|
|
#2011 | |||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
To skupisko kryształów, wygląda np. tak: klik.Cytat:
Mój tata ma piękne kaktusy - zawsze mu kwitną. Doskonale pamietam wyciąganie tych drobniutkich igiełek po np. nieostroznym machnięciu ręką przy podlewaniu ![]() Wazoniki i misy wszelakie szklane - w pełni rozumiem ból konieczności kąpieli ich i ich zawartości. No nie da się inaczej. U mnie w mieszkaniu pył osadza się bardzo szybko, a w łazience dodatkowo jest wszędobylski pył z kociego żwirku - szału dostaję, kiedy wyłączam w głowie program "ignorować" Moździeż też się liczy ![]() My jakiś czas temu ustaliliśmy, że jeśli będziemy kupować nowe rzeczy, to właśnie z materiałów naturalnych, chyba że plastik będize miał jakąś super hiper przewagę użytkową. Lepiej nam wśród nich. No i ponoć to zdrowsze ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2013 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ano wiosna, mam więc fazę na balkoning. Kwiatki już ogarnięte (w zasadzie zaraz będzie pora wymienić bratki na kffiaty docelowe), ogródek zaaranżowany, kupiłam kolejną latarenkę coby sobie dyndała, w planach jeszcze lampa solarna z Ikei, kupiłam poduchę dla kothów, ławka pomalowana, pozostaje siedzieć i pić kawę/piwo Jak wszystkie zakupy dojdą będę cykać foty dla Rejcz, hehe.
|
||
|
|
|
#2014 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Wykańczam Max Factora (który ma na mój gust za delikatne krycie), stoją resztki Revlon Photoready, który z kolei niemożebnie śmierdzi a to, co zostało z Chanel Vitalumiere oszczędzam na okazje, kiedy mi zależy na wyglądzie...
|
|
#2015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W jeszcze to doceni Cytat:
![]() Szkoda tylko że od jutra pogoda ma się psuć a my w niedzielę chrzciny mamy ![]() Cytat:
Ja w nowym mieszkaniu planuję coś na balkonie zrobić żeby było fajnie, bo nie będzie w tropikalnym słońcu tak jak teraz, no zobaczymy czy na checiach nie poprzestanie ![]() Ad urządzanie mieszkania to mnie to przeraża bardzo, TŻ ma jakieś twórcze wizje, industrialne wnętrza itp a ja nie umiem sobie nawet tego wyobrazić, jestem beznadziejna w urządzaniu, serio
|
|||
|
|
|
#2016 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hello, snat zfariofania na starosć chyba
![]() Klikneło mi sie pudrowa rozowa ramonseke z ekoskóry
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ano ciężka Jak kolega, którego bardzo lubię, ale nic ponad to. 3. - zdecydowanie to jeszcze nie jest docelowy look - plastikowa trawa (pani naturalna no cierpię ogromnie, fuj) ale nie mamy możliwości finansowych na pkrycie 40 m kw niczym innym Pokrowce szyte z byle czego, każdy z innej parafii. Beton na kominach robi za stoliki Ciągle brak kasy bo to takie "najmniej ważne" i na to nie przeznaczamy środków. Roślin, poza moooooże maciejką chyba nie będzie. Smażalnia tam jest. Choć do 14stej cień, ale mimo wszystko beton, beton, beton. I styropian. W zasadzie zero ozdób, gdyż cały ten majdan musimy co noc zbierać do domu, w sensie pokrowce, lampiony, etc. Jedynie donice do przytrzymywania trawo-dywanu zostają i kamory, żeby nie odleciał z wichurą. Jak będę pamiętać to szczelę foty.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-12 o 11:44 |
|
|
|
|
#2018 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zasadzie upierdliwości są na lini - zamawianie, kupowanie produktów. Czekanie. Słaba lub mała dostępność. Ale może i to ma opracowane od dawna, że wie co, gdzie i jak. Cytat:
A so Ty gadasz, najmodniejszy kolor obecnie i w ogóle ramoneski nie mają limitu wiekowego. Ma pasować do osoby, stylu, tylko to się liczy, żeby nie być przebranym. Moja Mam ma 60 i świetnie wygląda w pudrowej ramonesce, choć ma zamszową. Ale właśnie takie jasne pasują chyba wszystkim? ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- No właśnie |
||
|
|
|
#2020 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No moze mi ta piekna wiosna za oknem coś podmerdała w głowie ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Ja nie patrze co jest modne, ale ostatnio zauwazyłąs ze dobrze mi w pudrowym rozu (pewno przez platyne) i swiruje na tym punkcie, juz malz i tak przezywa mnie barbie Chciałabym zobaczyć Twoja Mam
|
|
#2021 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,nie tylko wynika z tego gdzie mizna dostac dobre produkty mleczne, ktos wie?
|
|
|
#2022 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Kurna, ucho mi odpadnie od dwóch godzin się usiłuję dodzwonić do banku i ni chu chu
|
|
#2023 | ||
|
Panaroja
|
spod ciepełka
Cytat:
2.a nie mówiłam ![]() Cytat:
a wedle najnowszych doniesień wiek średni zaczyna się dopiero po 55 roku życia, a starość po 70 , więc nie piernicz koleżanko tylko rób pokapoka ![]() dokładnie ![]() muszę się pochwalić - znowu zad mi wchodzi w 38 teraz już tylko jeden rozmiar muszę zejść i będzie git trzy lata zajęło mi pozbycie się hormonalnego przyrostu doopska
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2025 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale jak tylko wysla i odbiore to wrzuce foty do pokazania Oooo, gratki!!! Super ze sie udało
|
|
#2026 |
|
Niewyczymie.
|
Hejhop. Przyjszłam.
![]() Nie pisałam bo dochodzę do siebie po KOLEJNYM poronieniu. Jak narazie wstrzymuję produkcję, dam dupie siana na jakiś czas, nie chcę po raz kolejny tego przechodzić. I dlatego właśnie, żeby się czymś zająć... zapisałam się na studia. Zaoczne, ale studia. No i takim oto magicznym sposobem, od października br. będę studentką filologii klasycznej... oł em dżi. Ju - brawo! Wywalaj wszystko jak leci, o wiele lepiej się poczujesz!
|
|
|
|
#2027 |
|
Nindżopesz
|
Mother
Łączę się w autopsyjnym bólu.
|
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Absolutnie Ci się nie dziwię. A klasyka faktycznie OMG Dziewczyny, tak się jakoś niefortunnie złożyło, ale wczoraj obejrzałam filmik pewnej brytyjskiej jutuberki Anna Saccone-Joly czy jakoś tak. Włąśnie o tym jak wygląda poronienie. I jak babcie drybcie nie miałam bladego pojęcia, że AŻ tak? Stąd, hmmmm, może nie wypada pytać publicznie, ale jeśli tylko możecie, to czy jesteście to w stanie potwierdzić? skomentować? Może na priva. Zrozumiem, jeśli nie macie ochoty. Bo nigdy, ale to nigdy nie słyszałam od nikogo znajomego, JAK to tak naprawdę wygląda, czego się spodziewać. Of kors jeśli uda mi się zajść, to zapytałabym lekarza, natomiast no głupio pytać gina nie będąc jeszcze w ciąży. Jest to częste, a tak naprawdę, żadna z nas, dopóki tego nie przeżyje, to nie wie, czego się spodziewać, jak to wygląda, na co się nastawić, jak sobie radzić. Mam na myśli aspekty wyłącznie fizyczne, fizjologiczne. O mentalnych nawet nie mówię A szczerze mówiąc, liczę się z tym, po przeczytaniu statystyk, że może mnie to spotkać. 1 na 4 ciąże. O ile uda się w ogóle zajść. Mnie ten filmik nie może wyjść z głowy, a jednocześnie cieszę się, że na niego trafiłam. https://www.youtube.com/watch?v=jSlPKadrA1Q Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-12 o 19:24 |
|
|
|
|
#2029 |
|
Niewyczymie.
|
Powiem tylko tyle, że poronienie to naprawdę straszna sprawa. Coś, co przeszłam już kilka razy i absolutnie nie chcę dopuścić, żeby się zdarzyło jeszcze raz, jeśli w ogóle postanowię spróbować po raz kolejny, ale to za jakiś czas.
Narazie studia. Nigdy nawet nie myślałam na serio, że zajmę się studiowaniem. Miałam już wymyślony sposób na życie - Iryś pójdzie do szkoły, wtedy ja, zamiast szukać pracy, po prostu będę pomagała Chłopu w jego interesach, i tak sobie będziemy robić biznes rodzinny, będzie w domu święty spokój, bez żadnych wymysłów, studiów, i niewiadomoczegojeszcze. A tu nagle zapragnęłam jakiegoś ciekawego kierunku. Nie mam jeszcze pojęcia, co ja z tym zrobię. Możliwe, że zrobię to po prostu dla własnej przyjemności, a później, zgodnie z planem, zagrzebię się w Chłopowej papierologii... a może spodoba mi się na tyle, że zostanę wiecznym studentem? Aż sama się śmieję z tych moich wymysłów. Studiowania mi się zachciało, no patrzcie państwo, czego jeszcze.
Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2016-05-12 o 19:49 |
|
|
|
#2030 |
|
Piers do przodu
|
Maria Czubaszek nie żyje
co za rok
|
#2031 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jednak wybieranie większości rzeczy nas czeka wspólnie, no a to, tak jak piszesz, jest dość upierdliwe Zwłaszcza że ja na spokojnie do kompa mogę usiąść dopiero jak Did śpi czyli po 21 jak dobrze pójdzie Cytat:
![]() Cytat:
Co do studiów to gratuluję decyzji, też skończyłam ten kierunek studia są bardzo ciężkie, ale ciekawe no i satysfakcja po ukończeniu ogromna Cytat:
Lepiej nie czytaj na zapas, nie ma co sobie wkręcac złych rzeczy... ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- O rany
|
||||
|
|
|
#2032 |
|
Mother of Cats
|
Mother
Filologia klasyczna - odjazd |
|
|
|
#2033 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, opróżnij skrzynkę to Ci napiszę
|
|
|
|
#2034 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2016-05-12 o 21:53 |
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, u mnie była rzeźnia, więc nie będę szczegółów przytaczać, 10tc
![]() ja schudłam 3kg, jeszcze ze 2, ale muszę trochę zwolnić, bo słabo się robi w pracy. aż się prezes zaczął zamartwiać czy mam co jeść ![]() mamy trzecią grupę na hotelu w tym tygodniu ![]() dają popalić ![]() ale powitanie mieli ładne - poprzednicy dosypali soli czy czegoś do bemara z wodą i następni mieli pyszną herbatę do obiadu ![]() w ramach zadośćuczynienia pozwoliliśmy im dziś, w drodze wyjątku, pić własny alkohol na tarasie.... ![]() mamy nadzieję że jutro nie będą pamiętali o specjale regionu - herbacie z solą morską ![]() |
|
|
|
#2036 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Mother
Studiowanie to świetny pomysł A ja już mam po dziury Elie Saaba - nadal nadgarstkowo ok, globalnie - nie daję rady. No i co to ędzie? Tak mi zostanie czy jak?
|
#2038 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja zobaczyłam rano na okładce SE i pierwsza moja myśl była "biedny Karolak"
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny.
W filmiku mowa o 11 ct, i to potwierdza, to co nadmieniła Betty. Bett, nie musisz zatem, dziękuję Ci za info, wobec tego wiem, że to nie jakiś tam wyjątek wyjątków owa rzeźnia. z filmiku. Tzn laska tylko o tym opowiada, nic nie nagrywała Ale uprzedziła, że będzie pretty graphic i że opowie WSZYSTKO. Ewuś - ja właśnie wolę wiedzieć. Co do Czubaszkowej Żal okropny, ale żyła jak chciała, i mam nadzieję, że odeszła jak chciała.Polly - to wiem. Red - dziękuję ![]() Ja naprawdę rozumiem, dlaczego to jest takie niewiadome dla reszty świata, rozumiem że ktoś tak przykre sytuacje i zdarzenia zachowuje bo są intymne. Ja tego broń boże nie podważam, ani nic, i w pełni szanuję. Sama przecież, być może nie chciałabym o tym mówić. Ale jeśli ktoś nie ma nic przeciwko, tak jak owa kobieta z YT, to ja to cholernie doceniam, bo to często bezcenna wiedza, skoro lekarz nas na to nie przygotuje, bo to natura. Hmmmm poród też jest naturą, a o nim lekarze mówią. Czy też nie mówią? Niemniej są szkoły rodzenia, jakieś karty porodu, słowem ktoś wykwalifikowany nas informuje w temacie porodu.Z pozytywów - Parabel no szacun! I to wielki! Bo Camieau ma PRAWDZIWE rozmiary. Wszędzie w sieciówkach łapię się na S (bo takie powiększone) a w Camieau mam 40 Także tak, jest się z czego cieszyć Obrazowo wnioskuję zatem, że masz dooophę węża ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-13 o 10:31 |
|
|
|
|
#2040 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, u mnie był lajt, jak opróżnisz skrzynkę to napiszę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

To skupisko kryształów, wygląda np. tak: 
Nie chcę jednak ponownie kaktusów, bo jak to ja, zawsze się nadzieję na nie, a to boli koszmarnie
Niby mini "akwaria"
Szklane skrzyneczki dla mnie jak znalazł - dzięki Parabelce za olśnienie 

a to, co zostało z Chanel Vitalumiere oszczędzam na okazje, kiedy mi zależy na wyglądzie...

W zasadzie upierdliwości są na lini - zamawianie, kupowanie produktów. Czekanie. Słaba lub mała dostępność. Ale może i to ma opracowane od dawna, że wie co, gdzie i jak. 
Ja nie patrze co jest modne, ale ostatnio zauwazyłąs ze dobrze mi w pudrowym rozu (pewno przez platyne) i swiruje na tym punkcie, juz malz i tak przezywa mnie barbie 
od dwóch godzin się usiłuję dodzwonić do banku i ni chu chu
teraz już tylko jeden rozmiar muszę zejść i będzie git