|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Randkę Może jakieś szczegóły![]() Komórka mi siada. Jest jeszcze na gwarancji, ale tylko teoretycznie Bo ja zdolna musiałam usunąć simlocka i to w nieautoryzowanym punkcie ). W sumie jak ją przyjmą i oddadzą do serwisu i się zorientują to poprostu będę musiała zapłacić za naprawę Czyż nie Komórka jest już w stanie krytycznym Nie moge głupiego smsa odczytac może poprostu oddać ją do pierwszego lepszego serwisu |
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Jabłuszko - wzceśnie? Toż to 7:15 to juz późna pora
![]() Agolek - widzisz, wiele znaczysz dla zepsołu ![]() Milko - na Twoim miejscu nie zanosiłabym do serwisu operatora , usunięty simlock nie przyniesie niczego dobrego . Zanieś do pierwszego lepszego serwisu, a może wyjdzie tanio...aaa! Byłam na mieście i co? I kupiłam buty na studniówkę! I jak tanio Srebrne . Jestemz siebie dumna, ze tak szybko sie uwinęłam ;DA teraz biorwe się za naukę I później tu jeszcze zaglądnę ;Dp.s. Milkuś! Grzyweczka elegancka ;D Jakie Ty masz piekne usta!
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Milko, czy mogę również prosić fotkę?
- angeo@buziaczek.pl
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponadto po lekcjach musze iść kupić pierwszą część prezentu dla Taty, a wogóle to mam też jutro matme i musze się umówić z facetem na ten spr. wkońcu... Ehhh.. No i dowiedziałam się, że w następny piątek wigilia klasowa i jeszcze musze kupic koleżance prezent Poza tym boli mnie głowa i cały tył mojego ciała Poza tym jeszcze mam takiego lenia, że tragedia normalnie. no a jutro ma być mróz i śnieg padać pożyjemy, zobaczymy ![]() A tak wogóle to mango gdzieś Ty się podziewała ? ![]() ![]() Milka... ja bym już nie oddawała do Plusa, bo jak się skapną, że sim zdjęłaś, to i tak nie naprawia ![]() Btw. Któraś chętna do pomocy w robieniu ściąg ?
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
ja od stycznia też mam korki z matmy bo cienko widze moją ocene na semestr
a jeśli chodzi o religie to popieram Mangoline, bezsensu wogóle jest siedzieć na takiej lekcji. U mnie w liceum jest wybór, chodzisz albo nie. Na początku chodziłam ale ksiądz przez całe lekcje pytał, więc zrezygnowałam... Masakra
|
|
#2436 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kocham tak wyglądające plany tygodnia ![]() A co do korków - pomyśl jak ta nauczycielka się stresuje :P Za każdym razem kiedy Ty nie rozumiesz i czujesz się jak półmózg ona myśli: "rany jaka jestem beznadziejna, że nie umiem zdolnej dziewczynie takiej matmy wytłumaczyć. I po co mi te studia były?" ![]() No pięknie Grzywka to to nie jest taka sensu stricto, ale bardzo Co do twarzy w tej fryzurce![]() a randka...hmmm szczegóły oczywiscie zdradze, ale mysle, ze dopiero jutro jak juz bedzie "po" :P Stresa mam, nie powiem.... ![]() to samo chciałam napisać - "usta jak maliny" ![]() jak dla kogo Ale z Ciebie ranny ptaszek w przeciwieństwie do mniei to wyjasnia wszystko :P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak znajdziesz chwilę to tradycyjnie proszę o fotkę butów Heh, i gratuluję udanych zakupów - takowe zawsze potrafią poprawić humor ![]() ale juz troche lepiej niz wczoraj?kochaaaaana, robienie sciag z fizyki to cos, w czym mam niemala wprawe Takze ja bardzo chetnie A jaki dzial?
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domagam sie szczegółów ![]() hehe Mango pewnie, czasem trzeba sobie odpuścić ![]() ja na korkach tez mam czasem takie uczucie, ale potem jak coś komuś tłumaczę, albo dostaje dobre ocenki obrastam w piórka z tej mądrości ;D |
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No troszke lepiej niż wczoraj, aczkolwiek bola mnie wszystkie żebra i ledwie chodze, podobno stłuczenie dłuuugo boli ![]() A co do ściąg to serdecznie do mnie zapraszam Bo ja się tak rozleniwiłam, że nawet ściąg nie chce mi się robić ! ![]() A dział to: "Porządek i chaos w przyrodzie" - Termodynamika i takie tam "bajery"
|
|
|
#2439 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oddam do jakiegoś serwisu, bo i tak gorzej z nią już być nie może To moja trzecia komórka i nigdy nie miałam z byłymi żadnych problemów... a tu nagle A ma niecały rok![]() Miłej nauki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uczyć się a nie ściągać ![]() Cytat:
Fryzjerka stwierdziła, że za pierwszym razem nie będziemy szaleć, żebym szoku nie doznała![]() Oj nie dziwie się, że masz stresa Myślami będę z Tobą, żeby Cię wspierać
|
||||
|
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja choruje na calego leze w domu, tylko do apteki poszlam i do sklepu. ale kolejka w sklepie mi sie strasznie dluzyla i jednak oslabiona jestem, bo jakos cienko mysle. kupilam jakies bzdury, np mleczko w tubce ladnych kilka lat temu ostatnio je "jadlam" strasznie slodkie, ale w sumie dobre a teraz wlasnie pieke ciasto i oczywiscie zapomnialam ustawic sobie minutnik... chyba mi sie troszke przypalilo, bo taki jakis zapach w kuchni ![]() Milkus, masz bardzo ladne wloski a grzywki nie ma sie co bac, tak jak juz Dziewczyny wspominaly - po kilku dniach powinnas sie przyzwyczaic. a poza tym - ja mam np tak, ze jak po dluzszym czasie posiadania wlosow dlugich, zetne je, to jakos kilka dni nie potrafie ich ogarnac i mi sie wydaja strasznie niesforne... ale pozniej jest juz ok i jakos umiem nad nimi zapanowac wiec moze z Twoja grzywka tez tak bedzie
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy w zyciu takiego mleka nie piłam Jakoś mleko w takiej tubie źle mi się kojarzy![]() A co za ciacho To aż tak źle z Tobą nie jest skoro pichcisz![]() Jak się przypaliło to ja chętna jestem Cytat:
No co Ty Dziękuje Dziś nabyłam sobie olej kokosowy w słoiczku. Twarda bryła, nie wiem jak ja to rozsmaruje na głowie Chyba zaraz na grzejniku położe Ale zapach boski Podobno ma sprawić, że włosy będą lśniące i mięcutkie Zobaczymy...A co do grzywki to mam nadzieje, że masz rację... bo nie zniose jak mi się będzie tak we wszystkie strony wyginała i za karę chyba będę ją wiecznie spinkami i opaskami maltretowała. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakoś wszystkim smakowało ![]() A co do takiego mleka w tubce, to o Boże pare dobrych lat nie jadłam... a chętnie bym sobie zjadła takie czekoladowe, ale jak pomyśle o tym cukrze co się w nim znajduje... ![]() Wracaj do zdrowia
|
|
|
#2443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie jestem sama ^^ ![]() Cieszę się, że się ze mną zgadzasz Nawet z religii robi się komerchę...Taka "wiara" wymuszona w szkole nie płynie z serca. Cytat:
Ja również uwielbiam ![]() Ale pierwsze dwa dni będą ciężkie![]() W sam poniedziałek: religia, fizyka, biologia ![]() Szkoda, że nie jestem zdolna Ale fajnie to wymyśliłaś ![]() ![]() I czekam na te szczegóły... ![]() Cytat:
Ja robię to dosyć często Ja obrastałam w piórka jak dostałam 3 z matmy (w tym semestrze!) i była to najlepsza ocena w klasie Milkuś - śliczne włoski ![]() A ja nadal chora Nawrotu bólu gardła, śleńczę odkąd wróciłam nad pracami z plastyki i nawet nie pokolorowałam w nich tła. Już nie daję rady, jestem przemęczona doszczętnie. Tu czegoś się uczę, tam coś piszę, rysuję. Zwariować można Czekam z utęsknieniem na święta I aż tatuś pożyczy mi kaskę na nowego sing-stara... Ughh, i od środy GRAAAM! I wszystko mam gdzieś ![]() A póki co Kochane idę się położyć do łóżeczka z herbatą - oglądnąć TV! (tak dawno nie oglądałam ) Co prawda siedzę cały dzień, ale tak się nawywijałam rękoma (i głową ;p), że choroba się pogłębia a ja nie panuję nad głową![]() Dobranoc ![]()
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
powinam robić chemie ale mam taką ochotę zaszyć sie z ksiązeczką pod kołdrą że szok
![]() dzisiaj sobie znowu pofolgowalam z jedzeniem ale i tak jest już mniej niż wczoraj jutro już będzie dobrze bo sobie wszystko ładnie zaplanuję i nie jem słodyczy przez te pare dni do świat dziekuje za pocieszanie ![]() milkuś - włosy masz super a z grzywką to myślę że warto zaryzykować
|
|
|
|
#2445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on tak tylko powiedzial, bo co mial powiedziec innego? ze sie cieszy,ze odchodze wiem,ze dobrze pracuje i sa zadowoleni ze mnie co nie zmienia faktu,ze laski w zespole sa paskudne..Ciesze sie,ze zakupy sie udaly! ja wrocilam z pracy, TZ bedzie pozniej wiec mam wieczor dla siebie Zrobilam generalne sprzatanie i lunch'e dla nas na jutro a potem napuscilam sobie kapiel. Rozberlam sie i wskoczylam do wody a tu zimna!!! TZ musial niechacay wylaczyc grzanie... ma szcescie,ze jest w pracy jeszcze ale i tak czuje,ze ktos za to beknie![]() Teraz zabieram sie za zakupy online ![]() Kupie Pascala skoro wszystkie polecacie w razie czego to zwale na was![]() buziaki i milego wieczorka!
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
od swiat dziela mnie jeszcze trzy klasowki. jutro bede pisala wypracowanie z dziadow III i czuje, ze polegne
a mam ocene semestralna pomiedzy 3 i 4.. chociaz, w najgorszym wypadku bede miala srednia 4, wiec nie jest zle ![]() w ogole wczoraj rpzegladalam zeszyt z 1. klasy z biologii. stwierdzam, ze kompletnie nic z tego nie pamiętam w sumie jestem w drugiej klasie i mam jeszcze troche czasu do matury, ale boje sie, ze bedzie kiepsko z rozszerzona biologia myslicie, ze powinnam juz zaczac sobie wsyztsko przypominac? polecacie w ogole jakies ksiazki przygotowujace?
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wkońcu "naukę" zakończyłam na zrobieniu tych ściąg, nie jestem w stanie się ostatnio uczyć...
![]() Wogóle tata zapytał dlaczego ostatnio tak niechętnie chodze do szkoły i dlaczego jak tylko nadarza się okazja, żeby nie iść to z niej korzystam... Jakby był na moim miejscu, to też by nie chciał chodzić ![]() Jak to dobrze, że niedługo wolne... Cóż idę się położyć i poczytać trochę gazetki ![]() Tak mnie wszystkie gnaty bolą, że tragedia ![]() Dobranoc Dziewczynki Btw. Mam propozycje Jeśli chcecie żeby na Święta był Śnieg to może niech każda zacznie o tym marzyć, to się spełni ... Bo przecież [podobno] "marzenia się spełniają" ![]() (to tak z cyklu "tonący brzytwy się chwyta", poprostu tak marze o tych śnieżnych świętach, że aż mi odbija )
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
dobra z fizyki mam np to sie nie ucze
![]() z religią sie cos wykombinuje a angielski powtórzę w szkole teraz ksiażka, herbatka i na łóżeczko ![]() dobranoc |
|
|
|
#2449 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak zwykle okazało sie że nie taki dentysta straszny jak sobie wyobrażałam wyleczyła mi na raz 2 zęby, resztę mam piękną i zdrową i z głowy Cytat:
no fakt, wakacje już tak blisko, jeszcze tylko 2 sesje ![]() Cytat:
![]() oooooooo superowo czekam na relację ![]() Cytat:
wszyscy biorą korki, bierzesz i Ty najważniejsze żeby pomogły Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mleko w tubce milion lat nie jadłam ale zaintrygowałaś mnie tak, że aż sobie chyba kupię ![]() Cytat:
![]() Milkuś, piękne masz włoski, naprawdę wyobrażałam sobie inaczej (taką bardziej na czole) ale może faktycznie zacząć od takiej ![]() szybko mi dziś dzień minął ![]() idę się umyć i powoli spać... ale jeszcze zajrzę
|
|||||||||
|
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też pisze rozszerzoną biologie, i do tego jeszzce rozszerzoną geografie...
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc moje drogie
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
coraz bliżej weekend, coraz bliżej weekend
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza ?
![]() Dzień dobry Moje problemy ze snem coraz bardziej mi doskwierają... Zasnęłam koło 2 w nocy, po ogromnych męczarniach ![]() ![]() Sama już nie wiem co mam z tym zrobić... Próbuje zasnąć, ale za nic nie moge, rzucam się po łóżku, a właściwe ledwie przekręcam z boku na bok i ciagle nachodzą mnie jakieś złe myśli, mam tego dość. Btw. słuchałam pogody i pogodynka powiedziała: "pomału zbliżamy się do śnieżnych świąt" ![]() no i mówili, że coraz mroźniej się robi i z dnia na dzień będzie zimniej ![]() Szkoda tylko, że jakoś im nie wierze ![]() ![]() No lece po kawke ![]() Miłego (oby śnieżno-zimowego) dnia ![]() P.S. prosiłabym o lekkie trzymanie kciuków za fizykę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
zaczytałam sie wczoraj do 2 w nocy
![]() dlatego dzisiaj, po 3,5 godzinach snu kawka obowiązkowo właśnie skończyłam pić to może nie usnę w szkole na lekcjach ![]() ja sobie świąt bez śniegu nie wyobrażam wiec w te prognozy o "suchych" świętach nawet nie staram się wierzyć ![]() miłego dnia ps. dzisiaj mam wyniki z dwóch pozostałych olimpiad ![]() edit: tamonitko są |
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam tez o nich nie mysle, nie ma takiej opcji ![]() Ja również trzymam za Ciebie kciuki i Nie dziekuje, aby nie zapeszyć ![]()
|
|
|
#2456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yh. ![]() Za fizykę trzymam kciuki ![]() Bezsenność? Tez to przechodze ;* Cytat:
Kiedy czytam w nocy to mnie już tak po godzinie, półtorej zaczynają tak oczy boleć, ze o mamo ;oTrzymam kciuki za wyniki z olimpiad ; ) A ja dzisiaj pobudka o 7 - aż dziwne . Ale postanowiłam pospać godzinę dłużej Postanowiłam sobie, że skończę to dziadostwo do końca roku 2007 i później już tylko ćwiczenie. Eh.. taa już to widzę ![]() Załaczam zdjęcie mojego bucisza studniówkowego ![]() Miłego dnia kobietki
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
nefre, a jaki masz temat prezentacji?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Phenomenko - "Porownaj wizerunki matki w literaturze i rożnych sztykach plastycznych"
![]() Ty tez maturzystka?;>
|
#2459 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki!!! Cytat:
![]() ja ledwo wstalam,gdyby nie budzik to bym sie nie podniosla.Zjadlam i zaraz spadam. Dzis najgorszy dzien, jak sie uda to powinno od jutra latwiej byc.. Milego dnia robaczki
|
|
#2460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się nawzywa starość ![]() trzymam kciuki za wyniki Cytat:
jak ja pisałam mojej siostrze (tak, wiem przekręt, tak nie wolno i w ogóle, ale cóż, trzeba było siostrze pomóc ) to pisałam w kwietniu a matura też była w kwietniu piękne buciki Cytat:
![]() wróciłam z emisji głosu, słonko pięknie świeci, ale zimno jak diabli, brrrrrrr chyba idę się zdrzemnąć bo jakaś niedospana jestem
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

Może jakieś szczegóły
Bo ja zdolna musiałam usunąć simlocka i to w nieautoryzowanym punkcie
). W sumie jak ją przyjmą i oddadzą do serwisu i się zorientują to poprostu będę musiała zapłacić za naprawę
Czyż nie
Nie moge głupiego smsa odczytac
może poprostu oddać ją do pierwszego lepszego serwisu

Korepetycje mnie krępują

No troszke lepiej niż wczoraj, aczkolwiek bola mnie wszystkie żebra i ledwie chodze, podobno stłuczenie dłuuugo boli

są