Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-12, 17:50   #2431
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
jak miałam grzywkę w zeszlym roku to tez mnie straszliwiwe denerwowala na poczatku. ale to kwesita przyzwyczajenia - za pare dni przestanie Ci przeszkadzac
No i fotke poprosze - madame_apple@onet.eu
tak w ogole, chyba jutro szykuje mi sie randka...aaaaaaaaa:mdleje :
Wysłałam

Randkę Może jakieś szczegóły

Komórka mi siada. Jest jeszcze na gwarancji, ale tylko teoretycznie Bo ja zdolna musiałam usunąć simlocka i to w nieautoryzowanym punkcie I teraz nie wiem czy jest sens wogóle ją oddawać do naprawy w plusie z dokumentami gwarancyjnymi i udawać, że wszystko OK i o żadnym simlocku nic nie wiem, a nóż się nie zorientują (w co wątpie). W sumie jak ją przyjmą i oddadzą do serwisu i się zorientują to poprostu będę musiała zapłacić za naprawę Czyż nie Komórka jest już w stanie krytycznym Nie moge głupiego smsa odczytacmoże poprostu oddać ją do pierwszego lepszego serwisu
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 17:57   #2432
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Jabłuszko - wzceśnie? Toż to 7:15 to juz późna pora
Agolek - widzisz, wiele znaczysz dla zepsołu Powinnas być z siebie dumna
Milko - na Twoim miejscu nie zanosiłabym do serwisu operatora , usunięty simlock nie przyniesie niczego dobrego . Zanieś do pierwszego lepszego serwisu, a może wyjdzie tanio...

aaa! Byłam na mieście i co? I kupiłam buty na studniówkę! I jak tanio Srebrne Teraz zostala mi tylko torebka i kwestia makijazu, fryzury . Jestemz siebie dumna, ze tak szybko sie uwinęłam ;D
A teraz biorwe się za naukę I później tu jeszcze zaglądnę ;D

p.s. Milkuś! Grzyweczka elegancka ;D Jakie Ty masz piekne usta!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 17:59   #2433
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Milko, czy mogę również prosić fotkę? - angeo@buziaczek.pl

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 18:02   #2434
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie posty dotyczące lekcji religii I za wsparcie w tych niepewnych chwilach - klasyfikacji semestralnej
Oczywiście, że teraz już "po ptokach", bo nie oddałam na czas tego zwolnienia... Nie zupełnie nie zdobywam żadnych ocen z tego przedmiotu, dlatego, że się "buntuję". Po prostu znam jedynie 3/20 modlitw, a reszty nie mam zamiaru, ochoty się uczyć. Cała religia przebiega na wpisaniu tematu, babka pyta, a każdy zbija bąki. Po co takie oceny? Religia w ogóle nie powinna być przedmiotem - kto odczuwa taką potrzebę znajdzie czas na modlitwę, pójście do kościoła, studiowania pisma świętego. Wiara jest dla mnie czymś prywatnym, światopoglądem, a nie jakimś bezsensownym klepaniem regułek, których w szkole nie brakuje. Wątpię by ktokolwiek na takiej lekcji myślał o tym czego ten przedmiot dotyczy - i nie myśli - wszystko sprowadza się do wyklepania skarbczyka i zdobycia podpisu. To chyba jeszcze bardziej zniechęca młodzież, niż o czymkolwiek przekonuje, informuje.
Szkoła to szkoła, a kościół to kościół - i owy jest właśnie służy do takich celów.
Ot cała "religia".

Dla mnie też czarna magia Ale cóż - poświęcę całą niedzielę na klepanie wzoru i chociaż 2 dostanę
A mnie kochane zostały już 3 dni robocze szkoły w tym roku (szkoda, że za niespełna 3 tygodnie jest koniec roku ).
Jeszcze tylko jutro (oddanie prac na plastykę), poniedziałek (sprawdzian z biologii, kartkówka z fizyki), wtorek (kartkówka z geografii- jeśli ową zaliczę na 4 mam 4 na semestr )

Dla mnie też czarna magie a jutro mam sprawdzian i wogóle nie mam zamiaru się uczyć, robie ściągi

Oto moje usprawiedliwienia:
Pojutrze - Kino
Pn. - obecna
Wt. - obecna
Środa 19.12(odpuszczę sobie)

Czwartek 20.12 - wigilia klasowa, matematyka (też odpuszczę sobie)
Piątek 21.12 - Brak lekcji, akademia z okazji dnia patrona.

A Ty nie masz za dobrze czasem ?

I czekają mnie jutro korki z matmy z nową korepetytorką (jakaś nauczycielka z gimnazjum) Korepetycje mnie krępują Czuję się jak półmózg
no a ja jak juz pisalam mam jutro sprawdzian z fizyki
Ponadto po lekcjach musze iść kupić pierwszą część prezentu dla Taty, a wogóle to mam też jutro matme i musze się umówić z facetem na ten spr. wkońcu... Ehhh..
No i dowiedziałam się, że w następny piątek wigilia klasowa i jeszcze musze kupic koleżance prezent Poza tym boli mnie głowa i cały tył mojego ciała
Poza tym jeszcze mam takiego lenia, że tragedia normalnie.
no a jutro ma być mróz i śnieg padać pożyjemy, zobaczymy

A tak wogóle to mango gdzieś Ty się podziewała ?

Milka... ja bym już nie oddawała do Plusa, bo jak się skapną, że sim zdjęłaś, to i tak nie naprawia

Btw. Któraś chętna do pomocy w robieniu ściąg ?
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 18:08   #2435
olcik_07
Zadomowienie

GG do olcik_07

ja od stycznia też mam korki z matmy bo cienko widze moją ocene na semestr a jeśli chodzi o religie to popieram Mangoline, bezsensu wogóle jest siedzieć na takiej lekcji. U mnie w liceum jest wybór, chodzisz albo nie. Na początku chodziłam ale ksiądz przez całe lekcje pytał, więc zrezygnowałam... Masakra
Stary 2007-12-12, 18:16   #2436
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:

Szkoła to szkoła, a kościół to kościół - i owy jest właśnie służy do takich celów.
Ot cała "religia".
też tak myślę. jeśli zatem religia w szkole to tylko "naukowa", a raczej, jak już bodajze Ludowa pisała - religioznawstwo+etyka+fil ozofia

Cytat:

Oto moje usprawiedliwienia:
Pojutrze - Kino
Pn. - obecna
Wt. - obecna
Środa 19.12(odpuszczę sobie)
Czwartek 20.12 - wigilia klasowa, matematyka (też odpuszczę sobie)
Piątek 21.12 - Brak lekcji, akademia z okazji dnia patrona
.
pięknie po prostu kocham tak wyglądające plany tygodnia
A co do korków - pomyśl jak ta nauczycielka się stresuje :P Za każdym razem kiedy Ty nie rozumiesz i czujesz się jak półmózg ona myśli: "rany jaka jestem beznadziejna, że nie umiem zdolnej dziewczynie takiej matmy wytłumaczyć. I po co mi te studia były?"

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Wysłałam

Randkę Może jakieś szczegóły
No pięknie Grzywka to to nie jest taka sensu stricto, ale bardzo Co do twarzy w tej fryzurce Mi się podoba
a randka...hmmm szczegóły oczywiscie zdradze, ale mysle, ze dopiero jutro jak juz bedzie "po" :P
Stresa mam, nie powiem....

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
to samo chciałam napisać - "usta jak maliny"

Cytat:
Jabłuszko - wzceśnie? Toż to 7:15 to juz późna pora
jak dla kogo Ale z Ciebie ranny ptaszek w przeciwieństwie do mnie
i to wyjasnia wszystko :P

Cytat:
Milko - na Twoim miejscu nie zanosiłabym do serwisu operatora , usunięty simlock nie przyniesie niczego dobrego . Zanieś do pierwszego lepszego serwisu, a może wyjdzie tanio...
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Milka... ja bym już nie oddawała do Plusa, bo jak się skapną, że sim zdjęłaś, to i tak nie naprawia
też tak myśle sprobuj w zwyklym serwisie...

Cytat:
aaa! Byłam na mieście i co? I kupiłam buty na studniówkę! I jak tanio Srebrne Teraz zostala mi tylko torebka i kwestia makijazu, fryzury . Jestemz siebie dumna, ze tak szybko sie uwinęłam ;D
Miłej nauki
Jak znajdziesz chwilę to tradycyjnie proszę o fotkę butów Heh, i gratuluję udanych zakupów - takowe zawsze potrafią poprawić humor

Cytat:
Poza tym boli mnie głowa i cały tył mojego ciała
ale juz troche lepiej niz wczoraj?

Cytat:
kochaaaaana, robienie sciag z fizyki to cos, w czym mam niemala wprawe Takze ja bardzo chetnie A jaki dzial?

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 18:19   #2437
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
tak w ogole, chyba jutro szykuje mi sie randka...aaaaaaaaa:mdleje :
ohohoh... Domagam sie szczegółów

hehe Mango pewnie, czasem trzeba sobie odpuścić
ja na korkach tez mam czasem takie uczucie, ale potem jak coś komuś tłumaczę, albo dostaje dobre ocenki obrastam w piórka z tej mądrości ;D
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 18:29   #2438
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
ale juz troche lepiej niz wczoraj?
kochaaaaana, robienie sciag z fizyki to cos, w czym mam niemala wprawe Takze ja bardzo chetnie A jaki dzial?
Dziękuje Kochana No troszke lepiej niż wczoraj, aczkolwiek bola mnie wszystkie żebra i ledwie chodze, podobno stłuczenie dłuuugo boli

A co do ściąg to serdecznie do mnie zapraszam Bo ja się tak rozleniwiłam, że nawet ściąg nie chce mi się robić !
A dział to: "Porządek i chaos w przyrodzie" - Termodynamika i takie tam "bajery"

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-12, 18:30   #2439
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki za miłe słowa

Oddam do jakiegoś serwisu, bo i tak gorzej z nią już być nie może To moja trzecia komórka i nigdy nie miałam z byłymi żadnych problemów... a tu nagle A ma niecały rok

Miłej nauki Już nie mogę się doczekać Twoich fotencji studniówkowych

Cytat:
Milko, czy mogę również prosić fotkę? - angeo@buziaczek.pl
Zaraz wyślę

Cytat:
Oddam do jakiegoś serwisu

Uczyć się a nie ściągać

Cytat:
No pięknie Grzywka to to nie jest taka sensu stricto, ale bardzo Co do twarzy w tej fryzurce Mi się podoba
a randka...hmmm szczegóły oczywiscie zdradze, ale mysle, ze dopiero jutro jak juz bedzie "po" :P
Stresa mam, nie powiem....
Ta grzywka to miał być taki wstęp do tej prawdziwej Fryzjerka stwierdziła, że za pierwszym razem nie będziemy szaleć, żebym szoku nie doznała

Oj nie dziwie się, że masz stresa Myślami będę z Tobą, żeby Cię wspierać
Stary 2007-12-12, 19:04   #2440
gujana
Wtajemniczenie

a ja choruje na calego leze w domu, tylko do apteki poszlam i do sklepu. ale kolejka w sklepie mi sie strasznie dluzyla i jednak oslabiona jestem, bo jakos cienko mysle. kupilam jakies bzdury, np mleczko w tubce ladnych kilka lat temu ostatnio je "jadlam" strasznie slodkie, ale w sumie dobre a teraz wlasnie pieke ciasto i oczywiscie zapomnialam ustawic sobie minutnik... chyba mi sie troszke przypalilo, bo taki jakis zapach w kuchni

Milkus, masz bardzo ladne wloski a grzywki nie ma sie co bac, tak jak juz Dziewczyny wspominaly - po kilku dniach powinnas sie przyzwyczaic. a poza tym - ja mam np tak, ze jak po dluzszym czasie posiadania wlosow dlugich, zetne je, to jakos kilka dni nie potrafie ich ogarnac i mi sie wydaja strasznie niesforne... ale pozniej jest juz ok i jakos umiem nad nimi zapanowac wiec moze z Twoja grzywka tez tak bedzie

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 19:50   #2441
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
a ja choruje na calego leze w domu, tylko do apteki poszlam i do sklepu. ale kolejka w sklepie mi sie strasznie dluzyla i jednak oslabiona jestem, bo jakos cienko mysle. kupilam jakies bzdury, np mleczko w tubce ladnych kilka lat temu ostatnio je "jadlam" strasznie slodkie, ale w sumie dobre a teraz wlasnie pieke ciasto i oczywiscie zapomnialam ustawic sobie minutnik... chyba mi sie troszke przypalilo, bo taki jakis zapach w kuchni
Mleko w tubie - szalejesz Ja nigdy w zyciu takiego mleka nie piłam Jakoś mleko w takiej tubie źle mi się kojarzy

A co za ciacho To aż tak źle z Tobą nie jest skoro pichcisz

Jak się przypaliło to ja chętna jestem Ja lubie takie przypalone

Cytat:
Milkus, masz bardzo ladne wloski a grzywki nie ma sie co bac, tak jak juz Dziewczyny wspominaly - po kilku dniach powinnas sie przyzwyczaic. a poza tym - ja mam np tak, ze jak po dluzszym czasie posiadania wlosow dlugich, zetne je, to jakos kilka dni nie potrafie ich ogarnac i mi sie wydaja strasznie niesforne... ale pozniej jest juz ok i jakos umiem nad nimi zapanowac wiec moze z Twoja grzywka tez tak bedzie
Ładne włosy No co Ty DziękujeW sumie obecnie nie są aż tak w tragicznym stanie jak jeszcze kilka miesięcy temu. Pułka z kosmetykami do włosów się ugina, pewnie dlatego Dziś nabyłam sobie olej kokosowy w słoiczku. Twarda bryła, nie wiem jak ja to rozsmaruje na głowie Chyba zaraz na grzejniku położe Ale zapach boski Tylko wąchać Podobno ma sprawić, że włosy będą lśniące i mięcutkie Zobaczymy...

A co do grzywki to mam nadzieje, że masz rację... bo nie zniose jak mi się będzie tak we wszystkie strony wyginała i za karę chyba będę ją wiecznie spinkami i opaskami maltretowała.
Stary 2007-12-12, 19:58   #2442
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam, ja też ostatnio spaliłam troszke a jakoś wszystkim smakowało
A co do takiego mleka w tubce, to o Boże pare dobrych lat nie jadłam... a chętnie bym sobie zjadła takie czekoladowe, ale jak pomyśle o tym cukrze co się w nim znajduje...
Wracaj do zdrowia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-12, 20:06   #2443
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez olcik_07 Pokaż wiadomość
ja od stycznia też mam korki z matmy bo cienko widze moją ocene na semestr a jeśli chodzi o religie to popieram Mangoline, bezsensu wogóle jest siedzieć na takiej lekcji. U mnie w liceum jest wybór, chodzisz albo nie. Na początku chodziłam ale ksiądz przez całe lekcje pytał, więc zrezygnowałam... Masakra

Dobrze, że nie jestem sama ^^
Cieszę się, że się ze mną zgadzasz Nawet z religii robi się komerchę...
Taka "wiara" wymuszona w szkole nie płynie z serca.

Cytat:
pięknie po prostu kocham tak wyglądające plany tygodnia
A co do korków - pomyśl jak ta nauczycielka się stresuje :P Za każdym razem kiedy Ty nie rozumiesz i czujesz się jak półmózg ona myśli: "rany jaka jestem beznadziejna, że nie umiem zdolnej dziewczynie takiej matmy wytłumaczyć. I po co mi te studia były?"

Ja również uwielbiam Ale pierwsze dwa dni będą ciężkie
W sam poniedziałek: religia, fizyka, biologia
Szkoda, że nie jestem zdolna
Ale fajnie to wymyśliłaś

I czekam na te szczegóły...

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
hehe Mango pewnie, czasem trzeba sobie odpuścić
ja na korkach tez mam czasem takie uczucie, ale potem jak coś komuś tłumaczę, albo dostaje dobre ocenki obrastam w piórka z tej mądrości
;D

Ja robię to dosyć często Średnio 1 raz w skali tygodnia
Ja obrastałam w piórka jak dostałam 3 z matmy (w tym semestrze!) i była to najlepsza ocena w klasie (nie licząc dwóch geniuszy)

Milkuś - śliczne włoski

A ja nadal chora Nawrotu bólu gardła, śleńczę odkąd wróciłam nad pracami z plastyki i nawet nie pokolorowałam w nich tła. Już nie daję rady, jestem przemęczona doszczętnie. Tu czegoś się uczę, tam coś piszę, rysuję. Zwariować można Czekam z utęsknieniem na święta I aż tatuś pożyczy mi kaskę na nowego sing-stara... Ughh, i od środy GRAAAM! I wszystko mam gdzieś

A póki co Kochane idę się położyć do łóżeczka z herbatą - oglądnąć TV! (tak dawno nie oglądałam ) Co prawda siedzę cały dzień, ale tak się nawywijałam rękoma (i głową ;p), że choroba się pogłębia a ja nie panuję nad głową

Dobranoc

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 20:33   #2444
asiek14
Zakorzenienie

powinam robić chemie ale mam taką ochotę zaszyć sie z ksiązeczką pod kołdrą że szok
dzisiaj sobie znowu pofolgowalam z jedzeniem ale i tak jest już mniej niż wczoraj jutro już będzie dobrze bo sobie wszystko ładnie zaplanuję i nie jem słodyczy przez te pare dni do świat
dziekuje za pocieszanie

milkuś - włosy masz super a z grzywką to myślę że warto zaryzykować i te usta "jak maliny"

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 20:34   #2445
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolek - widzisz, wiele znaczysz dla zepsołu Powinnas być z siebie dumna

no cos ty on tak tylko powiedzial, bo co mial powiedziec innego?ze sie cieszy,ze odchodze wiem,ze dobrze pracuje i sa zadowoleni ze mnie co nie zmienia faktu,ze laski w zespole sa paskudne..

Ciesze sie,ze zakupy sie udaly!

ja wrocilam z pracy, TZ bedzie pozniej wiec mam wieczor dla siebie
Zrobilam generalne sprzatanie i lunch'e dla nas na jutro a potem napuscilam sobie kapiel. Rozberlam sie i wskoczylam do wody a tu zimna!!!TZ musial niechacay wylaczyc grzanie... ma szcescie,ze jest w pracy jeszczeale i tak czuje,ze ktos za to beknie

Teraz zabieram sie za zakupy online
Kupie Pascala skoro wszystkie polecacie w razie czego to zwale na was

buziaki i milego wieczorka!
Stary 2007-12-12, 20:51   #2446
phenomena
Zakorzenienie

od swiat dziela mnie jeszcze trzy klasowki. jutro bede pisala wypracowanie z dziadow III i czuje, ze polegne a mam ocene semestralna pomiedzy 3 i 4.. chociaz, w najgorszym wypadku bede miala srednia 4, wiec nie jest zle
w ogole wczoraj rpzegladalam zeszyt z 1. klasy z biologii. stwierdzam, ze kompletnie nic z tego nie pamiętam w sumie jestem w drugiej klasie i mam jeszcze troche czasu do matury, ale boje sie, ze bedzie kiepsko z rozszerzona biologia myslicie, ze powinnam juz zaczac sobie wsyztsko przypominac? polecacie w ogole jakies ksiazki przygotowujace?
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 21:25   #2447
tamonita
Zakorzenienie

A ja wkońcu "naukę" zakończyłam na zrobieniu tych ściąg, nie jestem w stanie się ostatnio uczyć...
Wogóle tata zapytał dlaczego ostatnio tak niechętnie chodze do szkoły i dlaczego jak tylko nadarza się okazja, żeby nie iść to z niej korzystam... Jakby był na moim miejscu, to też by nie chciał chodzić
Jak to dobrze, że niedługo wolne...

Cóż idę się położyć i poczytać trochę gazetki
Tak mnie wszystkie gnaty bolą, że tragedia

Dobranoc Dziewczynki

Btw. Mam propozycje Jeśli chcecie żeby na Święta był Śnieg to może niech każda zacznie o tym marzyć, to się spełni ...
Bo przecież [podobno] "marzenia się spełniają"

(to tak z cyklu "tonący brzytwy się chwyta", poprostu tak marze o tych śnieżnych świętach, że aż mi odbija )

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-12, 21:28   #2448
asiek14
Zakorzenienie

dobra z fizyki mam np to sie nie ucze
z religią sie cos wykombinuje a angielski powtórzę w szkole teraz ksiażka, herbatka i na łóżeczko
dobranoc

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2007-12-12, 22:09   #2449
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Jakbym wiedziała, że mam iść do dentysty, to już na dwa dni przed tym bym chodziła z dołem, bólem brzucha, nerwami itp. tak się dentysty boje ! Współczuje Ci Ewciu, 3maj się
hehe, ja nie miałam kiedy sie stresować bo dopiero się wczoraj zapisałam ale jak zwykle okazało sie że nie taki dentysta straszny jak sobie wyobrażałam wyleczyła mi na raz 2 zęby, resztę mam piękną i zdrową i z głowy

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Ewuś powodzenia u zębologaNa fotelu dentystycznym staraj się myśleć o czymś przyjemnym - np. o zbliżających się wakacjach
uwielbiam Twoje określenie zębolog
no fakt, wakacje już tak blisko, jeszcze tylko 2 sesje

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

Okazalo sie,ze koles z mojej grupy podsluchal moja rozmowe z taka babka,ktora mi robila szkolenie. Ona jest wlasnie z Manchesteru i wspominalam jej,ze myslalam o tym zeby sie tam przeprowadzic.
No i on powiedzial mojemu managerowi (nie wiem komu jeszcez ale paru osobom napewno) i dlatego ta rozmowa. Okazalo sie ok, bo powiedzial,ze jest mu przykro ,ze mysle o przeniesieniu itp itd. Pytam czy to ze wzgledu na atmosfere w zespole (ja oczywiscie,ze nie) i powiedzial,ze jak tylko bede chciala sie przeniesc to nie ma zadnego problemu i on mi pomoze wszystko zalatwic Ale prosil,zebym to przemyslala bo bardzo sie cieszy,ze jestem w jego team'ie i ze swietnie pracuje. takie tam pierdy.
W kazdym razie ciesze sie,ze mam taka mozliwosc.
fajnie ze pomoże Ci załatwić przeniesienie oby dotrzymał słowa, bo jak nie, to......

Cytat:
tak w ogole, chyba jutro szykuje mi sie randka...aaaaaaaaa
oooooooo superowo czekam na relację

Cytat:

I czekają mnie jutro korki z matmy z nową korepetytorką (jakaś nauczycielka z gimnazjum) Korepetycje mnie krępują Czuję się jak półmózg
eeee tam wszyscy biorą korki, bierzesz i Ty najważniejsze żeby pomogły

Cytat:

Cytat:
gratuluję bucików

Cytat:
Dziękuje Kochana No troszke lepiej niż wczoraj, aczkolwiek bola mnie wszystkie żebra i ledwie chodze, podobno stłuczenie dłuuugo boli
boli, ale poboli i przestanie
Cytat:
kuruj się Kochana
mleko w tubce milion lat nie jadłam ale zaintrygowałaś mnie tak, że aż sobie chyba kupię

Cytat:

A ja nadal chora Nawrotu bólu gardła, śleńczę odkąd wróciłam nad pracami z plastyki i nawet nie pokolorowałam w nich tła. Już nie daję rady, jestem przemęczona doszczętnie.

zdrówka również

Milkuś, piękne masz włoski, naprawdę chciałabym mieć takie grzyweczka fajniutka - taka frywolna wyobrażałam sobie inaczej (taką bardziej na czole) ale może faktycznie zacząć od takiej

szybko mi dziś dzień minął
idę się umyć i powoli spać... ale jeszcze zajrzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 22:16   #2450
olcik_07
Zadomowienie

GG do olcik_07

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
w ogole wczoraj rpzegladalam zeszyt z 1. klasy z biologii. stwierdzam, ze kompletnie nic z tego nie pamiętam w sumie jestem w drugiej klasie i mam jeszcze troche czasu do matury, ale boje sie, ze bedzie kiepsko z rozszerzona biologia myslicie, ze powinnam juz zaczac sobie wsyztsko przypominac? polecacie w ogole jakies ksiazki przygotowujace?
widze że masz ten sam problem co ja, kiedy ja przeglądam zeszyt z 1 klasy z biologi to jakby po chińsku tam było napisane ja też pisze rozszerzoną biologie, i do tego jeszzce rozszerzoną geografie...
Stary 2007-12-12, 22:45   #2451
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dobranoc moje drogie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-12-12, 22:48   #2452
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dobranoc

coraz bliżej weekend, coraz bliżej weekend

Stary 2007-12-13, 06:17   #2453
tamonita
Zakorzenienie

Pierwsza ?

Dzień dobry

Moje problemy ze snem coraz bardziej mi doskwierają...
Zasnęłam koło 2 w nocy, po ogromnych męczarniach
Sama już nie wiem co mam z tym zrobić... Próbuje zasnąć, ale za nic nie moge, rzucam się po łóżku, a właściwe ledwie przekręcam z boku na bok i ciagle nachodzą mnie jakieś złe myśli, mam tego dość.

Btw. słuchałam pogody i pogodynka powiedziała: "pomału zbliżamy się do śnieżnych świąt" no i mówili, że coraz mroźniej się robi i z dnia na dzień będzie zimniej
Szkoda tylko, że jakoś im nie wierze

No lece po kawke

Miłego (oby śnieżno-zimowego) dnia

P.S. prosiłabym o lekkie trzymanie kciuków za fizykę

Niech się stanie... !
KCP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 06:55   #2454
asiek14
Zakorzenienie

zaczytałam sie wczoraj do 2 w nocy
dlatego dzisiaj, po 3,5 godzinach snu kawka obowiązkowo właśnie skończyłam pić to może nie usnę w szkole na lekcjach

ja sobie świąt bez śniegu nie wyobrażam wiec w te prognozy o "suchych" świętach nawet nie staram się wierzyć

miłego dnia
ps. dzisiaj mam wyniki z dwóch pozostałych olimpiad

edit: tamonitko

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2007-12-13, 07:02   #2455
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
dlatego dzisiaj, po 3,5 godzinach snu kawka obowiązkowo właśnie skończyłam pić to może nie usnę w szkole na lekcjach

ja sobie świąt bez śniegu nie wyobrażam wiec w te prognozy o "suchych" świętach nawet nie staram się wierzyć

miłego dnia

Dzień dobry
Ja tam tez o nich nie mysle, nie ma takiej opcji

Ja również trzymam za Ciebie kciuki i Nie dziekuje, aby nie zapeszyć
miłego dnia !

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-13, 07:50   #2456
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Pierwsza ?

Dzień dobry

Sama już nie wiem co mam z tym zrobić... Próbuje zasnąć, ale za nic nie moge, rzucam się po łóżku, a właściwe ledwie przekręcam z boku na bok i ciagle nachodzą mnie jakieś złe myśli, mam tego dość.

Btw. słuchałam pogody i pogodynka powiedziała: "pomału zbliżamy się do śnieżnych świąt" no i mówili, że coraz mroźniej się robi i z dnia na dzień będzie zimniej

No lece po kawke

A ja jakoś w śnieżne Święta już nie umiem uwierzyć.. Chyba, ze nagle bym miała wizję i zobaczyła Święta i była w 10000% pewna, ze będzie śnieg yh.
Za fizykę trzymam kciuki
Bezsenność? Tez to przechodze ;*

Cytat:

miłego dnia

Asiek do 2 w nocy? Kiedy czytam w nocy to mnie już tak po godzinie, półtorej zaczynają tak oczy boleć, ze o mamo ;o
Trzymam kciuki za wyniki z olimpiad ; )

A ja dzisiaj pobudka o 7 - aż dziwne . Ale postanowiłam pospać godzinę dłużej Postanowiłam znowu wziąć się za maturalną prezentację z polskiego i pędzę dzisiaj do biblioteki Postanowiłam sobie, że skończę to dziadostwo do końca roku 2007 i później już tylko ćwiczenie. Eh.. taa już to widzę

Załaczam zdjęcie mojego bucisza studniówkowego

Miłego dnia kobietki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dgsehzdcs.jpg (108,9 KB, 12 załadowań)

Stary 2007-12-13, 08:10   #2457
phenomena
Zakorzenienie

nefre, a jaki masz temat prezentacji?
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 08:20   #2458
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Phenomenko - "Porownaj wizerunki matki w literaturze i rożnych sztykach plastycznych"
Ty tez maturzystka?;>

Stary 2007-12-13, 09:12   #2459
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Pierwsza ?

Dzień dobry

No lece po kawke

dzieki za wiesci o sniegu!!!ale byloby pieknie
Trzymam kciuki!!!

Cytat:

miłego dnia

Trzymam kciuki za wyniki!!Ale ty zdolna bestia jestes wiec i bez tego by sie pewnie obylo

ja ledwo wstalam,gdyby nie budzik to bym sie nie podniosla.Zjadlam i zaraz spadam. Dzis najgorszy dzien, jak sie uda to powinno od jutra latwiej byc..

Milego dnia robaczki
Stary 2007-12-13, 10:17   #2460
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ja spałam 6 godzin i ledwo się zwlekłam z łóżka to się nawzywa starość

trzymam kciuki za wyniki

Cytat:

A ja dzisiaj pobudka o 7 - aż dziwne . Ale postanowiłam pospać godzinę dłużej Postanowiłam znowu wziąć się za maturalną prezentację z polskiego i pędzę dzisiaj do biblioteki Postanowiłam sobie, że skończę to dziadostwo do końca roku 2007 i później już tylko ćwiczenie. Eh.. taa już to widzę

Załaczam zdjęcie mojego bucisza studniówkowego
i tak jesteś ambitna że już piszesz tą prezentację jak ja pisałam mojej siostrze (tak, wiem przekręt, tak nie wolno i w ogóle, ale cóż, trzeba było siostrze pomóc ) to pisałam w kwietniu a matura też była w kwietniu

piękne buciki

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

ja ledwo wstalam,gdyby nie budzik to bym sie nie podniosla.Zjadlam i zaraz spadam. Dzis najgorszy dzien, jak sie uda to powinno od jutra latwiej byc..
trzymaj się dziś w takim razie

wróciłam z emisji głosu, słonko pięknie świeci, ale zimno jak diabli, brrrrrrr

chyba idę się zdrzemnąć bo jakaś niedospana jestem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości