Wszystko o Avonie II - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-13, 15:53   #2641
90natalia
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
w netto jest serum to samo tylo, ze w starym opakowaniu... w katalogu jest nadal te nowe niby ale moim zdaniem to jest to samo... mi się wydaje, że ten nowy żrel senses zielony będzie podobny do tego co jest zielonego... taki świeży... jeżeli tak to jak dla mnie będzie łeeeeeee... narazie to czekam na ten walentynkowy oj będzie szaleństwo w k2 będzie
ja tez chce juz walentynkowy nie moge sie doczekac
90natalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 15:55   #2642
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

hehe ja też chyba się skusze też na te pryzmy rozświetlające hosenka tak zachwalała
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 15:57   #2643
missurwis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
ja znów piszę się pożalic.. otwieram kartony, wydają mi się lekkie.. patrzę, a nie ma katalogów! a na fakturze są jestem zła, bo nie bede miała nic w tej kampanii,z kllientkami widze się raz na 3 tygodnie. rozumiem zapomnieć o jednym, no ale o 20? grrr!

myslicie ze jak zadzwonie to przyślą mi kurierem? to chyba raczej nierealne..
Kiedyś miałam podobną sytuację i nie chcę straszyć, ale dosłali mi je pocztą po 2 tyg ....
Jeżeli masz możliwość to dokup je w COK-u a do avonu zadzwoń, żeby ci je wymazali z faktury.
No chyba, że avon zaproponuje ci jakieś lepsze rozwiązanie, czego ci bardzo życzę
missurwis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 15:59   #2644
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

musisz zaznaczyc, że jak chcą Ci je wysłac to niech to zrobią kurierem a nie pocztą. i zadzwoń a nie pisz maile bo zanim Ci odpiszą to już będzie trochę puźno :/
Stary 2007-12-13, 16:00   #2645
kafu83
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!
Mam pytanie odnośnie tego czy mogę wysłać drugie zamówienie w ciągu dnia na kwotę mniejszą niż 150 zł ( te złożone rano było pierwszym zamówieniem z katalogu) i nie policzą mi za małe zamówienie? bo sama nie wiem czy mi sie bedzie to opłacać?
kafu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:01   #2646
Ślicznotka;)
Rozeznanie

GG do Ślicznotka;)

Cytat:
Napisane przez kafu83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Mam pytanie odnośnie tego czy mogę wysłać drugie zamówienie w ciągu dnia na kwotę mniejszą niż 150 zł ( te złożone rano było pierwszym zamówieniem z katalogu) i nie policzą mi za małe zamówienie? bo sama nie wiem czy mi sie bedzie to opłacać?
Jeżeli to pierwsze było na 150 zł, a to drugie chcesz złożyć na 50 zł, to nie policzą.
Ślicznotka;) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:02   #2647
avonkasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
ja znów piszę się pożalic.. otwieram kartony, wydają mi się lekkie.. patrzę, a nie ma katalogów! a na fakturze są jestem zła, bo nie bede miała nic w tej kampanii,z kllientkami widze się raz na 3 tygodnie. rozumiem zapomnieć o jednym, no ale o 20? grrr!

myslicie ze jak zadzwonie to przyślą mi kurierem? to chyba raczej nierealne..

Mi też dziś wykręcili numer. Dostałam w tym tygodniu paczkę z 16stki, zamówienie było duże, dostałam opust 40% a dziś w sklepie w COK dowiaduję się, że za każde zakupy poniżej 150 zł jest opłata za małe zamówienie, no więc nakupiłam czegoś na te 150 zł, do tego policzyli mi to jakby były to moje pierwsze zakupy w tej kampanii z opustem 20%, jakby paczki z 40% nie bylo!!! Co oni sobie myślą! I telefonów ode mnie nie odbierają! Niech no ja kogoś stamtąd dorwę, już ja im dam i dostaną porządny ochrzan!!!!! Kradzieje!
avonkasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:03   #2648
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mnie też kat. 3 nie powalił Spodobała mi się jedna biżu i nowy żel Senses tylko.
Mi tez sie nie spodobal tez bizu oraz nowy senses wiec bedzie skromnie wiec spoko
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:05   #2649
Ślicznotka;)
Rozeznanie

GG do Ślicznotka;)

Cytat:
Napisane przez avonkasia Pokaż wiadomość
Mi też dziś wykręcili numer. Dostałam w tym tygodniu paczkę z 16stki, zamówienie było duże, dostałam opust 40% a dziś w sklepie w COK dowiaduję się, że za każde zakupy poniżej 150 zł jest opłata za małe zamówienie, no więc nakupiłam czegoś na te 150 zł, do tego policzyli mi to jakby były to moje pierwsze zakupy w tej kampanii z opustem 20%, jakby paczki z 40% nie bylo!!! Co oni sobie myślą! I telefonów ode mnie nie odbierają! Niech no ja kogoś stamtąd dorwę, już ja im dam i dostaną porządny ochrzan!!!!! Kradzieje!
Masakra!!!
Ślicznotka;) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:06   #2650
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

zapewne nie mieli jesczze w danym w COKu Twojej faktury... avonki już wcześniej o tym pisały...
Stary 2007-12-13, 16:07   #2651
kafu83
Przyczajenie

Tak było
Dzieki za szybką odpowiedź
kafu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:07   #2652
missurwis
Raczkowanie

Cytat:
Ale numer A mówiłaś osobie przy kasie o tym, że masz upust 40% i że powinna to dokładniej sprawdzić, skoro Ci coś nie pasowało? Tym bardziej, że wystarczy być aktywnym w poprzednim katalogu by w kolejnej kampanii móc kupować w coku bez tej opłaty.

A tak poza tym to wydaje mi się, że gdy się w końcu dodzwonisz to zrobią Ci korektę na fakturze.
Stary 2007-12-13, 16:15   #2653
avonkasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez missurwis Pokaż wiadomość
Ale numer A mówiłaś osobie przy kasie o tym, że masz upust 40% i że powinna to dokładniej sprawdzić, skoro Ci coś nie pasowało? Tym bardziej, że wystarczy być aktywnym w poprzednim katalogu by w kolejnej kampanii móc kupować w coku bez tej opłaty.

A tak poza tym to wydaje mi się, że gdy się w końcu dodzwonisz to zrobią Ci korektę na fakturze.

Nie podliczyłam sobie tych cen wcześniej i sprawdziłam dopiero po wyjściu kwote na fakturze bez rabatu i z. Mogliby od razu pisać jak na "paczkowej" procent opustu a nie wartość zniżki w zł.
Mam nadzieję, że mi odliczą! Ale i tak juz mam ich dość i chyba pożegnam się z nimi...
avonkasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:33   #2654
aiso87
Rozeznanie

W brakach mam szkatułkę i kulę Ella Balerina i conetti (niestey musiałąm sobie podbić zamówienie )
Dla siebie zamówiłam w sumie tylko body spary be...sensual i ProExpression dla TŻ,duzy szampon z imbirem z netto, balsam z orzechem z netto i próbki wish of happiness (dodaję każdej klientce,moze się kiedys skusza)
Jutro odbieram paczkę miedzy szkoła a pracą,ale mam nadzieję,że zdążę ja choć troszkę rozpakować

Cytat:
Napisane przez mgpoziomka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Oto link do skanów katalogu 3 http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...34048&gk=money

link do netto http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...34&gk=rachunek

link do panoramy http://s008.wyslijto.pl/index.php?fi...n=&gk=rachunek

(link pochodzi od ArurAnia z innego forum)
Skany nie są super jakości ale zawsze coś....
Dzieki za wrzucenie linków

Oglądając katalog aż sie smutno robi jak oni wycofują wszystko: winogronowe i islandzkie spa, diamentowo-złotą serię (chyba skuszę się na szminkę diamentową, cały dzień po głowie mi chodziła )...
Bardzo mi sie podobają błyszczyki powiekszające usta, na 100% skuszę sie w demo!
Fajnie,ze seria mandarynkowa Naturals cała wchodzi do oferty i ciekawa jestem nowego senses.
Biżu całkiem ładna,ale jak znam siebie,peweni nie uzywałabym jej często
I tak sie zastanawiam: czy t,że re-charge jest na stroach wyprzedażowych oznacza,że w k02 był wycofany?bo jakoś nei zwróciałm uwagi a ten zapach baaardzo mi sie podoba!

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:33   #2655
pAtiŚ
Zakorzenienie

K03... straszny... te ceny przesada

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:46   #2656
littlevenus
Raczkowanie

Avonki kochane, ja znowu z pytaniem technicznym. Fakturę za katalog 15 mam zapałacić do 22go grudnia (składałam jak zawsze na III termin). Teraz z 16tki muszę złożyć zamówienie na II termin (18 grudnia),żeby doszło przed świętami. I tutaj pytanie, muszę wcześniej zapłacić zaległą fakturę, prawda?
Stary 2007-12-13, 16:48   #2657
mgpoziomka
Raczkowanie

Mam podgląd fakturki:
W brakach nadal mam krem pod oczy z perłowym pyłem źle bo to miał być prezent pod choinkę dla mamy a teraz kicha.... ach (miał być już dostępny a jednak nie jest)

Za to przyjdzie mi brakujący z poprzedniego zamówienia portfel Noir.

Z netto przyjdzie deo spray so free.
Stary 2007-12-13, 16:51   #2658
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:

To na prawdę dziwne. Ja często dokupuję pojedyncze rzeczy, ostatnio dwie kulki za 10zł i nigdy nie płacę za realizację w COKu, pod warunkiem, że z katalogu który obowiązuje w COKu złożyłam wcześniej zamówienie.. na prawdę dziwne..
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:53   #2659
90natalia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Avonki kochane, ja znowu z pytaniem technicznym. Fakturę za katalog 15 mam zapałacić do 22go grudnia (składałam jak zawsze na III termin). Teraz z 16tki muszę złożyć zamówienie na II termin (18 grudnia),żeby doszło przed świętami. I tutaj pytanie, muszę wcześniej zapłacić zaległą fakturę, prawda?
Ja mysle ze nie musisz placic faktury, bo oni by Ci zablokowali dopiero wtedy gdy masz po terminie. A skoro masz fakture do 22 a zamowienie skladasz 18 grudnia to mysle ze ci przyjdzie i nie bedzie problemow.
90natalia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 17:02   #2660
aiso87
Rozeznanie

Dziewczyny,która mascara jest Waszym zdaniejm fajniejsza : Pełnia Rzęs czy podkręcający ze złotej serii?Klientka szuka czegoś (oczywiście szukam jej promocjach),a miała kiedyś Super Full własnie i była zadowolona i tak się zastanawiam,czy ten złoty moze być od niego lepszy...

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 17:07   #2661
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Witam Wieki mnie tu nie bylo ale poprostu praca mnie pochlonela a teraz az do dnia porodu mam wolne a co do avonu to zamowilam sobie w 16 nowa wode treselle dla mnie zapach jest boski a wiem ze zapachy z avonu sa trwale jak dla mnie, oraz szminke pout cream zobaczymy osotanio spodobaly mi sie szminki z avonu i tera zpoluje a zmoja ulubiona bedzie na promocji
pozdrawiam bede tu teraz czestym gosciem
Ooo Majula Miło Cię tutaj znów widzieć

K3 widziałam wczoraj i:
W końcu może wezmę szminkę ze świątecznej edycji i CZARNY LAKIER mam nadzieję, że nie będzie tak 'czarny' jak załocisty cień Lakiery avonowskie są fajne, bo są rzadkie a wszystkie moje czarne lakiery szybko gęstniały
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 17:09   #2662
missurwis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Nie musisz wcześniej płacić, paczka z II terminu na pewno przyjdzie
Stary 2007-12-13, 17:22   #2663
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,która mascara jest Waszym zdaniejm fajniejsza : Pełnia Rzęs czy podkręcający ze złotej serii?Klientka szuka czegoś (oczywiście szukam jej promocjach),a miała kiedyś Super Full własnie i była zadowolona i tak się zastanawiam,czy ten złoty moze być od niego lepszy...
Jeśli wcześniej miała Super Full i była zadowolona to lepiej weź jej ten sam, bo każdy ma inne upodobania. Ja na przykład najbardziej lubię ten podkręcający (chociaż nie uważam, żeby podkręcał), chociaż Pełnia Rzęs też mi odpowiada. Ale podkręcający jest dla mnie najfajniejszy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 17:25   #2664
ashiva
Wtajemniczenie

Braki z K16 na fakturze wystawionej dziś:

NASZYJNIK GOLD BEAD
EB MAGICZNA KULA SNIEZNA (zamiast mam piórnik jednorożec przeprosinowy)
CONFETTI DO OZDOBY STOLU
KOMPLET BIZUTERII BELLA

alternatywne:

ZEST. 3 BOMBEK Z CEKINAMI zamiast sopelków
PUDELKO/PREZENT.SREBR. R zamiast tych do zestawów Naturals i AT

z netto przyjdzie

ENERG.BALS/CIALA ORZECH WL mój ulubiony
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 18:18   #2665
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
Kwestia upodoban ale ja bym wziela ten co juz miala, przynajmniej jest pewnosc ze sie jej spodoba dla mnie podkrecajacy nie jest za fajny, ja musz emiec mocno pogrubiajacy
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6026364]Ooo Majula Miło Cię tutaj znów widzieć

K3 widziałam wczoraj i:
W końcu może wezmę szminkę ze świątecznej edycji i CZARNY LAKIER mam nadzieję, że nie będzie tak 'czarny' jak załocisty cień Lakiery avonowskie są fajne, bo są rzadkie a wszystkie moje czarne lakiery szybko gęstniały [/quote]
Witam rowniez ponownie

Ja dzisaj dostalm swoje zamowenie z 16 i tak wzielam te nowe cienie zlociscie polyskujace opakowania inne niz inne kolory ale ogolonie sa bardzo fajne
Szminka pout -kolor troszke inny niz w lkatalogu ale bardzo fajny ale ten lotte bardzo ladna jestem z nich zadowolona no i moja woda Treselle Seduction rewelacja teraz mysle nad 01 .......

a z 02 wezme chyba ktoras z tych nowych torebek ....... kusza
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 18:27   #2666
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Kochane własnie wróciłam ze spotkania. W sumie to nic ciekawego... OMS (którą pierwszy raz na oczy widziałam ) gadała o tym wszystkim o czym wiem już z naszego forum Było losowanie upominków i dostałam takiego śmiesznego renifera Acha no i te konsultantki które były na spotkaniu wezmą udział w konkursie, który polega na tym, ze każda konsultantka, która złozy zamówienie w k1 za minimum 300 zł otrzyma jakis prezencik mam nadzieje, że się z tego wywiążą... :/ no i oczywiście widziałam nowości te pryzmy są poprostu cudowne! zakovchałam się w nich od pierwszego wejrzenia! na bank je wezme dla siebie są cudowne! wprawdzie wziełam już perełki rozświetlające ale te pryzmy są boskie! moga tez służyc jako cienie do powiek... nowy zapach cynthi jest okropny :/ nie potrafie opisywac zapachów ani nut zapachowych ale jakis taki gorzkawy mi się wydawał :/ za to podoba mi się Wisch Of Love... taka słodko kwiatowa NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC K02
Stary 2007-12-13, 18:28   #2667
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Wczoraj odebrałam paczkę i oto moje wrażenia:

1.Puder rozświetlający CT-klientki nie będą zadowolone-ja sama nie spofziewałam się, że puder znajduje się wewnątrz gąbeczkimyślałam, że będzieto bardziej tradycyjne rozwiązanie
2. Tusz z netto(wydłużający) Plum-wydłuża wspaniale ale rzęsy wogóle nie są gęste-może zbyt wiele wymagamkoloru nie widać na moich rzęsach-ogólnie jestem na nie

3.Konturówka do powiek Plum-myślałam że kolorek będzie bardziej zbliżóny do fioletu-na moich powiekach wygląda prawie ja czarny

4. Błyszczyk UCR Icy Nude-po prostu rewelacja-kolorek wspaniały, zapach przyjemny
5.Złociste cienie do powiek nowe odcienie-bardzo fajne-szczególnie czarny-na powiece jest ciemny-obecnie używam czarnego z manhatanu(na powiece jest raczej grafitowy)i w porównaniu avonowy jest ciemniejszy

5.Oczyszcająco-odświeżający żel do twarzy-zapach przyjemny, działanie też w porządku, w moim przypadku zmywa nawet makijaż

Wkleiłam kilka fotek na katalogach więc w razie czego pytajcie
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 18:53   #2668
milagrosx
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6026364]Ooo Majula Miło Cię tutaj znów widzieć

K3 widziałam wczoraj i:
W końcu może wezmę szminkę ze świątecznej edycji i CZARNY LAKIER mam nadzieję, że nie będzie tak 'czarny' jak załocisty cień Lakiery avonowskie są fajne, bo są rzadkie a wszystkie moje czarne lakiery szybko gęstniały [/quote]
Mam nadzieje że ten czarny lakier będzie dobrze krył, bo inne lakiery czarne które miałam to kilka warst trzebabyło nałożyć żeby dobrze wyglądał np. na zdjęciu INGLOT (długo sę utrzymuje ale trzeba kilka warstw nałożyć)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.JPG (3,2 KB, 18 załadowań)

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 18:57   #2669
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

blech... jednak nie podoba mi się Wisch Of Love... :/ męczy mnie już ten zapach chociaż mam go na sobie dopiero od dwóch godzin to juz mam go dośc... z jednej strony dobrze, ze mi się nie podoba to już odejdzie jedna rzecz z k02 ale pryzmy biore obowiązkowo!
Stary 2007-12-13, 19:04   #2670
aiyyo
Rozeznanie

a ja Drogie Kolezanki chcialam sie spytac o podklad Perfect Wear, a dokladnie o to, czy zostawia slad na ubraniach? Mam na zime kurtke z ogronym kolnierzem takim, ktory przylega do twarzy i od zwyklych podkladow strasznie sie brudzi, musze bardzo uwazac! A co z Perfect Wear? Jezeli nie bedzie brudzil to na bank wezme w kat. 1 bo jest za 23,90
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości