|
|
#3031 |
|
Gość
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Zmierzyłam swoją talię, żeby wiedzieć czy jakieś efekty da hula-hop i myślałam, że padnę. Nie sądzilam, że aż tak odbiegłam od normalnych wymiarów
Strasznie się źle z tym poczułam, no ale z drugiej strony motywacja do pracy jest... i odstawienia fast foodów, nie mówiąc o nocnym obżeraniu :|
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie czasami takie głupie mysli nachodzą, ze skoro nie pamiętam jak ten pierscionek wygląda to może mi sie nie bedzie podobał. ale zaraz sobie tlumaczę, ze skoro wtedy mi się podobał to czemu nie teraz... i generalnie juz sama sie nakręcam
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, ze w takim momencie spodobałby ci się prawie każdy
![]() Ja pamiętam, że jak Tż klęknął na środku chodnika (przed bramą szpitala gdzie się poznaliśmy) i zaczął mówic, że ta brama symbolizuje długa drogę jaką przeszliśmy (moje problemy etc) i czy chciałabym iść z nim tak przez resztę życia 9urywane zdania wam mówię, nie pamiętam w takim szoku bylam) to wszystkoo uleciało. I byłam tak zaskoczona, że nawet się nie popłakałam *czego się spodziewałam*, bo nie docieralo do mnie. I wcale nie miało znaczenia, ze wcześniej razem byliśmy u jubilera (nie chciałam, tz mnie prosił bo bał się niewypalu) i wybierałam typy pierścionków jakie mi się podobają...bo i tak nigdy nie byłam bardziej zaskoczona i szczęśliwa.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet pierscionek bedzie niespodzianka bo co z etgo ze go kupil jak ja nawet nie wiem jak on wygląda i czy jest z zółtego zlota (ja chciałam z zółtego złota z jednym oczkiem i takie bardzo delikatny) zobaczymy jaki bedzie??
|
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam make up, chciałam wam pokazać na "moich makijażach ( z nudów:P) i tu mi baterie w cyfrówce siadły.
Jutro pewnie mi się odechce... No i niedługo będzie Tż to zniknę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie troche poprawilam humor. kupilam fajne jeansy.w sumie to siedzialam u mamy w biurze poki TZ nie wyszedl z pracy. teraz jestem u niego ale sama siedze. najpierw pojechal do siebie bo siostra cos chciala. wrocil po godzinie, posiedzial 20 min i znow pojechal do siebie bo zalatwia cos kumplowi. pewnie znow z godzine go nie bedzie. a niech tylko sprobuje wrocic po piwku to zastrzele (a pewnie brat z kumplem go beda namawiac
![]() jutro pojde sobie na zakupy a potem zamierzam u TZa siedziec. nie ma co do domu wracac
|
#3037 |
|
Gość
|
Madlen, piękne oświadczyny
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko, dziękuję za opis. myślę, że u nas będzie podobnie. a chciałam coś fajnego zrobić
![]() a ja dziś miałam dzień złych wiadomości. i ciężko. i nienawidzę. i..smutno..
|
#3039 |
|
Gość
|
Kręciłam hula-hopem dzisiaj 50min bez przerwy, nie licząc podnoszenia koła z ziemi
![]() Et-ko,
|
|
|
|
#3040 |
|
Raczkowanie
|
Powiem tylko jedno:
|
|
|
|
#3042 |
|
Gość
|
Ech biedulki
Apolonio,
|
|
|
|
#3043 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
a co do talii - napewno nie jest tak źle, jak Ci sie wydaje nikt nie ma centymetra w oczach, wiec ocenia sie caloksztalt, prawda? a w Twoim przypadku to juz w ogole sie patrzy tylko na oczyska ![]() a cos wiecej..?
|
||
|
|
|
#3044 |
|
Zadomowienie
|
Apolonio co to za minka?? Co sie dzieje??
Witaj Vadi Ojej Nema Ty to masz kondyche Wow..ja gora 15-20 minut max dalam rade![]() Ps. Dzis ide do lekarza, prywatnie po pracy, bo z gardlem coraz gorzej, chrypie jak zdarta plyta Trudno ze przed swietami, zobaczymy co powie lekarz, ale najwyzej gdyby cos to musza sobie beze mnie w pracy poradzic...Przeciez to nie moja winaSanetko: Wspieram Cie w tych trudnych chwilach |
|
|
|
#3045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Apolonia - czy to znowu przez TZ?? |
||
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3047 |
|
*sportaddict*
|
Dziewczyny, co tu tak pusto?
![]() zaraz lecę na uczelnie ale o 12 wracam i chce wydziec poprawe a w ogole to jest ZIMNO!!! O.o |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, ja dzisiaj humor mam taki
Jeszcze nie lubię ale będę degustowac sobie ... Zresztą tu nie o sushi chodzi ale o spotkanie i nasze plotki ![]() Vadi chciałam zgłosić że było skakanie, brzuszki i takie inne...a dzisiaj założyłam kieckę z Vero Mody i jest dobrze
|
|
|
|
#3049 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dzisiaj koszmar. Śniło mi się, ze zgubiłam pierścionek. Na szczęście w końcu go znalazłam. Pierwsze co zrobiłam po obudzeniu to dotknęłam ręki
Doszłam do wniosku, że muszę zastosować jakś dietę. Nie ćwiczę a czuję jakieś obolałe nogi. W dodatku nic mi się ostatnio nie chce. Poczytałam o tej diecie SB, ale nie wiem co mogłabym zabierać ze sobą do pracy. Kupiłam dziś wieśniaka i sok warzywny. Myślałam, ze będę mogła jeść owsiankę z jogurtem ale nie można, no i owoców też nie można. Nawet pomarańczy? Koszmar. No i przechodzenie na dietę SB 2 tygodnie przed świętami jest troche bez sensu, bo przecież w czasie świąt mam zamiar zjeść pierogi, ciasta i takie inne pyszności.Myślę o takim preparacie usuwającym nadmiar wody z organizmu... słyszałyście coś o AQua-Femin? |
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwiczysz przeciez systematycznie itd. itp. więc u Ciebie pewnie na efekty trzeba dłużej poczekać a ja w tym pierwszym etapie chłonę jak gąbka zarówno efekty diety jak i efekty ćwiczeń. Później już będzie constans, wiadomo że ten pierwszy etap jest najbardziej zauważalny.A zresztą pisałaś, że na Dietę praktycznie dopiero weszłas od poniedziałku to jeszcze musisz poczekac na efekty.... ![]() GOLD_FISH fakktycznie do świąt już niewiele czasu, więc jesli chcesz porządnie wziąc się za barki z SB to proponuję po nowym roku Ja to co innego, już któryś raz wchodzę na I FAZĘ ale kiedyś przeszłam wszystkie....i wtedy ma sens powrót do I FAZY...Gold-fish ja kiedyś kupiłam ten Aqua Femin- nie widziałam efektów, moim zdaniem lepsza jet OMEGA3 i tańsza. Jeśli bierzesz tabletki to jest możliwe że masz zatrzymanie wody w organiźmie....musisz duuuużo pić, wody i herbatek różnych, to chyba jest najważniejsze. Nie przesadzaj z czarną herbatą i kawą - bo zatrzymują wodę w organiźmie . Ponoć gwazdy piją napar z mniszka lekarskiego aby uniknąc gromadzenia wody w organiźmie- muszę zakupić sobie, nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
#3052 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Wszystkim
Ale jestem niezywa. Cztery godziny spalam i wiecej z wrazenia nie moge. Zareczylam sie wczoraj! Rano Tz kazal mi sie zbierac i powiedzial, ze jedziemy wybrac pierscionek. Myslalam, ze to zarty jakies, ale nie. Jak juz kupilismy to nie chcial sie powiedziec kiedy mi go da. Myslalam, ze na nartach dopiero, a on mnie wieczorem zabral na kolacje i sie oswiadczyl! Ale jestem zakrecona! |
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny jak tam humorki
![]() Ja się musze pochwalić wczorajszymi zakupami przedświątecznymi Zawsze na gwiazdkę kupujemy cos wpólnego dla domu![]() I tak: - Braun Multiquick (robot kuchenny) - wczoraj wypróbowany, jest super!!! - Patelnia Tefal Vitafit - do smażenia bez tłuszczu - Taki przenośny domowy odtwarzacz muzyczny Sony - Waga elektroniczna z pomiarem tkanki tłuszczowej (ale idzie do reklamacji bo skubana nie działa )I specjalnie dla męża" - gofrownica Tefal A specjalnei dla mnie pod choinkę, męzuś mnie uraczył i dostałam: odtwarzacz plików muzycznych z radiem i odtwarzaniem zdjęć Samsung K3J - jest ślicznyyyyyyyyyyyy czerwony Do tego zrobilismy część zakupów prezentowych dla dzieci, które obdarowywujemy zawsze na święta Wiec zostały nam tylko prezenty dla dorosłej części rodziny Strasznie jestem zadowolona bo kupilismy wszystko co planowaliśmy Bardzo udane zakupy
|
|
#3054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE !!!!!!!!!! Witaj w gronie zaręczonych Cytat:
|
||
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
No zaszalelismy aleczasem trzeba poszaleć Świeta to dobry moment na to Najważniejsze, że kupiliśmy wszsytko co chcielismy![]() Dzis robię mężowi gofry
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje Dorinko! Fajne uczucie
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorinko, żeby nie skłamać chyba 119 zapłaciliśmy Wiesz troche tego kupiliśmy i moge sie pomylic, ale na pewno coś w granicach 120 zł. Są rózne te gofrownice, np. polskiej firmy MPM kosztuje 79,- ale ta Tefala ma wg. mnie lepszą powłokę, więc opłaca sie dopłacić te parę złoty i miec dobry sprzęt
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
No fajne, fajne
A macie już plany ślubne czy na razie nie planujecie ? ![]() Kulbit to rzeczywiscie niedrogo, musze się zainteresować Tylko boję się, że wtedy moja SB weźmie w łeb
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Strasznie się źle z tym poczułam, no ale z drugiej strony motywacja do pracy jest... i odstawienia fast foodów, nie mówiąc o nocnym obżeraniu :|

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i nawet pierscionek bedzie niespodzianka bo co z etgo ze go kupil jak ja nawet nie wiem jak on wygląda i czy jest z zółtego zlota (ja chciałam z zółtego złota z jednym oczkiem i takie bardzo delikatny) zobaczymy jaki bedzie??

Apolonio

Wow..ja gora 15-20 minut max dalam rade

czerwony