|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice przywiezli dwa zywe karpie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
Kiniu narazie grac kazde osobno nie mozemy, bo i tak to konto ktoro mamy teraz nie jest nasze
![]() niestety nie mamy teraz kasy na otorzenie wlasnego rachunku a nie pochwalilam sie jeszcze, ze moj M znalazl nowa prace na budowie, ma teraz blisko do pracy- bo ok 35 min na piechote wychodzi a wczesniej mial do pracy ok godzine i dojezdzal 3 pociagami i metrem.. dodatkowo praca lepiej platna, legalna, z mozliwoscia podwyzki w calkiem krotkim czasie, narazie pracodawca musi zobaczyc co maz umie ![]() poza tym maz zajal sie tez dodatkowo malym handelkiem co tez przynosi nam dodatkowe zyski ![]()
#4653 |
Zakorzenienie
|
hehe weszlam sobie na stronke odnosnie naturalnego planowania rodziny.. i tam podaja inaczej niz lekarze odnosnie obliczania terminu porodu- od daty owulacji odjac 7 dni i dodac 9 miesiecy
to u mnie jak owulka byla w 14dc to jakby sie udalo to termin by byl na 7 sierpnia, ale by maz dostal prezent hehe bo akurat wtedy ma urodziny ![]() i moja mama zreszta tez ![]() to tylko takie moje male zarciki ![]()
#4654 |
Zakorzenienie
|
Asiu gratulacje dla M z okazji znalezienia nowej pracy
![]() kiniu dziękuję za świąteczną kartkę |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu gratulacje dla męża ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Asiu to zycze zeby jak najdluzej tam popracowal i na gieldzie zeby wiecej zyskow bylo jak strat
![]()
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
![]() ![]() za 2 godzinki bedzie w domku to poopowiada, co tam w pracy mam nadzieje, ze mu sie podoba ![]()
#4658 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam dzis wesoło, bo synek był w Domu Kultury na plastyce i były tam dzieci ze Szkoły 148 a mój jest z 225, mój synek się rozebrał i zapomniał mundurku a wychowawca z 148 zabrał nie patrząc że mundurek nie jest z ich szkoły bo nasze sa inne, synek zadzownił po mnie bo myślał ze zła bede i poleciałam z nim do szkoły 148 do tego nauczyciela co zabrał nasz mundurek i zwycięstwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
Nikitko no to rzeczywiscie mialas wesolo, dobrze ze odzyskaliscie mundurek
![]()
#4660 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Uciekam dziewczynki opracować materiały do nauki,mimo ze nie mam checi...
Trzymajcie sie gooorąąącoooooooo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Pa Marcelinko, no to owocnej pracy zyczymy
![]() ![]() ![]()
#4663 |
Zakorzenienie
|
Rozpakowałam prezent
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no Kasiu prezent pierwsza klasa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o gielde, to nie wiedzialam, ze trzeba zalozyc konto ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczynki ciesze sie, ze kartki do Was doszly i ze sie podobaly ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
![]() Kinia dziekuje za kartke ![]() Marcelinko a na jaki kolor malujesz sciany? kasiasiar fajne prezenty dla kolezanek bardzo podobaja mi sie te okragle swieczki ![]() ![]() Nikitko no to rzeczywiscie wam sie przygoda dzisiaj przytrafila ![]() Mezatko gratulacje dla meza ![]() Kachulo nie jestes sama w oczekiwaniu na jakas zmianke o slubie ze strony tz ![]() Pomidoro jak przygotowywanie potraw urodzinowych? A ja dzisiaj dolozylam sobie pracy w jednym z domkow(jakbym miala malo ![]() ![]() A teraz zmyam jesc obiadek Edytowane przez misia_25_26 Czas edycji: 2007-12-13 o 19:57 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No czasem tak bywa że przez przypadek przysparzamy sobie pracy ![]() Ja chyba ide dzis wczesniej spac bo sie nie wysypiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, ja tylko na chwilę. Mam 39 gorączki i musiałam na wywiadówce do 19 siedzieć, potem jechać przez całą Bydgoszcz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko sio do lozka, wygrzej sie i nawet z niego nie wychodz do rana!! Kuruj sie kochana
![]() ![]() ![]() Misiu maluje na seledonkowo dwie sciany i dwie na zywa zielen ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu niezly prezencik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulku kuruj się bidulko ![]() Cytat:
No własnie Marcelinko ja też sie zastanawiałam nad prezentem Kasi od szefa czy to ma jakis podtekst ![]() No to zaje.... pokoik bedziesz miała oczywiscie czekamy na foteczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4672 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny to ja po pracy ,jeszcze tylko jutro i bede szczesliwa bo weekend wolny i do tego jutro wraca Tz
Kinus dziekuje za karteczke,tak odrazu mi sie nastroj swiateczny wlaczyl i juz chyba w weekend ubiore sobie choinke Marcelinko to ciekawy pokoik bedziesz miala,pewnie bedzie slicznie wygladalo takie zestawienie kolorow Misiu a no to jestesmy we dwie,ja z moim Tz jestem 6 lat juz a on nawet nic o slubie narazie nie wspomina a jak ja cos wspomne to mowi ze przeciez nie musimy sie spieszyc i ze mamy jeszcze czas,nawet jeszcze mi pierscionka zareczynowego nie dal ale teraz ida swieta wiec na okazje sie wykazac chociaz watpie w to i to bardzo ze mnie tak zaskoczy........ech te chlopy Nikitko ale mialas przygode z mundurkiem ale dobrze ze odzyskalas co Twoje a taczej synka hihi Kasiusiar prezent sliczny ja uwielbiam wszelkiego rodzaju swieczki wiec jak dla mnie bomba,Kuruj sie kochana i pod kolderke,a prezent od szefa fajowy Asienko to super ze mezus dostal pracke i to jeszcze legalna i z lepszymi zarobkami ,a na gieldzie jeszcze Ci pojdzie i bedziesz podwajac ,potrajac a nawet podziesietniac pieniazki,a jakbys tertaz zafasolkowala to rzeczywiscie mily prezent na urodzinki dla meza Pomidorko kochana to faktycznie idz do lekarza niech jakies leki Ci przepisze zebys sie biedna nie meczyla
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Wtajemniczenie
|
Pomidora, kasiasiar zdrowka wam zycze
![]() Kachula ja tez jestem z tz 6lat i nadal pierscionka brak ![]() ![]() Dobranoc Marcelinko ![]() A ja jeszcze troche i bede mogla isc do sklepu,ale jest tak zimno ze mi sie odechciewa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki.
Kasiu dziekuję za przekazanie ode mnie informacji ![]() Własnie odzyskałam swoje okno na świat ![]() W poniedziałek wysiadł nam poprzedni i opłacało się kupić nowy zamiast naprawiać poprzedni wrrrr..... kolejny wydatek. Mam nadzieje ze jutro sobie z Wami posiedze. Pozdrawiam pa
#4676 |
Zakorzenienie
|
Witaj Karolinko a jak Ty kochana sie czujesz?Toz to juz prawie na dniach moze pojawic sie nasza kolejna wizazanka Amelka
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misiu to Twoj i moj to mogli by sobie reke podac widze,moj to ma wiecznie na wszystko czas i nie ma sie co spieszyc...tak twierdzi
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 |
Wtajemniczenie
|
No to prawda nie spiesza sie te nasze chlopy za bardzo
![]() Ja juz kilka razy wspominalam tz o pierscionku,ale nie chce zeby to bylo tak ,ze ja nalegam wiec narazie milcze,zobaczymy co przyniesie nastepny rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie Misiu u mnie jest tak samo,nie bede mu nic mowic bo pozniej powie ze wymusilam na nim czy cos Misiu ja i Tz jestesmy w tym samym wieku mamy po 27 lat,o rany jak napisalam te 27 to az sie przerazilam ....rany ja juz mam 27 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam 26 a tz 28 wiec jestesmy w podobnym wieku
![]() ![]() No to zmykam do sklepu ![]() Dobranoc dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.