiecej Kochanie ![]() ![]() Nie mozesz za wszystko winic siebie, bo to nie jest Twoja wina. Masz Tz on Cie wspiera i bardzo dobrze. Ale nie karz siebie w ten sposob ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje PW i Nasz wizaz stoja dla Ciebie otworem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
czesc.
dziekuje wszystkim. wiecie...latwo mowic nie rob tak ale jak juz sie kiedys to robilo to ciezko sie powstrzymac. ale bede sie starac. TZ caly czas jest ze mna chociaz on chyba nie potrafi do konca zrozumiec czemu tak zrobilam. a ja mu nie potrafie wytlumaczyc. wiem tylko ze teraz sie stara jak moze. ciagle dostaje prezenty: wieksze, mniejsze. chociaz...tu tez bym mogla ponarzekac bo on mysli ze prezentami zalatwi sprawe a tak nie jest. ja chce wiecej czulosci, dobrego slowa. a nie jak w poniedzialek posprzatalam mu porzadnie pokoj, potem zrobilam pranie. specjalnie szafe przejrzalam, powyciagalam jakies koszulki brudne a jak zobaczyl to jego stwierdzenie bylo: po co je pralas, bylo spodnie uprac. dopiero jak powiedzialam ze to przykre to powiedzial glupie dziekuje co mi i tak humoru nie poprawilo ![]() z drugiej strony nie bede od niego wiecej wymagac bo to co powiedzialam...sam byl pewnie w szoku i tez potrzebuje czasu zeby to ulozyc ja sie dziwie ze w ogole jeszcze chce mnie znac. wiec naprawde kochany facet z niego jest PS: kusicie tymi przepisami ![]() a co do cwiczen zaczelam a6w i skakanke- ale dzis zakwasy mam. hula hop tez kusi ![]()
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A więc jestem po imprezce wigilijnej.... Nie było to jakies wielkie show, dzieci śpiewały kolędy przy akompaniamencie. Dwa wierszyki i tyle. Później oficjalny podział opłatkiem z dyrekcją i paniami, kto chciał to osobiście...ale znając mój wstręt do zbliżeń z obcymi nie byłam w tej grupie.. ![]() ![]() Sanetko jestesmy z Tobą, nie rób głupstw, zawsze możesz na nas liczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
a co to te 80tki i po co obciążac??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
śREDNICA ![]() Co do ciast, to ja mam z głowy bo nie lubię ani jeść ani piec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
wlasnie byla u nas policja z jakas babka. pytali czy pewnego faceta nie widzielismy. mieszka u nas na nowym osiedlu. podobno w nocy zmarla jego zona a on w szoku wyszedl z domu i powiedzial ze sie powiesi. a maja 4 dzieci, najmlodsze 3 miesiace-smutne
![]() qrna kupilabym to hula hop ale jak z tym przez miasto isc ![]()
#2901 |
Zakorzenienie
|
Svinecko widze ze jestes.. miałas swoje foto wlosków wkleic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
*sportaddict*
|
Cześć kochane, witam Was tego pięknego deszczowego dnia
![]() Zaczynam wreszcie SB bezgrzeszną 100% bo czasu coraz mniej do sylwestra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam dzis wolny dzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
*sportaddict*
|
troszkę
![]() a ja miałam dziś super sny, że byłam z moim kotkiem jr w jakimś przepięknym miejscu, gdzie było ciepło, piękne rośliny, woda, słońce, ludzie byli tam przeszczęśliwi a ja zdecydowałam, ze napewno zostaję, wyglądalo to jak raj po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja czekam na opinię TZ w sprawie fryzurki... ale wczoraj musiał byc zajety bo nie odpisał (pewnie nawet maila nie odebrał) a dzis nie wiem kiedy wstanie bo jest na zwolnieniu przez ten mięsien szyjny naderwany ![]() Vadi a co o takiej fryzurce myslisz?? (na innym watku mi ją zaproponowano) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Madziu ale ta fryzurka to jest przeciez mutacja, z kucykiem a nie wiadomo jaka jest naprawdę ?
![]() Vadi ja juz tydzień na SB. wczoraj przymierzyłam nową kieckę z Vilii, taki lekki obcisk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
*sportaddict*
|
pokaż kiece
![]() uwielbiam Vilę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
tak kusicie ta dietą
![]() ![]() ale namawiam swojego TZ to tej dietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Proszę, ale to nic wystrzałowego ale ja takie ciuszki kocham najbardziej ....a ja ją włożę w święta do grubych rajstop i szpilek
![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=272621858 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.