Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-10, 09:41   #2341
Lucy31
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
Lucy, zazdro ze masz ekipe spacerowa, dzis tez z browarkami? Gdzie Wy kupujecie ta Bavarie? Ja nigdzie nie moge dostac :/

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
U nas ja kupuję w Stokrotce. Wiecie co, wstyd się przyznać.. ale ja wożę ze dwie butelki na dole w koszu w wózku A bo nigdy nie wiem kiedy sie spotkamy i się może przydać i jak kupie to nawet nie wyjmuję
Stary 2016-05-10, 09:44   #2342
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Ja swojego pare razy zostawiłam z małym na 3-4 godziny. Dałam butle mleka i nara, radź sobie. To po powrocie slyszałam że on mnie: podziwia A dziecka nie mamy w typie samary, więc.. Zdziwko że dziecko tak często sika, gęga, macha kończynami, chce na rączki, chce zabawke itd. Za wszelką cenę durny próbował go uspac żeby mieć wolne hahahah

Heh chłopy tak mają. .. albo jest głodna albo spać chce

Ale żeby ponosić potańczyć pobawić się z mala to nie... najlepiej niech śpi sobie obok a on po ogląda tvn turbo. Bo on : nosić jej nie będzie - żeby nie przyzwyczaić. Zresztą co on wie jak go zostawiam na 3 godz z rana w soboty jak idę na niemiecki. To mała jext wyspana nakarmiona i jeszcze akurat od 10 śpi a on ma farta ze mu śpi po 2 godz a on leży przed tv z nią. ... I gdzie tu sprawiedliwość? ! Mia ma apogeum od 14-18 . A te godziny zawsze są moje....

Tak myślę gdzie tu uciec na jeden dzień ale serio nie mam gdzie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 09:45   #2343
Lola2828
Zadomowienie

Eh też się czasem wkurzam na małą i mam ochotę krzyczeć... A za chwilę mam takie wyrzuty jak na nią patrzę że zaczynam ryczec taka dupa wołowa 😒 Chyba czasem każda tak ma... Marta twój dziecięcy przypadek jest mega 😂 co za hrabina prawdziwa 😂
Stary 2016-05-10, 09:49   #2344
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Ja to doszłam do wniosku ze moja królewna jest tak mądra i od dziecka robi wszystko żeby zostać jedynaczka

Mia i Tosia <3

Stary 2016-05-10, 09:51   #2345
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
U nas ja kupuję w Stokrotce. Wiecie co, wstyd się przyznać.. ale ja wożę ze dwie butelki na dole w koszu w wózku A bo nigdy nie wiem kiedy sie spotkamy i się może przydać i jak kupie to nawet nie wyjmuję
Zazdroszczę patologicznych koleżanek serio...my ciągle sami spacerujemy..niby próbowałam na spacerze zagadać inne mamy ale.... jakieś mało kontaktowe w grupie fajniej wiadomo mam nadzieje ze jak w lipcu urodzi się synek znajomym to może coś uda się zorganizować bo póki co ta dziewczyna w ciąży i wiadomo jak jest i ciężko juz i humory ma więc odpuścił am namawia nie na spacer
Zapas picia musi być nie znasz dnia ani godziny kiedy trzeba będzie wznieść toast

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Paula ja Ciebie chętnie przygarne

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 09:51   #2346
Dzaasti
Rozeznanie

Elena... z tymi ząbkami to naprawde zaskoczenie. Adaś też pcha całe piąstki do buzi... i języczkiem wywija w buzi jakby coś tam mu przeszkadzało czy czegoś szukał... nie bardzo da zajrzeć w buzie... też myśle... na pewno nie zęby.. ale po Twoim wpisie taka już pewna nie jestem
Stary 2016-05-10, 09:52   #2347
kaaasi
Zakorzenienie

Agaciorek Bawaria w Auchan jest ale nie wiem czy masz u siebie

Stary 2016-05-10, 09:54   #2348
Lola2828
Zadomowienie

Haha Paula to ci udało 😂 mam nadzieję że jej nie ulegniesz i następnym razem trafi ci się dziecko anioł 😇 Wcale się nie dziwię że się wsciekasz na tz... U mnie to samo z tym że budzik mu wył ze cztery razy zanim hrabia wstał i N razem z nim 😂 także po kilku reprymendach wstaje po dwóch sygnałach 😂

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Dzasti moja też tak z tym językiem wygląda jakby gumę miała albo orzeszki w zębach 😂
Stary 2016-05-10, 09:58   #2349
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:
Hahaha, patologia Musze zajrzec do Stokrotki, dzieki!
Stary 2016-05-10, 09:58   #2350
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Kaaasi

Ja to bym was wszystkie zgarnela do mnie

Pola szerokie to i na 4 wózki razem się zamieścimy

Mia i Tosia <3

Stary 2016-05-10, 10:00   #2351
Lola2828
Zadomowienie

Kurde fajnie by było się wybrać na taki wspólny spacer )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 10:02   #2352
Dzaasti
Rozeznanie

Lola, w sumie to nie wiem czy to ma znaczenie,ale ja jako niemowlak pierwsze zeby mialam okolo 6-7 miesiaca.. moj tz tez

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Paula... fajnie byłoby spotkać się i wyjść wszystkie razem na spacer ))
Stary 2016-05-10, 10:04   #2353
Aagaciorek
Zadomowienie

Paula, ah te chlopy... Moj dopiero na urlopie przekonal sie co to znaczy zajmowac sie dzieckiem. Mowi ze to ciezsza robota niz kopanie rowow, hehe.

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Agaciorek Bawaria w Auchan jest ale nie wiem czy masz u siebie
Auchana u nas nie ma, ale do Stokrotki zajrze
Stary 2016-05-10, 10:08   #2354
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Oj tak !!! Czas by szybko leciał na takich spacerach

Jak będę w pl to go zostawię z mala. Tyle że to już będzie pół roczne dziecko to tez nie sprawiedliwe

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Paula, ah te chlopy... Moj dopiero na urlopie przekonal sie co to znaczy zajmowac sie dzieckiem. Mowi ze to ciezsza robota niz kopanie rowow, hehe.

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Auchana u nas nie ma, ale do Stokrotki zajrze

Ja powiedziałam mojemu ze wole wc myć dla ciapatych niż siedzieć z dwójką dzieci w domu sama

Mia i Tosia <3

Stary 2016-05-10, 10:21   #2355
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego będzie pasowała do mojego. On hrabia, ona hrabina
Ale przyznam szczerze że będzie musiał cholerkę Zosię poskromić, może da radę
Hahah ciekawe czy mu sie uda. Fajnie ci z twoja patologia

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
To przybij piątkę ! Mam dzisiaj tez taki dzień a oderwał rano za to tż bo stukal w kuchni to go opierdzielilam ze obudzi mała. .. bo taka prawda on sobie wyjdzie do pracy a ja od 6 z mala na rękach do 18:30. Coraz częściej bym chciała go zostawić na cały dzień z mala. I jeszcze żeby deszcz padał i na dwor nie mógł wyjść. Ciekawe jak by minę miał jak bym wróciła o 19 albo jeszcze napisała sms ze będę po 20 I sam musi ją umyć i spać położyć bo mi cos wypadło (on tak wraca jak ma nadgodziny ).

No nie powiem ze mi nie pomaga bo robi jak wróci wszystko z mala... ale.co to jest. Ma tylko godzinkę dla niej no ona idzie spać szybko. A rano czasem śpi jak on wychodzi. W nocy tez wstaje do niej. Ale nigdy nie był z nią sam dłużej niż 3 godziny.

To skąd może wiedzieć jak to jext być 11 godzin codziennie z samarka
Taaa... Ostatnio byli znajomi i mowie im ze 2 miesiac byl najgorszy ze plakanie noszenie a tz ze przesadzam!a ja mu pojechalam ze co on moze wiedziec skoro go nie bylo a przyjezdzal na weekendy. Chlopy..
Ja jestem sama od rana do 17. Na szczescie ostatnio Zosi nosic noe trzeba. Ale tak naprawde to i tak ja sie nia zajmuje.. Jak już jest to czesto mu ja daje do przewiniecia ale on sie boi kup :-\ ale i tak daje a co. Dzis ide na. Zakupybo nie mam ani spodni bo przeciez z samochodem ukradli a w niedziele mamy komunie. No ale co 2h i bede wracac a butli nie zostawie...
Marze o tym kiedy go zostawie na pol dnia. Bo faceci czasem mysla ze my siedzac z dziexmi w domu to nic nie robimy.

Ja czekam na kolezanke ze studiów wypijemy kawe i pojdziemy w ddluga :-D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 10:30   #2356
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Hahah ciekawe czy mu sie uda. Fajnie ci z twoja patologia

Taaa... Ostatnio byli znajomi i mowie im ze 2 miesiac byl najgorszy ze plakanie noszenie a tz ze przesadzam!a ja mu pojechalam ze co on moze wiedziec skoro go nie bylo a przyjezdzal na weekendy. Chlopy..
Ja jestem sama od rana do 17. Na szczescie ostatnio Zosi nosic noe trzeba. Ale tak naprawde to i tak ja sie nia zajmuje.. Jak już jest to czesto mu ja daje do przewiniecia ale on sie boi kup :-\ ale i tak daje a co. Dzis ide na. Zakupybo nie mam ani spodni bo przeciez z samochodem ukradli a w niedziele mamy komunie. No ale co 2h i bede wracac a butli nie zostawie...
Marze o tym kiedy go zostawie na pol dnia. Bo faceci czasem mysla ze my siedzac z dziexmi w domu to nic nie robimy.

Ja czekam na kolezanke ze studiów wypijemy kawe i pojdziemy w ddluga :-D

Oo ja bym zdzielila w łeb za takie gadanie

Ale mój o tyle gada ze ciężko było i jest i ze ja mam masakrę z mala cały dzień. Ale to mi nie pomaga za dużo bo to tylko gadanie

No ale nie zmienię tego póki co

Mia i Tosia <3

Stary 2016-05-10, 10:33   #2357
marciar7
Zakorzenienie

Moj tak nie gadal ale wiem ze wielu tak mysli ale tego noe powie. "Bo ty siedzisz w domu" nawwt jak byla ta para znajomych co o dzieciach nic nie wiedza to kolezanka pyta sie czy ja teraz cos robie chodziło jej o szkole, a ja ze nie bo z Zosią soedze w domu, to widzialam ten wzrok :-D a moze juz przesadzam
Stary 2016-05-10, 10:43   #2358
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Co nie.. Juz zdarzyla mnie do tego przyzwyczaic jak w brzuchu byla :-D ale hrabina nie ma co tylko cyc i najlepiej siedziec w brudzie :-D
Moja to samo hahaha z tą lekką różnicą, że wyprowadzamy ją z brudu ostatnio 😂

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Kazda z nas czasem sie denerwuje, a potem tego zalujemy, jestesmy tylko ludzmi Tez miewam gorsze chwile, ale wystarczy ze spojrze na tego usmiechnietego pysiaczka i zle mysli odchodza w sina dal
Dobrze napisane ☺ podpinam się

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Super ze masz z kim łazić

Zazdroszczę !

Jejku jeszcze dwa miesiące jakoś dożyć i tez w pl będę miała z kim łazić albo lepiej - komu sprzedać wózek z zawartością
Hahaha

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Lucy, zazdro ze masz ekipe spacerowa, dzis tez z browarkami? Gdzie Wy kupujecie ta Bavarie? Ja nigdzie nie moge dostac :/

W carrefour i auchan 😊

Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 10:46   #2359
zonameza90
Raczkowanie

O matko... Ale Wy pedzicie. Staram się być na bieżąco ale słabo mi idzie... Może uda wbić mi się w temat.. Kaasi dobrze zaiważyłam, że jesteś z Białegostoku? To zapraszam na spacer 😊. Mój Klusek waży 7800 i zrobił się taki absorbujacy, że marzę tylko o powrocie tz z pracy bo ręce od noszenia odpadają..
zonameza90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 10:57   #2360
butterfly20
Zakorzenienie

Heeej Nadrobiłam tylko jedną stronę, bo muszę zaraz lecieć po Tusioła.

Zośka dzisiaj poszła w rekord, oby tylk w tę stronę były- spała od 19 do 6 rano, zjadła i spała do 8

Co do Szumisia, to u nas super działa. Często gęsto jak odkładam Zonię do łóżeczka, to się trochę przebudzi. Ona smoczka w łóżeczku nie toleruje, dlatego jak zapuszczę jej Szumisia to od razu taki błogi wyraz twarzy i odpływa

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 11:06   #2361
NanaR
Zadomowienie

Melsujemy się z podwórka 2h spacer zaliczony ale ciągle ktoś lub coś go budziło to kolega z wózkiem który zamiast mówić krzyczy to syreny strażackie to teściowa przejrzdzala zatrzymała się o go ogląda załaduje a że on ją rzadko widzi to już prawie płacz byl i już tekst a czy go tu nie zawieje?
A tz to mnie do białej gorączki doprowadza tak jak u was siedział z małym w niedzielę 1.5h bo na paznokciach byłam i weszłam a on teraz mama przypilnujesz a ja wreszcie pójdę siku a co jak ja 10h sama jestem albo noce sama. Albo wczoraj miał odkurzył auto i być za 5min bo godz później mieliśmy jechać do doradcy finansowego bo chcemy ruszyć z rozbudowa strychu do u moich rodziców a on wrócił prawie po h i gdzie ja zamawiając małego dokumenty wyszukanym i właśnie go karmilam z yekstem: a co on jeszcze nie nakarmie u zaraz jedziemy. No masakra. Zjemy się ostatnio mówię Wam.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 11:12   #2362
Dzaasti
Rozeznanie

m.ceneo.pl/13033740 dziewczyny moze ktoras z Was chce ode mnie odkupic taka poduszke? jest nowiutka, nie uzywana
Stary 2016-05-10, 11:19   #2363
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Lilka szpilka i Pola fasola 😂
Szumowe dziewczyny... czyli małe słodkie szumowiny hahaha

W rzeczy samej

A rymowanke wymylila Pola oczywiscie i sie przyjelo
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 11:20   #2364
Paumyd
Raczkowanie

Wasi tż przynajmniej zostają Wam z dziećmi i jako tako sie nimi zajmują. Moj wraca z pracy koło 19 i jest tak strasznie zmęczony ( nie pracuje fizycznie) ze nie daje rady sie nim zajac, miedzy 18 a 20 Igor jest marudny bo niby chce juz spac ale spac nie bedzie wiec trzeba go nosić i zabawiać. Skoro jęczy to oczywiście napewno jest głodny albo chce do mamy, w nocy wstaje tylko ja i wiecie ze jeszcze ani razu go nie przewinął ?! 😞 Jak chce gdzieś wyjsć to wiozę małego do mojej mamy :/
Paumyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 11:30   #2365
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe
U mnie też od 4 dni kupy nie ma. Tzw czekam na konkretną bombę a nie takie małe bobki co wyciska co jakiś czas

Moja właśnie zatankowala i leży sobie w lozeczku

Ja chyba musze proce kupić bo te ptaki tak głośno cwierkaja ze ja nie mogę spać
Mijka ma odgłosy natury za free
Jak mieszkalam w usa to mielismy takiego piskajacego ptaka za oknem. Codziennie rano kolo 7 dawal do wiwatu a ja wstawalam dopiero o 8 i maialam ochote go zamordowac.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
niestety zęby sa a ja głupia sie łudziłam, ze źle spojrzałam, albo coś . Czemu tak szybko , a jeszcze znajac moje szczęście, będą szły powoli i boleśnie , czekałam na kolki, a zębów sie nie spodziewałam . Dzis kupimy jakis żel na dziąsełka, bo widze, ze przydałaby sie jakas ulga .

Dobrze macie ze szczepieniami, ze wybieracie, kiedy chcecie- u nas szczepią tylko 1 raz w tygodniu i to pielegniarka ustala termin następnego szczepienia, można przełozyc jak coś sie dzieje, jakaś choroba czy coś, a tak to nie . My mamy teraz 9 czerwca, przesunęło sie o tydzien, bo w poprzedni czwartek wypada Boże Ciało .
A 2 czerwca kontrola w poradni neonatologicznej

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Ninka szaleje .
Ja tam lubię ptaki, dla mnie moga hałasowac, kiedy chcą, a wróble tow ręcz uwielbiam, tak fajnie ćwierkaja
Wroble tez bardzo lubie ale to kalifornijskie piszczace cos to bym utukla
Strasznie szybko te zeby! Mojej kolezanki corka miala na niecale 4 miesiace i dla mnie to bylo mega szybko Ale to ponoc genetycznie jest. My z TZ oboje kolo pol roku mielismy moja Pola tak samo wiec mam nadzieje ze i tym razem wczesniej nie bedzie

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
No może nie będzie tragedii. Teraz tak sobie dumam bo moja bratowa opowiada wszystkim, że urodziła się z wyrżniętym jednym zębem W zyciu w to nie wierzyłam, ale jej matka upiera sie że tak było, że miała jednego zęba i tym zębemją od urodzenia gryzła Bujda mi się to wydaje Ale w sumie kto wie hehehe I że ten ząb niby długo jej siedział, wypadł jej dopiero jak skonczyła 20 kilka lat i problemów narobił innym wyrzynającym się zębom.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

O, czytam teraz na googlach że rzadko to rzadko ale może się tak zdarzyć. Więc Elena pociesz się tym, że mogły wyjść jeszcze wcześniej
Tak, moze sie tak zdarzyc na naszym wrzesniowo-pazdziernikowym byla dziewczynka z takim zabkiem od urodzenia

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Paumyd Pokaż wiadomość
A mnie dziś dopadł mega dół z niewiadomego powodu :/ w nocy wkurzylam sie na Igora bo nie chciał usnąć i musiałam go wziąć do łóżka i a pózniej sie wkurzylam na siebie za to ze sie wkurzylam na niego 😞 Aż sie popłakałam :/ Tak patrzę na niego i sie zastanawiam jak mozna sie denerwować na takiego brzdąca który nie zawsze umie nam przekazać co mu dolega i o co mu chodzi
A z wiekiem coraz gorzej Moja Pola czasem potrafi mnie doprowadzic do soczystego "japie*dole" w ciszy pod nosem a ma juz 2.5 roku i wydawalo by sie ze to rozumne dziecie. Spokojnie, kazda z nas sie czasem zlosci na swoje brzdace, w koncu jestesmy tylko ludzmi i cierpliwosci nie mamy nieskonczonosc. Najwazniejsze to umiec zapanowac nad swoją złością ale to tez nie latwe i wiele wysilku kosztuje. Nie badz na siebie zla, kazda mama tak ma
Stary 2016-05-10, 11:34   #2366
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paumyd Pokaż wiadomość
Wasi tż przynajmniej zostają Wam z dziećmi i jako tako sie nimi zajmują. Moj wraca z pracy koło 19 i jest tak strasznie zmęczony ( nie pracuje fizycznie) ze nie daje rady sie nim zajac, miedzy 18 a 20 Igor jest marudny bo niby chce juz spac ale spac nie bedzie wiec trzeba go nosić i zabawiać. Skoro jęczy to oczywiście napewno jest głodny albo chce do mamy, w nocy wstaje tylko ja i wiecie ze jeszcze ani razu go nie przewinął ?! 😞 Jak chce gdzieś wyjsć to wiozę małego do mojej mamy :/
Masakra.... a niby dziecko jest wspólne jeśli tak to można ująć

Motyl czekam na taką noc jak Twoja

Zonameza a bywasz gdzieś w centrum na spacerach ?

Stary 2016-05-10, 11:37   #2367
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swojego pare razy zostawiłam z małym na 3-4 godziny. Dałam butle mleka i nara, radź sobie. To po powrocie slyszałam że on mnie: podziwia A dziecka nie mamy w typie samary, więc.. Zdziwko że dziecko tak często sika, gęga, macha kończynami, chce na rączki, chce zabawke itd. Za wszelką cenę durny próbował go uspac żeby mieć wolne hahahah
Jak ja bylam z Lilka w szpitalu a TZ siedzial z Polą (rowniez chora) to po jednej dobie przyszedl do mnie i mowi zrozpaczony "Nie dam rady.. to mnie przerasta". A moja starsza jest juz mocno ogarnieta i duzo umie sama zrobic i sie soba zajac Ale po kilku dniach przywykl i dal rade A dodam jeszcze ze nie musial robic nic procz zajmowania sie dzieckiem - dom byl w takim bajzlu ze szok, a gotowala na codzien im obiady moja mama
Jutro TZ zostaje z młodszą na 3h bo musze jechac sama ze sobą na rehabilitacje bo mi kregoslup wysiadl wiec zobaczymy jak przetrwa chociaz ma farta bo jest szansa ze caly ten czas Lilka przzespi bo to akurat w porze jej dlugiej drzemki

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:

Kiedys byla w Almie, w Piotrze i Pawle i w Kauflandzie. Na bank jest Auchan. Przynajmniej w krakowie ja czasem spotykam tez w takich malych osiedlowych alkoholach 24h - fajnie musze wygladac jak wchodze tam z dwojka dzieci
Stary 2016-05-10, 11:39   #2368
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zonameza90 Pokaż wiadomość
O matko... Ale Wy pedzicie. Staram się być na bieżąco ale słabo mi idzie... Może uda wbić mi się w temat.. Kaasi dobrze zaiważyłam, że jesteś z Białegostoku? To zapraszam na spacer 😊. Mój Klusek waży 7800 i zrobił się taki absorbujacy, że marzę tylko o powrocie tz z pracy bo ręce od noszenia odpadają..
Ladna waga! A ile wazyl jak sie urodzil?

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Motyl, zazdroszcze takiej nocy

Stary 2016-05-10, 11:41   #2369
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Zazdroszczę patologicznych koleżanek serio...my ciągle sami spacerujemy..niby próbowałam na spacerze zagadać inne mamy ale.... jakieś mało kontaktowe w grupie fajniej wiadomo mam nadzieje ze jak w lipcu urodzi się synek znajomym to może coś uda się zorganizować bo póki co ta dziewczyna w ciąży i wiadomo jak jest i ciężko juz i humory ma więc odpuścił am namawia nie na spacer
Zapas picia musi być nie znasz dnia ani godziny kiedy trzeba będzie wznieść toast

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Paula ja Ciebie chętnie przygarne
Ja tez nie mam z kim spacerowac ale teraz to juz przy drugim dziecku nie tak latwo spacerowac bo Poli sie nudzi takie lazenie bez celu wiec zazwyczaj i tak ladujemy na placu zabaw i bujam Lilke w miejscu a Pola lata jak z piórkiem i szaleje

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Kurde fajnie by było się wybrać na taki wspólny spacer )
Trzeba zrobic zlot Z watku wrzesien-pazdzienrik do tej pory sie spotykamy
Stary 2016-05-10, 11:41   #2370
Aagaciorek
Zadomowienie

NanaR, ah ci faceci...

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości