Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-13, 12:57   #3091
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Madlen! Dady Cool- zawsze i wszedzie, caly repertuar Bonny M! Abba!
Własnie własnie disco z lat 80 tych to jest to

EDIT.
Własnie własnie nie opowiedziałam wam o nowym super hiper pomysle eks mojego TZ. Otóż jakis tydzien temu jadąc do klienta (przedstawicielka handlowa) zasłabła w aucie i jechal na czołówkę. Nic jej się nie stało bo facet odpowiednio zareagował a ta na dzwięk klaksonu ockneła się. Mdleje ona notorycznie bo wazy z 40 kilo ( 32 letnia kobieta) i zywi się sałata i ozeszkami ziemnymi (jest wegetarianka i ma zapewne anemie ale ona uwaza ze wszystko jest OK). Po tej sytuacji ma traume i wiecie kto jej z tej traumy wybawia .....mój mąż. Zadzwonił dzis do niego ze musi jechac do kliena 50 km za miasto ale sie boi i poprosiła mojego męzusia by z nia pojechał.....i zrobił to.
....a mi to wisi i powiewa bo i tak mam dobry humor
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 13:22   #3092
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Kulbit ja mam fryzjera dopiero 17 czyli w przyszły poniedziałek, wcześniej tak sobie panikowałam
hhaahahha to ja źle przeczytałam Ja myslałam, że wczoraj o 17 no dobra czekam dalej

Cytat:
Musze sprobowac, bo dziwuje mnie te niechec do slodyczy i motywuja Wasze rezultaty. Pelna podziwu jestem, zwlaszcza dla Ciebie Kulbitku, bo imponujaco brzmi 7,5 kg w dol, szczegolnie jak rodzinka sobie nie odmawia i wcina gofry, ha,ha.
Trzymam kciuki, zeby dlalej waga leciala na leb, na szyje, bo rozumiem, ze to jeszcze nie koniec.
A jak w Swieta sobie poradzisz?
Wiesz pewnie sporo w tym wody z tego 7,5 kg
Mam nadzieję, że i tobie odechce sie słodyczy
Nie, tak żle nie jest mąż mnie wspiera trochę w diecie

A na świeta mam własnie problem bo jedziemy do teściów na 6 dni.. a oni prowadzą bardzo niezdrową i tłusta kuchnię.. zupełnie nie wiem co zrobić i jak się z tym zachować... Mam kłopot i juz od paru dni o tym myśle

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 13:28   #3093
nema_
Gość

Dziewczyny - myślałyscie kiedys o zrobieniu sobie tatuażu? Mi to chodzilo po glowie intensywnie jakoś pol roku temu i teraz ta myśl powróciła. Z pewnościa nie byłby to żaden tribal, czy motylek, tylk ocoś bardzo indywidualnego i z pewnością wlasnego projektu. Myślę, że jak wymyślę, to pójście do salonu będzie tylko kwestią czasu Mój TŻ ma dość duży tatuaż na podbrzuszu mówiący o jego pasji i sposobie na życie. Uwielbi go i po latach nadal cieszy się, żę go zrobił. Myślę, że takie rzeczy są bardzo fajne, pod warunkiem, że miejsce jest bardzo przemyślane i jest możliwość ukrycia go bez większych problemów, no i tatuaż jest indywidualnie dopasowany do osoby i jego charakteru
Stary 2007-12-13, 13:42   #3094
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny - myślałyscie kiedys o zrobieniu sobie tatuażu? Mi to chodzilo po glowie intensywnie jakoś pol roku temu i teraz ta myśl powróciła. Z pewnościa nie byłby to żaden tribal, czy motylek, tylk ocoś bardzo indywidualnego i z pewnością wlasnego projektu. Myślę, że jak wymyślę, to pójście do salonu będzie tylko kwestią czasu Mój TŻ ma dość duży tatuaż na podbrzuszu mówiący o jego pasji i sposobie na życie. Uwielbi go i po latach nadal cieszy się, żę go zrobił. Myślę, że takie rzeczy są bardzo fajne, pod warunkiem, że miejsce jest bardzo przemyślane i jest możliwość ukrycia go bez większych problemów, no i tatuaż jest indywidualnie dopasowany do osoby i jego charakteru
U mnie odpada, Tż nie cierpi tatuaży u kobiet A ja nie mam zdania, nigdy nie zsatanawiałam się nad tym tak na poważnie
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 13:45   #3095
Madlen__18
Zakorzenienie

