|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam w domu 19-20 stopni i zamarzam jak dluzej siedze na kanapie. ![]() A wlasnie ze nie! Cytat:
![]() A co do magicznych kciukow to ja poprosze dzis od 16 za mojego szwagra. Zdaje egzamin na prawko, drugie podejscie i nie moze przezyc ze ja mam prawko a on jeszcze nie! Ja, ja, ja Cytat:
Corcia Ci przywiezie... A mnie chyba zmalal biust! A przeciez nie schudlam? Znowu sie gdzies rozlazl po obwodzie? ![]() Cytat:
Cytat:
Bachud, biedactwo.
|
|
|
#3572 |
|
sophisticated
|
Mariola należy ci się relaks i solidny wypoczynek
ale najpierw...
|
|
|
|
#3573 |
|
Wtajemniczenie
|
Brewka avek masz swietny! Tez bym sobie chetnie taki wstawila!!!
|
|
#3574 |
|
sophisticated
|
zgromadziłam sobie sollidny zapas, więc drżyjcie wzrokowcy
będę zmieniać avki jak rękawiczki
|
|
|
|
#3575 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Monisiu małz i tak jak przychodzi to najpierw włazi pod prysznic i przebiera się ![]() Brewko jak zwykle zgadłaś
|
|
|
|
#3576 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
wątpliwości miałam tylko do wieku chrześnicy ale zaryzykowałam ![]() jak dziewczynki twoje i ty sama? |
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba powinnam się tu wpisać
![]() Może wtedy będzie mi łatwiej i jakoś uda się zrzucić parę kg Zasadniczo dietę zaczynam w sobotę - skorzystałam z serwisu Vitalii, gdzie niby dietetyk opracowuje plan diety i ćwiczeń... no nic, zobaczymy ![]() W każdym razie do tej pory tak na poważnie to odchudzałam się może dwa czy trzy razy, więc jestem świeża w tej materii. Absolutnie nie mam silnej woli jeśli chodzi o jedzonko ![]() Może mi pomożecie?
|
|
|
|
#3578 |
|
Rzabbocop
|
Chrześnica ma 13 lat a dostała wdzięczne imię Samanta
od mamusi z nadzieją że będzie biuściasta jak jej imiennicza oraz mama![]() Już jej przedtem kupowałam staniczki tylko mniejsze rozmiary, teraz 75C Dziewczyny dzisiaj już lepiej, w każdym razie gorączka już mniejsza A Helenka denerwuje sie, ze nie zawsze wychodzi jej zapinanie guziczków. Tłumacze jej że to bardzo trudne i większe dzieci tego nie potrafią ale złości sie strasznie
|
|
|
|
#3579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za szwagra!Cytat:
![]() hej Daisy zapraszamy, razem raźniej.ale duzo o diecie to my tu nie mowimy ![]() edit: Rzabbko ojej jaka słodka ambitna panienka
|
||
|
|
|
#3580 |
|
Rzabbocop
|
Witaj Gothic_Daisy
![]() Navi nie mówimy, bo wszystko zotało już powiedziane w pierwszych 40.000 postów w pierwszej części wątku
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, dietę to akurat będę mieć zorganizowaną
Ale może jakieś wsparcie duchowe tutaj znajdę nie?
|
|
|
|
#3582 |
|
sophisticated
|
fiu fiu guziczki mówisz
w przedszkolu większość dzieciaków z Myśki grupy mamusie ubierają więc szacun po prostu ![]() witaj Daisy wsparcie, zachęty, lanie w zależności od potrzeb |
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, to
|
|
|
|
#3584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a powiesz nam cos wiecej, ile chcesz zrzucic itd?
|
||
|
|
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Helenka rzeczywiscie ambitna - chyba po mamusi. Rzabbko - u nas tez takie domy buduja - jak by pozrzadniejszy huragan przyszedl to nie wiem co by zostalo (przewaznie maja cegle na zewnatrz a "dykte" od wewnatrz i w srodku i pod sufitem izolacja) - a ja przy 16 st to bym z lozka nie wyszla ![]() A ja dzisiaj wzielam sie za organizowanie parodniowego wypadu w stycniu bo maja specila na loty - no i juz "zakleplalam" lot i hotel w Queensland a tu moj malz przychodzi od lekarza i mowi ze moge jechac ale sama bo on niestety nie czyje sie na silacg, No i pupa zimna - siedze w domu - och, well moze pozniej uda nam sie wyskoczyc gdzies na pare dni - przeciez dzieci w wieku szkolnym nie mamy ze musimy jechac w wakacje a pogoda w Queensland "pikna" caly rokWitaj Daisy - jak na pewno zauwazylas nowa "krew" nam sie przyda ![]()
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Helen-ambitna po mamusi
![]() cze Gothic pamiętam Cię ze ślubnego kurka jak ten czas leci ![]() napisz jaki masz plan,ile chcesz zrzucić etc. to będziemy Cię rozliczać szkoda Lide,że nie wyjedziecie,ale-tak jak piszesz-co się odwlecze... ![]() a jak się w ogóle małż czuje,co mówią lekarze?pomógł coś ten ostatni zabieg? Rzabbko- niezłą szkołę przeżycia masz tam z dziweczynkami nie dziwne,że na bosaka latacie-jak takie zahartowane jesteście
|
|
|
|
#3587 | ||
|
Zakorzenienie
|
w sumie niedużo, bo jakieś 5-8 kg byłoby fajnie
Problem w tym, że nie mam silnej woli i nie potrafię sobie odmówic różnych dobrych rzeczy no i nie znoszę ćwiczyć Do tego mam woooolną przemianę materii i mogłabym jesc raz dziennie, bo raczej nie bywam głodna. Ale kocham jeść i to jest problem ![]() No i odkąd jestem po ślubie to jakoś tak mi się przytyło parę kilo Ale czas zrzucić oponki Cytat:
![]() Cytat:
![]() A plan jest taki, że zakupiłam sobie plan dietetyczny i ćwiczeniowy na razie na miesiąc i zobaczymy jak to pójdzie. Moim, tudzież naszym (bo z Lubym ) problemem są przekąski, piwo, pizza i takie tam dobre rzeczy.... No i tak człowiek je, je, i tyje....
|
||
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Zadomowienie
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz czas na zamianę teorii w praktykę a z tym jak wiadomo najtrudniej ![]() moja dieta ostatnio to tyle węgli,że głowa mała ![]() Gothic-ale coś więcej napiszesz jak ten plan wygląda? czy nie możesz? albo chociaż ogólnikowo jakie są założenia,co wolno czego nie tak łatwiej będzie egzekwować chyba,że nie chcesz/nie jest Ci to potrzebne ![]() to możemy tylko codziennie się pytać jak się 3małaś planu
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Rozeznanie
|
oj Wy to jesteście! Navi, annLee - ładnie, ładnie! A na mnie to jakieś mało-co wszystkie krzyczały... Nie źreć kurka!
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest taka strona: http://diety.interia.pl/ i tam sobie można wykupić zestaw dietetyczny i fitnessowy. Więc zaryzykowałam i zakupiłam sobie na miesiąc. Ale ponieważ oni to opracowują pod każdego człowieka (bo wypełniałam ankietę nt liczby posiłków, ile mam czasu na ich przygotowanie, czego nie chcę mieć w diecie itp), to jeszcze nie mam tej diety, będę mieć ją dopiero jutro, a od soboty zaczynam działać ![]() Teoretycznie pewnie każdy mógłby sobie taki plan przygotować - znając kaloryczność potraw itp, itd, ale ja jestem noga jeśli chodzi o gotowanie i przygotowywanie, więc jak ktoś to za mnie zrobi, to super ![]() Dzięki takiej początkowej ankiecie powinnam jeść to co lubię, a nie to czego nie lubie ![]() Zobaczymy ![]() Jak już będę wiedzieć jaki jest plan na sobotę, to się pochwalę
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Rzabbocop
|
Bachud AnnLee jest usprawiedliwiona bo rozkręca laktację i jest jeszcze w połogu.
Przy Helenie mogłam zacząć ciąć węgle dopiero po pół roku, bo wcześniej laktacja leciała na łeb na szyję, po treningach zresztą też |
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Daisy
Ciekawa jestem bardzo co Ci tam zaplanują ![]() daj znać Anuś Wcinaj te węgle coby Zuzka miała co jeść ![]() A mnie znowu wczoraj klientka powiedziała jak bardzo schudłam ![]() Ja wcale aż tak bardzo nie schudłam, tak serio to zaczynam sie zastanawiać co chodzi
|
#3596 |
|
Rozeznanie
|
Aha, no dobra. To się nie czepiam. To już wolę żebyście na mnie krzyczały niż żebym dołączyła do grona Usprawiedliwionych Młodych Matek...
![]() Edit Beata - nie to żebym nie wierzyła w Toje schudnięcie - ale ja generalnie mam wyrobione zdanie o szczerości wykonawców, klientów... A szkoda, bo mi też często takie miłe rzeczy mówią... |
|
|
|
#3597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawa tylko jestem co na ten plan zywieniowo treningowy powie nasz guru Pingwinek!
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Bachud Słonko my NIE KRZYCZYMY
![]()
|
#3599 |
|
Rozeznanie
|
Beata - wiem, wiem... Tylko że jak się ma wyrzuty sumienia to wszystko sie wydaje krzykiem
|
|
|
|
#3600 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
Ja dziś pociagająca ![]() Cytat:
Za ciocię trzymam kciuki i żeby wszystko się dobrze skończyło!!! Za Was też Rzabciu żeby w następnym mieszkaniu, jesli będzie, było cieplej! i bez alergii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
łeb mi pęka.Cytat:
najważniejsze, że teraz juz z górki ![]() Ja poproszę zdjęcia wszelakie: iwonalodz@gmail.com Cytat:
Witaj Stokrotko Cytat:
![]() Helenka jejkus, ale musi być w tym fajna ![]() Moja chrzesnica jak była mała no z 5 lat miała to wszyscy np. po imieninach musieli czekać aż kamila sama buty zawiąże na kokardkę, nikt nie mógł jej pomagać, trwało to godzinami, ale dziecko cierpliwie siedziało i samo zawiązywało ubaw był po pachy, bo każdy spocony to samo było w miejscu publ. gdy jej sie ten but rozwiązał do skutku.Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

Ja mam w domu 19-20 stopni i zamarzam jak dluzej siedze na kanapie. 
Corcia Ci przywiezie... A mnie chyba zmalal biust!
Znowu sie gdzies rozlazl po obwodzie?

za szwagra!