![]() |
#2431 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
Cytat:
![]() Właśnie wyszarpałam z szafy flakonik z resztką, dosłownie parę kropli Loli Sunsheer. I to koniec...ostatnie dwa psiki na mnie i tyle było musującej Loli ![]() Mam koleżankę w pracy, która zbiera puste flakoniki i zawsze je chętnie ode mnie zabiera - nigdy nie pytałam jej co ona z nimi właściwie robi...czy stawia je sobie na toaletce, czy co.... ![]() Miałam przed chwilą w pokoju odwiedziny szerszenia, ale pobuczał, pobuczał, stwierdził, że w obraz na ścianie nie wleci, zrobił kółko po pokoju i się wyniósł na balkon ![]()
![]() |
#2432 |
Bang Bang Bang
|
Troszkę wepchnę się Wam w rozmowę, ale codziennie podczytuję sobie wątek i zauważyłam, że Szatanka wspomniała o ostrogach. Sama mam z tym problem na jednej stopie i wiem co czujesz
![]() ![]() ![]() ![]() Itaka - Tobie dużo zdrowia i siły życzę ![]() Nawet nie wspominaj mi o szerszeniach - w zeszłym roku kręciły mi się koło balkonu jak szalone, strach było psa wypuścić ![]() ![]() Kurier z DPD spóźnia się już 40min, a ja tu świra dostaję, bo na musowego aniołka czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
A właśnie.. Angel muse.. Musze niuchnac, ciekawe czy juz jest w mojej S.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Kici kici miau miau
|
Dziewczynki mam jeszcze jedna zagwostke... Weszlam do Sephory i akurat stala Euphoria, na spodzie butelki kod czteroncyfrowy, a na mojej to kod 8 cyfrowy a nawet wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Bang Bang Bang
|
I do mnie w końcu dojechała!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
perfumove love
|
Ja też jestem ciekawa, jak tam nowy Anioł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Zadomowienie
|
Hehe, dziewczyny tym info o dostawie musującego aniołka skutecznie zagrabiły uwagę wszystkich, ale ja też jestem ciekawa Waszych wrażeń
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Kici kici miau miau
|
Wątek plotkowy perfumowy:)
Dziekuje
![]() ![]() Lamue sie tez czy nie kupic LVEB zwlaszcza ze w S. na promocji |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
|
Do mnie doleciała odleweczka.
WOww ![]() ......hmm.......mhm...... yyyy......ja czuję tak: pierwsze pół godziny to słodko, bardzo "anielsko", ewidentne skojarzenia z klasykiem mam i nieprawda, że nie ma paczuli - bo ona jest i daje się we znaki, allleeeee...... hehe ![]() Po pół godzinie kwasek zostaje, paczula nie uderza tak już w nos, przychodzi jakaś mleczna nuta. No po godzinie słodkość z klasyka się objawia, ale bez nuty mroczno-piwnicznej + cały czas jakiś na mojej skórze taki kwaskowaty akcent mu towarzyszy...dziwaczny, ale ciekawy. Anioł ten słodki bardzo, ale jakby niby mleczny, niby pieprzowy, niby kwaśny, a jednocześnie rozmyty jest. Budzi we mnie bardzo mocne skojarzenia z Aniołem klasycznym, ale jest przyjemniejszy mimo wszystko.... tylko ten kwasek...? Ale jeśli miałabym go zestawić z klasykiem bądź Sucree, to chyba raczej w tym kwasku zająłby miejsce bliżej Anioła Cukrowego z 2014.... ![]() ![]() Sorry za chaos w pisaniu, ale jednocześnie gadam z dwojgiem osobników płci męskiej w moim domu, którzy nie mogą oderwać korzeni od stołków, tylko pokrzykują do matki raz z jednego, raz z drugiego pokoju i zaraz ich spacyfikuję... ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-05-12 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Guerlain Lover
|
Ja w Muse czuje klasyka, a skoro klasyka nie lubie, to nie potrafie wwachiwac sie w kolejne nuty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
|
Oj tak, przemoc, normalnie zaraz sama siebie na policję zapodam, raport pod tytułem : matka 152 cm podskakuje ( próbuje) do młodzieńca 175 cm i nieco młodszego - byczka 154 cm... obydwaj śmiało mogą jej już napluć na łeb....
Mogę sobie do nich skakać ile mi się chce ![]() Czuję się fizycznie na chodzie, druga blokada faktycznie dobrze działa, natomiast psyche trochę mnie zawodzi....ale jutro wieczorem odetnę się od świata w fajnym towarzystwie i będzie ok . W poniedziałek neurolog i decyzja co ze mną dalej (upić ! ) ![]() Liv : tak tak, ja też czuję klasyka, baaaardzo wyraźnie ![]() Ale w Muse jest coś, co mnie normalnie intryguje i ciągnie nos do nadgarstka co chwilę... nie pozwala mi zmyć zapachu ani zignorować, ten kwasek, mleczny kwasek.... może i mi się spodoba ten aniołek, może na jesień do niego dojrzeję, kto wie... ![]() ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-05-12 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Bang Bang Bang
|
Jeśli chodzi o moje wrażenia odnośnie Muse, to pierwszych kilkanaście minut to na mnie wypisz wymaluj klasyczny Angel
![]() ![]() W końcowej fazie wszystko po prostu się wycisza. Itaka wspomniała o kwasku - nic takiego się u mnie nie pojawia. Wiele osób w recenzjach podkreślało, że jest dużo słodkości - tego też u mnie brak ![]() ![]() Podsumowując - dla mnie to ugrzeczniona, trzymająca paczulę na wodzy, wersja klasyka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
i ja powąchałam dzisiaj w S. Angela Muse i co... oczywiście się zakochałam!!! chcę, chcę, chcę!!!!!! Już jedną ręką wyciągałam kartę ale oczywiście głos rozsądku w postaci Tżta coś tam przymarudził
![]() Ale będzie mój, prędzej czy później ![]() Więęęęęęęęęęęęc.... gdzie go kupiłyście???? ![]() aaa, i powąchalam gruchę AA- nie moja Ci ona, strasznie ulotna i bliskoskórna, gruszkę czuję tylko na początku ![]() Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2016-05-12 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
|
Cytat:
Może być, że tylko ja wyczuwam w tym zapachu kwasek i słodkość jednocześnie ![]() ![]() No ale mnie korci ten zapach....co chwilę wącham nadgarstek, teraz to już faktycznie klasyczny aniołek , ale naćpany bądź naprany kwaśnym soczkiem.... ![]()
![]() |
#2448 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Kici kici miau miau
|
Itako trzymaj się! Ja Granita skądś znam .. Ale nie wiem skąd?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skusisz się na anioła? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak ten Muse ma się do klasycznego Angela?
![]()
#2453 |
Zakorzenienie
|
No nic, trza bedzie isc do S i poniuchac Muse :-D
Dzis dotarla do mnie AA Rose. Co to za kompot różany?zero trwalosci i projekcji. Nie moja Ci ona. Trzy godziny robilam hybrydy, padly mi oczy i ide spac ;-)
#2454 |
Wieczne Kutango
|
Ja kupilam w sephorze online aniołka muse ze zniżką -20 procent
![]()
![]() |
#2455 |
perfumove love
|
O kurczę, chyba prawie wszyscy już testowali Angel Muse
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
|
Teraz nie, bo .....kasy brak
![]() Ale na koniec lata i jesień - kto wie....pewnie tak ![]() Cytat:
Ja truposza w nich nie czuję ( jeza, kto ten termin wymyślił i dlaczego on się przyjął? ![]() ![]() Koniec ! Skończył mi się repertuar na dziś w tej sprawie, nie będę już się powtarzać na temat słodyczy i kwasu ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-05-12 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Kici kici miau miau
|
Cytat:
Ja nie, ja nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez martyna_tina Czas edycji: 2016-05-12 o 21:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | ||
|
Cytat:
![]() Kurcze gdyby nie zdrowie to bym się wzbogaciła o parę flaszek różnych zapachów ,a tak...powzdychać se ino mogę.... aj odbiję sobie, imieniny się zbliżają.....odbiję.... Nic to, iiidę już ,a Wy się dalej nad aniołem muse rozpisujcie ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Na dobranoc taki horror na temat mojego ukochanego cukrowego mi fundujesz...... ![]()
![]() |
#2460 | |
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.