Sama się nad tym zastanawiam..tylko nie chcę żeby to chwilowy kaprys był, muszę dojrzeć do tego i jak mi nadal z głowy nie wywietrzeje to wtedy zrobię

Hihi ma chyba 2 tatuaze pokazywała tu kiedyś.

Mój Tż boi się troszkę takich zmian we mnie, ale gdybym bardzo chciała i gdyby to było coś co się da ubraniem zasłonić to sądzę, że bym się zdecydowała tak czy siak
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 13:48   #3096
nema_
Gość

Wychodzę z założenia, że najpierw znajdę wzór, a potem codziennie będę go oglądac przez miesiąc na kartce. Jeśli po miesiący będe nadal go chciała - pójdę zrobić
Myślałam nad kilkoma miejscami, biorąc pod uwagę fakt, że raczej miałoby być łatwe do zasłonięcia i nie chciałabym za często mimo wszystko na niego patrzeć, żeby mi nie obrzydł. Myślałam o miejscy miedzy łopatkami. Wcześniej chciałam podbrzusze, ale TŻ się buntuje, że nikt mnie macać tam nie będzie ;p

Może uda mi się namówić Hihi na powtórne pokazanie swoich
Stary 2007-12-13, 13:50   #3097
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie odpada, Tż nie cierpi tatuaży u kobiet A ja nie mam zdania, nigdy nie zsatanawiałam się nad tym tak na poważnie
Oj Dorinko łączę się w ból Mój mąż tez przeciwny.. a ja bardzo sie liczę z jego zdaniem, przecież to jemu chcę się podobac najbardziej

Marzył mi się kiedyś konik morski na łopatce... połaczenie moich dwóch wielkich pasji - konie i woda w szerokim pojeciu, pół żartem, pół serio
Ale nie mam tatuazu i pewnie miec nie będę...

Stary 2007-12-13, 13:51   #3098
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Cytat:
Czesc Wszystkim!
Ale jestem niezywa. Cztery godziny spalam i wiecej z wrazenia nie moge. Zareczylam sie wczoraj!
Rano Tz kazal mi sie zbierac i powiedzial, ze jedziemy wybrac pierscionek. Myslalam, ze to zarty jakies, ale nie.
Jak juz kupilismy to nie chcial sie powiedziec kiedy mi go da. Myslalam, ze na nartach dopiero, a on mnie wieczorem zabral na kolacje i sie oswiadczyl! Ale jestem zakrecona!

Gratulacje caperucitaroja
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
..... a ja mam piekny cynamon na głowie. TZ jest zachwycony i mówi do mnie słodki cynamonku

Haniu musisz koniecznie pokazać zdjęcie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Zmieniając temat: jaki typ muzyki/wykonawcy nadają się na wesele? Tak, aby uniknąc disco-polo...
Pytam o to, ponieważ będzie DJ ale płytę komponujemy sami. A nie chcę tego robić w ostatniej chwili, piosenki na calą noc to jednak dużo trochę.
Jakieś sprawdzone hiciory?
Madlen ja bym wybrała piosenki z lat 80-tych i 90-tych. Disco polo nie cierpię na weselach.

