|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Cytat:
Musze zwrocic praktycznie cale zamowienie bo mnie Oriflame wkurzyl w katalogu gdzie byly kuferki. ![]() ![]()
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co sądzicie o luksusowych błyszczykach GG? Na KWC jest tylko 1 opinia i to niezbyt przychylna --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...blyszczyk.html
A mi się podobają te nowe 3 świąteczne kolory tych błyszczydeł, zwłaszcza ten złoto-brązowy ![]() ![]()
#3033 |
Zakorzenienie
|
Ja - śliczny. Ale: ma w sobie jakiś akcent różu. Moja kumpela jest zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie żałuje, że sie na nie skusiłam. W regularnej cenie faktycznie sie nie opłaca, można dołożyć parę złotych i kupić coś ekstra. Za to w tej promocji ja bym brała. ![]() Nowych kolorów niestety na żywo nie widziałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Raczkowanie
|
ja zamówiłam dla TZ z katalogu 17 ten zestaw Glacier
![]()
#3037 |
Zakorzenienie
|
Dostałam moje zamówienie.
![]() Oriflame to firma dbająca o zwierzęta i środowisko, za co ją zresztą cenię, a renifery szyje w Chinach. Ciekawe czy troszczy sie o tamtejszych wykonawców... ![]() Zwykle nie kupuję chińskich produktów, a szczególnie maskotek, bo kojarzą mi się z głośnym pożarem fabryki zabawek, w której zginęło kilkaset dzieci. ![]() No nic mam nadzieję, że pracownik szyjący mojego renifera był pełnoletni, zatrudniony w normalnym wymiarze godzin i dostał porządna pensję za swoją pracę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zadomowienie
|
Dostalam z Mama do zamowienia swiatecznego misia - taki fajny, mieciutki z czerwona, swiateczna czapeczka i szaliczkiem
![]() ![]() Z katalogu 01/08 czaje sie na zel Tea Tree, tonik Balance i wody Air i Fire, ale tyle kasy idzie na Ori i na konkurencje, ze nie wiem czy z czegos nie bede musiala zrezygnowac, chyba ze potraktuje to jako spoznione prezenty gwiazdkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Wtajemniczenie
|
A czy osoba która nie jest konsultantką może zamówić kosmetyki? np. przez stronę internetową oriflame?
Można to załatwić bez wychodzenia z domu ![]()
![]() |
#3040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz znaleźć konsultantkę, która będzie mieszkać blisko i przynosić ci kosmetyki do domu. Jeśli kupujesz więcej rzeczy to pewnie opłaci jej sie nawet dojechać kawałek z twoim zamówieniem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Rozeznanie
|
Co sadzicie o tym cieniu GG w pylku-aplikatorze, czy jest trwaly, czy wydajny (pewnie ciezko bedzie to juz teraz ocenic...) i czy daje ladny efekt. Mysle o zielonym albo zwyklej zielonej kredce do powiek - do sylwestrowej kreacji i nie wiem, czy zaryzykowac trzykrotnie drozszy cien GG czy wziac zielona kredke Beauty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
ja czekam na swoje zamowienie ma byc jutro, balsam do ust oczywiscie w brakach....
mam do was pytanie czy karta kolorow zawiera nowe kosmetyki? ma ta z przed roku i niewiem czy cos zmienilo w owej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Raczkowanie
|
bardzo duzo sie zmienilo. wczoraj na szkoleniu widziaial ta nowa i zdecydowanie musze ja sobie zamowic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
to dobrze wiedziec ze cos sie zmienilo to nie wywale 10zl w bloto
![]() nie mam jeszcze styczniowego katalogu ale z tego co z necie widzialam na szczescie nie ma nic ciekawego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
Co wogóle jest w tej karcie kolorów, warto ją mieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Raczkowanie
|
to jest jakaś paranoja, robiłam kolejne już zamówienie w tym katalogu i Pani chciała komplet naszyjnik i kolczyki nice girl i jeszcze puder pryzmatyczny
a tu są tylko kolczyki. wiec dzisiaj zamówiłam same kolczyki (mega lekka paczuszka bedzie), jutro zamówie pewnie naszyjnik aw poniedziałek puder i tak sobie mam pojedynczo zamawiać?? to są jakieś zarty, jak nie wyrabiają się z magazynowaniem produktów, to niech wyrwa kilka kartek z katalogu albo kupią sobie większe magazyny. tak się jakoś słabo przygotowali do rozwoju |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki Ancia ![]() A czy wytłumaczy mi jeszcze jakaś dobra duszyczka czy za przesyłkę drugiego zamówienia z danego katalogu też sie płaci ? (jeżeli pierwsze było na 100pp, ale to drugie już nie)? W jaki sposób można wymienić produkt? Tzn.chciałam wymienić pomadkę na inny kolor i czy wymienię ją w filli czy muszę ją po prostu zwrócić i zamówić inny odcień? Cytat:
Ja mojemu też wzięłam Glaciera - cudny jest. Chociaż teraz zastanawiam się czy mu nie wezmę S8 - bo bardzo mi się podoba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Raczkowanie
|
to dobrze ze jest fajny tz sie ucieszy
![]()
#3051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z 01 wezme sobie ten nowy dezodorant kulkowy z orzechami z makadamii ![]()
![]() |
#3052 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam pytanie o kolory podkladu Aquasurge, a konkretnie o Porcelain i Natural Ivory.
Porcelain chce dla siebie (pasuje mi Porcelain z adaptacyjnego i L'Oreal C1 True Match. Czy Porcelain Aquasurge jest taki sam jak w adaptacyjnym?) Natural Ivory chce dla kolezanki, ktora ma nieco ciemniejsza cere, nie-rozowa, ale tez jest raczej bladawa. Uzywa ivory z Maybelline Wonderfinish. Bedzie dobry? Edytowane przez ananke_2 Czas edycji: 2007-12-13 o 13:38 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na plus: bardzo intensywny odcień (raczej na wieczór) i ładne drobinki. Błyszczyk kupowałam dość dawno temu i niestety nie pamiętam co to był za odcień ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha, i jeszcze gdy mam go na ustach to nie są one śliskie tylko takie jakiś jakbym piasek albo kurz na nich miała. Można się do tego przyzwyczaić, ale coś jest nie tak z ich składem chyba. Podejrzewam, że to drobinki rozświetlające dają taki dziwny efekt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za opinie dziewczyny ![]()
![]() |
#3056 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do pomadki - musisz ją zwrócić i zamówić nową. W oddziale nie ma żadnych produktów, nie ma sklepu. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3058 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
masz racje
![]() dostalam paczke w koncu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Rozeznanie
|
Cytrynka! Jejq daj koniecznie znac, jak pianke wyprobujesz! Ja uwielbiam zel pod prysznic MH i mysle, czy sie na ten skusic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.