![]() |
#2641 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
hehe ja też
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli masz możliwość to dokup je w COK-u a do avonu zadzwoń, żeby ci je wymazali z faktury. No chyba, że avon zaproponuje ci jakieś lepsze rozwiązanie, czego ci bardzo życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
musisz zaznaczyc, że jak chcą Ci je wysłac to niech to zrobią kurierem a nie pocztą. i zadzwoń a nie pisz maile bo zanim Ci odpiszą to już będzie trochę puźno :/
![]() |
#2645 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Mam pytanie odnośnie tego czy mogę wysłać drugie zamówienie w ciągu dnia na kwotę mniejszą niż 150 zł ( te złożone rano było pierwszym zamówieniem z katalogu) i nie policzą mi za małe zamówienie? bo sama nie wiem czy mi sie bedzie to opłacać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Rozeznanie
|
Jeżeli to pierwsze było na 150 zł, a to drugie chcesz złożyć na 50 zł, to nie policzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi też dziś wykręcili numer. Dostałam w tym tygodniu paczkę z 16stki, zamówienie było duże, dostałam opust 40% a dziś w sklepie w COK dowiaduję się, że za każde zakupy poniżej 150 zł jest opłata za małe zamówienie, no więc nakupiłam czegoś na te 150 zł, do tego policzyli mi to jakby były to moje pierwsze zakupy w tej kampanii z opustem 20%, jakby paczki z 40% nie bylo!!! Co oni sobie myślą! I telefonów ode mnie nie odbierają! Niech no ja kogoś stamtąd dorwę, już ja im dam i dostaną porządny ochrzan!!!!! Kradzieje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
zapewne nie mieli jesczze w danym w COKu Twojej faktury... avonki już wcześniej o tym pisały...
![]() |
#2651 |
Przyczajenie
|
Tak było
![]() Dzieki za szybką odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym to wydaje mi się, że gdy się w końcu dodzwonisz to zrobią Ci korektę na fakturze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie podliczyłam sobie tych cen wcześniej i sprawdziłam dopiero po wyjściu kwote na fakturze bez rabatu i z. Mogliby od razu pisać jak na "paczkowej" procent opustu a nie wartość zniżki w zł. Mam nadzieję, że mi odliczą! Ale i tak juz mam ich dość i chyba pożegnam się z nimi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Rozeznanie
|
W brakach mam szkatułkę i kulę Ella Balerina i conetti (niestey musiałąm sobie podbić zamówienie
![]() Dla siebie zamówiłam w sumie tylko body spary be...sensual i ProExpression dla TŻ,duzy szampon z imbirem z netto, balsam z orzechem z netto i próbki wish of happiness (dodaję każdej klientce,moze się kiedys skusza) Jutro odbieram paczkę miedzy szkoła a pracą,ale mam nadzieję,że zdążę ja choć troszkę rozpakować ![]() Cytat:
![]() Oglądając katalog aż sie smutno robi jak oni wycofują wszystko: winogronowe i islandzkie spa, diamentowo-złotą serię (chyba skuszę się na szminkę diamentową, cały dzień po głowie mi chodziła ![]() Bardzo mi sie podobają błyszczyki powiekszające usta, na 100% skuszę sie w demo! Fajnie,ze seria mandarynkowa Naturals cała wchodzi do oferty i ciekawa jestem nowego senses. Biżu całkiem ładna,ale jak znam siebie,peweni nie uzywałabym jej często ![]() I tak sie zastanawiam: czy t,że re-charge jest na stroach wyprzedażowych oznacza,że w k02 był wycofany?bo jakoś nei zwróciałm uwagi a ten zapach baaardzo mi sie podoba!
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
K03... straszny... te ceny
![]() ![]()
#2656 |
Raczkowanie
|
Avonki kochane, ja znowu z pytaniem technicznym. Fakturę za katalog 15 mam zapałacić do 22go grudnia (składałam jak zawsze na III termin). Teraz z 16tki muszę złożyć zamówienie na II termin (18 grudnia),żeby doszło przed świętami. I tutaj pytanie, muszę wcześniej zapłacić zaległą fakturę, prawda?
#2657 |
Raczkowanie
|
Mam podgląd fakturki:
W brakach nadal mam krem pod oczy z perłowym pyłem ![]() Za to przyjdzie mi brakujący z poprzedniego zamówienia portfel Noir. Z netto przyjdzie deo spray so free. |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na prawdę dziwne. Ja często dokupuję pojedyncze rzeczy, ostatnio dwie kulki za 10zł i nigdy nie płacę za realizację w COKu, pod warunkiem, że z katalogu który obowiązuje w COKu złożyłam wcześniej zamówienie.. na prawdę dziwne.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,która mascara jest Waszym zdaniejm fajniejsza : Pełnia Rzęs czy podkręcający ze złotej serii?Klientka szuka czegoś (oczywiście szukam jej promocjach),a miała kiedyś Super Full własnie i była zadowolona i tak się zastanawiam,czy ten złoty moze być od niego lepszy...
#2661 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() K3 widziałam wczoraj i: W końcu może wezmę szminkę ze świątecznej edycji i CZARNY LAKIER mam nadzieję, że nie będzie tak 'czarny' jak załocisty cień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Wtajemniczenie
|
Braki z K16 na fakturze wystawionej dziś:
![]() NASZYJNIK GOLD BEAD EB MAGICZNA KULA SNIEZNA (zamiast mam piórnik jednorożec przeprosinowy) CONFETTI DO OZDOBY STOLU KOMPLET BIZUTERII BELLA ![]() ![]() ![]() alternatywne: ZEST. 3 BOMBEK Z CEKINAMI zamiast sopelków PUDELKO/PREZENT.SREBR. R zamiast tych do zestawów Naturals i AT z netto przyjdzie ENERG.BALS/CIALA ORZECH WL ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6026364]Ooo Majula ![]() ![]() K3 widziałam wczoraj i: W końcu może wezmę szminkę ze świątecznej edycji i CZARNY LAKIER mam nadzieję, że nie będzie tak 'czarny' jak załocisty cień ![]() ![]() Witam rowniez ponownie ![]() Ja dzisaj dostalm swoje zamowenie z 16 i tak wzielam te nowe cienie zlociscie polyskujace ![]() ![]() Szminka pout -kolor troszke inny niz w lkatalogu ale bardzo fajny ale ten lotte bardzo ladna ![]() ![]() ![]() a z 02 wezme chyba ktoras z tych nowych torebek ....... kusza
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Kochane własnie wróciłam ze spotkania. W sumie to nic ciekawego... OMS (którą pierwszy raz na oczy widziałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2667 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj odebrałam paczkę i oto moje wrażenia:
1.Puder rozświetlający CT-klientki nie będą zadowolone-ja sama nie spofziewałam się, że puder znajduje się wewnątrz gąbeczki ![]() ![]() 2. Tusz z netto(wydłużający) Plum-wydłuża wspaniale ale rzęsy wogóle nie są gęste-może zbyt wiele wymagam ![]() 3.Konturówka do powiek Plum-myślałam że kolorek będzie bardziej zbliżóny do fioletu-na moich powiekach wygląda prawie ja czarny ![]() 4. Błyszczyk UCR Icy Nude-po prostu rewelacja-kolorek wspaniały, zapach przyjemny ![]() 5.Złociste cienie do powiek nowe odcienie-bardzo fajne-szczególnie czarny-na powiece jest ciemny-obecnie używam czarnego z manhatanu(na powiece jest raczej grafitowy)i w porównaniu avonowy jest ciemniejszy 5.Oczyszcająco-odświeżający żel do twarzy-zapach przyjemny, działanie też w porządku, w moim przypadku zmywa nawet makijaż ![]() Wkleiłam kilka fotek na katalogach więc w razie czego pytajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6026364]Ooo Majula
![]() ![]() K3 widziałam wczoraj i: W końcu może wezmę szminkę ze świątecznej edycji i CZARNY LAKIER mam nadzieję, że nie będzie tak 'czarny' jak załocisty cień ![]() ![]() Mam nadzieje że ten czarny lakier będzie dobrze krył, bo inne lakiery czarne które miałam to kilka warst trzebabyło nałożyć żeby dobrze wyglądał np. na zdjęciu INGLOT (długo sę utrzymuje ale trzeba kilka warstw nałożyć)
#2669 |
Zakorzenienie
|
blech... jednak nie podoba mi się Wisch Of Love... :/ męczy mnie już ten zapach chociaż mam go na sobie dopiero od dwóch godzin to juz mam go dośc... z jednej strony dobrze, ze mi się nie podoba to już odejdzie jedna rzecz z k02
![]() ![]()
![]() |
#2670 |
Rozeznanie
|
a ja Drogie Kolezanki chcialam sie spytac o podklad Perfect Wear, a dokladnie o to, czy zostawia slad na ubraniach? Mam na zime kurtke z ogronym kolnierzem takim, ktory przylega do twarzy i od zwyklych podkladow strasznie sie brudzi, musze bardzo uwazac! A co z Perfect Wear? Jezeli nie bedzie brudzil to na bank wezme w kat. 1 bo jest za 23,90
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.