Cytat:
Haniu Wasz repertuar super, my taką muze kochamy ale zespół nas uświadomił, że wesele jest także dla gości...więc chcemy trochę wypośrodkować klimaty. Chyba najlepiej znaleźc kompromis
Dorinka jeśli miałabym robić wesele pod gości to pewnie musiałabym wybrać samą muzykę disco polo, bo nie wiem jak to się dzieje, ze wszyscy mówią, że nie lubią disco polo a potem przy tej muzyce najlepiej się bawią :/ Dlatego jeśli w ogóle będę robiła wesele ( bo póki co nie mam takich planów) to wybiorę muzykę, żeby mi się podobała, bo to mój dzień. Może to egoistyczne podejście ale tak bym zrobiła.
Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
A na świeta mam własnie problem bo jedziemy do teściów na 6 dni.. a oni prowadzą bardzo niezdrową i tłusta kuchnię.. zupełnie nie wiem co zrobić i jak się z tym zachować... Mam kłopot i juz od paru dni o tym myśle
Kulbit to masz problem...ja bym chyba szczerze powiedziała, że jestem na diecie i pewnych potraw czy produktów nie jem, jeśli nie chcę zaprzepaścić dotychczasowych osiągnięć. Jednak to zależy od tego jaki mas zkontakt z teściami... czy nie uznają, ze wybrzydzasz...
Stary 2007-12-13, 13:57   #3099
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Kulbit to masz problem...ja bym chyba szczerze powiedziała, że jestem na diecie i pewnych potraw czy produktów nie jem, jeśli nie chcę zaprzepaścić dotychczasowych osiągnięć. Jednak to zależy od tego jaki mas zkontakt z teściami... czy nie uznają, ze wybrzydzasz...
Wiesz, powiedziec to ja mogę.. Mamy dobry kontakt, choc jesteśmy zupełnie innymi ludzmi.
Tylko nie bardzo widzę co dalej.. Po pierwsze, na pewno będa patrzeć na mnie dziwnie, bo dla nich dieta to słowo którego nie znają Po drugie nawet gdybym wzieła sobie swoje produkty (co też pewnie bedzie dziwnie postrzegane, bo jak moge do nich jedzenie brac?!), nie będę miała jak gotowac bo u nich przez świeta non stop cos sie piecze, gotuje itp itd... kuchnia zajeta i jeszcze ja z kłopotem gotowania czegos zupełnien innego, pałętam sie tesciowej i siostrze męża pod nogami.. nie wyobrażam sobie jakoś... Nie wiem co zrobic poprostu nie wiem

Stary 2007-12-13, 14:00   #3100
caperucitaroja
Rozeznanie

Nemo! Polecam miejsce w ktorym mam sama tatulaz: nad posladkiem, na wysokosci nerki. Jak moje kolezanki 10 lat temu robily tatu na lopatkach i na ramionach to tez mi sie tam widzial, ale przezornie zrobilam w tym miejscu, ktorego nie widac. Mozesz nosic eleganckie sukienki z odkrytymi plecami i nic ich nie szpeci.
Ja mojego tatulazu nie widze w ogole, albo musze glowe wykrecac i dobrze jest. Nie przeszkadza w niczym.
Niedlugo wkleje zdjecie, bo ciagle zapominam zrobic.
caperucitaroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 14:02   #3101
hihi
Zakorzenienie

Po pirwsze, chciałam kapturkowi gratulacje złozzyc serdeczne!
Cytat:
Po tej sytuacji ma traume i wiecie kto jej z tej traumy wybawia .....mój mąż. Zadzwonił dzis do niego ze musi jechac do kliena 50 km za miasto ale sie boi i poprosiła mojego męzusia by z nia pojechał.....i zrobił to.
....a mi to wisi i powiewa bo i tak mam dobry humor
Ja bym chyba dostała szału
Cytat:
Dziewczyny - myślałyscie kiedys o zrobieniu sobie tatuażu?
Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Hihi ma chyba 2 tatuaze pokazywała tu kiedyś.
Cytat:
Może uda mi się namówić Hihi na powtórne pokazanie swoich
Mam dwa, chciałabym trzeci, ale nigdy nie zrobię (bo się boję moich tendencji do tycia) i nie pokazę, bo nie mam ich, może znajdę w załącznikach i linka dam
Cytat:
Nie wiem co zrobic poprostu nie wiem
Twadrym trzeba być, a nie miętkim kulbit Ja w Ciebie wierzę
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 14:05   #3102
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=twin--maid;6024208]Cześć Dziewczyny

Dorinka jeśli miałabym robić wesele pod gości to pewnie musiałabym wybrać samą muzykę disco polo, bo nie wiem jak to się dzieje, ze wszyscy mówią, że nie lubią disco polo a potem przy tej muzyce najlepiej się bawią :/ Dlatego jeśli w ogóle będę robiła wesele ( bo póki co nie mam takich planów) to wybiorę muzykę, żeby mi się podobała, bo to mój dzień. Może to egoistyczne podejście ale tak bym zrobiła.

Też tak myśleliśmy ale po 3 weselach w tym roku, w tym 2 w najbliższej rodzinie zweryfikowalismy ten pogląd
Wiesz...jak ludzie lubia się bawić, trochę się napiją to nie ma jak wygłupy przy "Czarnych oczach "- sama się przekonałam o tym. Chociaz wiem, że z akcentów naszych nie zrezygnujemy , zresztą nasz zespól nie gra disco polo także nie musimy się martić

Cytat:
Wiesz, powiedziec to ja mogę.. Mamy dobry kontakt, choc jesteśmy zupełnie innymi ludzmi.
Tylko nie bardzo widzę co dalej.. Po pierwsze, na pewno będa patrzeć na mnie dziwnie, bo dla nich dieta to słowo którego nie znają Po drugie nawet gdybym wzieła sobie swoje produkty (co też pewnie bedzie dziwnie postrzegane, bo jak moge do nich jedzenie brac?!), nie będę miała jak gotowac bo u nich przez świeta non stop cos sie piecze, gotuje itp itd... kuchnia zajeta i jeszcze ja z kłopotem gotowania czegos zupełnien innego, pałętam sie tesciowej i siostrze męża pod nogami.. nie wyobrażam sobie jakoś... Nie wiem co zrobic poprostu nie wiem
Kulbitku nie przesadzaj....no jacy by nie byli, to nie wyobrażam sobie aby w święta takie kombinacje z jedzeniem wyczyniać Po prostu jedz, ale selekkcjonuj jedzenie- tak naprawde wiele można jeść- a chleba, ziemniaków, makaronu jeśc nie musisz i tyle. Wszystko będzie dobrze, nie przytyjesz, jestem pewna
Stary 2007-12-13, 14:08   #3103
caperucitaroja
Rozeznanie

Twin-maid i Hihi
Nie zastanawialyscie sie czasem co z SoNeRa sie dzieje? Chyba juz wrocila z podrozy poslubnej.
caperucitaroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 14:08   #3104
hania811
Zakorzenienie

Ja posiadaczka tatuazu powiem ze gdybym miała mozliwosc starłabym go gumka. tatuazom mówię nie. Mój TZ miewa pomysły zrobienia sobie tatu ale skuteczbnie mu ten pomysł wybijam z głowy.

Kulbit jak ja bym chciała nie jesc słodyczy tak jak ty. Postanowiłam wczoraj powiedzieć nie węglowodanom...i nawet wczoraj było ok. TZ chciał mnie skusic ozeszkami w czekoadzie Milki ale się nie dałam...ale dziś. Własnie dostalismy z DHL całe pudło krówek- pudlo nie pudełko....już zjadlam 5...a jest ich z 500.
Stary 2007-12-13, 14:10   #3105
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Twin-maid i Hihi
Nie zastanawialyscie sie czasem co z SoNeRa sie dzieje? Chyba juz wrocila z podrozy poslubnej.
Pisała, że wróciła, była chyba w UK i nie bardzo miała dostęp do neta.. Ale może mi się cos pokręciło?
Cytat:
Ja posiadaczka tatuazu powiem ze gdybym miała mozliwosc starłabym go gumka. tatuazom mówię nie.
A dlaczego tak?
Stary 2007-12-13, 14:14   #3106
dorinka30
Zakorzenienie

Haniu utłukłabym tę eks żmiję !!!

Oj ja to nie jestem tak pobłazliwa jak Ty , dałabym Tżowi czadu za to
Stary 2007-12-13, 14:15   #3107
vadi
*sportaddict*

Kulbitku - ciężka sprawa, na Twoim miejscu spróbowałabym ich potraw (części i po trochu) - i im bedzie milo, i Ty poczujesz Swieta To tylko 1 dzien.

Cytat:
Własnie dostalismy z DHL całe pudło krówek- pudlo nie pudełko....już zjadlam 5...a jest ich z 500.
nie mów mi o krówkach!!! zrobilam wczoraj BOSKIE, CUDOWNE, PRZEPYSZNE ciasto krówkowe, całą wieeeelka blachę i zadowolilam sie kawalkiem 1x1 cm, a korci jak jasna .....
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 14:15   #3108
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Twadrym trzeba być, a nie miętkim kulbit Ja w Ciebie wierzę
Wiesz Hihi dokładnie jak to tam wyglada i wiesz, że to rzecz której nie przeskoczę...

Cytat:
Kulbitku nie przesadzaj....no jacy by nie byli, to nie wyobrażam sobie aby w święta takie kombinacje z jedzeniem wyczyniać Po prostu jedz, ale selekkcjonuj jedzenie- tak naprawde wiele można jeść- a chleba, ziemniaków, makaronu jeśc nie musisz i tyle. Wszystko będzie dobrze, nie przytyjesz, jestem pewna
I mówisz, że jedzac schabowe w panierce smazone na smalcu bedzie okey? Jak nie zjem ziemniaczków..? wiesz co, jakos mi sie nie wydaje.. Oni prowadza na prawde bardzo tłusta kuchnie.. wiesz moge nie jesc ciasta ale co mam jesc? Jak sałatki to z majonezem itp itd... wiesz nie chodzi o samą Wigilję bo ta jest tradycja i cos tam sobie skubnę, ale tak tłuste jedzenie jak u nich na śniadanie, obiad i kolecję - nie wyobrazam sobie..

Cytat:
Kulbit jak ja bym chciała nie jesc słodyczy tak jak ty. Postanowiłam wczoraj powiedzieć nie węglowodanom...i nawet wczoraj było ok. TZ chciał mnie skusic ozeszkami w czekoadzie Milki ale się nie dałam...ale dziś. Własnie dostalismy z DHL całe pudło krówek- pudlo nie pudełko....już zjadlam 5...a jest tak ich z 500.
Haniu a po co taka piękna zgrabna dziewczyna ma stosować SB???? Co???

Stary 2007-12-13, 14:17   #3109
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Zareczylam sie wczoraj!
Gratuluję
Pokaż pierścionek

Cytat:
Slub w przyszlym roku, ale dokladnie nie wiemy kiedy. I tak wezmiemy tylko cywilny, a tu jest tak, ze po zlozeniu dokumentow w ciagu tygodnia mozna wziasc slub.
Na moje oko to koniec wiosny, poczatek lata.
Uczucie super, kazdemu zycze. Jak w innym wymiarze bym byla.
My podobnie , ślub cywilny, najprawdopodobniej czerwiec

Cytat:
Dziewczyny - myślałyscie kiedys o zrobieniu sobie tatuażu?
Nigdy nie chciałam tatuażu Za to kiedyś już prawie zrobiłam sobie kolczyk w pępku Moja siostra ma, nawet mi się podobają

Od stycznia też muszę się za siebie wziąć. Planuje chodzić na aerobik, bo sama w domu się nie zmuszę, nie mam w sobie tyle samozaparcia...myślę też nad jakąś dietą. Dużo nie chcę schudnąć, jakieś 3-5 kg i nie wiem czy nie wystarczyłyby same ćwiczenia. Myślę od dłuższego czasu o SB, ale chyba nie dam rady, bo zupełnie nie mam pojęcia co mogłabym jeść, teraz jem wszystko, czego w tej diecie nie można
aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 14:19   #3110
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Kulbitku - ciężka sprawa, na Twoim miejscu spróbowałabym ich potraw (części i po trochu) - i im bedzie milo, i Ty poczujesz Swieta To tylko 1 dzien.
Vadi kochanie ja tam bedę 6 dni! O jeden dzień to ja bym w ogóle nie robiła afery.. Wróciłabym do domu i zrobiła jakieś fajne potrawy na 2 kolejne dni świąt w ramach SB Bo sie da jak się chce Ale 6 dni może na prawdę zaprzepaścić efekt SB w posteci niechęci do słodyczy! I o to głownie się martwię!

Stary 2007-12-13, 14:22   #3111
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
.
Powiem wam ze mozna znależc kompromis. Na naszym weselu nie było ani jedego hitu weselnego a zabawa był przednia...zadnych czarnych oczu, czerwonych korali i takich tam. Musialaby wypic litr wódki zeby tego nie słyszec...bo przetrawić takiej muzyki nie potrafię...całe szczęście jest tyle dobrej tanecznej muzyki ze jest w czym wybierac i wszyscy byli zadowoleni...rodzice, babcie i młodzi.

Cytat:

Dokładnie dobrze dorinka mówi. Ja to w swięta nawet chudne.
Bo tak: barszczyk czerony mało kaloryczny, karpika mozna zjesc w galarecie, a ze smarzonego zawsze sciagam panierkę. Jak zjem 2 pierozki to nic mi się nie stanie. Sledziki mozna wcinac do woli, sałatki tez, schabik ze sliwka pierwsza liga zdrowe papu. Trzeba tylko stronic od ciast i węglowodanowych dodatków
Stary 2007-12-13, 14:22   #3112
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz Hihi dokładnie jak to tam wyglada i wiesz, że to rzecz której nie przeskoczę...
Wiem Kochana, wiem, rozmawiałysmy o tym i znasz moje zdanie
Stary 2007-12-13, 14:23   #3113
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Vadi kochanie ja tam bedę 6 dni! O jeden dzień to ja bym w ogóle nie robiła afery.. Wróciłabym do domu i zrobiła jakieś fajne potrawy na 2 kolejne dni świąt w ramach SB Bo sie da jak się chce Ale 6 dni może na prawdę zaprzepaścić efekt SB w posteci niechęci do słodyczy! I o to głownie się martwię!
o mamo, no to juz gorzej
to chyba zostaje Ci małe grzeszenie w Wigilie a potem kombinowanie jak sie da. Jestes dorosla, na siłe Cie karmic nie beda (mam nadzieje) Poza tym napewno zobaczą super efekty Twojej diety i zrozumieją
Stary 2007-12-13, 14:27   #3114
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem Kochana, wiem, rozmawiałysmy o tym i znasz moje zdanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
o mamo, no to juz gorzej
to chyba zostaje Ci małe grzeszenie w Wigilie a potem kombinowanie jak sie da. Jestes dorosla, na siłe Cie karmic nie beda (mam nadzieje) Poza tym napewno zobaczą super efekty Twojej diety i zrozumieją
Nooooo gorzej... Pewnie, że będę kombinowac tylko jak tu dokonac dobrego wyboru pomiędzy schabowym a pieczoną karkówką??? Które jest bardziej SB?

Wiesz śmieję się teraz, ale to na prawdę tak tam wyglada i w sumie srednio mi do śmiechu..

