Scent Bar LIX - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-12, 10:24   #2011
aileenn
Mother of Cats

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Szczotka ametystowa? Ale tylko się tak nazywa, czy można nią uleczyć i upiększyć włosy...?
Tylko się tak nazywa To skupisko kryształów, wygląda np. tak: klik.

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Też to widzę! Genialny plan! Do it! i Pooooka

To u mnie nie przejdzie, gdyż brak miejsca. Ale mamy 3 wnęki w ścianach - i tam bym wstawiła te skrzyneczki. Do tej pory były tam kaktusy ale dwa nie przeżyły. Nie chcę jednak ponownie kaktusów, bo jak to ja, zawsze się nadzieję na nie, a to boli koszmarnie Koniec z kaktusami, kolce są brrrrr.
W łazience natomiast trzymam prostokątne szklane wazoniki z ikea wypełnione kamorkami, ale takimi kupnymi. Niby mini "akwaria" Jednak kurzą się mocno Szklane skrzyneczki dla mnie jak znalazł - dzięki Parabelce za olśnienie

Zbieram też korki z wina, i też planuję w jakieś szkło wsadzić, widziałam w ikea takie "karafki", nomen omen zatykane korkiem, chyba tam upchnę korki?

Jak tak spojrzę na to z szerszej perspektywy, to wychodzi na to, że od zawsze preferujemy materiały naturalne - szkło, kamień, drewno, trzcina etc. Moździerz z kamienia naturalnego (granit) się też liczy co nie? Nie no, poważnie, uwielbiam go, częściej służy mi do patrzenia niż ucierania.

Wazoniki mam o take, ale kurz sprawia, że trzeba co jakiś czas robić im kąpiel - czego nie lubię

Mój tata ma piękne kaktusy - zawsze mu kwitną. Doskonale pamietam wyciąganie tych drobniutkich igiełek po np. nieostroznym machnięciu ręką przy podlewaniu

Wazoniki i misy wszelakie szklane - w pełni rozumiem ból konieczności kąpieli ich i ich zawartości. No nie da się inaczej. U mnie w mieszkaniu pył osadza się bardzo szybko, a w łazience dodatkowo jest wszędobylski pył z kociego żwirku - szału dostaję, kiedy wyłączam w głowie program "ignorować"

Moździeż też się liczy
My jakiś czas temu ustaliliśmy, że jeśli będziemy kupować nowe rzeczy, to właśnie z materiałów naturalnych, chyba że plastik będize miał jakąś super hiper przewagę użytkową. Lepiej nam wśród nich. No i ponoć to zdrowsze

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
A propos minerałów to ja mam jednak poważny dylemat - kupić sobie jakiebądź drogeryjne badziewie, czy zamówić Clare Blanc...? Próbkę wykorzystałam do imentu i jak już opanowałam na jaki krem to nakładać to byłam nawet bardzo zadowolona...
Nie kupuj badziewia, jeszcze Ci zrobi krzywdę w twarz. Coś tańszego/taniego OK, badziewie - nie.

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 10:29   #2012
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pamietacie Rozterka mowiła kiedys o nabiale ,o jogurtach ze te sklepowe są pozbawione czegoś tam i ze trzeba kupowac jakies specjalne- ktos pamieta o co to dokładnie chodziło? pliz przypomnijcie!
o to?
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 10:33   #2013
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
(...) powiedział, że najpierw powinnam się wykazać sprzątaniem a potem wywalać, bo się czysto od tego nie zrobi (...)
Nie ma racji, jak jest mniej gratów to od razu wydaje się przestrzenniej, czyściej, no i sprzątać też potem łatwiej

Cytat:
Red - co do Paille - kurka no, niezły jest, to mu trzeba przyznać. Ale w 2/3 sytuacji zawiewa mnie męskim wetiwerkiem. Wciąż pięknie, ale aż ciut za wytrawnie jak na mnie.
Ciężka sprawa, trzymam kciuki żeby jednak zadziałał

Ano wiosna, mam więc fazę na balkoning. Kwiatki już ogarnięte (w zasadzie zaraz będzie pora wymienić bratki na kffiaty docelowe), ogródek zaaranżowany, kupiłam kolejną latarenkę coby sobie dyndała, w planach jeszcze lampa solarna z Ikei, kupiłam poduchę dla kothów, ławka pomalowana, pozostaje siedzieć i pić kawę/piwo Jak wszystkie zakupy dojdą będę cykać foty dla Rejcz, hehe.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 10:42   #2014
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Nie kupuj badziewia, jeszcze Ci zrobi krzywdę w twarz. Coś tańszego/taniego OK, badziewie - nie.
Kiedy właśnie nie mam pojęcia, co - jeśli o drogeryjne chodzi.

Wykańczam Max Factora (który ma na mój gust za delikatne krycie), stoją resztki Revlon Photoready, który z kolei niemożebnie śmierdzi a to, co zostało z Chanel Vitalumiere oszczędzam na okazje, kiedy mi zależy na wyglądzie...
Stary 2016-05-12, 11:11   #2015
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Szczotka ametystowa? Ale tylko się tak nazywa, czy można nią uleczyć i upiększyć włosy...?

Ale worów dziś powynosiłam - W. się potwornie wściekł, bo akurat zrobiłam demontstracyjną kupę z listewek i deseczek z na środku pokoju, powiedział, że najpierw powinnam się wykazać sprzątaniem a potem wywalać, bo się czysto od tego nie zrobi - powiedziałam, że niestety już mnie nie interesuje, co ma do powiedzenia, bo się przelało i żeby się nie wysilał, bo nie jest w stanie ani mnie dotknąć (słownie) ani powstrzymać

W jeszcze to doceni

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Jakoś tak jak wiosna przyszła, to i żyć się chce i w ogóle

I w wodzie idę jak burza, już przepływam cały basen żabką
Wczoraj tak fit, a dzisiaj dla równowagi impreza integracyjna z grillem i piwem

Szkoda tylko że od jutra pogoda ma się psuć a my w niedzielę chrzciny mamy

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nie ma racji, jak jest mniej gratów to od razu wydaje się przestrzenniej, czyściej, no i sprzątać też potem łatwiej

Ano wiosna, mam więc fazę na balkoning. Kwiatki już ogarnięte (w zasadzie zaraz będzie pora wymienić bratki na kffiaty docelowe), ogródek zaaranżowany, kupiłam kolejną latarenkę coby sobie dyndała, w planach jeszcze lampa solarna z Ikei, kupiłam poduchę dla kothów, ławka pomalowana, pozostaje siedzieć i pić kawę/piwo Jak wszystkie zakupy dojdą będę cykać foty dla Rejcz, hehe.
Czekam na fotki
Ja w nowym mieszkaniu planuję coś na balkonie zrobić żeby było fajnie, bo nie będzie w tropikalnym słońcu tak jak teraz, no zobaczymy czy na checiach nie poprzestanie

Ad urządzanie mieszkania to mnie to przeraża bardzo, TŻ ma jakieś twórcze wizje, industrialne wnętrza itp a ja nie umiem sobie nawet tego wyobrazić, jestem beznadziejna w urządzaniu, serio

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 11:23   #2016
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Hello, snat zfariofania na starosć chyba
Klikneło mi sie pudrowa rozowa ramonseke z ekoskóry 40-letnia baba i rozowa ramoneska Mam nadzieje, ze na zywo bedzie kit i szybko oddam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 11:27   #2017
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

1.

2. Ano ciężka Jak kolega, którego bardzo lubię, ale nic ponad to.

3. U nas jeszcze za wcześnie, ale tarasowo planuję w końcu jakąś latarnię, większą niż te z ikea, w Biedrze widziałam fajne. Solarki mamy jakieś tanie denne, więc nic nie dają. U nas jest bardzo hmmm nazwijmy to undergroundowo - zdecydowanie to jeszcze nie jest docelowy look - plastikowa trawa (pani naturalna no cierpię ogromnie, fuj) ale nie mamy możliwości finansowych na pkrycie 40 m kw niczym innym Pokrowce szyte z byle czego, każdy z innej parafii. Beton na kominach robi za stoliki Ciągle brak kasy bo to takie "najmniej ważne" i na to nie przeznaczamy środków. Roślin, poza moooooże maciejką chyba nie będzie. Smażalnia tam jest. Choć do 14stej cień, ale mimo wszystko beton, beton, beton. I styropian. W zasadzie zero ozdób, gdyż cały ten majdan musimy co noc zbierać do domu, w sensie pokrowce, lampiony, etc. Jedynie donice do przytrzymywania trawo-dywanu zostają i kamory, żeby nie odleciał z wichurą. Jak będę pamiętać to szczelę foty. Tak poglądowo tylko o czym mówię, bo zdecydowanie nie mam się czym pochwalić Ale jest miło, odpoczywamy, patrzymy na gwiazdy. Mimo, że jeden bok "tarasu" wciąż nie "obalustrowany"

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-05-12 o 11:44
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 11:28   #2018
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Klikneło mi sie pudrowa rozowa ramonseke z ekoskóry 40-letnia baba i rozowa ramoneska Mam nadzieje, ze na zywo bedzie kit i szybko oddam
Sfariować toś Ty zwaryjowała, ze w tym wieku bredzisz o starości
Stary 2016-05-12, 11:51   #2019
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Ad urządzanie mieszkania to mnie to przeraża bardzo, TŻ ma jakieś twórcze wizje, industrialne wnętrza itp a ja nie umiem sobie nawet tego wyobrazić, jestem beznadziejna w urządzaniu, serio
Ale to masz fajnie, bo on to zrobi. Grunt, że ktoś ma plan, pomysł etc. Jeśli tylko podzielasz jego gust, to nie macie problema
W zasadzie upierdliwości są na lini - zamawianie, kupowanie produktów. Czekanie. Słaba lub mała dostępność. Ale może i to ma opracowane od dawna, że wie co, gdzie i jak.

Cytat:
A so Ty gadasz, najmodniejszy kolor obecnie i w ogóle ramoneski nie mają limitu wiekowego. Ma pasować do osoby, stylu, tylko to się liczy, żeby nie być przebranym. Moja Mam ma 60 i świetnie wygląda w pudrowej ramonesce, choć ma zamszową. Ale właśnie takie jasne pasują chyba wszystkim?

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
No właśnie
Stary 2016-05-12, 12:04   #2020
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No moze mi ta piekna wiosna za oknem coś podmerdała w głowie

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
A so Ty gadasz, najmodniejszy kolor obecnie i w ogóle ramoneski nie mają limitu wiekowego. Ma pasować do osoby, stylu, tylko to się liczy, żeby nie być przebranym. Moja Mam ma 60 i świetnie wygląda w pudrowej ramonesce, choć ma zamszową. Ale właśnie takie jasne pasują chyba wszystkim? :
Oj, troche mnei rozgrzeszyłas Ja nie patrze co jest modne, ale ostatnio zauwazyłąs ze dobrze mi w pudrowym rozu (pewno przez platyne) i swiruje na tym punkcie, juz malz i tak przezywa mnie barbie
Chciałabym zobaczyć Twoja Mam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-05-12, 13:29   #2021
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
o to?
tak,dzieki ,nie tylko wynika z tego gdzie mizna dostac dobre produkty mleczne, ktos wie?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 13:33   #2022
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tak,dzieki ,nie tylko wynika z tego gdzie mizna dostac dobre produkty mleczne, ktos wie?
Na Plotkowym ostatnio widziałam wątek o dobrych pod względem składu produktach spożywczych...

Kurna, ucho mi odpadnie od dwóch godzin się usiłuję dodzwonić do banku i ni chu chu
Stary 2016-05-12, 16:30   #2023
Parabelka
Panaroja

spod ciepełka
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Jakoś tak jak wiosna przyszła, to i żyć się chce i w ogóle

I w wodzie idę jak burza, już przepływam cały basen żabką
Wczoraj tak fit, a dzisiaj dla równowagi impreza integracyjna z grillem i piwem
1.
2.a nie mówiłam
Cytat:
nie oddawaj, cudnie Ci będzie a wedle najnowszych doniesień wiek średni zaczyna się dopiero po 55 roku życia, a starość po 70 , więc nie piernicz koleżanko tylko rób pokapoka
Cytat:
dokładnie

muszę się pochwalić - znowu zad mi wchodzi w 38 kupiłam se spódnicę otake http://www.camaieu.pl/pl/p/216001710...nsowa-spodnica i ku mojej niezmierzonej radości okazało się że 38 jest akurat teraz już tylko jeden rozmiar muszę zejść i będzie git
trzy lata zajęło mi pozbycie się hormonalnego przyrostu doopska

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 16:36   #2024
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
s
muszę się pochwalić - znowu zad mi wchodzi w 38 kupiłam se spódnicę otake http://www.camaieu.pl/pl/p/216001710...nsowa-spodnica i ku mojej niezmierzonej radości okazało się że 38 jest akurat teraz już tylko jeden rozmiar muszę zejść i będzie git
Stary 2016-05-12, 16:45   #2025
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
nie oddawaj, cudnie Ci będzie a wedle najnowszych doniesień wiek średni zaczyna się dopiero po 55 roku życia, a starość po 70 , więc nie piernicz koleżanko tylko rób pokapoka

Na razie jeszcze nawet jej na zywo nie widziałam, a ni nie wyslali mi zamówienia do sklepu, wiec nie mam pojęcia co sie okaze
Ale jak tylko wysla i odbiore to wrzuce foty do pokazania

Oooo, gratki!!!
Super ze sie udało

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-05-12, 18:54   #2026
MotherDivine
Niewyczymie.

Hejhop. Przyjszłam.

Nie pisałam bo dochodzę do siebie po KOLEJNYM poronieniu. Jak narazie wstrzymuję produkcję, dam dupie siana na jakiś czas, nie chcę po raz kolejny tego przechodzić.
I dlatego właśnie, żeby się czymś zająć... zapisałam się na studia. Zaoczne, ale studia. No i takim oto magicznym sposobem, od października br. będę studentką filologii klasycznej... oł em dżi.

Ju - brawo! Wywalaj wszystko jak leci, o wiele lepiej się poczujesz!
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 18:56   #2027
Redhaired Witch
Nindżopesz

Mother Łączę się w autopsyjnym bólu.

Stary 2016-05-12, 19:22   #2028
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość
Hejhop. Przyjszłam.

Nie pisałam bo dochodzę do siebie po KOLEJNYM poronieniu. Jak narazie wstrzymuję produkcję, dam dupie siana na jakiś czas, nie chcę po raz kolejny tego przechodzić.
I dlatego właśnie, żeby się czymś zająć... zapisałam się na studia. Zaoczne, ale studia. No i takim oto magicznym sposobem, od października br. będę studentką filologii klasycznej... oł em dżi.

Absolutnie Ci się nie dziwię. A klasyka faktycznie OMG

Dziewczyny, tak się jakoś niefortunnie złożyło, ale wczoraj obejrzałam filmik pewnej brytyjskiej jutuberki Anna Saccone-Joly czy jakoś tak. Włąśnie o tym jak wygląda poronienie. I jak babcie drybcie nie miałam bladego pojęcia, że AŻ tak? Stąd, hmmmm, może nie wypada pytać publicznie, ale jeśli tylko możecie, to czy jesteście to w stanie potwierdzić? skomentować? Może na priva. Zrozumiem, jeśli nie macie ochoty. Bo nigdy, ale to nigdy nie słyszałam od nikogo znajomego, JAK to tak naprawdę wygląda, czego się spodziewać.
Of kors jeśli uda mi się zajść, to zapytałabym lekarza, natomiast no głupio pytać gina nie będąc jeszcze w ciąży. Jest to częste, a tak naprawdę, żadna z nas, dopóki tego nie przeżyje, to nie wie, czego się spodziewać, jak to wygląda, na co się nastawić, jak sobie radzić. Mam na myśli aspekty wyłącznie fizyczne, fizjologiczne. O mentalnych nawet nie mówię A szczerze mówiąc, liczę się z tym, po przeczytaniu statystyk, że może mnie to spotkać. 1 na 4 ciąże. O ile uda się w ogóle zajść.

Mnie ten filmik nie może wyjść z głowy, a jednocześnie cieszę się, że na niego trafiłam. https://www.youtube.com/watch?v=jSlPKadrA1Q

Czas edycji: 2016-05-12 o 19:24
Stary 2016-05-12, 19:48   #2029
MotherDivine
Niewyczymie.

Powiem tylko tyle, że poronienie to naprawdę straszna sprawa. Coś, co przeszłam już kilka razy i absolutnie nie chcę dopuścić, żeby się zdarzyło jeszcze raz, jeśli w ogóle postanowię spróbować po raz kolejny, ale to za jakiś czas.

Narazie studia. Nigdy nawet nie myślałam na serio, że zajmę się studiowaniem. Miałam już wymyślony sposób na życie - Iryś pójdzie do szkoły, wtedy ja, zamiast szukać pracy, po prostu będę pomagała Chłopu w jego interesach, i tak sobie będziemy robić biznes rodzinny, będzie w domu święty spokój, bez żadnych wymysłów, studiów, i niewiadomoczegojeszcze.
A tu nagle zapragnęłam jakiegoś ciekawego kierunku. Nie mam jeszcze pojęcia, co ja z tym zrobię. Możliwe, że zrobię to po prostu dla własnej przyjemności, a później, zgodnie z planem, zagrzebię się w Chłopowej papierologii... a może spodoba mi się na tyle, że zostanę wiecznym studentem? Aż sama się śmieję z tych moich wymysłów. Studiowania mi się zachciało, no patrzcie państwo, czego jeszcze.

Edytowane przez MotherDivine
Czas edycji: 2016-05-12 o 19:49
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 20:59   #2030
Katty_p13
Piers do przodu

Maria Czubaszek nie żyje co za rok aż się boję myśleć, co dalej ...
Stary 2016-05-12, 21:05   #2031
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to masz fajnie, bo on to zrobi. Grunt, że ktoś ma plan, pomysł etc. Jeśli tylko podzielasz jego gust, to nie macie problema
W zasadzie upierdliwości są na lini - zamawianie, kupowanie produktów. Czekanie. Słaba lub mała dostępność. Ale może i to ma opracowane od dawna, że wie co, gdzie i jak.

A so Ty gadasz, najmodniejszy kolor obecnie i w ogóle ramoneski nie mają limitu wiekowego. Ma pasować do osoby, stylu, tylko to się liczy, żeby nie być przebranym. Moja Mam ma 60 i świetnie wygląda w pudrowej ramonesce, choć ma zamszową. Ale właśnie takie jasne pasują chyba wszystkim?

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

No właśnie
Postanowiłam się nie wtrącać, w końcu to on jest artystą w tym związku no ale jednak wybieranie większości rzeczy nas czeka wspólnie, no a to, tak jak piszesz, jest dość upierdliwe
Zwłaszcza że ja na spokojnie do kompa mogę usiąść dopiero jak Did śpi czyli po 21 jak dobrze pójdzie

Cytat:
spod ciepełka

1.
2.a nie mówiłam

dokładnie

Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość
Hejhop. Przyjszłam.

Wspolczuje bardzo

Co do studiów to gratuluję decyzji, też skończyłam ten kierunek studia są bardzo ciężkie, ale ciekawe no i satysfakcja po ukończeniu ogromna

Cytat:

Dziewczyny, tak się jakoś niefortunnie złożyło, ale wczoraj obejrzałam filmik pewnej brytyjskiej jutuberki Anna Saccone-Joly czy jakoś tak. Włąśnie o tym jak wygląda poronienie. I jak babcie drybcie nie miałam bladego pojęcia, że AŻ tak? Stąd, hmmmm, może nie wypada pytać publicznie, ale jeśli tylko możecie, to czy jesteście to w stanie potwierdzić? skomentować? Może na priva. Zrozumiem, jeśli nie macie ochoty. Bo nigdy, ale to nigdy nie słyszałam od nikogo znajomego, JAK to tak naprawdę wygląda, czego się spodziewać.
Of kors jeśli uda mi się zajść, to zapytałabym lekarza, natomiast no głupio pytać gina nie będąc jeszcze w ciąży. Jest to częste, a tak naprawdę, żadna z nas, dopóki tego nie przeżyje, to nie wie, czego się spodziewać, jak to wygląda, na co się nastawić, jak sobie radzić. Mam na myśli aspekty wyłącznie fizyczne, fizjologiczne. O mentalnych nawet nie mówię A szczerze mówiąc, liczę się z tym, po przeczytaniu statystyk, że może mnie to spotkać. 1 na 4 ciąże. O ile uda się w ogóle zajść.

Mnie ten filmik nie może wyjść z głowy, a jednocześnie cieszę się, że na niego trafiłam. https://www.youtube.com/watch?v=jSlPKadrA1Q
Filmiku nie obejrzę, ale u mnie pod względem fizjologii było ok, bo nic się samo nie zaczęło dziać, stwierdzono ustanie akcji serca, miałam lyzeczkowanie (w znieczuleniu ogólnym więc nic nie pamiętam) i później krwawienie jak podczas @. Nic mnie nie bolało. Za to psychicznie byłam wrakiem

Lepiej nie czytaj na zapas, nie ma co sobie wkręcac złych rzeczy...

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
O rany

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 21:08   #2032
aileenn
Mother of Cats

Mother
Filologia klasyczna - odjazd

Stary 2016-05-12, 21:29   #2033
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, opróżnij skrzynkę to Ci napiszę

Stary 2016-05-12, 21:51   #2034
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

nie chce ogladac,ale to jak wygląda zalezy od stadium ciazy. wczesne poronienie wygląda przewaznie jak okres, zreszta przez wieki wieków kobiety roniły nie wiedząc o tym,po prostu dostawały w końcu ten okres co im sie spóźniał. pozatym poronienie na pewno nie wyglada tak samo u kazdego...pozatym obecnie czesto roni sie bez ronienia...idziesz na usg lekarz stwierdza ze sorry, idziesz do szpitala, usypiaja cie i po ptokach

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2016-05-12 o 21:53
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 23:10   #2035
Betty83
Zakorzenienie

Rejcz, u mnie była rzeźnia, więc nie będę szczegółów przytaczać, 10tc

ja schudłam 3kg, jeszcze ze 2, ale muszę trochę zwolnić, bo słabo się robi w pracy. aż się prezes zaczął zamartwiać czy mam co jeść

mamy trzecią grupę na hotelu w tym tygodniu
dają popalić
ale powitanie mieli ładne - poprzednicy dosypali soli czy czegoś do bemara z wodą i następni mieli pyszną herbatę do obiadu

w ramach zadośćuczynienia pozwoliliśmy im dziś, w drodze wyjątku, pić własny alkohol na tarasie....
mamy nadzieję że jutro nie będą pamiętali o specjale regionu - herbacie z solą morską

Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-12, 23:25   #2036
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
To się nazywa dobra wiadomość - gratuluję

Stary 2016-05-13, 00:38   #2037
justynaneyman
Zakorzenienie

Mother
Studiowanie to świetny pomysł

A ja już mam po dziury Elie Saaba - nadal nadgarstkowo ok, globalnie - nie daję rady. No i co to ędzie? Tak mi zostanie czy jak?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 09:52   #2038
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ja zobaczyłam rano na okładce SE i pierwsza moja myśl była "biedny Karolak"
Stary 2016-05-13, 10:29   #2039
rachell111
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny.

W filmiku mowa o 11 ct, i to potwierdza, to co nadmieniła Betty.

Bett, nie musisz zatem, dziękuję Ci za info, wobec tego wiem, że to nie jakiś tam wyjątek wyjątków owa rzeźnia. z filmiku. Tzn laska tylko o tym opowiada, nic nie nagrywała Ale uprzedziła, że będzie pretty graphic i że opowie WSZYSTKO.

Ewuś - ja właśnie wolę wiedzieć.

Co do Czubaszkowej Żal okropny, ale żyła jak chciała, i mam nadzieję, że odeszła jak chciała.

Polly - to wiem. Chciałam wiedzieć, jak wygląda, gdy się zdarza w domu, co robić etc.

Red - dziękuję

Ja naprawdę rozumiem, dlaczego to jest takie niewiadome dla reszty świata, rozumiem że ktoś tak przykre sytuacje i zdarzenia zachowuje bo są intymne. Ja tego broń boże nie podważam, ani nic, i w pełni szanuję. Sama przecież, być może nie chciałabym o tym mówić. Ale jeśli ktoś nie ma nic przeciwko, tak jak owa kobieta z YT, to ja to cholernie doceniam, bo to często bezcenna wiedza, skoro lekarz nas na to nie przygotuje, bo to natura. Hmmmm poród też jest naturą, a o nim lekarze mówią. Czy też nie mówią? Niemniej są szkoły rodzenia, jakieś karty porodu, słowem ktoś wykwalifikowany nas informuje w temacie porodu.

Z pozytywów - Parabel no szacun! I to wielki! Bo Camieau ma PRAWDZIWE rozmiary. Wszędzie w sieciówkach łapię się na S (bo takie powiększone) a w Camieau mam 40
Także tak, jest się z czego cieszyć Obrazowo wnioskuję zatem, że masz dooophę węża

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Postanowiłam się nie wtrącać, w końcu to on jest artystą w tym związku no ale jednak wybieranie większości rzeczy nas czeka wspólnie, no a to, tak jak piszesz, jest dość upierdliwe
Zwłaszcza że ja na spokojnie do kompa mogę usiąść dopiero jak Did śpi czyli po 21 jak dobrze pójdzie
To jakby nie miał nic przeciwko poka poka kiedyś tam, to ja zawsze chętnie.

Czas edycji: 2016-05-13 o 10:31
Stary 2016-05-13, 10:35   #2040
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, u mnie był lajt, jak opróżnisz skrzynkę to napiszę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości