|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
wlasnie chcialam zaproponowac jakis after, ale nie chcialam sie wyhylac
ale tak zmieniajac temat, to weszlam w Twoj "szedełkownik"
|
|
|
|
#3512 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Bachud ![]() rozumiem Cię doskonale dla mnie trzecia ciaża to byłaby katastrofa w sensie fizycznym, już i tak jestem wymęczona. Przd ciażą z Heleną byłam zaantybiotykowana i zasterydowana przez ładnych kilka lat, na szczęście sterydy tylko wziewnie i powierzchniowo ![]() też bardzo sie bałam jaki to będzie miało wpływ na dziecko. A co do ogrzewania, to cały czas usiłuję uzyskać coś wiecej niż 16st a wilgotność spada do 60% tylko przy jednoczesnym grzaniu centralnym i grzejnikiem elektrycznym |
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
oby oby
Cytat:
to troche chłodnawo tam chyba macie
|
|
|
|
|
#3515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
Walczę dziś z pierwszymi objawami czegoś w środku, co mnie chce zaatakować Cytat:
Sto lat!!! sto lat!!! sto lat!!! ![]() Cytat:
Cytat:
mówię podrzutkowi, że jadę i gdyby mi zabronił musielibyśmy się rozstać, bo jakoś poczułam to, jakz amach na moją wolność ale podrzutek jest mądry i toleruje wszystkie moje wyskoki i fanaberie chyba mnie musi mocno kochać ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zasypiam na siedząco
ale musze sie zbierac do mojego chorowitka.. mam nadzieje, ze nie bedzie bardzo rozrabiający dzis ![]() papa |
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Rzabbocop
|
Gadmarko najlepsze życzenia |
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabciu, a jak tam dziś dziewczynki?? lepiej troszkę??
A Ty jak?? nie bierze Ciebie coś?? |
|
|
|
#3520 |
|
Rzabbocop
|
Dziewczyny dzisiaj lepiej, Miśka nawet trochę się bawi, temp zdecydowanie niższa ale cały czas podaję im Calpol
Miśka dzisiaj o 5.00 włączyła syrenę i godzinę ją nosiłam zanim zasnęła A mnie cały czas gardło boli tzn od czasu tamtej infekcji ale u mnie dla odmiany w porywach 36,2 ![]() Ivuś a Ty się nie daj wystarczy chorowitków w tym wątku |
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecie to lodownia. Co to za dom, że go ogrzac nie można? Rzabbuś, jesteś wielka, (duchem), że dajesz sobie ze wszystkim radę.
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Spelnienia wszystkich marzen! ---------------------------------------------------------------------------------- dodam, ze mialam takie same objawy w zeszlym tygodniu... Jakis wirus okropny chyba... Calusy dla ciebie i dziewczynek! Ciesze sie, ze maja sie lepiej! ---------------------------------------------------------------------------------- Moje drogie, bardzo wszystkim wam dziekuje za trzymanie kciukow, pozytywna energie i wszystkie cieple slowa. Powiem tylko tyle: pomoglo. ![]() widocznie wczoraj musialam niezle nagadac pani w kancelarii, bo dzis ksiadz juz czekal na mnie z koperta w rece, a w niej kopie dokumentow. Stwierdzil, ze to do slubu powinno wystarczyc, a reszta dojdzie poczta. Nawet nie mam sily sie cieszyc, ale odetchnelam z wieeeelka ulga A propos karty... Zaginiecie odkrylam w drodze do pracy, nie mialam czasu, aby cokolwiek zrobic, wiec zadzwonilam do TZ i powiedzialam mu, zeby poszukal. Przeszukal wszystko. Tak mowil ![]() Zaraz na wstepie powiedzialam mu, ze bardzo prawdopodobne, ze zostala na biurku, on twierdzil, ze nigdzie nie ma. Byla, na biurku, na wierzchu. -------------------------------------------------------------------------------- Wszystie was mocno sciskam i dziekuje za wszystko.
|
#3523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż mi się zimno zrobiło na myśl o 16 st. brrr Dużo ciepełka i duży buziak |
|
|
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
Mariola, mowilam ze urok tzreba odczynic! A tu tyle czarownic wiec od razu lepiej!
![]() A tak z ciekawosci. Jakiej narodowosci jest Twoj TZ?
|
|
#3525 |
|
Rzabbocop
|
Tutaj takie domy budują
bez izolacji, z kartonu, pojedyncze szyby a jedno okno w pokoju mam 3,5x1,5 m do tego trzy mniejsze więc ciepło strasznie ucieka i do tego instalacja grzewcza słaba, na dole działa, u góry już badzo słabo
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabciu - jakoś się nie daje, a Wy też trzymajcie się ciepło!!! cieplej nawet rzekłabym!!
Całuski i przytulaski żeby szybko przeszło Tobie też!!!Mariola - Ślub będzie piekny Dziewczynki zmykam |
|
|
|
#3527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musialo pomoc ![]() A TZ urodzil sie w Caracas w Wenezueli Cytat:
Cytat:
niestety to prawda, o czym pisze Rzabbka. Na szczescie, ja mieszkam w "normalnym" domu, wszystko dziala jak trzeba, a przede wszystkim ogrzewanie.-------------------------------- Zmykam spac, bo wieczorem do pracy...
|
|
#3528 |
|
sophisticated
|
Mariola
![]() kamień z serca ![]() ![]() a w jakim rejonie Polski będzie ślub? to teraz możemy się skupić na panu Arturze od netu Beatki ![]() Rzabbko to by była kolejna dobra strona przeprowadzki, może byście trafili do domu z cegły przynajmniej ![]() dobrze, że dziewczynkom troszkę lepiej |
|
|
|
#3529 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Wow, ale egzotyka. Wenezuelczyk i Polka bioracy slub w Anglii! ![]()
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Gadmarko-zaciskaj jeszcze nóżki,zaciskaj
![]() i syskiego co NAJ... dla Ciebie i maleństwa Mariola-mówiłam,że trza przyjść wygadać się czarownicom ![]() wszystko będzie tak jak sobie wymarzyłaś nad śniegiem pracujemy ![]() a że faceci niedowidzą to już dawno stwierdziłam ![]() Rzabbko-tulam Was wszystkie E- opis piękny i prawdziwy mam podobne odczucia-mimo,że Cię prawie nie znam Beatko-nie martw się-pan Artur się doigra
|
|
|
|
#3531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak sie wszystkie postaramy to ja bym nie chciala byc w jego skorze!! ![]()
|
|
|
#3532 |
|
sophisticated
|
Ann jakbyś się z Zuzką na bal karnawałowy wybierała to może cię zainspiruje
http://www.buycostumes.com/Category/...uctDetail.aspxaż się boję pokazać tą stronę Myśce, co ją może zachwycić i jak ja to potem uszyję ![]()
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczka Wy moje od razu mi lepiej
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
superowe ![]() wszystkie boskie! |
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) zbudowany.W tej sytuacji nie dziwi mnie, ze dziewczynki i Ty ciągle cos podłapujecie. Poprosimy Gadmarkę to myszy naśle na niego. Bo Ciebie, Ann, to już raczej nie posłuchają, co? Będzie sie bojał!!!
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Cze Maglisko
Uciekam do domu Słoneczka, mam na dzis ambitne plany: - odwiedzic Babcię - zrobić wreszcie zaległe zadania z angielskiego - iść na siłownię - pojechać wieczorem do marketu na zakupy z nadzieja ze mniej ludzi bedzie ![]() - zrobic zakwas na chlebek Pierniki muszą chyba jednak poczekać do jutra.
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie chlebek? Zakwasowy czy zakwasowo-drożdżowy? Na start do zakwasu mozna zatrudnić żurek.
|
|
#3538 |
|
Rzabbocop
|
Maglisko a jak Twoja panienka?
Teraz chyba rozumiecie dlaczego nie bardzo chcę przerywac karmienia, zawsze to jakaś dodatkowa ochrona |
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozuniecie,
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
jak choruje to rozrabia podwojnie, bo w szkole sie nie moze wyszalec
![]() dzis bylo ok, poki jego siostra nie wrocila i nie zaczela sie wojna ![]() Mariola super ![]() ![]() widzisz, wystarczyło do nas zajrzeć ![]() faceci to w ogole.... ![]() w Polsce Cytat:
![]() ochoty na pizze mi narobiłaś Beatko ambitne plany! powodzenia przy realizacji!ja mialam plan isc na siłownie, ale po prostu nie dam rady. tyle razy te małe wrzeszczace istoty musialam rozdzielac, ze mam dosc wysiłku na dzis padam po prostu. dzis odpoczywam. pojde jutro. nie ucieknie ![]() hej madziawoj widze Cię |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

to troche chłodnawo tam chyba macie 

ale musze sie zbierac do mojego chorowitka.. mam nadzieje, ze nie bedzie bardzo rozrabiający dzis 

żeby szybko przeszło Tobie też!!!

padam po prostu. dzis odpoczywam. pojde jutro. nie ucieknie