|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Paulina bo widzę że mieszkamy bardzo blisko siebie, masz już zamówione kwiaty w jakiejś kwiaciarni? Albo jakaś kwiaciarnie upatrzona?
Doczytałam że będziesz dopiero szukać. Masz coś mniej więcej na oku? Edytowane przez aqgatta58 Czas edycji: 2016-05-10 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kwiatów jeszcze nie zamawiałam, pytałam w jednej kwiaciarni, na Bytkowie k Lidla, "Kwiaciarnia u Krzysia" - Pani mi wtedy ok 200 zł powiedziała. Nie orientowałam się jeszcze w innych, jeszcze mam trochę czasu, 2-3 tygodnie przed ślubem trzeba już gdzieś zamówić. U mnie problem jest taki, że ślub mamy 30.07 - a ja ubzdurałam sobie, że chcę bukiet z białych piwoni ![]() ![]() ![]() ![]() W pobliżu mam jeszcze jakies 3-4 kwiaciarnie, więc wybiorę tę najbardziej korzystną cenowo. Zastanawiałam się też nad tym, żeby samej zrobić bukiet, ale jechać specjalnie do Tychów na giełdę dzień przed to trochę mi nie po drodze ![]() A Ty masz coś gdzieś upatrzone? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
Ja z Chorzowa ale w Siemianowicach też przez jakiś c,as mieszkałam. Właśnie nie mam nic upatrzonego dlatego szukam jakiś porad :-D kiedyś na starym Bańgowie była fajna kwiaciarnia, ale ślubnych nie widziałam w jej wykonaniu ale takie bukieciki urodzinowe ładne robiła. Ja nawet nie wiem jakie kawiaty chce, choć skłaniam się na hortensje. Bukiet ma być biało- chobrowy, z przewaga białego. Jak coś wynajdziesz fajnego to daj znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
MerDer 4ever
|
Ja sie waham miedzy nowym studiem florystycznym "czerwone róże" w centrum i studiem florystycznym w michałkowicach naprzeciwko tego dużego parkingu
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3605 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomimo tego myślałam, żeby też tam pójść się dopytać, bo co to za sztuka związać w kupę kilka piwoni ![]() ![]() Właśnie też myślałam o "Studiu Florystycznym Czerwone róże", ale ani tam jeszcze nie byłam, ani nic nie wiem na ich temat, a Ty pytałaś może? ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
Mój narzeczony tez tam niedaleko mieszka w związku z czym codziennie tamtędy przejeżdzam :p ale dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj oglądalam na stronie kwiaciarnie zielona oliwka ale z Katowic są, nawet ładne te bukiety w galerii. Jak nic bliżej nie znajdę to chyba wezmę od nich. A dekoracje wam ktoś kościół czy same się tym zajmujecie?
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3608 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie Katowice to troche daleko, tzn pod tym względem, że szkoda mi czasu w ten dzień na jeżdżenie po mieście ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
My też mamy w lokalu strojenie, w sobotę jedziemy zobaczyć jak sala wygląda bo menadżerka nas zaprosiła przed weselem jakimś. Paulina a gdzie wesele odprawiacie? Właśnie dla mnie też trochę daleko ale TZ jechałyby jak co, w czasie moich przygotowań.
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- A biżuterię już macie? Ja chodzę i szukam i starcjonarnie nic mi się nie podoba. W aparcie same strojne swiecidełka jak na sylwestra, jakoś mało eleganckie albo perły. Myślam o novia blanca ale stacjonarnie ich nie ma. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Biżuterii jeszcze nie mam,ale wiem co chcę kupić i gdzie. W salonie gdzie suknię kupowałam, a było to na Paniówkach w Fasson, tam mierzyłam też biżuterię i na pewno coś wybiorę tam, mają z Swarovskiego, na ich stronie możesz podejrzeć w zakładce Dodatki ślubne. Rozglądam się też w Aparcie, Kruku i innych, ale nie znalazłam nic odpowiedniego, chyba, że jeszcze coś nowego dojdzie do tego czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
My też mieszkamy razem
![]() Zobaczę sobie stronę tego salonu. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3612 |
MerDer 4ever
|
My zamieszkamy razem po ślubie w mieszkaniu Tż (jego rodzice akurat skończą remontować dom i się wyprowadzą
![]() ![]() Nie zastanawiałam się nad biżuterią jeszcze, nawet nie wiem co mi będzie pasować.. ale jak będę coś brała to z Onyxa na Bytkowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3615 |
Zadomowienie
|
U jubilera u którego robiliśmy obrączki można wypożyczyć biżuterię na przymiarke sukni, wpłaca się równowartość a przy zwrocie oddają, ale tam też nic w oko mi nie wpadło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3618 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3619 |
Raczkowanie
|
W Parafii przy dużym parkingu
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- A kiedy masz ślub? dwa tygodnie przed moim ślubem mam przymiarki w salonie, możesz się ze mną zabrać i obejrzeć co mają ![]() Edytowane przez Paulina99999 Czas edycji: 2016-05-11 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3621 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mialam od nich kwiaty, ale nie bylam na 100% zadowolona. Obsluga byla mila i dostarczyli kwiaty do domu wiec pod tym wzgledem nie mam zadnych zastrzezen.
![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Ładny ten bukieciki, czemu nie byłaś zadowolona? A jak z trwałościa?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektore kwiaty byly troche "zdechle". Bukiet nie byl dla mnie az tak wazny wiec nie mial on wplywu na nasz dzien ![]()
![]() |
![]() |
#3625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Winietki na pewno pokażę, ale raczej będę się nimi zajmować tydzień przed weselem, bo mam tydzień urlopu ![]() ![]() Na podziękowanie dla rodziców nadal nie wiem... ale będziemy szli raczej w kierunku typu: obiad w restauracji/spa/wycieczka... konkretnie się nie rozglądałam jeszcze. A ty masz już pomysł? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
Zaszynszylowana
|
co do kwiaciarni to ostatnio jak byłam u nas na sali ( zamontowali oświetlenie led) to spotkałam kobitki które prowadzą kwiaciarnie. Mama z córką ( córka ma wesele na tej samej sali). Chyba zaryzykuje i od nich wezmę. Na fb są "chwila dla kwiatów".
Biżuterie mam kupioną z Areto Biju
![]() |
#3628 |
Rozeznanie
|
Jedna z was szukała taniego DJa, mogę polecić tego który był na moim weselu, jest z Dąbrowy Górniczej albo Sosnowca, mieliśmy wesele do 24:00 i zapłaciliśmy 700zł w tamtym roku, więc za "pełne" nie powinien wziąć więcej niż 1500zł. Polecili nam go na sali weselnej, często u nich gra też sylwestry itp - Mariusz Frejus tel.889 369 627
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3629 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim! U mnie pojawiła się wreszcie data - 12.11.2016
![]() ![]()
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.