Stary 2007-12-13, 14:27   #3115
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

I mówisz, że jedzac schabowe w panierce smazone na smalcu bedzie okey? Jak nie zjem ziemniaczków..? wiesz co, jakos mi sie nie wydaje.. Oni prowadza na prawde bardzo tłusta kuchnie.. wiesz moge nie jesc ciasta ale co mam jesc? Jak sałatki to z majonezem itp itd... wiesz nie chodzi o samą Wigilję bo ta jest tradycja i cos tam sobie skubnę, ale tak tłuste jedzenie jak u nich na śniadanie, obiad i kolecję - nie wyobrazam sobie..
Aż tak ? Na pewno będą jakies potrawy typowo świąteczne np. bigos - b. zdrowy i można zjeść, mięsko jakies chociażby pieczone, sałatka nawet z majonezen można- byle nie przesadzić z ilością - przeciez Ty nie jestes na I FAZIE ?
Także możesz powoli jeśc normalnie, mówię Ci zawsze się da....też kiedyś myślałam ze to niewykonalne

Kulbit a jesli taka tragedia jak mówisz to....poprosiłabym męza na Twoim miejscu o skrócenie pobytu o połowę, resztę świąt spędzisz po swojemu w domu

My wracamy już I dnia Świąt wieczorem- chcemy II dzień spędzić w spokoju w trójkę w domu Zresztą po świętach mam ciężki okres- remanent i będe cholernie zajęta i wkurzona , chcę sobie odpocząć, a my najlepiej odpoczywamy we troje

Kulbit bardziej SB jest karkówka np. z grilla
Stary 2007-12-13, 14:29   #3116
vadi
*sportaddict*

Cytat:

Nooooo gorzej... Pewnie, że będę kombinowac tylko jak tu dokonac dobrego wyboru pomiędzy schabowym a pieczoną karkówką??? Które jest bardziej SB?

Wiesz śmieję się teraz, ale to na prawdę tak tam wyglada i w sumie srednio mi do śmiechu..
wierzę
ale pamiętaj, że nawet jak by poszło źle i byś się objadała za 2 kulbitowe misie całe 6 dni i przytyła ze 2 kg, to i tak SB idzie Ci super, wrócisz na nie migiem i migiem odrobisz, a Mąż uwielbia Cie tak czy siak (i my też)

Cytat:
Kulbit a jesli taka tragedia jak mówisz to....poprosiłabym męza na Twoim miejscu o skrócenie pobytu o połowę, resztę świąt spędzisz po swojemu w domu
dobry pomysł
Stary 2007-12-13, 14:35   #3117
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego tak?
Bo mam go dosc po 11 latach

Cytat:
Haniu utłukłabym tę eks żmiję !!!

Oj ja to nie jestem tak pobłazliwa jak Ty , dałabym Tżowi czadu za to
Ja jestem wyjatkowo wyluzowana. Mąz przedemna tego nie ukrywa, dzwonił do mnie podczas tej jazdy z 5 razy a teraz napisał piekna wiadomosc na gg z koncowym KOCHAM CIE CYNAMONKU NAJMOCNIEJ NA SWIECIE...i jakos tak spływa po mnie ta zmija

Cytat:
Panierkę zeskrzybacJa rak zawsze robie. Wczoraj np. u tesciowej .
Popros zeby zostawili Ci miseczke sałatki bez majonezu. To nie jest duzy problem....no chyba ze dla niech jest to jedz wszystkiego malutko a pózniej na spacerki z męzem biegaj. Nie przytyjesz nie martw się

Cytat:
Haniu a po co taka piękna zgrabna dziewczyna ma stosować SB???? Co???
Zgrabna to ja byłam poł roku temu. Teraz boczki mi ze spodni wystaja- nienawidzę. Ale mi wystarczy tydzien unormowanej diety i bedzie po boczkach Musze tylko ograniczyc wpychanie w siebie paczki chipsów o 24 w nocy....no i te krówki które stoja na zapleczu
Stary 2007-12-13, 14:41   #3118
nema_
Gość

Cytat:
Nemo! Polecam miejsce w ktorym mam sama tatulaz: nad posladkiem, na wysokosci nerki. Jak moje kolezanki 10 lat temu robily tatu na lopatkach i na ramionach to tez mi sie tam widzial, ale przezornie zrobilam w tym miejscu, ktorego nie widac. Mozesz nosic eleganckie sukienki z odkrytymi plecami i nic ich nie szpeci.
Ja mojego tatulazu nie widze w ogole, albo musze glowe wykrecac i dobrze jest. Nie przeszkadza w niczym.
Niedlugo wkleje zdjecie, bo ciagle zapominam zrobic.
No wlasnie mysle, ze miejscie miedzy lopatkami troche nizej też jest dość zakrytym miejscem, bo nawet jak sie zalozy sukienke, to naprawde duzy dekolt na plecach musiałby byc, zeby go bylo widać

Cytat:

Mam dwa, chciałabym trzeci, ale nigdy nie zrobię (bo się boję moich tendencji do tycia) i nie pokazę, bo nie mam ich, może znajdę w załącznikach i linka dam
Dziękuje za zdjecia, ten drugi rzeczywiscie piekny

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość

Nigdy nie chciałam tatuażu Za to kiedyś już prawie zrobiłam sobie kolczyk w pępku Moja siostra ma, nawet mi się podobają
Miałam kolczyk w brwi, wyciągnełam. Zostal mi jeden pod wargą z prawej strony i w języku. Prędzej wyciągne ten z języka, bo ten widoczny bardzo lubie i ostatnio nawet jak robiłam zdjęcia paniom prezensowym banku BPH, to usłyszałam od jednej ze starszych Pań, że podoba jej się moja 'biżuteria' i jak ona jest przeciwniczką to u mnei bardzo ładnie i delikatnie wygląda
Stary 2007-12-13, 14:44   #3119
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tak ? Na pewno będą jakies potrawy typowo świąteczne np. bigos - b. zdrowy i można zjeść, mięsko jakies chociażby pieczone, sałatka nawet z majonezen można- byle nie przesadzić z ilością - przeciez Ty nie jestes na I FAZIE ?
Także możesz powoli jeśc normalnie, mówię Ci zawsze się da....też kiedyś myślałam ze to niewykonalne

My wracamy już I dnia Świąt wieczorem- chcemy II dzień spędzić w spokoju w trójkę w domu Zresztą po świętach mam ciężki okres- remanent i będe cholernie zajęta i wkurzona , chcę sobie odpocząć, a my najlepiej odpoczywamy we troje

Kulbit bardziej SB jest karkówka np. z grilla
Bigos tak robiony na tłuszczu! super...
Mięsa pieczone - juz mówiłam jakie np. karkówka, nie z grila tylko pieczona w całej masie dodatkowego tłuszczu, albo pieczona gęś! SB??
Dla mnie to na prawdę nie wykonalne, wiedząc jak gotuje moja teściowa.. ale wiem może ktos inny umiałby z tego wybrnąć ja jakoś nie..

Co do powrotu wcześniej, poza tym jedzeniem ja lubie tam byc i spedzac czas, a poza tym to rodzice mojego męża, mieszkają 250 km od nas i nie bywamy tam co tydzień i wiem ile dla mojego męża i dla nich znaczy nasz pobyt u nich.. Sory ale jakoś nie umiem mężowi powiedzieć wracamy po 2 dniach bo ja nie mam co jeść...

Stary 2007-12-13, 14:47   #3120
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Co do powrotu wcześniej, poza tym jedzeniem ja lubie tam byc i spedzac czas, a poza tym to rodzice mojego męża, mieszkają 250 km od nas i nie bywamy tam co tydzień i wiem ile dla mojego męża i dla nich znaczy nasz pobyt u nich.. Sory ale jakoś nie umiem mężowi powiedzieć wracamy po 2 dniach bo ja nie mam co jeść...
kulbit ja Cie rozumiem w całej rozciągłości, tym bardziej, że swojego czasu przez bardzo dłuuuuuugooo nie jadałam mięsa w ogóle, a jadąc nawet ja obiad gdzieś w gości byłam "primabaleriną co to sobie nie wiadomo co wymyśla", bo na stole królowało mięso - niezależnie jakie - i koniec, no co? Miałam jeść mięso, bo mięsto stoi? Tak się nie da Trzymam za Ciebie kciuki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości