Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-09, 17:35   #3151
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Cytat:
Napisane przez Chrobry1989 Pokaż wiadomość
A chociaż ładna ta dziewczyna z którą zdradził swoją partnerkę? Daleko od niego była jego dziewczyna? Bo słyszałem, że z jak z ładną bądź partnerka jest w promieniu większym niż 100 km to o nie ma mowy o zdradzie

A tak na poważnie to szkoda dziewczyny. Ale nic z tym się nie zrobi. Dla pocieszenia dodam, że kobiety zdradzają równie często

Jeśli facetowi zależy jedynie na tym, aby kija umoczyć, nie ważne w jakiej dziurze, to nic dziwnego, że kobiety też zdradzają. Taki typ leci na ilość a nie na jakość.
Co to za frajda umoczyć byle gdzie z byle kim.

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 18:32   #3152
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chrobry1989 Pokaż wiadomość
A tak na poważnie to szkoda dziewczyny. Ale nic z tym się nie zrobi. Dla pocieszenia dodam, że kobiety zdradzają równie często
Po pierwsze - żadne to pocieszenie.
A po drugie - nie jestem tego pewna. Z moich obserwacji wynika, że jednak mężczyźni robią to częściej. Jednak nie uważam aby moje otoczenie to była reprezentatywna grupa i nie będę w to brnąć w zaparte. A jednocześnie nie interesuje mnie to na tyle aby szukać badań an ten temat. Bo całościowo i tak sprowadza się to dla mnie do jednego - niezależnie czy zdradza kobieta czy mężczyzna, jest to słabe.
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 18:42   #3153
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Nigdy nie potrafiła bym zabić zwierzęcia, ja nawet muchy nie zabije bo mi szkoda. Przeraża mnie to trochę.
Dla mnie, osoby wychowanej na mięsie ze sklepu, na samym początku bardziej było przerażające to, że znam istotę, którą jem. Jem tego dzika i czasem mam go przed oczami - z chwil kiedy go wypatrzyłam, podchodziłam. Niektórym to może wydać się zabawne, ale wydaje mi się, że poszerzyło mi to odrobinę horyzonty. Jakoś inaczej teraz traktuję to mięso i jem go też dużo mniej niż kiedyś. Chociaż jest pyszne.
To były moje pierwsze wyroby:

I to prawda, że polowanie jest obecnie passe. Ludzie wręcz nie cierpią myśliwych. Ja się na co dzień do myślistwa nawet nie przyznaję, by nie robić sobie wrogów. Co innego tu, na anonimowym forum.
Rozumiem niechęć wegetarian, ale agresja ze strony osób, które jedzą mięso zwierząt hodowanych w klatkach - w tzw. obozach śmierci - jest dla mnie czymś niepojętym. Ale o tym pisałam już kiedyś.

Odnośnie szkód - Thirky ma rację. Dodatkowo zwierzyna gruba nie ma w tej chwili naturalnych wrogów, zimy są łagodne i zwierzaki rozmnażają się na potęgę. Jest ich dużo więcej niż np. w latach 80. Dziki wchodzą nawet do miast. Chociaż populacja wilków powoli się odbudowuje. W moim okręgu pojawiły się kilka miesięcy temu dwie sztuki. Po raz pierwszy od wielu lat. Na północy Polski.

Przy okazji tematu niewierności - mój były opiekun, któremu zachciało się romansowania, ma żonę i dwójkę dzieci.
_Jinx_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 18:44   #3154
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Po pierwsze - żadne to pocieszenie.
A po drugie - nie jestem tego pewna. Z moich obserwacji wynika, że jednak mężczyźni robią to częściej. Jednak nie uważam aby moje otoczenie to była reprezentatywna grupa i nie będę w to brnąć w zaparte. A jednocześnie nie interesuje mnie to na tyle aby szukać badań an ten temat. Bo całościowo i tak sprowadza się to dla mnie do jednego - niezależnie czy zdradza kobieta czy mężczyzna, jest to słabe.
Mi sie wydsje ze kobiety angazuja sie emocjonalnie... a faceci to potrafia bzyknac i tyle. Dla nich to niby bez znaczenia
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 19:03   #3155
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Mi sie wydsje ze kobiety angazuja sie emocjonalnie...
Ja nie
Cytat:
a faceci to potrafia bzyknac i tyle. Dla nich to niby bez znaczenia
Generalnie nie mam problemu z tym żeby się bzyknąć i tyle. Lubię seks i jeśli mi się facet podoba, a ja jemu, to nie widzę przeszkód i się bzykam. I nie idzie za tym żadna emocjonalność. Więc trudno mi się wczuć w rolę tych angażujących się emocjonalnie i tak na serio wypowiedzieć się, że np. wpływa to na to, że kobiety zdradzają rzadziej.
Stary 2016-05-09, 19:06   #3156
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Mi sie wydsje ze kobiety angazuja sie emocjonalnie... a faceci to potrafia bzyknac i tyle. Dla nich to niby bez znaczenia
Kobiety tez potrafią "bzyknac i tyle". Mężczyźni też się angażują. Dziewczyny serio mamy niby równouprawnienie, cieszmy się nim i nie odbierajmy go sobie same.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
Odnośnie szkód - Thirky ma rację. Dodatkowo zwierzyna gruba nie ma w tej chwili naturalnych wrogów, zimy są łagodne i zwierzaki rozmnażają się na potęgę. Jest ich dużo więcej niż np. w latach 80. Dziki wchodzą nawet do miast. Chociaż populacja wilków powoli się odbudowuje. W moim okręgu pojawiły się kilka miesięcy temu dwie sztuki. Po raz pierwszy od wielu lat. Na północy Polski.

.
Mi sarny wyjadly 2 lata temu prawie cały łubin, ledwo na zero wyszliśmy :c codziennie podchodziły coraz bliżej domu aż w końcu praktycznie pod oknami nam stały i wcinaly, potem zwolaly kolejne kolezanki i pare zajacow, no ale nikt nie miał serca ich pogonic

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 19:31   #3157
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Kobiety tez potrafią "bzyknac i tyle". Mężczyźni też się angażują. Dziewczyny serio mamy niby równouprawnienie, cieszmy się nim i nie odbierajmy go sobie same.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Mi sarny wyjadly 2 lata temu prawie cały łubin, ledwo na zero wyszliśmy :c codziennie podchodziły coraz bliżej domu aż w końcu praktycznie pod oknami nam stały i wcinaly, potem zwolaly kolejne kolezanki i pare zajacow, no ale nikt nie miał serca ich pogonic
Ja nie mówię ze tak nie jest
Mowie o tym co zauwazylam w kwestii zdrad. W większości kobiety zdradzaja angazujac sie emocjonalnie a faceci nie do końca. To jest to co ja zauważyłam w swoim otoczeniu.
Jesli chodzi o singli to pol na pol w kwestii seksu bez zobowiązań.
Rownouprawnienie to jedno a wyciąganie wnioskow z własnego otoczenia drugie chyba ze to tez wbrew równouprawnieniu

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Ja nie

Generalnie nie mam problemu z tym żeby się bzyknąć i tyle. Lubię seks i jeśli mi się facet podoba, a ja jemu, to nie widzę przeszkód i się bzykam. I nie idzie za tym żadna emocjonalność. Więc trudno mi się wczuć w rolę tych angażujących się emocjonalnie i tak na serio wypowiedzieć się, że np. wpływa to na t, że kobiety zdradzają rzadziej.
A seks bez zobowiązań to pewnie ze i kobieta potrafi, człowiek potrafi, jeden tak inny nie.

Mi sie nie wydaje ze zdradzaja rzadziej, ale sadze ze z innych powodów - tak to widze. Zdradzaja bo brakuje im czegoś ze strony partnera, a facet często kieruje sie czymś zupełnie innym i wcale nie musi mu czegos brakować. Oczywiscie moze ale taka zależność widze wokoło.
Stary 2016-05-09, 19:32   #3158
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Chyba trochę już standard. Gość opowiada o tym, że ma partnerkę, że razem mieszkają, że jest fajnie, etc. A później idzie uprawiać seks z laską, którą poznał trzy godziny wcześniej. Sam seks po kilku godzinach mnie nie rusza. Ale to, że w domu czeka na niego partnerka już tak.
I niestety na żaglach spotykam się z tym często.
Różni są ludzie. Znam takich, którzy nigdy nie zdradzą swojej dziewczyny, żony, ale znam też i takich, o których Ty mówisz.

Właściwie trudno odróżnić jednych od drugich. W takich kwestiach, o których się głośno nie mówi, nie wiesz co ludziom w głowach siedzi. Jeden "ułożony" koleś nigdy nie zdradzi, a inny "ułożony" będzie jechał na "zagle" i na każdym kolejnym spotkaniu będzie posuwał inną.

Ludzie mają różne standardy. Mnie np. standardy 'ilościowe' zadziwiają czasami, i to właściwie nie tylko chodzi o zwyczajne łóżko. Mam taką koleżankę, którą, gdy spotykam na mieście to zawsze jest z kolejnym, innym chłopakiem / kandydatem na chłopaka. W ciągu roku widziałem ją z kilkunastoma, a widuję ją ... rzadko .
Tych co nie widziałem to pewnie tak jeszzcze z x2, czyli na oko w ciągu roku to tak 30-40 kandydatów sobie obskoczy. Nie chodzi mi o to czy ona coś z nimi robi. Dla mnie sama ilość jest po prostu kosmiczna - nawet nie wiem skąd ona ich tylu bierze Na oko to tak wychodzi jeden na tydzień

Jak na to patrzę ? Chciałbym powiedzieć, że neutralnie, ale tak nie jest. Jest bardzo ładna, ale nigdy bym się z nią nie umówił. Chyba przez to, że mam zupełnie inne zapatrzenie na to, tak osoba, która umawia się z 40 osobami, wydaje mi się, że ma jakieś problemy (może z własnym poczuciem wartości, albo uzależniona od bycia w centrum zainteresowania itd.), że trochę coś z nią nie tak Może dlatego, że u mnie kilka na rok to już ... sporo

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2016-05-09 o 19:34
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 22:21   #3159
_Mia
Zakorzenienie

Zarówno wiele kobiet, jak i mężczyzn potrafi oddzielić seks od uczuć, jednak w temacie zdrady ja obstawiam, że w większości stoją emocje, wcale nie czysta fizyczność (mówię też o facetach). W związku albo niedoceniany, albo nuda, albo wcale nie chciał ślubu ale ona/rodzice naciskali... więc zrobił co trzeba, a co lubi to robi na boku U kobiet podobnie: związek z rozsądku ('nie ma ognia, ale on mnie kocha,i gdzie ja potem znajdę takiego porządnego?'), kompleksy.

Czasem wiadomo, ktoś się zakocha albo chuć go poniesie, ale chuć to może do kogoś innego poczuć nawet najbardziej zakochana osoba- tyle, że ona da radę to opanować.
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 22:37   #3160
michalova
Wtajemniczenie

Zorzoli - widzę moja historia rusza wiele osób. Poradziłam sobie, z pracy mnie nie wyrzucili, a dzisiaj byłam u prawnika i poczyniłam pierwsze prawdziwe kroki w stronę rozwodu. Tak na pocieszenie powiem Ci, że jestem zadowolona z tego, że kończy się moje małżeństwo i jestem pozytywnie nastawiona na to, co przyniesie przyszłość. Miłego dnia!
Stary 2016-05-09, 23:32   #3161
Zorzoli
Zakorzenienie

o nie spodziewałam sie że czytasz ten watek

Podziwiam, że tak dobrze sobie radzisz z ta sytuacja. Ja nie wiem czy bym dała rade.
Czytajac na forum te wszystkie watki oraz obserwojac ludzi w moim otoczeniu mam coraz miejsze zaufanie do innych. Chociaz z pewnoscia dzięki watkom na forum mozna bardzej sie wyczulić na co zwracac uwage u potencjalnego partnera i czego w zachowaniu innej osoby nie lekceważyć.

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 00:15   #3162
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
o nie spodziewałam sie że czytasz ten watek

Podziwiam, że tak dobrze sobie radzisz z ta sytuacja. Ja nie wiem czy bym dała rade.
Czytajac na forum te wszystkie watki oraz obserwojac ludzi w moim otoczeniu mam coraz miejsze zaufanie do innych. Chociaz z pewnoscia dzięki watkom na forum mozna bardzej sie wyczulić na co zwracac uwage u potencjalnego partnera i czego w zachowaniu innej osoby nie lekceważyć.
Podglądam wątek. W końcu jestem (prawie) singlem i prawie 25+. ;-)
Co do tego, że sobie radzę - też byś sobie poradziła gdybyś musiała. Poza tym dzięki jego zdradzie widzę nasz związek bez klapek na oczach. Minus jest taki, że podobnie jak Ty, boję się, że nie będę w stanie zaufać żadnemu mężczyźnie. No ale pożyjemy, zobaczymy.
Miłego wieczoru ;-)
Stary 2016-05-10, 07:27   #3163
MonnieB
Zakorzenienie

Mnie nigdy nikt nie zdradził, ale sama znam mnóstwo osób które zdradzają.
Mój manager w pracy i chłopak który z nami pracuje - oboje w związkach, a non stop chodzą razem na imprezy i podrywaja dziewczyny, zabierają je do hotelu itd.

Nie będę ukrywać że znam więcej mężczyzn którzy zdradzają niż kobiet ale kobiety także. Ciężko zaufać bo na prawdę po niektórych bym się tego w ogóle nie spodziewała...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2016-05-10, 08:27   #3164
czekoladowoo
Zakorzenienie

Po zdradzie to ciężko zaufać, mi było ciężko. Ale da się. Przy odpowiedniej osobie da się.
Stary 2016-05-10, 09:01   #3165
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Mi w ubiegłym roku wyżarły - także łubin
Stary 2016-05-10, 17:12   #3166
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
Zarówno wiele kobiet, jak i mężczyzn potrafi oddzielić seks od uczuć, jednak w temacie zdrady ja obstawiam, że w większości stoją emocje, wcale nie czysta fizyczność (mówię też o facetach). W związku albo niedoceniany, albo nuda, albo wcale nie chciał ślubu ale ona/rodzice naciskali... więc zrobił co trzeba, a co lubi to robi na boku U kobiet podobnie: związek z rozsądku ('nie ma ognia, ale on mnie kocha,i gdzie ja potem znajdę takiego porządnego?'), kompleksy.
to co piszesz + jeszcze dorzuciłbym tzw. ogólną rzeczywistość. Najwięksi ruchacze to Ci, którym po prostu w tym idzie dobrze, a w innych aspektach życia bida z nędzą - nędzna praca, kiepskie studia, zainteresowania nikłe. Stagnacja, rutyna, brak jakichś większych perspektyw i tym "tematem" sobie osładzają żywot. Wbrew pozorom bardzo dużo jest takich ludzi, dla których przypadkowy seks jest po prostu rozrywką, albo oderwaniem się od szarej rzeczywistości.

Czas edycji: 2016-05-10 o 17:13
Stary 2016-05-10, 19:20   #3167
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość
to co piszesz + jeszcze dorzuciłbym tzw. ogólną rzeczywistość. Najwięksi ruchacze to Ci, którym po prostu w tym idzie dobrze, a w innych aspektach życia bida z nędzą - nędzna praca, kiepskie studia, zainteresowania nikłe. Stagnacja, rutyna, brak jakichś większych perspektyw i tym "tematem" sobie osładzają żywot. Wbrew pozorom bardzo dużo jest takich ludzi, dla których przypadkowy seks jest po prostu rozrywką, albo oderwaniem się od szarej rzeczywistości.
Nie będę próbować robić z tego zasady, ale najwięksi ruchacze jakich ja znam, to przeciwieństwo tego o czym piszesz. Świetnie sobie radzą w pracy (wysokie stanowiska), w domu żona z dziećmi, mają swoje pasje i zainteresowania (i one pomagają im w ruchaczowych fachu) i właśnie przez to, że są niejako przyzwyczajeni do tego, że ciągle coś się dzieje, że ciągle coś się zmienia, że właśnie stagnacji na żadnej płaszczyźnie nie chcą, to znajdują sobie panienki na boku. I tak jest to rozrywka, ale zdecydowanie nie ich jedyna.
Stary 2016-05-10, 19:40   #3168
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Nie będę próbować robić z tego zasady, ale najwięksi ruchacze jakich ja znam, to przeciwieństwo tego o czym piszesz. Świetnie sobie radzą w pracy (wysokie stanowiska), w domu żona z dziećmi, mają swoje pasje i zainteresowania (i one pomagają im w ruchaczowych fachu) i właśnie przez to, że są niejako przyzwyczajeni do tego, że ciągle coś się dzieje, że ciągle coś się zmienia, że właśnie stagnacji na żadnej płaszczyźnie nie chcą, to znajdują sobie panienki na boku. I tak jest to rozrywka, ale zdecydowanie nie ich jedyna.
To by pasowało do przypadków, z którymi ja się spotkałam.
Stary 2016-05-10, 20:55   #3169
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:
No to jest ten drugi typ, o którym ja pisałam Czyli osoba ani trochę nie mająca ochoty na stabilizację i ograniczenia, która jednak w to weszła, najczęściej 'bo tak trzeba', albo na chwilę się zabuja, a kobieta go trochę w odpowiednim momencie przydusi (mało takich?) i ślub jest. Potem zauroczenie mija i wraca prawdziwy on

Ja się spotkałam i z jednym i drugim przypadkiem, choć w innych okolicznościach.

Edytowane przez _Mia
Czas edycji: 2016-05-10 o 20:58
Stary 2016-05-10, 22:29   #3170
December12
Rozeznanie

Jeszcze o ile ktoś jest 'ruchaczem' i każdy o tym wie, łącznie z osobą z która idzie do lozka to jeszcze jestem w stanie to przełknąć. Jednak zupełnie nie rozumiem tych udających ze szukają stałego związku. Wiadomo że wcześniej czy później szydło wychodzi z worka, ale zastanawiam się czy to im sprawia dodatkową frajdę czy jak?

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
December12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 22:40   #3171
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
No to jest ten drugi typ, o którym ja pisałam Czyli osoba ani trochę nie mająca ochoty na stabilizację i ograniczenia, która jednak w to weszła, najczęściej 'bo tak trzeba', albo na chwilę się zabuja, a kobieta go trochę w odpowiednim momencie przydusi (mało takich?) i ślub jest. Potem zauroczenie mija i wraca prawdziwy on

Ja się spotkałam i z jednym i drugim przypadkiem, choć w innych okolicznościach.
Tyle, że nie do końca o to mi chodzi. Bo osoby o których mówię nie brały ślubów "bo tak trzeba". Te związki są dla nich ważne i zaspakajają bardzo dużą część ich potrzeb. Bo takie miejsce ostoi, spokoju też jest im potrzebne. Tyle, że nie zaspakajają potrzeby przygody, wyzwania i podbijania ego na poziomie "20lat młodsza laska na mnie poleciała". Ale są dla nich ważne i nie chcą wcale się z nich wymiksować. Po prostu pewne potrzeby załatwiają poza małżeństwem. Ale to nie znaczy, że zostali przyduszeni.
Stary 2016-05-10, 23:15   #3172
aidam11
Raczkowanie

Cytat:
"20lat młodsza laska na mnie poleciała".
W drugą stronę to nie działa.
aidam11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 23:21   #3173
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez December12 Pokaż wiadomość
Jeszcze o ile ktoś jest 'ruchaczem' i każdy o tym wie, łącznie z osobą z która idzie do lozka to jeszcze jestem w stanie to przełknąć. Jednak zupełnie nie rozumiem tych udających ze szukają stałego związku. Wiadomo że wcześniej czy później szydło wychodzi z worka, ale zastanawiam się czy to im sprawia dodatkową frajdę czy jak?

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Niekorym facetom czasami nie wysarczy tylko "zaliczenie", bo to jest bardzo proste, zawsze znajdzie sie jakas chetna. Czasami maja potrzebe rozkochania w sobie, pozwodzenia, pobawienia sie w ta gre niepewnosci, ktora daje im adrenaline i emocje. Ale dla mnie takie zachowania zahaczaja juz o psychopatie.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 23:40   #3174
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
No to już mamy wyodrębnione dwa najpopularniejsze typy

1. Ruchacz - człowiek sukcesu. W teorii wszystko ogarnięte, ułożone, może nawet kochająca żona i dzieci, ale "czegoś" szuka

Jego główny target to młode dziewczyny, które myślą, że dzięki niemu, człowiekowi sukcesu, się "wybiją".

2. Ruchacz - zagubiony w szarym życiu. Gdy inni poprawiają sobie szarą egzystencję kawą, albo piwkiem, on poprawia posuwaniem zagubionej, znużonej życiem Gosi, Ani i każdej innej koleżanki zdradzającej podobne objawy znużenia życiem, cyklem praca - dom, studia - dom

Jego główny target to dziewczyny tak znużone życiem, rutyną, brakiem emocji, że nawet niezauważają tego, że ruchacz poza ruchaniem nie realizuje się właściwie w niczym

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
I który lepszy ?

Czas edycji: 2016-05-10 o 23:50
Stary 2016-05-11, 00:17   #3175
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość
Jego główny target to młode dziewczyny, które myślą, że dzięki niemu, człowiekowi sukcesu, się "wybiją".
W sumie nie jestem przekonana czy one naprawdę uważają, że dzięki niemu się wybiją. Bo ogarnięty, dobrze ubrany, pewny siebie facet z ciekawymi zainteresowaniami naprawdę może się podobać. I nie tylko na zasadzie "może dzięki tej znajomości uda mi się coś osiągnąć".
Ale to już takie gdybanie
Cytat:
W sensie, że jak na babkę poleci chłopak 20 lat młodszy, to jej to nie daje +10 do samooceny i ego-dopalacza?
Stary 2016-05-11, 08:25   #3176
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Niekorym facetom czasami nie wysarczy tylko "zaliczenie", bo to jest bardzo proste, zawsze znajdzie sie jakas chetna. Czasami maja potrzebe rozkochania w sobie, pozwodzenia, pobawienia sie w ta gre niepewnosci, ktora daje im adrenaline i emocje. Ale dla mnie takie zachowania zahaczaja juz o psychopatie.
Albo zwyczajnie lubią jak ktoś zadzwoni, spyta się co słychać, pomisiaczkuje. Motylki miną i szuka następnej.
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-11, 08:47   #3177
Barbarella05
Wtajemniczenie

Jest dużo typów facetów i kobiet.
Wystarczy wybrać odpowiadającego nam i wszystko jest miód malina.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-11, 08:50   #3178
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aidam11 Pokaż wiadomość
Ja tam lubię licealistów Zwłaszcza grzecznych chłopców, niewinnych idealistów. Sama słodycz W ubiegłym roku nawet na studniówce byłam Za dziesięć lat będę prawdziwą kuguarzycą

Edytowane przez _Jinx_
Czas edycji: 2016-05-11 o 08:53
Stary 2016-05-11, 08:55   #3179
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
Ja tam lubię licealistów Zwłaszcza grzecznych chłopców, niewinnych idealistów. Sama słodycz W ubiegłym roku nawet na studniówce byłam Za dziesięć lat będę prawdziwą kuguarzycą
No, wtedy jak się miało maks 19 lat, to dopiero były miłości W tym wieku zakochany facet to prawdziwy Romeo, potem im mija
Stary 2016-05-11, 09:57   #3180
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
No, wtedy jak się miało maks 19 lat, to dopiero były miłości W tym wieku zakochany facet to prawdziwy Romeo, potem im mija
Ot to to. Potem się stają jacyś tacy wyrachowani
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości