|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Uhahana, bardzo ładna ta sukienka
![]() ![]() Cytat:
![]() Przy kupowaniu tortilli też byłam ![]() Em, nawet jeśli wszystko musisz sama, to naprawdę świetnie Ci to idzie. ![]() ![]() Cytat:
Do niczego oczywiscie nie namawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dobra dobra, już nie komplementujcie, bo mi się głupio zrobi haha
![]() Krówka gratuluję samokontroli ![]() Lekarka kazała mi leżeć w łóżku, więc wychodząc z domu i śmigając po mieście, popadłabym w mega konflikt w rodzicami, w sumie to raczej by mnie w ogóle w domu nie wypuścili. I taka lipa, no! Wszystko przez tą głupią zimę ;/
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Uhahaha, no chyba, że tak...sytuacja bez wyjścia, jak sie patrzy.
Nie pozostaje mi nic więcej jak życzyć zdrówka ![]() ![]() Co do sukienki studniówkowej, to ja jestem na tyle zdesperowana, że bedę najprawdopodobniej jechać z koleżankami do oddalonego o 200km Szczecina na zakupy ![]() ![]()
![]() |
#3154 |
Przyczajenie
|
witam nowa jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyniki z agielksiego bedę miała jutro, a reszta to nie wiem, zazdroszcze, że juz macie ![]()
#3155 |
po prostu Em :)
|
Właśnie przeglądam wątek studniówkowy, i wiecie co..? Z kilku ostatnich stron podoba mi się tylko sukienka uhahanej, reszta to kicz i tandeta. Jak można tak się ubrać?
![]() A to to już w ogóle.. ![]() Bardzo cieszę się, że nie idę. Chcę tylko potem zobaczyć zdjęcia i pośmiać się trochę. ![]()
![]() |
#3156 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ja sama nie mam jeszcze sukienki, butów, torebki ani dodatków. ale mam za to takiego partnera ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zadomowienie
|
tez to widziałam na studniówkowym...
![]() ![]()
#3158 |
Zakorzenienie
|
Em: Też się zgadzam
![]() Uczyliśmy się poloneza i z TŻ-tem jesteśmy beztalencia hehe ![]() Nawet prostego kroku nie potrafimy razem zrobić ( bez bicia przyznam,że ja gorzej tańcze to coś) Aleee juuuż trooche mi to wychodzi bo dzisiaj ćwiczyliśmy wracając do domu ![]() Mogłam jechać na sylwestra w góry z TŻ,ale plany się pokrzyżowały i pewnie nic z tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
tez ja widzialam.. juz chcialam sie wypowiedziec, ale stwierdzilam,z e nei bede dziewczynie psuc nastroju.. bo jakos ciezko mi szlo ukladanie slow tak by jej nie zjechac.. okropienstwo a dziewczyna najpierw sama pyta sie o nasze zdanie a pozniej sie usprawiedliwia, ze suknia byla droga i z dobrej galeri hahahha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A takie sukienki jak pokazała em też mi się nie podobają ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() blaque nie poddawaj się, to dopiero próbna, choć sama byłam trochę podłamana, bo jak oddawałam arkusz z WOSem, to myślałam: lajtowo, z 60-70% będzie ![]() ![]() a jakbym pisała historię, to w ogóle ![]() Po prostu ucz się, rób swoje, ja się pocieszam, że zawsze można poprawić maturę ![]() em e tam <skromnie macha łapką> zdolna jesteś i tyle ![]()
![]() |
#3161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas tanczymy z chlopakami ze szkoly a nie z osobami towarzyszacymi. I mamy taki jakis uklad.. ze watpie zeby to wyszlo zwlaszcza ze zostalo malo czasu. Jakies obroty, przyklekniecia.. Jedyna rzecz pozyteczna w tych probach to teksty nauczyciela typu: -Puszczamy sie w parach... -Dziewczyny obciagaja paluszki jak to robia panowie.. itd.
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Asiek no teksty to faktycznie.. cos w moim stylu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Wtajemniczenie
|
Hehe
![]() Nasz nauczyciel jest... hmm ma opinie oblesnego podrywacza. Pamietam jak na jednej probie.. zamienil sie i musialam z nim chwile tanczyc. Ale po tym jak zaczol demonstrowac gdzie chlopacy maja trzymac reke na biodrach to szybko sie zawinelam.
#3164 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam 36%...jedna z najwyższych.. ![]() ![]() A ok. 10pkt straciłaś na je**** pier*dole, bo napisałaś dobrze ale ZA DUŻO, albo.... Takie ocenianie tylko w Polsce możliwe.. ![]() Cytat:
![]() Wiem kochana, ale już pisałam, że matura jest dla mnie teraz takim tj. największym pkt od którego zależy moje być albo nie być. Tylko najbardziej siebie samą wkurzam tym, że wiem o tym najlepiej ale robie połowę tego, co powinnam robić.. ![]() Tylko, że ta matura była tą prostą, więc.. ta z oke albo ta normalna nasza matura będzie tragiczna.. Cytat:
![]() Będę. Muszę. Muszę się zmobilizować bardziej. Bez tego nie dam rady.. Cytat:
![]() Tak, to prawda, że 'dopiero' próbna i zostało jeszcze (TYLKO) 4 miesiące.. No nic. Musimy jakoś dać radę. I tak to nas czeka i tak.. Dziękuję Wam dziewczyny. Bardzo pomagają mi Wasze słowa i wiem, że.. no w końcu nie jestem sama i nie tylko ja to przechodzę, a kilka mln maturzaków w tym kraju.. Dziękuję Wam.. ![]() ![]() ![]() Ech, z tego co pamiętam (wybaczcie), postaram się ponadrabiać- uhahana- wyglądasz naprawdę ślicznie. I co do sukienki to bardzo takie mi się podobają i wcale nie jest za skromna. Wyglądasz bardzo kobieco i seksownie, wręcz drapieżnie.. ![]() Sama mam skromną bo takie lubię, a teraz tylko dodatki. I biust masz świetny.. ![]() ![]() ![]() fuksjaa- kochana strasznie Ci gratuluję ![]() ![]() mathilda-kochana mojaaa!! ![]() ![]() ![]() Ywonula- no i bardzo dobrze, że tak z tym B. zrobiłaś i z byłym ![]() ![]() Em-gratuluję ![]() Krówka- jako, że nie posiadasz w sobie cukru ani tym podobnych rzeczy przez to, że nie jadłaś nic słodkiego zostajesz teraz moją 'najgorzszą'.. ![]() ![]() ![]() ![]() Piwo masz jak w banku! I gratuluję Ci wariatko, tylko napisz jakie chcesz ![]() A co u mnie? Oprócz tego to nic nowego. Sukienkę już mam i jednak podoba mi się, więc jest ok. Poloneza się uczymy i jest śmiechu co nie miara ![]() Faceta na studniówkę dalej nie mam, ale przyjaciółkę męczę o załatwienie kogoś.. ![]() Najgorsze, że na sylwestra nie mamy kompletnie gdzie iść! ![]() Już nie mogę się doczekać świąt. Byle tylko przetrwać nast. tydzień, w piątek ostatnia wigilia klasowa, którą chcemy zrobić naprawdę elegancko- nie mogę się doczekać. W piątek idę chyba po prezenty i jak co roku nie mam pojęcia co kupić.. A mam takie pytanie: chciałabym coś zrobić/kupić jakiś upominek moim babom. Coś fajnego, coś nie koniecznie drogiego/wielkiego/...etc. Ot, po prostu mały upominek. Macie jakieś propozycje? Przepraszam, za trochę przydługiego posta ale.. no co- dawno nie pisałam ![]() pamelija- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
A my mamy taki banalny układ, że ciężko by było coś pomylić
![]() ![]() Tańczymy z osobami towarzyszącymi, czyli ja jeszcze nie wiem, z kim tańczę ![]() Co do wspomnianej wcześniej sukienki, to zdanie mam takie jak Wy, ale stwierdziłam, że skoro ta dziewczyna już ją kupiła, to nie ma sensu jej uświadamiać, bo w niczym to nie pomoże, tylko jej humor zepsuje. Sama zastanawiałam się, na jaką okazję można by założyć suknię tego typu i... nic nie wymyśliłam. Może w innych szkołach jest to faktycznie mega mega wystawny bal, no nie wiem... Ale nie widzę siebie w jakichkolwiek okolicznościach tak ubranej. Effka witamy ![]() ![]() Muszę się pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Blaque jesteś kochana ![]() Co do prezentów, to też zawsze mam z tym problem, bo staram się wymyślić coś nietypowego. Ale wiadomo: najbardziej liczy się gest. ![]() Ooo i przypomniał mi się temat SYLWESTRA. Też zupełnie nie mam pomysłu i planów. W sumie, to nawet nie wiem, czy chciałabym na domówkę, czy gdzieś do lokalu, ale raczej to pierwsze... Ciekawe, czy w ogóle dostanę jakieś propozycje, zobaczymy.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
uhahana dzięki
![]() ![]() ![]() wklepałam do google to co masz w opisie na gadu i wyskoczyło ![]() ![]()
#3167 |
Zakorzenienie
|
Nija ;>
Rozmowa z Bogiem? Kurczę, ja chyba nie znam ![]() Haha ![]() Jeśli chodzi Ci o status, który teraz mam, o dialogu, to jest to wers Łony z piosenki pt. '7/4'. Ma on też kawałek 'Rozmowa z Cutem', ale... kurde ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: A fuck już wszystko wiem ![]() ![]() Mój błąd, on nagrał też kawałek pt. 'Rozmowa z Bogiem', swoją drogą bardzo fajny ![]() ![]() ![]() Jak Ci się spodoba, to [jak wyzdrowieję] służę nagrywarką ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tego kawałka z Twojego opisu nie znalazłam ![]()
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Je tu kto?
![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
KBM no wiem że byłaś i Kasia też
![]() blaque no widzisz jak się zgrałyśmy ![]() ![]() em ochydna ta sukienka ![]() ![]() Nija ja ostatnio polubiłam Fergie- Mary Jane Shoes ![]() Asiek my też tańczymy w klasach, a że jest za mało chłopaków ja tańczę z koleżanką ![]() ![]() Mam 92% z angielskiego ![]() ![]() Idę spac. Pisałam tylko teraz aktualności na wos. Był u nas kamerzysta we wtorek ![]() ![]() M: jestem Marcin B: jestem Bartek S: A ja jestem Sebastian M:w przyszłości chcę byc portierem B: a ja śmieciarzem i miec taką fajną pomarańczowa kamizelkę S: A ja chcę jeździc po lodowisku takim czymś do odśnierzania M: chciałbym jeszcze pozdr. mamę B: ja kocham moją mamę. Kocham Cię mamo S: a ja pozdrawiam mamę.. i tatę B: tatę też kocham masakra. Koleżanka opowiadała po góralsku coś bo ją namówiliśmy, ale taaką fajną historię. Napisze jak bede miała czas bo teraz padam ![]() DOBRANOC! ![]() ![]() ![]() (za 15 min. mam 5 miesięcy z TŻ ![]()
#3171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() ![]() Jutro do szkoły nie idę i paradoksalnie cierpię z tego powodu ![]() ![]() No i w ogóle... Bez większych szczegółów: kolega z klasy spytał mnie, czy nie zatańczyłabym z nim poloneza. Czyli że w zasadzie miałabym szukanie partnera z głowy. Powiedziałam mu, że za 1-2 dni będę pewna co i jak. I nie wiem, co zrobić, bo z jednej strony lubię go i jest fajny, ale z drugiej chciałoby się przyprowadzić kogoś z zewnątrz. Bu. Jestem beznadziejna i niezdecydowana, o tak! Koledzy coś ostatnio mi się zwierzają. Kurde, cieszę się z tego, ale pojęcia nie mam, czym to jest spowodowane. Mniejsza... Nie da się ukryć, że to miłe i podnosi samoocenę jakby... ![]()
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | ||
|
Temat był już wałkowany wiele razy, mi po prostu na studniówce nie zależy i tyle.
![]() Hihihih. ![]() Cytat:
![]() 4 miesiące!! Rzeczywiście..! ![]() ![]() I ja też nie mam kompletnie żadnych planów na sylwestra.. a to już za 2 tygodnie. ![]() Co do prezentu.. może masz jakieś fajne wspólne zdjęcie, kup każdej ładną ramkę i będziecie miały wszystkie to samo zdjęcie w pokoju? ![]() Cytat:
![]() A rozmowa świetna. ![]() Poszłam dziś na te badania.. z TŻem. Wstał specjalnie o 5.30, żeby mnie powspierać duchowo. ![]() Byłam tam o 7, a tu już taaka kolejka. ![]() ![]() Byłam bardzo grzeczna i TŻ postanowił mnie nagrodzić, kupił mi dwa opakowania herbat, jedną taką "zimową", z pomarańczami i cynamonem, a drugą z grejpfrutem. ![]() Kochany jest. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
em jaki kochany TŻ.
Gratuluję. Jesteś bardzo odważna i rozsądna że poszłaś na badania ![]() Uhahana no co to się dzieje z tymi kolegami ? ![]() A to co moja koleżanka Katrina mówiła do kamery (ona oczywiście po góralsku to mówiła) "no kiedyś byłam na dyskotece i jakiś koleś zapytał mnie czy zatańczę z nim, ja mu mówię-chłopcze może lepiej nie, on mówił- no ale fajna piosenka leci, chodź. No leciały jakieś Baciary ( ![]() Podchodzę do niego i pytam to co chcesz dalej tańczyc? On- idź ode mnie nie bede juz z toba tanczył. Na następny tydzien przyszlam do tej dyskoteki i widzę tego gościa, machcm mu, pytam co tam u niego, on na to- zostaw mnie wiesz co mi zrobiłaś? -No ale co ja ci takiego zrobiłam? on- (najlepsze słówko w jej opowiadaniu) kabot mi potargałaś" Hahah ![]() ![]()
![]() |
#3174 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu, faktycznie. Aż popatrzałam w kalendarz. Zaledwie 2 i pół tygodnia zostało. A jeszcze wcześniej wigilia ![]() Nie czuje się tego, ale to pewnie przez pogodę, na maksa jesienną. To już chyba nawet w zeszłym roku było bardziej 'zimowo', chociaż pamiętam, że w sylwestra śniegu nie było, za to było okropne błoto. Mimo to bardzo miło go wspominam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Eeee wkurza mnie to, że czuję się już lepiej, może nie całkiem dobrze, ale na pewno nie tak, żeby łykać antybiotyki. I dupa! I dalej nie wiem, co z tą posraną studniówką ;/
Choose life.' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nie wiem czy Twoim babom by sie spodobały ![]() I nie smutaj sie tak ![]() Wszystkie jedziemy na tym samym wózku-matura nas nie ominie ![]() Ale damy radę! ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() Będziecie mieć świetny filmik ![]() Uhahana- ja tam bym sie nie zastanawiała ![]() U mnie nie było jeszcze próby poloneza, nie wiem wiec z kim i czy w ogóle będe tańczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Przyczajenie
|
ja tam o sylwestrze nawet nie marze w tym roku
![]() ![]() Mój TŻ ostatnio za to dostaje dużo fochów ![]() ![]() Ejj u nas nie ma jeszcze prób do poloneza, nie wiem kiedy oni maja zamiar to zacząć ... Ale musze sie pochwalić ![]() ![]() ![]()
#3177 |
Zakorzenienie
|
Krówka chyba w takim razie prawie wszystkie mamy ostatnio średni okres. Matura to ZŁO!
![]() bo ja jakaś taka lewa idealistka jestem, kurde no! ![]() Co do funduszy na sylwestra, to u mnie jakoś już parę lat jest tak, że jedyne koszty to te związane z alkoholem i ewentualnie czymś do jedzenia, zawsze wychodziły grosze. Ale to chyba kwestia życiowego farta, że trafiały się takie fajne imprezy. Nawet, jak robiłam u siebie, to niewiele mnie to wyszło, to każdy coś przyniósł, a później mi nawet posprzątali haha ![]() ![]() Ale założę się, że za ok. tydzień będzie panika i 'co robimy?' ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
lele mogłabym wiedzieć spod jakiego znaku zodiaku jesteś? Tak z ciekawości pytam
![]()
#3179 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała domówkę, ale coś czuję, że JEŚLI JUŻ gdzieś wylądujemy to w jakiej dyskotece.. ![]() Cytat:
![]() Ja uwielbiam Balladę o szlachetnym czorcie ![]() ![]() ![]() A O jak dobrze jest niezłe.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Super masz kolegów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale.. łodewer.. Wspaniałego masz TŻ'ta ![]() Strasznie podobają mi sie takie prezenty typu: herbata, zwykłe ciastko, czy jakaś inna głupotka ![]() ![]() Nad zdjęciem myślałam, tylko żadnego fajnego nie mam. Myślałam, żeby zrobić jakieś fajne ![]() ![]() Cytat:
![]() Hehe te kieliszki już mamy obcykane, bo chyba 3x je kupowałyśmy różnym ludziom, innym koleżankom ![]() Dziękuję ![]() Jutro pędzę na zakupy po prezenty. Mam nadzieję kupić sobie spódnicę z Trolla-oby była. Dziewczyny miała któraś z Was puder prasowany z Avonu, taki w opakowaniu z lusterkiem? Jest teraz w katalogu za 3dychy. Słyszałam, że jest dobry i baaaardzo trudno go zużyć całego. I teraz myślę nad nim.. Tylko 3 dychy to dużo trochę. No nic.
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
|
Cytat:
![]() Herbatki już dziś wypróbowałam, ta zimowa jest taka, że.. ![]() Mówię wam, od razu biegnijcie do sklepu i kupcie dziesięć paczek. ![]() TEEKANNE World of Fruits "Winter Time" Pozwól się zainspirować herbacie “Winter Time”, którą wyróżnia wyjątkowy, korzenny smak. Doświadcz nastroju zimy w filiżance herbaty. Ta ciesząca się wyjątkową popularnością mieszanka owocowa jest nieodłącznym towarzyszem długich i mroźnych zimowych wieczorów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.